Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε όλους,
σήμερα ξύπνησα με καλή διάθεση (σε σχεση με τις προηγουμενες μέρες):P.
Ελπιζω όλοι να είστε καλά και να σχεδιαζετε καλοκαιρινες διακοπες αλλα και οσοι δεν σχεδιαζετε επειδη εγω θα παω διακοπες μετα τον 15 Αύγουστο ΟΣΟΙ ειναι εδω την εβδομαδα εκείνη θα κανονισουμε συναντηση και αυτο ειναι απειλή....Γατοσυνάντηση στην άδεια Αθήνα!!!:D:P

Στελλάκι σε "διαβαζω" ξετρελλαμένη!!! Πολύ χαίρομαι. Επίσης σας ευχαριστώ που κανετε τον κόπο για μας:). Σας περιμένουμε πίσω για να μας τα πεις ολα και να δουμε φωτό!!! και επισης για να εκνευρίσω τον Νίνο σας και να ζουλήξω τη Μελισάνθουλα!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη
Τι ωραία που είναι να ξυπνάς και να διαβάζεις αυτό!!:happy:
Μπράβο Στέλλα, πάντα τέτοια!!
επειδη εγω θα παω διακοπες μετα τον 15 Αύγουστο ΟΣΟΙ ειναι εδω την εβδομαδα εκείνη θα κανονισουμε συναντηση και αυτο ειναι απειλή....Γατοσυνάντηση στην άδεια Αθήνα!!!:D:P
Πολύ μ' αρέσει!!! Δηλώνω από τώρα συμμετοχή! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους,
σήμερα ξύπνησα με καλή διάθεση (σε σχεση με τις προηγουμενες μέρες):P.
Ελπιζω όλοι να είστε καλά και να σχεδιαζετε καλοκαιρινες διακοπες αλλα και οσοι δεν σχεδιαζετε επειδη εγω θα παω διακοπες μετα τον 15 Αύγουστο ΟΣΟΙ ειναι εδω την εβδομαδα εκείνη θα κανονισουμε συναντηση και αυτο ειναι απειλή....Γατοσυνάντηση στην άδεια Αθήνα!!!:D:P

Στελλάκι σε "διαβαζω" ξετρελλαμένη!!! Πολύ χαίρομαι. Επίσης σας ευχαριστώ που κανετε τον κόπο για μας:). Σας περιμένουμε πίσω για να μας τα πεις ολα και να δουμε φωτό!!! και επισης για να εκνευρίσω τον Νίνο σας και να ζουλήξω τη Μελισάνθουλα!!:redface:

Πιείτε και ένα καφέ για μένα κορίτσια:(

Ουρανία δεν πίνω καφέ,να πιω ένα τσάι για σένα;

Ουρανία δεν πίνω καφέ,να πιω ένα τσάι για σένα;

Καλέ ότι θέλεις:) Θα κατέβεις και εσύ να παρεβρεθείς?

Καλέ ότι θέλεις:) Θα κατέβεις και εσύ να παρεβρεθείς?
Μπα,μόλις χτες γύρισα από Θεσσαλονίκη όπου είχα πάει για τη συνάντηση του bookcrossing.Αλλά θα πιω ένα απο το σπιτι μου άμα θες αφιερωμένο!:rolleyes:

Καλημέρα Παρασκευή!!! :)

Καλημέρα παιδιά :)
Τελευταία μέρα της εβδομάδας, πάντα είναι όμορφη .. :)
Θα πώ κάτι άσχετο τώρα αλλά μου έκανε εντύπωση. Πριν λίγο στην εταιρία μας παραλάβαμε αλουμίνιο από μία εταιρία στην αττική. Στο τιμολόγιο μας χρεώσανε ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ. Οφειλω να ομολογήσω ότι δεν έχω ξανα δεί παρόμοια χρέωση σε τιμολογίο (έχω δει φορτωτικά, μεταφορικά, χρήματα για τις παλέτες που έρχονται μαζί με την παραγγελία κλπ). Είναι μία κίνηση που σαφώς με εντυπωσίασε (αν και με χρεώνει την ανακύκλωση που θα κάνουν αυτοί) και έτσι αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας. Παραλαμβάνουμε πρώτες ύλες απο πολλες εταιρίες εδώ γυρω καμία όμως δεν κάνει παρόμοια κίνηση...

