ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.161 13-09-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια τί μου κάνετε???? εγώ είμαι ξύπνια από τις 6 η Κλειώ δεν έβαλε γλώσσα σήμερα και όλο νιαου και νιάου από το πρωί σηκώθηκα την είδα της μίλησα της έβαλα φαί της άλλαξα νερό της άνοιξα το στόρι για να βγει στο μπαλκόνι αυτή τίποτα την πήρα στο κρεβάτι την χάιδευα τίποτα πάλι, τώρα αυτή κοιμάται στον καναπέ και εγώ όρθια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα. Βρε Μαγισσούλα μπας και πονάει κάπου το γατάκι μήπως χρειάζεται γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Anima έγραψε: #14.162 13-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα κι από μένα. Βρε Μαγισσούλα μπας και πονάει κάπου το γατάκι μήπως χρειάζεται γιατρό? Click για ανάπτυξη... Γεια σας κορίτσα! και αγόρια! καιρό είχα να μπω σ' αυτό το ποστ! Και μένα ο Χουχούδος μου τα κάνει αυτά τα νιαουρητά και δεν ξέρω ποτέ ακριβώς για τι είναι -ενώ με την Ελίνα που μιλάει κανονικά καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν ξέρω λοιπόν τι του φταίεϊ: θέλει κάτι ? γκρινιάζει για κάτι? απλά μου μιλάει? ποτέ δεν τον καταλαβαίνω εντελώς. π.χ. το πρωΐ νιαουρίζει για αγκαλιές και για βόλτα, αυτό το εμπέδωσα, ενδιάμεσα όμως τα πράγματα είναι ασαφή ... Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:10 Η julia έγραψε: #14.163 13-09-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Click για ανάπτυξη... Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η Μυρτω4038: #14.164 13-09-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: την πήρα στο κρεβάτι την χάιδευα τίποτα πάλι, τώρα αυτή κοιμάται στον καναπέ και εγώ όρθια Click για ανάπτυξη... Μαλλον δεν εχει μπει ακομη στους κανονικους της ρυθμους.Δωστης λιγο χρονο να γυρισει στις παλιες της συνηθιες. Κλειουλι αστερακι μου, την εχεις εκπαιδευσει καλα την μαμα σου,βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Anima: Γεια σας κορίτσα! και αγόρια! καιρό είχα να μπω σ' αυτό το ποστ! Και μένα ο Χουχούδος μου τα κάνει αυτά τα νιαουρητά και δεν ξέρω ποτέ ακριβώς για τι είναι -ενώ με την Ελίνα που μιλάει κανονικά καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν ξέρω λοιπόν τι του φταίεϊ: θέλει κάτι ? γκρινιάζει για κάτι? απλά μου μιλάει? ποτέ δεν τον καταλαβαίνω εντελώς. π.χ. το πρωΐ νιαουρίζει για αγκαλιές και για βόλτα, αυτό το εμπέδωσα, ενδιάμεσα όμως τα πράγματα είναι ασαφή ... Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Click για ανάπτυξη... Παρομοια κατασταση με τα δικα μου. Η "μη μου απτου" Μυρτουλα νιουριζει επιλεκτικα και τοσο ξεκαθαρα σε τονο και ενταση που ειναι αδυνατον να μην καταλαβεις τι ακριβως θελει.Επικοινωνεις τελεια μαζι της. Ο μικρος μου φασαρτζης Αρουλης συμπεριφερεται ακριβως σαν τον Χουχουδο.Απο το πρωι που με ξυπναει, για καμια ωρα στην κυριολεξια περπαταει και μιλαει(νιαουριζει) συνεχεια μονος του.Τι φαγητο του βαζω,τι την μπαλκονοπορτα ανοιγω αυτος τιποτα, συνεχιζει την λογοδιαροια(και να καταλαβαινα τι λεει)..Δεν το εχω συνδεσει με κατι παθολογικο.Τον θεωρουσα απλα,πολυ κοινωνικο και πολυλογα.Τωρα και εμενα με βαλατε σε σκεψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.165 13-09-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία! Click για ανάπτυξη... παρομοίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Nehalennia: #14.166 13-09-08 20:53 Κι εγώ το έχω για φυσιολογικό μιας και ο Αζριελ αν ξεκινίσει δεν σταματάει να μιλάει Ακόμα και όταν κοιμάται και καταλάβει πως πλησιάζω, αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η μαγισσα έγραψε: #14.167 13-09-08 21:09 Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Η Nehalennia: #14.168 13-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Click για ανάπτυξη... Τώρα που λες για κακό καιρό... Λες να είναι γκρινιάρικα επειδή