Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα... σήμερα είπε 40.... Μίλησα με την μάνα μου.. το πρωί είχαν 11 βαθμούς, ομίχλη... :|
ΝΤΟΥΠ. Το κεφάλι στον τοίχο... το παιδί έχει φρικάρει... το λυπάμαι... τον βρέχω στην μπανιέρα συνέχεια.. είναι και το μαύρο χρώμα... Υπομονή του λέω θα δροσίσει που θα πάει!!:P
΄
Βρήκα και εγώ να έρθω αύριο Αθήνα.... Αλλά πρέπει!.:blink:
"Κάποιες" ας ετοιμάζονται να με βγάλουν για κάφε.....:rolleyes:
(αφού επιζήσω απο το εγκεφαλικό.. μόλις αντικρύσω αυτά που θα δω μόλις ανοίξω την πόρτα του διαμερίσματος....):hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Julia κουραγιο.Και σε εμας εδω τα ιδια.:(Δεν φταιει τοσο η ψηλη θερμοκρασια οσο η ιδιαιτερα ψηλη υγρασια.:down:Την νυχτα η ζεστη ηταν αφορητη και δεν εχω συνηθισει να κοιμαμαι με τον κλιματισμο αναμενο.:hmm:Τα δυο δικα μου ειναι ξαπλωμενα τελειως χυμα στα πλακακια.Δεν εχω δοκιμασει ακομη να τα δροσιζω με βρεγμενη πετσετα,αλλα μαλλον σημερα θα χρειαστει.:hmm:Μολις ακουν τον θορυβο του κληματιστικου τρεχουν και τα δυο απο κατω.:)
Υπομονη αυτη πρεπει να ειναι και η τελευταια επιθεση του καλοκαιρινου καυσωνα.:hmm:Λογικα απο Σεπτεμβρη, το βραδακι τουλαχιστον, πρεπει να δροσιζει:)
Καλη επανοδο και καλη δυναμη.:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα, ήρθε η ώρα να βγάλω την κατίνα που κρύβω μέσα μου :Ρ

Θέμα: Κατάλληλο ντύσιμο για να πάει μια κοπέλα στο γήπεδο :Ρ

Χτες με έσυρε ο φίλος μου στο ΟΑΚΑ να δούμε παναθηναϊκό - sparta praga. Ως επί το πλείστον οι κοπέλες / κοριτσάκια / κυρίες (διάφορες ηλικίες) ήταν ντυμένες με σόρτς, βερμούδες, φόρμες ή τζίν και αθλητικά παπούτσια. Ελάχιστες είδα με φουστίτσες και αθλητικά. Και γω με αθλητικά πήγα. Μερικές φοράγανε παντοφλίτσα ίσια (είδα ωραιότατα κομμάτια οφείλω να ομολογήσω)..

Αυτό όμως που με άφησε άφωνη ήταν το παρακάτω θέαμα....

Στο μπράτσο ενός νεαρού κρεμόταν μια κοπέλα γύρω στο 1.55 με 1.60 (με τακούνι) και από ότι την έκοψα για καμιά 80αριά κιλά (που σε τόσο μικρό ύψος δεν είναι το κλασικό καμπυλόγραμμο ελληνικό γύναικείο σώμα). Ώς εδώ καλά. Και γώ υπήρξα γεματούλα. Δεν κρίνω το βάρος των αλλων γυναικών.

Η κοπελιά φόραγε εφαρμοστό λευκό γιλέκο. Εφαρμοστή τζιν φούστα που ίσα κάλυπτε τα απαραίτητα, από αυτές που μοιάζουν με φαρδιές ζώνες. (καλά ως εδώ λέω πάλι...) 12ποντες γόβες λουστρίνι τιπ τοε (κάπως έτσι δεν λέγονται αυτές που φαίνοντια μόνο τα δάχτυλα;) που έδεναν με λουράκι στους αστραγάλους διακοσμιμένες με μία τεράστια μαργαρίτα από πέτρες λευκές σε κάθε φτέρνα.... Περιτό να σας πώ ότι απότο πόδι μέχρι το τέλος του παπουτσιού πίσω στη φτέρνα είχε κενό (περίπου ένα δάχτυλο φανταστήτε).

