Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και καλό χειμώνααααα!! :up:

Καιρός ιδανικός για σ/κ! Χουχούλιασμα, γατο-αγκαλιές και δικαιολογία για παρασπονδίες στη δίαιτα (το κρύο σηκώνει φαΐ, πώς να το κάνουμε:rolleyes:). Τι άλλο θέλουμε δηλαδή;
:up: :up: :up: :up:

(και αν τυχόν κανείς δεν το κατάλαβε ακόμα, ο χειμώνας είναι η εποχή μου):happy:

Kαλημερίζω την χειμωνιάτικη Αλίκη και ναι ο χειμώνας ειναι και η δική μου εποχή σαν γνησια χουχουδιάρα γατομάνα:up::up::up:

Και αυτό που θα ήθελα ακόμα είναι να έχω χάσει τα περιτά κιλά και να έχω περιθώριο να γουρουνιάσω με την ησυχία μου ...... :redface: Αλλά που τέτοια τύχη:lol::lol::lol::lol:

Καλημερούδια και από μένα κορίτσια και καλό χειμώνα..!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Δώρα, θα σου έλεγα να σηκώσεις από την τράπεζα για τις γαλότσες τις χαροπές. είναι χρήσιμες άμεσα :) όταν πληρωθείς πέρνεις άλλα πράγματα
Καλημερα γλυκια μου!
Ειμαι εδω απο τις 18 Αυγουστου,μας εφυγαν 500 ευρουλακια μονο για το ξενοδοχειο για τα ΠΕΚ στη Ρόδο,και ενοικια,ΔΕΗ κτλ ολα τρεχουν.Χτες που ρωτησα στη Δευτεροβαθμια ποτε θα πληρωθουμε,μου ειπε στην καλυτερη περιπτωση τελος Οκτωβρη.Οποτε οι γαλοτσες θα πρεπει να περιμενουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελη οκτώβρη είναι καλά να σε πληρώσουν. Πάντως συγκριτικά με τη ζωή σε μεγάλες πόλεις ένα μήνα εκεί χάλασες πολύ λίγα και τα περισσότερα σε δεή και ταξίδια όπως είπες. Μια χαρά είναι.

από κόσμο έχει τίποτε; κανέναν/καμία συνομήλικο για παρέα; κανά καλό καφέ;

τελη οκτώβρη είναι καλά να σε πληρώσουν. Πάντως συγκριτικά με τη ζωή σε μεγάλες πόλεις ένα μήνα εκεί χάλασες πολύ λίγα και τα περισσότερα σε δεή και ταξίδια όπως είπες. Μια χαρά είναι.

από κόσμο έχει τίποτε; κανέναν/καμία συνομήλικο για παρέα; κανά καλό καφέ;
Ναι σαν νησι δεν ειναι καθολου ακριβο,ισα ισα σε παραξενευει που η μπυρα κανει 2 ευρω π.χ.Κοσμο εχει παρα πολυ,επειδη οι ντοπιοι ειναι μεγαλες οικογενειες.Ειναι το πρωτο νσι σε πολυτεκνους σε ολη τη Μεσογειο!Κανω λιγο παρεα με μια κοπελα ειδικης αγωγης που μενει απεναντι και ειναι κι αυτη απο Βολο,και με κανεναν συναδελφο αν συναντησω εξω.Εχουμε καφε,αλλα οι εκπαιδευτικοι εχουν στεκι μια καφετερια οπου τους συναντας πρωι-μεσημερι-βραδυ.Να σου πω την αληθεια δε μου αρεσει αυτο το στυλ,οποτε δεν πολυβγαινω.

χμ όλη μέρα με τους συναδέλφους; μπλιαχ. ελπίζω στο άλλο καφέ να μην μαζεύονται παππούδες άνω των 65

Μπρρρρρ

Για μένα ήρθε ο χειμώνας νωρίτερα απο το κανονικό. Είμαι στην Αλσατία (Γαλλία) κι εδώ πάνω στο βουνό που μένουν τα πεθερικά μου έχει 4 βαθμούς το πρωί. Εχω παγώσει. Αντε να'ρθω Ελλάδα να ξαναζεσταθεί το κοκαλάκι μου.
Κι εμενα μου αρέσει ο χειμώνας ολα οχι κι ετσι.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους:)

χμ όλη μέρα με τους συναδέλφους; μπλιαχ. ελπίζω στο άλλο καφέ να μην μαζεύονται παππούδες άνω των 65
Οχι μαζευονται ανα κατηγοριες:Σε μια οι εκπαιδευτικοι,σε μια τα πιτσιρικια,σε μια οι παππουδες,σε μια οι ποδοσφαιροφιλοι...οποτε καλυτερα σπιτακι μου.:/:

Για μένα ήρθε ο χειμώνας νωρίτερα απο το κανονικό. Είμαι στην Αλσατία (Γαλλία) κι εδώ πάνω στο βουνό που μένουν τα πεθερικά μου έχει 4 βαθμούς το πρωί. Εχω παγώσει. Αντε να'ρθω Ελλάδα να ξαναζεσταθεί το κοκαλάκι μου.

