Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κορίτσια τί μου κάνετε???? εγώ είμαι ξύπνια από τις 6 η Κλειώ δεν έβαλε γλώσσα σήμερα και όλο νιαου και νιάου από το πρωί σηκώθηκα την είδα της μίλησα της έβαλα φαί της άλλαξα νερό της άνοιξα το στόρι για να βγει στο μπαλκόνι αυτή τίποτα:mad::mad: την πήρα στο κρεβάτι την χάιδευα τίποτα πάλι,:(:(:( τώρα αυτή κοιμάται στον καναπέ και εγώ όρθια:mad::lol::lol::lol:

Καλημέρα κι από μένα. Βρε Μαγισσούλα μπας και πονάει κάπου το γατάκι μήπως χρειάζεται γιατρό?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κι από μένα. Βρε Μαγισσούλα μπας και πονάει κάπου το γατάκι μήπως χρειάζεται γιατρό?:hmm:
Γεια σας κορίτσα! και αγόρια! καιρό είχα να μπω σ' αυτό το ποστ!
Και μένα ο Χουχούδος μου τα κάνει αυτά τα νιαουρητά και δεν ξέρω ποτέ ακριβώς για τι είναι -ενώ με την Ελίνα που μιλάει κανονικά καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν ξέρω λοιπόν τι του φταίεϊ: θέλει κάτι ? γκρινιάζει για κάτι? απλά μου μιλάει? ποτέ δεν τον καταλαβαίνω εντελώς. π.χ. το πρωΐ νιαουρίζει για αγκαλιές και για βόλτα, αυτό το εμπέδωσα, ενδιάμεσα όμως τα πράγματα είναι ασαφή ...
Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. :)

Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία!:rolleyes::happy:

την πήρα στο κρεβάτι την χάιδευα τίποτα πάλι,:(:(:( τώρα αυτή κοιμάται στον καναπέ και εγώ όρθια:mad::lol::lol::lol:

Μαλλον δεν εχει μπει ακομη στους κανονικους της ρυθμους.Δωστης λιγο χρονο να γυρισει στις παλιες της συνηθιες.:D
Κλειουλι αστερακι μου, την εχεις εκπαιδευσει καλα την μαμα σου,βλεπω:blink::lol:

Γεια σας κορίτσα! και αγόρια! καιρό είχα να μπω σ' αυτό το ποστ!
Και μένα ο Χουχούδος μου τα κάνει αυτά τα νιαουρητά και δεν ξέρω ποτέ ακριβώς για τι είναι -ενώ με την Ελίνα που μιλάει κανονικά καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν ξέρω λοιπόν τι του φταίεϊ: θέλει κάτι ? γκρινιάζει για κάτι? απλά μου μιλάει? ποτέ δεν τον καταλαβαίνω εντελώς. π.χ. το πρωΐ νιαουρίζει για αγκαλιές και για βόλτα, αυτό το εμπέδωσα, ενδιάμεσα όμως τα πράγματα είναι ασαφή ...

Παρομοια κατασταση με τα δικα μου. Η "μη μου απτου" Μυρτουλα νιουριζει επιλεκτικα και τοσο ξεκαθαρα σε τονο και ενταση που ειναι αδυνατον να μην καταλαβεις τι ακριβως θελει.Επικοινωνεις τελεια μαζι της.:D Ο μικρος μου φασαρτζης Αρουλης συμπεριφερεται ακριβως σαν τον Χουχουδο.Απο το πρωι που με ξυπναει, για καμια ωρα στην κυριολεξια περπαταει και μιλαει(νιαουριζει) συνεχεια μονος του.Τι φαγητο του βαζω,τι την μπαλκονοπορτα ανοιγω αυτος τιποτα, συνεχιζει την λογοδιαροια(και να καταλαβαινα τι λεει).;).Δεν το εχω συνδεσει με κατι παθολογικο.:hmm:Τον θεωρουσα απλα,πολυ κοινωνικο και πολυλογα:blink::lol:.Τωρα και εμενα με βαλατε σε σκεψεις .:hmm:

Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. :)

Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία!:rolleyes::happy:

παρομοίως:cool:

Κι εγώ το έχω για φυσιολογικό μιας και ο Αζριελ αν ξεκινίσει δεν σταματάει να μιλάει :D Ακόμα και όταν κοιμάται και καταλάβει πως πλησιάζω, αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα!!!:lol:

Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός????:lol::lol::lol::lol: Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες......:lol::lol::lol::lol:

Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός????:lol::lol::lol::lol: Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες......:lol::lol::lol::lol:

:hmm: Τώρα που λες για κακό καιρό... Λες να είναι γκρινιάρικα επειδή πλησιάζει κακοκαιρία? Ο αδερφός μου σημερα μου έλεγε πως αύριο μεθαύριο θα έρθει βροχούλα στα μέρη μας :hmm:

Γάτες μετεωρολογικά δελτία??? :lol::lol::up:

Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!!:lol::up:

Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ...:cool:

Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!!:lol::up:

Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ...:cool:

Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση :P:P Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης:lol::lol::lol:

Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση :P:P Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης:lol::lol::lol:

Τίποτα:happy:
χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!!:cool::cool::cool:

Τίποτα:happy:
χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!!:cool::cool::cool:

Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα????:D:D

Αχ... εκδηλώθηκε...:redface:
Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! :cool:
Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου...:P

Αχ... εκδηλώθηκε...:redface:
Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! :cool:
Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου...:P

Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα:hmm::hmm::lol::lol::lol:

Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!!:confused::confused::confused::confused:
Όλα βρε μου λείπουν:P:P:P

Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!!:up::up:
Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!!:redface:

Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!!:up::up:
Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!!:redface:

Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!:blink::blink::blink:(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!:redface:)

Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!!:cool::up:

Καλημέρα:) Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις Κυριακές:hmm:Και νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα!:lol:

Καλημέρα:) Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις Κυριακές:hmm:Και νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα!:lol:

Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή:cool::lol::lol::lol:

Καλημέρα! :)
Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά...:inlove: Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back