Πείτε μου σας παρακαλώ πώς ανεβοκατέβηκε στην κερδίδα χωρίς να σπάσει χέρια πόδια με τόσο στριμωξίδι;

Δεν πιστεύω καμία σας να θέλει να ξαναπάει στο γήπεδο με αθλητικό παπούτσι; Είναι κοινωνικό γεγονός οφείλουμε να είμαστε ντυμένες για βραδινή έξοδο με τα ποτού και μουσικής :Ρ

Λέτε να μην την ενημέρωσε ο φίλος της ότι θα πηγαίναν γήπεδο; Να της είπε "ντύσου στολίσου και θα βγούμε τσάρκα στα ξενυχτάδικα";

Τι να πώ.... Κατίνα είμαι ξέρω....

Παρεπτιντόντως ο παναθηναϊκός έβαλε γκώλ την ώρα που γκρίνιαζα ότι πήγαν τσάμπα τα χρήματα για τα εισητήρια... :Ρ ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα

ΟΟΟχι δεν είσαι αγαπητή μου καθόλου κατίνα. Κάνουμε κοινωνική κριτική.:)
Χα χα χα χα:P

έλα τώρα!

Καλημέρα, ήρθε η ώρα να βγάλω την κατίνα που κρύβω μέσα μου :Ρ

Θέμα: Κατάλληλο ντύσιμο για να πάει μια κοπέλα στο γήπεδο :Ρ

Χτες με έσυρε ο φίλος μου στο ΟΑΚΑ ... Ως επί το πλείστον οι κοπέλες / κοριτσάκια / κυρίες (διάφορες ηλικίες) ήταν ντυμένες με σόρτς, βερμούδες, φόρμες ή τζίν και αθλητικά παπούτσια. Ελάχιστες είδα με φουστίτσες και αθλητικά.
..............Η κοπελιά φόραγε εφαρμοστό λευκό γιλέκο. Εφαρμοστή τζιν φούστα που ίσα κάλυπτε τα απαραίτητα, από αυτές που μοιάζουν με φαρδιές ζώνες....12ποντες γόβες λουστρίνι τιπ τοε .....;) που έδεναν με λουράκι στους αστραγάλους διακοσμιμένες με μία τεράστια μαργαρίτα από πέτρες λευκές σε κάθε φτέρνα....
Τι να πώ.... Κατίνα είμαι ξέρω....

Έλα τώρα! :PΔε βλέπεις που πολλοί και πολλές έχουν καταργήσει κάθε φραγμό? Εδώ φοράνε το πρωϊ τα βραδυνά και το βράδυ τα πρωϊνά για να μη πω τι θραύση κάνουν τα εσώρουχα! νυχτικά, βρακιά βρακάκια, σλιπς, στριγκς, σουτιέν, κασκορσεδάκια δίνουν και πέρνουν μεσημέρι-βράδυ αδιακρίτως τόπου και σκοπού! Και συ κάνεις έτσι για ένα ψηλοτάκουνο!!!:lol::lol::lol::lol:
Κάποιες από μας, π.χ. εγώ, νοιώθουν κάποια αμηχανία μ' όλ' αυτά, αλλά λες: δεν είμαι στην ίδια γενηά, κι έτσι δικαιολογούμαστε! Βλέπω όμως και πιο νέες να ενοχλούνται! Χι,χι! Τι πά να πει αυτό? :rolleyes::rolleyes::blink::blink::confused::confused:....

Έ! κι ένα άλλο ακόμα: το καλό γούστο είναι αποτέλεσμα βαθύτερης καλλιέργειας κι όχι απλής ενημέρωσης γύρω από τη μόδα!

δεν υπάρχει καλό γούστο στη νέα γενιά... απλά φοράνε ότι βρούνε. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βρούμε ένα ρούχο τις προκοπής και όχι τα κουρέλια που κυκλοφορούν... τι να κάνουν και τα παιδιά..