Καλα να περασεις,πρεπει να ειναι απιθανα!:up:

Τυχερήηηηηη. Θέλω κι εγώ επειγόντως διακοπές:up:

Οχι μαζευονται ανα κατηγοριες:Σε μια οι εκπαιδευτικοι,σε μια τα πιτσιρικια,σε μια οι παππουδες,σε μια οι ποδοσφαιροφιλοι...οποτε καλυτερα σπιτακι μου.:/:

Δώρα 11 Οκτώβρη Κυριακή αν είναι καλά τα πράγματα θα κάνω ημερίσια εκδρομή Κάλυμνο. Θα μείνω 3.50 ώρες περίπου. Ετοιμάσου να βρεις καφετέρεια ή κάνα ταβερνάκι. Αφού πρώτα ζουλήξω Σείριο και Μόιρα όμως:D

Τυχερήηηηηη. Θέλω κι εγώ επειγόντως διακοπές:up:

Δώρα 11 Οκτώβρη Κυριακή αν είναι καλά τα πράγματα θα κάνω ημερίσια εκδρομή Κάλυμνο. Θα μείνω 3.50 ώρες περίπου. Ετοιμάσου να βρεις καφετέρεια ή κάνα ταβερνάκι. Αφού πρώτα ζουλήξω Σείριο και Μόιρα όμως:D
Θαυμασια!Ελπιζω να μη μας βαλουν τιποτα ΠΕΚ...Γιατι θα μεινεις τοσο λιγο;Να πουμε και τη Νια να ερθει αμα θελει και μπορει και να μεινει σε μενα.Θα ετοιμασω και Σειριο και Μόιρα για ζούπηγμα,εχετε καμια ιδιαιτερη προτιμηση;

Θαυμασια!Ελπιζω να μη μας βαλουν τιποτα ΠΕΚ...Γιατι θα μεινεις τοσο λιγο;Να πουμε και τη Νια να ερθει αμα θελει και μπορει και να μεινει σε μενα.Θα ετοιμασω και Σειριο και Μόιρα για ζούπηγμα,εχετε καμια ιδιαιτερη προτιμηση;

Είναι τα δρομολόγια μωρέ που δεν έχει. Θα δούμε κιόλας μέχρι τότε. Έχουμε πει με τη Νία αν βολεύει να έρθουμε μαζί:). Τι προτίμηση καλέ να έχουμε κοιλίτσα Σείριου θέλουμε και Μόιρας.:D

Είναι τα δρομολόγια μωρέ που δεν έχει. Θα δούμε κιόλας μέχρι τότε. Έχουμε πει με τη Νία αν βολεύει να έρθουμε μαζί:). Τι προτίμηση καλέ να έχουμε κοιλίτσα Σείριου θέλουμε και Μόιρας.:D
Κοιλιτσα Μόιρας έχουμε μπολικη και δίνουμε απλόχερα.Κοιλίτσα Σειριου δεν ευθυνομεθα για καμια απωλεια ακρου...:lol:Μεινετε σε μενα βρε.Θα ειμαστε λιγο στριμωχτα βεβαια,αλλα χιλιοι καλοι χωρανε.:D

Κοιλιτσα Μόιρας έχουμε μπολικη και δίνουμε απλόχερα.Κοιλίτσα Σειριου δεν ευθυνομεθα για καμια απωλεια ακρου...:lol:Μεινετε σε μενα βρε.Θα ειμαστε λιγο στριμωχτα βεβαια,αλλα χιλιοι καλοι χωρανε.:D

θα δούμε μέχρι τότε τα δρομολόγια:)

Καλημέρα σε όλους:).
Σας βρίσκω μες τη χαρά με την αλλαγή του καιρού. Εγώ είμαι μες τη μίρλα από την ώρα που ξύπνησα.
"Ωχ βρέχει, κάνει κρύο, τι θα γίνει με την έκθεση το απόγευμα, θα τρέχω εκεί και θα είμαι σε υπαίθριο περίπτερο, μια θα ανοίγω μια κλείνω την κουρτίνα για να μην βραχούν τα βιβλία μέχρι να πάρει κάποιος από τους υπευθύνους την απόφαση να κλείσουμε....
Και αφού τα έλεγα στον Ταχ και Σίντι όλο το πρωί...
Ο Ταχ αποφάσισε ότι πρέπει να φύγει γιατί έχει κάτι δουλειές επείγουσες... η Σίντι πήγε στη σκηνή της μπήκε στο βάθος και κοιμάται μάλιστα ρίνχνει και ροχαλητά:redface: .
Ε είπα και γω δεν πάω να πρήξω κανέναν άλλον:D.... Και να ΄μαι.

