Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν και καθυστερημένα καλή επιτυχία και από εμάς!!!!!
ωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμωμμμμμμμμμμμ.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους!
Περάσαμε ένα υπέροχο μισάωρο ησυχίας μιας και ο Σκάι είχε την αγαπημένη ταινία των παιδιών μου::rolleyes: "Οι γάτες της Ρώμης" λέγεται και κάθε φορά που θα το πετύχουμε, εγώ κάνω πάρτυ από τη χαρά μου που θα γλιτώσω τη γκρίνια του Νίνο και τα Νινόμελα πιάνουν από μια θέση στον καναπέ και χαζεύουν γάτους να τσακώνονται, γάτους και γάτες να ζευγαρώνουν:redface: (τς τς τς, μικρά παιδιά...) και γατάκια να φωνάζουν τη μαμά τους! Το καλύτερό μας: άκρα του τάφου σιωπή, μη χάσουμε ούτε ... νιάου!:lol: Α, και δεν θέλουμε με τίποτε διακοπή για διαφημίσεις, ε! Θέλουμε την ταινία μας σερί. Που θα βρω κανένα τέτοιο dvd να λειτουργεί ως ... νταντά τις δύσκολες ώρες;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κυκλοφορούν τέτοια πράγματα; τι λές τώρα.. και γώ θέλω !!!

Καλημέρα σε όλους!
Περάσαμε ένα υπέροχο μισάωρο ησυχίας μιας και ο Σκάι είχε την αγαπημένη ταινία των παιδιών μου::rolleyes: "Οι γάτες της Ρώμης" λέγεται και κάθε φορά που θα το πετύχουμε, εγώ κάνω πάρτυ από τη χαρά μου που θα γλιτώσω τη γκρίνια του Νίνο και τα Νινόμελα πιάνουν από μια θέση στον καναπέ και χαζεύουν γάτους να τσακώνονται, γάτους και γάτες να ζευγαρώνουν:redface: (τς τς τς, μικρά παιδιά...) και γατάκια να φωνάζουν τη μαμά τους! Το καλύτερό μας: άκρα του τάφου σιωπή, μη χάσουμε ούτε ... νιάου!:lol: Α, και δεν θέλουμε με τίποτε διακοπή για διαφημίσεις, ε! Θέλουμε την ταινία μας σερί. Που θα βρω κανένα τέτοιο dvd να λειτουργεί ως ... νταντά τις δύσκολες ώρες;:hmm:

Αχ τι κριμα που το εχασα:(:down: Το επαναλαμβανει τακτικα?
Αν το χει στο τηλεοπτικο προγραμμα την επομενη φορα σιγουρα δεν θα το χασω!Ασε που θα το γραψω.Ειναι απο τα καλυτερα ντοκιμαντερ για τις γατες.Η Μυρτουλα(δεν ειχα τον Αρη τοτε) το παρακολουθουσε με μεγαλη προσοχη!:blink::lol:
Στελλα το νεο πορτοκαλογατο στην Υπογραφη σου απλα θεικο!:inlove:
Ειναι "λιγο" μακρυτριχο η εγω το βλεπω ετσι?:D
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους.:D:D:D

Στελλα το νεο πορτοκαλογατο στην Υπογραφη σου απλα θεικο!:inlove:
Ειναι "λιγο" μακρυτριχο η εγω το βλεπω ετσι?:D

Νίκη και Σταυρούλα, υπόσχομαι αν ξαναπετύχω το ντοκυμανταίρ να βγάλω την είδηση στον "αέρα" για να το δούμε όλοι, δίποδοι και τετράποδοι!:)
Ο κόκκινος (κόκκινος, κόκκινος Θεός...;)) γατούλης-γάταρος είναι ο Σεβάχ, ο πρώτος μου γάτος και πολυλατρεμένος, αλλά επειδή βλέπω ότι έχει προκαλέσει σάλο:P η φωτό του, υπόσχομαι από Δευτέρα να σκανάρω παλιές του φωτό και να του ανοίξω δικό του θέμα, κι ας έχει φύγει... Θα σας πω εκεί την ιστορία του (να κλάψουμε όλοι μαζί).
Καλό ΣΚ