αλλά δωδεκάποντο ανέβα κατέβα στις κερκίδες;; (αφήνουμε το υπόλοιπο σετ στην άκρη λόγο έλλειψης καλού γούστου και του τι της ταιριάζει)

Κορίτσια που να δείτε σε μας που έρχονται στα σεμινάρια με εξώπλατα...ένα κόκκινο με αασορτί γόβες φορούσε μία σήμερα.Κι εγώ το καημένο με το σαλβάρι μου και το κοντομάνικο να νιώθω σαν τον Βασιλάκη τον Καϊλα...:P

:):):) Κ εγώ με 12ποντο ούτε στο ίσιωμα!!! Μήπως δεν έχω αρκετά γυναικεία γονίδια?:lol::lol::lol:

Κορίτσια που να δείτε σε μας που έρχονται στα σεμινάρια με εξώπλατα...ένα κόκκινο με αασορτί γόβες φορούσε μία σήμερα.Κι εγώ το καημένο με το σαλβάρι μου και το κοντομάνικο να νιώθω σαν τον Βασιλάκη τον Καϊλα...:P

σκοπεύει να κάνει μάθημα ντυμένη έτσι; χμ έλεος.. έχει να φάει δούλεμα από τα παιδιά.....

:):):) Κ εγώ με 12ποντο ούτε στο ίσιωμα!!! Μήπως δεν έχω αρκετά γυναικεία γονίδια?:lol::lol::lol:

τα δωδεκάποντα μ'αρέσουν και μένα αλλά καθίστε να το δούμε λογικά... είναι αύγουστος με τρελή ζέστη, δύσκολα αντέχω κλειστό παπούτσι.... πόσο μάλλον κλειστό χωρίς κάλτσα ή καλσόν.... αλλα λουστρίνι;;;;;; τςτςτς

πρέπει να βάλουν μάθημα καλαισθησίας στα σχολεία.. στο δημοτικό

Σχολιάζετε τα 12ποντα... εγώ θα συμπλιρώσω και κάτι ακόμα!

Δερμάτινο μαύρο παντελόνι στενό υπερβολικά, 12ποντο, 1κιλό σοβά στο μούτρο (να κάνει μπάμ από χιλιόμετρα) κόκκινο κραγιόν, ξανθό μαλλί ίσιο πράσο.

Στη σχολή και μαθητές, καθηγητές και οτιδήποτε αρσενικού γένους με τα σάλια να φτάνουν στο πάτωμα και τα μάτια πεταγμένα...

και όλα αυτά στισ 9 το πρωΐ....

και η κοπέλα ήταν μαθήτρια... το πολύ 24 χρονών.

σκοπεύει να κάνει μάθημα ντυμένη έτσι; χμ έλεος.. έχει να φάει δούλεμα από τα παιδιά.....
Ελπίζω όχι και ελπίζω να μην τη βάλουν σε λύκειο!:lol::lol::lol:

Μάλλον πρέπει να βάλλουν μάθημα καλαισθησίας στο .... μυαλό!
Η αισθητική είναι θέμα σύνθετο και σχετίζεται με τη φιλοσοφία και με τις αισθήσεις μας. Αν αυτά είναι ...κάπως,
ή έχουν ξεφτιλιστεί ....κάπως,
τι να περιμένετε?
Εδώ και τα υφάσματα είναι τιποτένια, από πότε έχετε να δείτε ένα πραγματικά καλό λινό?, ένα πραγματικά καλό βαμβακερό? έχουμε ξεχάσει και την αφή τους, καλά που τα γνωρίσαμε κάποιες από μας στα παιδικά μας χρόνια και τα θυμόμαστε!
Πάντα θα ξεχωρίζει το ρούχο απ' το κουρέλι!
Εδώ όμως η ποσότητα έχει αντικαταστήσει πλήρως την ποιότητα!
Λοιπόν?

Όχι μόνο αυτό αλλά κουρέλια πανάκριβα...... στην αρχή της σεζόν βλεπουμε ρούχα που για χάρην ευκολίας κάναμε μόδα να μην έχουν στριφόματα, από τα χειρότερα υλικά (πώς θα συναγωνιστούμε τα κινέζικα συνοικιακά καταστήματα αλλιώς) και τα βλέπουμε σε τιμές άνω των 60 ευρώ....