πλησιάζει κακοκαιρία? Ο αδερφός μου σημερα μου έλεγε πως αύριο μεθαύριο θα έρθει βροχούλα στα μέρη μας Γάτες μετεωρολογικά δελτία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:18 Η julia έγραψε: #14.169 13-09-08 21:18 Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.170 13-09-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια τί μου κάνετε???? εγώ είμαι ξύπνια από τις 6 η Κλειώ δεν έβαλε γλώσσα σήμερα και όλο νιαου και νιάου από το πρωί σηκώθηκα την είδα της μίλησα της έβαλα φαί της άλλαξα νερό της άνοιξα το στόρι για να βγει στο μπαλκόνι αυτή τίποτα την πήρα στο κρεβάτι την χάιδευα τίποτα πάλι, τώρα αυτή κοιμάται στον καναπέ και εγώ όρθια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα. Βρε Μαγισσούλα μπας και πονάει κάπου το γατάκι μήπως χρειάζεται γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Anima έγραψε: #14.162 13-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα κι από μένα. Βρε Μαγισσούλα μπας και πονάει κάπου το γατάκι μήπως χρειάζεται γιατρό? Click για ανάπτυξη... Γεια σας κορίτσα! και αγόρια! καιρό είχα να μπω σ' αυτό το ποστ! Και μένα ο Χουχούδος μου τα κάνει αυτά τα νιαουρητά και δεν ξέρω ποτέ ακριβώς για τι είναι -ενώ με την Ελίνα που μιλάει κανονικά καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν ξέρω λοιπόν τι του φταίεϊ: θέλει κάτι ? γκρινιάζει για κάτι? απλά μου μιλάει? ποτέ δεν τον καταλαβαίνω εντελώς. π.χ. το πρωΐ νιαουρίζει για αγκαλιές και για βόλτα, αυτό το εμπέδωσα, ενδιάμεσα όμως τα πράγματα είναι ασαφή ... Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:10 Η julia έγραψε: #14.163 13-09-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Click για ανάπτυξη... Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η Μυρτω4038: #14.164 13-09-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: την πήρα στο κρεβάτι την χάιδευα τίποτα πάλι, τώρα αυτή κοιμάται στον καναπέ και εγώ όρθια Click για ανάπτυξη... Μαλλον δεν εχει μπει ακομη στους κανονικους της ρυθμους.Δωστης λιγο χρονο να γυρισει στις παλιες της συνηθιες. Κλειουλι αστερακι μου, την εχεις εκπαιδευσει καλα την μαμα σου,βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Anima: Γεια σας κορίτσα! και αγόρια! καιρό είχα να μπω σ' αυτό το ποστ! Και μένα ο Χουχούδος μου τα κάνει αυτά τα νιαουρητά και δεν ξέρω ποτέ ακριβώς για τι είναι -ενώ με την Ελίνα που μιλάει κανονικά καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν ξέρω λοιπόν τι του φταίεϊ: θέλει κάτι ? γκρινιάζει για κάτι? απλά μου μιλάει? ποτέ δεν τον καταλαβαίνω εντελώς. π.χ. το πρωΐ νιαουρίζει για αγκαλιές και για βόλτα, αυτό το εμπέδωσα, ενδιάμεσα όμως τα πράγματα είναι ασαφή ... Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Click για ανάπτυξη... Παρομοια κατασταση με τα δικα μου. Η "μη μου απτου" Μυρτουλα νιουριζει επιλεκτικα και τοσο ξεκαθαρα σε τονο και ενταση που ειναι αδυνατον να μην καταλαβεις τι ακριβως θελει.Επικοινωνεις τελεια μαζι της. Ο μικρος μου φασαρτζης Αρουλης συμπεριφερεται ακριβως σαν τον Χουχουδο.Απο το πρωι που με ξυπναει, για καμια ωρα στην κυριολεξια περπαταει και μιλαει(νιαουριζει) συνεχεια μονος του.Τι φαγητο του βαζω,τι την μπαλκονοπορτα ανοιγω αυτος τιποτα, συνεχιζει την λογοδιαροια(και να καταλαβαινα τι λεει)..Δεν το εχω συνδεσει με κατι παθολογικο.Τον θεωρουσα απλα,πολυ κοινωνικο και πολυλογα.