Ωχ βρε Νεκταρία, θα λειτουργήσει η έκθεση σήμερα με τέτοιο καιρό; Εσείς και τα βιβλία θα 'στε, ποιος θα βγει για βόλτα μες στη βροχή; Εγώ προτείνω να δηλώσεις άρρωστη ("γκουχ γκουχ, η αλλαγή του καιρού, ααααψού!" κ.τλ.) ;)

Σας βρίσκω μες τη χαρά με την αλλαγή του καιρού. Εγώ είμαι μες τη μίρλα από την ώρα που ξύπνησα.
"Ωχ βρέχει, κάνει κρύο, τι θα γίνει με την έκθεση το απόγευμα, θα τρέχω εκεί και θα είμαι σε υπαίθριο περίπτερο, μια θα ανοίγω μια κλείνω την κουρτίνα για να μην βραχούν τα βιβλία μέχρι να πάρει κάποιος από τους υπευθύνους την απόφαση να κλείσουμε....
Και αφού τα έλεγα στον Ταχ και Σίντι όλο το πρωί...
Ο Ταχ αποφάσισε ότι πρέπει να φύγει γιατί έχει κάτι δουλειές επείγουσες... η Σίντι πήγε στη σκηνή της μπήκε στο βάθος και κοιμάται μάλιστα ρίνχνει και ροχαλητά:redface: .

:lol::lol: Πες τα Νεκταρία μου να ξεσπάσεις εδώ είμαστε

Ωχ βρε Νεκταρία, θα λειτουργήσει η έκθεση σήμερα με τέτοιο καιρό; Εσείς και τα βιβλία θα 'στε, ποιος θα βγει για βόλτα μες στη βροχή; Εγώ προτείνω να δηλώσεις άρρωστη ("γκουχ γκουχ, η αλλαγή του καιρού, ααααψού!" κ.τλ.) ;)
Δυστυχώς δε γίνεται να πάει άλλος καθότι εγώ την έχω αναλάβει:/:. Θα πρέπει να έχω πολύ σοβαρό λόγο για να μην πάω και δεν είναι και σωστό να τρέξω κάποιον Σαββατιάτικα που είναι και κλειστή η εταιρεία. Θα είναι μεγάλο μπέρδεμα δηλαδή.
Η βλακεία είναι ότι πρέπει να πας μέχρι εκεί και να περιμένεις μέχρι να βγάλουν επίσημη απόφαση ότι δε θα λειτουργήσει τελικά. Όπου αρχίζουν κάποιοι: "Να περιμένουμε, μήπως σταματήσει, κάθήστε λίγο ακόμα... και τέτοιες βλακείες συν το ότι τα Σάββατα δεν είναι ανοιχτά τα γραφεία του επίσημου συλλόγου διοργάνωσης και δεν μπορείς να έχεις ενημέρωση έστω τηλεφωνική. Πρέπει να πας και να υποστείς το παραπάνω:/:.
Τουλάχιστον χάρηκα που είδα ότι κάποιοι ευχαριστιούνται τη σημερινή μέρα, μου το μεταδώσατε λιγάκι:).

Καλημερα Νεκταρια, εμεις εδω γιατι ειμαστε καλε?;):lol::lol:
Ειπαμε ομαδα ψυχοθεραπειας!:blink:;):lol::lol:
Εγω στην θεση σου θα σκεφτομουν σοβαρα την θεραπεια που προτινει η δοκτωρ Αλικη.:up: Διαφορετικα ΥΠΟΜΟΝΗ καλη μου.:D:D:D

Κορίτσια και εγώ το μάτιασα σήμερα. Στην Ρόδο έχει συνεφιά το πάει για βροχή και ψυχρούλα.:)

Αχ αρχίζω και νοιώθω καλύτερα.
Να 'στε καλά κορίτσια που μου φτιάξατε τη μέρα.
Άντε σας αφήνω να πάω για κάποιες δουλίτσες.
Πολύ πολύ καλή σας μέρα:).

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back