Σχολιάζετε τα 12ποντα... εγώ θα συμπλιρώσω και κάτι ακόμα!

Δερμάτινο μαύρο παντελόνι στενό υπερβολικά, 12ποντο, 1κιλό σοβά στο μούτρο (να κάνει μπάμ από χιλιόμετρα) κόκκινο κραγιόν, ξανθό μαλλί ίσιο πράσο.

Στη σχολή και μαθητές, καθηγητές και οτιδήποτε αρσενικού γένους με τα σάλια να φτάνουν στο πάτωμα και τα μάτια πεταγμένα...

και όλα αυτά στισ 9 το πρωΐ....

και η κοπέλα ήταν μαθήτρια... το πολύ 24 χρονών.
Σα να περιγράφεις μια γνωστή μου. Καλά, δεν καταλαβαίνουν οτι γελοιοποιούνται? Θα την πάρει κανένας αυτή στα σοβαρά? Οκ, έχουμε κάνει κ εμείς στιλιστικά λαθη,αλλά όχι κ να τα βγάλω όλα φάτσα-φόρα ή να ντύθω για να πάω στο περίπτερο λες κ ετοιμάζομαι για μπουζούκια!

Βασικά το πρόβλημα ξεκινάει με το να ξεχνάμε τι σωματότυπο έχουμε και τι ηλικία έχουμε και το που βρισκόμαστε...

όταν ήμουν χοντρουλα (75 κιλά με τεράστιους γοφούς) ντυνόμουν μεν με γούστο, ελκιστικά, να τραβάω σχετικά την προσοχή αλλά όχι με έξτρα μίνι φούστα εφαρμοστή και φάτσα φόρα μέσα στο κατακαλόκαιρο την κυτταρίτιδα....

Μία λίγο πιο μακρυά φούστα και όχι τόσο εφαρμοστή κάνει εξίσου καλή δουλειά νομίζω. αλλίώς το ράβουμε το στοματάκι, πίνουμε νεράκια, και αλλάζουμε γενικά τρόπο ζωής για να μπορέσουμε να βάλουμε την έξτρα μίνι που καλύπτει ελάχιστα...

Άστα να πάνε.
Γεγονός όμως είναι το γέλιο που έκανα με τα αρσενικά τριγύρω που την κοιτούσαν και χάσκαν.

Και φυσικά σε πλήρη αντίθεση εγώ με το τζινάκι, το αθλητικό φαρδύ και το μαύρο μπλουζάκι (σταθερές αξίες και πολύ βολικό για μια μέρα γεμάτη ορθοστασία) που έπεσα κι εγώ στην παγίδα και ένοιωσα "κάπως" με τα ρούχα μου για μερικά δευτερόλεπτα :lol:

Μετά φυσικά θυμήθικα γιατί τα φορούσα οπότε συνέχισα να γελάω με τα θύματα (αντρες...)

οι άντρες θηλυκιά γάτα να δούν τους τρέχουν τα σάλια... (οι περισσότεροι)

και μια που λέμε για γάτες, το γλιμένο μου πασαλιμένο μου, λαδωμένο μου από τις ειδικές κρέμες μου συγχώρεσε την καθαριότητα των αυτιών του και σκαρφάλωσε στο παράθυρο δίπλα μου (3 σε 1, είναι πάνω από το κεφάλι μου, αερίζεται και σαν καλός "κυρα βαγγελιώς" που είναι κοιτάει στην απέναντι φωτισμένη κουζίνα το τι γίνεται (το κυρα βαγγελιώ για να μην παρεξηγηθώ το λέω γιατί φέρεται σαν την κουτσομπόλα γειτόνισά μου που πέρνει είδηση και τη μύγα που περνάει)

"κυρα βαγγελιώς" :lol::lol: σκέτη γλύκα είναι!

Άντε να βρω κι εγώ κανα σιαμάκι να έχω να γελάω με τα καμώματά του. Έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρώ. Αλλά δεν πειράζει, την γνωρίζω την ατυχία που κουβαλάω .... :/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back