Τωρα και εμενα με βαλατε σε σκεψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.165 13-09-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία! Click για ανάπτυξη... παρομοίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Nehalennia: #14.166 13-09-08 20:53 Κι εγώ το έχω για φυσιολογικό μιας και ο Αζριελ αν ξεκινίσει δεν σταματάει να μιλάει Ακόμα και όταν κοιμάται και καταλάβει πως πλησιάζω, αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η μαγισσα έγραψε: #14.167 13-09-08 21:09 Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Η Nehalennia: #14.168 13-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Click για ανάπτυξη... Τώρα που λες για κακό καιρό... Λες να είναι γκρινιάρικα επειδή πλησιάζει κακοκαιρία? Ο αδερφός μου σημερα μου έλεγε πως αύριο μεθαύριο θα έρθει βροχούλα στα μέρη μας Γάτες μετεωρολογικά δελτία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:18 Η julia έγραψε: #14.169 13-09-08 21:18 Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.170 13-09-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα κι από μένα. Βρε Μαγισσούλα μπας και πονάει κάπου το γατάκι μήπως χρειάζεται γιατρό? Click για ανάπτυξη... Γεια σας κορίτσα! και αγόρια! καιρό είχα να μπω σ' αυτό το ποστ! Και μένα ο Χουχούδος μου τα κάνει αυτά τα νιαουρητά και δεν ξέρω ποτέ ακριβώς για τι είναι -ενώ με την Ελίνα που μιλάει κανονικά καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν ξέρω λοιπόν τι του φταίεϊ: θέλει κάτι ? γκρινιάζει για κάτι? απλά μου μιλάει? ποτέ δεν τον καταλαβαίνω εντελώς. π.χ. το πρωΐ νιαουρίζει για αγκαλιές και για βόλτα, αυτό το εμπέδωσα, ενδιάμεσα όμως τα πράγματα είναι ασαφή ... Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:10 Η julia έγραψε: #14.163 13-09-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Click για ανάπτυξη... Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η Μυρτω4038: #14.164 13-09-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: την πήρα στο κρεβάτι την χάιδευα τίποτα πάλι, τώρα αυτή κοιμάται στον καναπέ και εγώ όρθια Click για ανάπτυξη... Μαλλον δεν εχει μπει ακομη στους κανονικους της ρυθμους.Δωστης λιγο χρονο να γυρισει στις παλιες της συνηθιες. Κλειουλι αστερακι μου, την εχεις εκπαιδευσει καλα την μαμα σου,βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Anima: Γεια σας κορίτσα! και αγόρια! καιρό είχα να μπω σ' αυτό το ποστ! Και μένα ο Χουχούδος μου τα κάνει αυτά τα νιαουρητά και δεν ξέρω ποτέ ακριβώς για τι είναι -ενώ με την Ελίνα που μιλάει κανονικά καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν ξέρω λοιπόν τι του φταίεϊ: θέλει κάτι ? γκρινιάζει για κάτι? απλά μου μιλάει? ποτέ δεν τον καταλαβαίνω εντελώς. π.χ. το πρωΐ νιαουρίζει για αγκαλιές και για βόλτα, αυτό το εμπέδωσα, ενδιάμεσα όμως τα πράγματα είναι ασαφή ... Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Click για ανάπτυξη... Παρομοια κατασταση με τα δικα μου. Η "μη μου απτου" Μυρτουλα νιουριζει επιλεκτικα και τοσο ξεκαθαρα σε τονο και ενταση που ειναι αδυνατον να μην καταλαβεις τι ακριβως θελει.Επικοινωνεις τελεια μαζι της. Ο μικρος μου φασαρτζης Αρουλης συμπεριφερεται ακριβως σαν τον Χουχουδο.Απο το πρωι που με ξυπναει, για καμια ωρα στην κυριολεξια περπαταει και μιλαει(νιαουριζει) συνεχεια μονος του.Τι φαγητο του βαζω,τι την μπαλκονοπορτα ανοιγω αυτος τιποτα, συνεχιζει την λογοδιαροια(και να καταλαβαινα τι λεει)..Δεν το εχω συνδεσει με κατι παθολογικο.Τον θεωρουσα απλα,πολυ κοινωνικο και πολυλογα.Τωρα και εμενα με βαλατε σε σκεψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.165 13-09-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία! Click για ανάπτυξη... παρομοίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Nehalennia: #14.166 13-09-08 20:53 Κι εγώ το έχω για φυσιολογικό μιας και ο Αζριελ αν ξεκινίσει δεν σταματάει να μιλάει Ακόμα και όταν κοιμάται και καταλάβει πως πλησιάζω, αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η μαγισσα έγραψε: #14.167 13-09-08 21:09 Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Η Nehalennia: #14.168 13-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Click για ανάπτυξη... Τώρα που λες για κακό καιρό... Λες να είναι γκρινιάρικα επειδή πλησιάζει κακοκαιρία? Ο αδερφός μου σημερα μου έλεγε πως αύριο μεθαύριο θα έρθει βροχούλα στα μέρη μας Γάτες μετεωρολογικά δελτία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:18 Η julia έγραψε: #14.169 13-09-08 21:18 Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.170 13-09-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Click για ανάπτυξη... Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η Μυρτω4038: #14.164 13-09-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: την πήρα στο κρεβάτι την χάιδευα τίποτα πάλι, τώρα αυτή κοιμάται στον καναπέ και εγώ όρθια Click για ανάπτυξη... Μαλλον δεν εχει μπει ακομη στους κανονικους της ρυθμους.Δωστης λιγο χρονο να γυρισει στις παλιες της συνηθιες. Κλειουλι αστερακι μου, την εχεις εκπαιδευσει καλα την μαμα σου,βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Anima: Γεια σας κορίτσα! και αγόρια! καιρό είχα να μπω σ' αυτό το ποστ! Και μένα ο Χουχούδος μου τα κάνει αυτά τα νιαουρητά και δεν ξέρω ποτέ ακριβώς για τι είναι -ενώ με την Ελίνα που μιλάει κανονικά καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν ξέρω λοιπόν τι του φταίεϊ: θέλει κάτι ? γκρινιάζει για κάτι? απλά μου μιλάει? ποτέ δεν τον καταλαβαίνω εντελώς. π.χ. το πρωΐ νιαουρίζει για αγκαλιές και για βόλτα, αυτό το εμπέδωσα, ενδιάμεσα όμως τα πράγματα είναι ασαφή ... Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Click για ανάπτυξη... Παρομοια κατασταση με τα δικα μου. Η "μη μου απτου" Μυρτουλα νιουριζει επιλεκτικα και τοσο ξεκαθαρα σε τονο και ενταση που ειναι αδυνατον να μην καταλαβεις τι ακριβως θελει.Επικοινωνεις τελεια μαζι της. Ο μικρος μου φασαρτζης Αρουλης συμπεριφερεται ακριβως σαν τον Χουχουδο.Απο το πρωι που με ξυπναει, για καμια ωρα στην κυριολεξια περπαταει και μιλαει(νιαουριζει) συνεχεια μονος του.Τι φαγητο του βαζω,τι την μπαλκονοπορτα ανοιγω αυτος τιποτα, συνεχιζει την λογοδιαροια(και να καταλαβαινα τι λεει)..Δεν το εχω συνδεσει με κατι παθολογικο.Τον θεωρουσα απλα,πολυ κοινωνικο και πολυλογα.Τωρα και εμενα με βαλατε σε σκεψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.165 13-09-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία! Click για ανάπτυξη... παρομοίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Nehalennia: #14.166 13-09-08 20:53 Κι εγώ το έχω για φυσιολογικό μιας και ο Αζριελ αν ξεκινίσει δεν σταματάει να μιλάει Ακόμα και όταν κοιμάται και καταλάβει πως πλησιάζω, αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η μαγισσα έγραψε: #14.167 13-09-08 21:09 Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Η Nehalennia: #14.168 13-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Click για ανάπτυξη... Τώρα που λες για κακό καιρό... Λες να είναι γκρινιάρικα επειδή πλησιάζει κακοκαιρία? Ο αδερφός μου σημερα μου έλεγε πως αύριο μεθαύριο θα έρθει βροχούλα στα μέρη μας Γάτες μετεωρολογικά δελτία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:18 Η julia έγραψε: #14.169 13-09-08 21:18 Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.170 13-09-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: την πήρα στο κρεβάτι την χάιδευα τίποτα πάλι, τώρα αυτή κοιμάται στον καναπέ και εγώ όρθια Click για ανάπτυξη... Μαλλον δεν εχει μπει ακομη στους κανονικους της ρυθμους.Δωστης λιγο χρονο να γυρισει στις παλιες της συνηθιες. Κλειουλι αστερακι μου, την εχεις εκπαιδευσει καλα την μαμα σου,βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Anima: Γεια σας κορίτσα! και αγόρια! καιρό είχα να μπω σ' αυτό το ποστ! Και μένα ο Χουχούδος μου τα κάνει αυτά τα νιαουρητά και δεν ξέρω ποτέ ακριβώς για τι είναι -ενώ με την Ελίνα που μιλάει κανονικά καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν ξέρω λοιπόν τι του φταίεϊ: θέλει κάτι ? γκρινιάζει για κάτι? απλά μου μιλάει? ποτέ δεν τον καταλαβαίνω εντελώς. π.