Καλημέρα σας!
Το ζουζουνόγατο μας ξύπνισε νωρίς σήμερα :redface:

σε ζηλεύω που καταφέρατε και κοιμηθήκατε.. εγώ δεν τα κατάφερα... είχα γκρίνια από τον πρίνς.... όλο το βράδυ έκανε μοουουυυυυυυυυυυυυυυυυ μία σε μένα στο κρεβάτι αφού άνοιξε την πόρτα, και μία στον τέταρτο όροφο της γατοπολυκατοικίας ( η κακιά ρέινα ήταν στην φωλίτσα στον πέμπτο και δεν κατέβαινε να παίξουν) και μούουυυυυυυυυυυ και πάνω κάτω στο κρεβάτι.... κοιμάμαι όρθια..

Καλημερα!Εμενα με ξυπνησε το κουδουνιστο μπαλάκι(η αδυναμια του Σειριου),να θυμηθω να το κρυψω σημερα.Καποιο απο τα δυο δεν καταλαβε πως λειτουργει το πορτακι της κλειστης τουαλετας και τα εκανε μπροστα της.Θα πρεπει να βαλω κατι να το κρατα ελαφρως ανοιχτο για να καταλαβαινουν οτι πρπεει να το σπρωξεις.

Καλημερα σε ολους..!!:D Δωρα μηπως ο Σειριος λογο στειρωσης δυσκολευεται να μπει...? Γιατι και ο Τυμι θυμαμαι οταν του ειχα κανει την στειρωση του ειχα βγαλει το πορτακι απο τη τουαλετα γιατι δεν μπορουσε να μπει δυσκολευοταν πολυ... Και για να μην χτυπησει του το εβγαλα αναγκαστικα...

Δε νομιζω...Κινειται κανονικοτατα απο χτες(μολις ξυπνησε σκαρφαλωσε στο πλεγμα του μπαλκονιου το τερας!) Ξερει κανεις πως βγαινει;

Εγω ειχα βγαλει το καπακι και με πολυ απαλες κινησεις(για να μη σπασει)το τραβηξα. Απο το ενα χερι κρατουσα το πορτακι και απο το αλλο την εισοδο της τουαλετας...(ξερεις στο πλάι) Ε και σιγα-σιγα το εβγαλα.. Μετα νομιζω πως μπορεις να το ξαναβαλεις αμα θες...:)

κυκλοφορούν τέτοια πράγματα; τι λές τώρα.. και γώ θέλω !!!

Ω ναι!!! Η Καθημερινή έχει βγάλει καμία δεκαριά κασετίνες, που η καθεμιά έχει 4-6 dvd. Με το ημερολόγιο των αιλουροειδών 1,2,3, άγριες γάτες κλπ κλπ..

Αν δεν τα έχετε, παίρνετε τηλέφωνο στην Καθημερινή και σας λέει που είναι το αρχείο της, (καπου στον Πειραιά) και πατε απο κει και τα αγοράζετε στην τιμή της εφημερίδας.

Είχα χάσει κάνα 2 και τα πήρα και εγώ έτσι!!!:up::up:

Φυσικά έχει και άλλα ωραία ντοκιμαντέρ.... Ώρες να έχεις να βλέπεις...:cool::cool:

Α και Καλημέρα σε όλους!! Μόλις τελειώσαμε την Γενική Σαββατιάτικη φασίνα.... και είπα να κάνω ενα διάλειμμα.:)

Εγω ειχα βγαλει το καπακι και με πολυ απαλες κινησεις(για να μη σπασει)το τραβηξα. Απο το ενα χερι κρατουσα το πορτακι και απο το αλλο την εισοδο της τουαλετας...(ξερεις στο πλάι) Ε και σιγα-σιγα το εβγαλα.. Μετα νομιζω πως μπορεις να το ξαναβαλεις αμα θες...:)
Παω να το δοκιμασω αμεσως,ευχαριστω!:)

