ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ βοήθεια. Αύριο παρουσιάζω και τρέμουν από σήμερα τα δόντια μου. Θέλω ομμμμμμμμμμμμμμμ πολλά pleaseee
Τί παρουσιάζεις? Τί κοινό θα έχεις?
Ουρανία μην αγχώνεσαι καθόλου... Ως ομιλητής είσαι σε θέση ισχύος και σε βλέπουν ασυνείδητα ως αυθεντία (έχω σπουδάσει ψυχολογία, φαίνεται??

) Μπορεί να υπάρξουν και αντιρρησίες που θα σου πάνε κόντρα, αλλά μην δώσεις σημασία, αυτοί διαφωνούν για να διαφωνούν, μην πέσεις στην παγίδα και πολυεμπλακείς σε συζήτηση μαζί τους.
Μερικές συμβουλές για να αποφύγεις περισσότερο άγχος:
-Διάλεξε από σήμερα τί θα φορέσεις, δοκίμασε τα και ετοίμασε τα. Βασικό, να νιώθεις άνετα και όμορφη με αυτά που θα φοράς
-έχε ό,τι χρειάζεσαι για αύριο έτοιμα από σήμερα (κάνε λίστα στο εξσέλ και εκτύπωσε την)
-Ξύπνα νωρίτερα για να έχεις χρόνο και να μην αγχωθείς
-Ξεκίνα νωρίτερα για τον προορισμό σου για να μην αγχωθείς
-Μίλα με κάποιον που σε χαλαρώνει για το άγχος σου και σήμερα και αύριο πριν την παρουσίαση
-άκου χαρούμενη μουσική
-Επαναλάμβανε από μέσα σου συνέχεια "είμαι δυνατή, ψύχραιμη, αξίζω την επιτυχία και θα καταφέρω να τους εντυπωσιάσω"/Πες το στον εαυτό σου στον καθρέφτη όσες περισσότερες φορές μπορείς ως αύριο (να σε κοιτάς στα μάτια και να το εννοείς αυτό που λες)
-Βασικό: Αναπνοές - Εισπνέεις βαθειά μετρώντας ως το 7 και εκπνέεις βαθειά μετρώντας ως το 7 / επαναλάμβανε μέχρι να νιώσεις χαλαρή
-Τελος, να είσαι ο εαυτός σου (πάντα πιάνει

)
Όλα καλά θα πάνε
Οοοοοοοοοοοοομ..................