Καλημερα,καλημερα!!!!!Αχχχ,μου λειψατε πολυ ολοι,αλλα η αναθεματισμενη υπηρεσια μου μου στερησε την παρεα σας..:(Ανα δευτερη μερα πηγαινω σε ενα αλλο κτιριο και γενικα ειμαστε σε φουλ ταχυτητες,γιατι περναμε και μια αξιολογηση για να παρουμε πιστοποιηση ISO και κατι τετοια...Κλαψ!Σνιφ!Nota,τελεια η ιδεα σου!:up:Ναι,βρε παιδια,να κανονισουμε μια συναντηση στην Αθηνα τον Αυγουστο,μετα τον 15αυγουστο ομως,γιατι θα λειπω!!!Ξερω οτι σας εχω ταξει και φωτογραφιες απ'τα ζουζουνια-τα οποια εξελισσονται σε θερια!!!-αλλα θα σας πω τι εγινε..Πηγα στα Expert να παρω μια ψηφιακη φωτογραφικη Olympus,απλα τελεια!Πηγα την επομενη μερα να την παρω και μου ειπαν οτι δεν εγκριθηκαν οι δοσεις!!!:blink::blink::mad:Οχι τιποτα αλλο,αλλα πριν 8 μηνες εγκριθηκε μια πιστωτικη απο την Πειραιως που πληρωνω την ασφαλεια του αυτοκινητου..Κουλο;;;Λεω να δοκιμασω και στον Κωτσοβολο,αλλα φοβαμαι μη μου πουν κι εκει το ιδιο..:/:Μα,ειναι δυνατον;Τειρεσια με βγαλανε στα Expert;;:confused:Γκρρρ....Παντως χαιρομαι που ειστε ολοι καλα,λυπαμαι που θα σας χασω τελειως για 2 βδομαδες,γιατι απο Δευτερα αρχιζει η αδεια μου!!!Γιουπιιιιιιι!!!:D:DΕπιτελους διακοπουλες!

Καλημέρα!!:)
Ωραία εφεύρεση η Παρασκευή (αν και η σημερινή ξεκίνησε ΠΟΛΥ κουραστικά). Της δίνω όμως περιθώριο βελτίωσης μέχρι το απόγευμα ;)

Χτες το βράδυ, καθόμασταν στη βεράντα και τρώγαμε ψάρι. Ήρθε η Αρηθούλα απαιτώντας τη μερίδα της, της έδωσα λίγο ψαχνό και μετά... έγλειψε και μαγιονέζα! :blink: Ήταν να μην της ανοίξει η όρεξη αυτής της γάτας τελικά...:happy:

:blink::blink:Κανόνισε να χρειαστεί το ολόσωμο που έλεγε η Niar!!!!!:lol:

Ήταν να μην της ανοίξει η όρεξη αυτής της γάτας τελικά...:happy:
Στρουμπουλοπουλίνα μπικινοψιψίνα!!!! :D

καιγεται η Χαλκιδικη :(:cry::cry::cry:

Πού βρε την κάψανε πάλι;;;;;; :blink:

2ο ποδι Ζωη μου, Αρμενιστης -Καβουροτρυπες ....

δεν μπορωωωωωωωω ρε γμτ.... :(

2ο ποδι Ζωη μου, Αρμενιστης -Καβουροτρυπες ....

δεν μπορωωωωωωωω ρε γμτ.... :(

:(:(:(:(:(:(
Και ούτε οικόπεδα δεν μπορούν να το κάνουν εκεί. Το δάσος της Σιθωνίας είναι, υποτίθεται, προστατευόμενο...

Μα καθε χρονο τα ιδια και μυαλο δεν εβαλαν οι Δημοι να παρουν τα μετρα τους?????????? :mad:

Ωραία αρχίσατε και εσείς...

Καλό Καλοκαίρι.....

μονο καλο που δεν προβλεπεται...

Μα καθε χρονο τα ιδια και μυαλο δεν εβαλαν οι Δημοι να παρουν τα μετρα τους?????????? :mad:
Που να τους μαραθεί το πτηνόν, όλους τους γραφειοκράτες!
Στενοχωριέμαι γιατί από εκείνη τη μεριά (που είναι και πολύ όμορφη) το δάσος είναι δύσβατο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back