χ. το πρωΐ νιαουρίζει για αγκαλιές και για βόλτα, αυτό το εμπέδωσα, ενδιάμεσα όμως τα πράγματα είναι ασαφή ... Εσείς τι κάνετε με τα δικά σας? Click για ανάπτυξη... Παρομοια κατασταση με τα δικα μου. Η "μη μου απτου" Μυρτουλα νιουριζει επιλεκτικα και τοσο ξεκαθαρα σε τονο και ενταση που ειναι αδυνατον να μην καταλαβεις τι ακριβως θελει.Επικοινωνεις τελεια μαζι της. Ο μικρος μου φασαρτζης Αρουλης συμπεριφερεται ακριβως σαν τον Χουχουδο.Απο το πρωι που με ξυπναει, για καμια ωρα στην κυριολεξια περπαταει και μιλαει(νιαουριζει) συνεχεια μονος του.Τι φαγητο του βαζω,τι την μπαλκονοπορτα ανοιγω αυτος τιποτα, συνεχιζει την λογοδιαροια(και να καταλαβαινα τι λεει)..Δεν το εχω συνδεσει με κατι παθολογικο.Τον θεωρουσα απλα,πολυ κοινωνικο και πολυλογα.Τωρα και εμενα με βαλατε σε σκεψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.165 13-09-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία! Click για ανάπτυξη... παρομοίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Nehalennia: #14.166 13-09-08 20:53 Κι εγώ το έχω για φυσιολογικό μιας και ο Αζριελ αν ξεκινίσει δεν σταματάει να μιλάει Ακόμα και όταν κοιμάται και καταλάβει πως πλησιάζω, αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η μαγισσα έγραψε: #14.167 13-09-08 21:09 Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Η Nehalennia: #14.168 13-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Click για ανάπτυξη... Τώρα που λες για κακό καιρό... Λες να είναι γκρινιάρικα επειδή πλησιάζει κακοκαιρία? Ο αδερφός μου σημερα μου έλεγε πως αύριο μεθαύριο θα έρθει βροχούλα στα μέρη μας Γάτες μετεωρολογικά δελτία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:18 Η julia έγραψε: #14.169 13-09-08 21:18 Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.170 13-09-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ τους απαντάω.. και πηγαίνω ή προς την πόρτα, ή προς το φαγητό τους.. βασικά τους αφήνω να μου δείξουν αυτά ΤΙ θέλουν. Συνήθως απλά θέλουν κουβέντα - πολυλογία.. και σημασία! Click για ανάπτυξη... παρομοίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Nehalennia: #14.166 13-09-08 20:53 Κι εγώ το έχω για φυσιολογικό μιας και ο Αζριελ αν ξεκινίσει δεν σταματάει να μιλάει Ακόμα και όταν κοιμάται και καταλάβει πως πλησιάζω, αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η μαγισσα έγραψε: #14.167 13-09-08 21:09 Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Η Nehalennia: #14.168 13-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Click για ανάπτυξη... Τώρα που λες για κακό καιρό... Λες να είναι γκρινιάρικα επειδή πλησιάζει κακοκαιρία? Ο αδερφός μου σημερα μου έλεγε πως αύριο μεθαύριο θα έρθει βροχούλα στα μέρη μας Γάτες μετεωρολογικά δελτία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:18 Η julia έγραψε: #14.169 13-09-08 21:18 Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.170 13-09-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ το έχω για φυσιολογικό μιας και ο Αζριελ αν ξεκινίσει δεν σταματάει να μιλάει Ακόμα και όταν κοιμάται και καταλάβει πως πλησιάζω, αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η μαγισσα έγραψε: #14.167 13-09-08 21:09 Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Η Nehalennia: #14.168 13-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Click για ανάπτυξη... Τώρα που λες για κακό καιρό... Λες να είναι γκρινιάρικα επειδή πλησιάζει κακοκαιρία? Ο αδερφός μου σημερα μου έλεγε πως αύριο μεθαύριο θα έρθει βροχούλα στα μέρη μας Γάτες μετεωρολογικά δελτία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:18 Η julia έγραψε: #14.169 13-09-08 21:18 Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.170 13-09-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Η Nehalennia: #14.168 13-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Click για ανάπτυξη... Τώρα που λες για κακό καιρό... Λες να είναι γκρινιάρικα επειδή πλησιάζει κακοκαιρία? Ο αδερφός μου σημερα μου έλεγε πως αύριο μεθαύριο θα έρθει βροχούλα στα μέρη μας Γάτες μετεωρολογικά δελτία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:18 Η julia έγραψε: #14.169 13-09-08 21:18 Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.170 13-09-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μήπως φταίει ο κακός τους ο......