και ΄γω τελείωσα με τα σαββατιάτικα καθήκοντά μου και έκανα μπάνιο και τη ρέινα... τη στέγνωσα, τη χτενισα.... μας άκουσε όλη η γειτονιά αλλά ούτε μία γρατζουνιά :)

καλημερα!!:)

Είναι φυσικά λίγο αργά για "καλημέρα" τώρα, αλλά, βρε Πηνελόπη, όποτε βλέπω αυτή την υπέροχη κεφάλα στην υπογραφή σου, μου φτιάχνει η διάθεση!!! :up::up::up::lol::lol::lol:

Παω να το δοκιμασω αμεσως,ευχαριστω!:)

Και εγω εχω κλειστη τουαλετα με πορτακι, αλλα εδω και κανα χρονο εχω βγαλει το πορτακι(σε μενα το πορτακι μπαινει και βγαινει πολυ ευκολα)και αυτο γιατι η Μυρτουλα εχει γινει τοοοσο τεραστια που δυσκολευοταν να γυρισει μεσα.:blink:Ειναι ο χωρος γυρω τετοιος που δεν με περνει να παρω μεγαλυτερη.:hmm:Και φυσικα δεν το συζητω να μπει αλλου εκτος μπανιου.:)

Συνημμένα

• Σεπτεμβριος 2008 21.09 043 2.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 21.09 043 2.jpg
    132,2 KB · Εμφανίσεις: 8
Νικη ριχνει εξω αμμο χωρις το πορτακι;Με τις μυρωδιες τι γινεται;Ειδες διαφορα;

Νικη ριχνει εξω αμμο χωρις το πορτακι;Με τις μυρωδιες τι γινεται;Ειδες διαφορα;

Ναι ριχνει δυστυχως,αλλα και παλια που ειχα το πορτακι παλι η Μυρτουλα εβγαζε εξω την αμμο, ισως κατα τι λιγοτερο.:hmm:Ισως φταιει που το συγκεκριμενο σχεδιο εχει χαληλο χειλος.Τωρα για τις μυρωδιες εγω χρησιμοποιω την catsan αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενη , πιστευω οτι με την Ever Clean(που θα παρω μολις μου τελειωσει το στοκ) θα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.Προσπαθω να ειναι και λιγο κλειστη η πορτα του μπανιου, ισα να ακουμπαει στο κουφωμα, η Μυρτουλα εμαθε να την ανοιγει και ο Αρουλης το ψιλοκαταφερνει.Αλλα φυσικα ποτε δεν κλεινουν την πορτα του μπανιου βγαινοντας:blink::lol::lol:.Τωρα με τα δυο την καθαριζω και 2-3 φορες την ημερα και νομιζω οτι τα κακακια του Αρουλη μυριζουν πιο εντονα αν και εχει 2,5 μηνες που στειρωθηκε.:hmm:Τωρα το φιλτρο ανθρακα που διαθετει η δικη μας τουαλετα, δεν εχω βρει ανταλακτικο.Και χθες που ημουν στο Quiko(απ'οπου και την πηρα) δεν βρηκα σχημα να μας ταιριαζει. Εχουν μονο για τις τουαλετες με το φιλτρο στο πλαι ,ενω το δικο μας ειναι οκταγωνο και μπαινει στην κορυφη κατω απο το χερουλι.Οποτε αναγκαστηκα το πλενω καθε 20μερες περιπου(δεν ξερω αν κανω καλα)
αλλα δεν βλεπω να προσφερει και καμια βοηθεια.:/::)
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ.:D

Χμ...Οποτε θα πρεπει να τα μαθω να χρησιμοποιουν το πορτακι.Εγω μολις τελειωσει η everclean θα κοιταξω για κρυσταλλικη,τα πετας στην τουαλετα και τελος.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back