καιρός???? Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες...... Click για ανάπτυξη... Τώρα που λες για κακό καιρό... Λες να είναι γκρινιάρικα επειδή πλησιάζει κακοκαιρία? Ο αδερφός μου σημερα μου έλεγε πως αύριο μεθαύριο θα έρθει βροχούλα στα μέρη μας Γάτες μετεωρολογικά δελτία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:18 Η julia έγραψε: #14.169 13-09-08 21:18 Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.170 13-09-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.170 13-09-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Πανσέληνο έχουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτέρα.. πάλι θα πλακωθούμε!!! Αν ανοίξουν και οι ουρανοί.... θα ζήσουμε ιστορικά μαλλιοτραβήγματα!!! Να θυμίσω μόνο οτι εχει ανοιχθεί το κατάλληλο ποστ... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:37 Η julia έγραψε: #14.171 13-09-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για την πανσέληνο και για το ποστ της εκτονωσης Click για ανάπτυξη... Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.172 13-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τίποτα χαρά μου να σας εξυπηρετήσουμε κυρία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ μου έλειψες πολύ τι μου κάνεις πως τα περνάς εκεί στας εξοχάς στο χωριό είσαι τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η julia έγραψε: #14.173 13-09-08 21:53 Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η μαγισσα έγραψε: #14.174 13-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... εκδηλώθηκε... Αθήνα είμαι... και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω στα παιδιά μου!! Στις κεραμιδόγατες έχω φωτορεπορτάζ του βασανισμού και άκαρδου ξυλοδαρμού και κακοπέρασης του παιδιού μου... Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε είχες καμία αμφιβολία για την αγάπή που σου έιχα Αχ αυτά τα ατελείωτα πρωίνα το καμένο φαί τον καφέ το απόγευμα αχ!!!! Όλα βρε μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:13 Η julia έγραψε: #14.175 13-09-08 22:13 Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #14.176 13-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα που αναβαθμίστηκα και είμαι τεχνολογικά άρτια και στο σπίτι θα με έχεις 24 ώρες το24ωρο βρέ!! Άσε που σήμερα κιόλας παραλίγο να τον κάνω τον αρακά .. κάρβουνο! Τελευταία στιγμή τον πρόλαβα!! Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Η julia έγραψε: #14.177 13-09-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι έτσι για να δείς τι τραβούσα και εγώ η γυναίκα ανάμεσα από πληκτρολίγιο και κουτάλες Click για ανάπτυξη... Πράγματι δύσκολος συνδυασμός το νοικοκυριό & mycat !!!!(δεν το περίμενα οφείλω να ομολογήσω!) Να ζητήσουμε και να υπογράψουμε να μας κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #14.178 14-09-08 08:48 Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:06 Η μαγισσα έγραψε: #14.179 14-09-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 707 708 709 710 711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 709 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα Κοίτα να δεις που η γειτονιά μου είναι ... στο πόδι από τις 7 το πρωί ακόμα και τις ΚυριακέςΚαι νόμιζα εγώ ότι θα είμαι η μόνη τρελή που θα κάθεται με τον καφέ της στη βεράντα αχάραγα! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η aretha έγραψε: #14.180 14-09-08 09:13 Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα! Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά... Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.