katerina10
Περιβόητο μέλος
Επ σε έψαχνα εσένα..Καλά βρε?Δεν ντρέπεσαι???Ηρθε η μαμά σου στην συνάντηση κι εσύ μας έγραψες???Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...!Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου?
![]()

Κάθε φορά της λέω να σε φέρει να σε δούμε και ποτέ δεν έρχεσαι!!!Αμαν!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!!
![]()
Μια χαρά σε βρίσκω! 
Εμένα το ωράριό μου από τα μέσα του Οκτώμβρη θα είναι καθημερινά ξύπνημα στις 8 το πρωΐ, βουρ στη σχολή για το δεύτερο πτυχίο που θέλω, στις 2:30 το αργότερο πίσω στο σπίτι. Σαββατοκύριακα όπως είπα θα έχει πάλι πρωινό ξύπνημα και μάλιστα νωρίτερα 7:30 η ακόμα και 7:00 το πρωΐ, για να είμαστε στις 9 στο χώρο που θα δουλεύουμε και ποιός ξέρει τί ώρα θα τελειώνουμε...
Για έξόδους το βράδυ δεν το συζητάω καν... για κανένα καφεδάκι καθημερινή απόγευμα ναι (κι αυτό μια στις τόσες γιατί πραγματικά είμαι σπιτόγατα). Από εκεί και πέρα καμιά ταινιούλα το βράδυ και κανένα κρασάκι η ποτάκι στο σπίτι.
Μπορεί να ακούγεται δύσκολο πρόγραμμα αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας, ιδιαίτερα αν κάνεις κάτι που αγαπάς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...!Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου?
![]()

Καλημερούδια!!!Καλά είναι το γατούλι! Κοιμάται στη κουζίνα αυτή τη στιγμή
Έβαλα και καινούριες του φωτογραφίες 
Τα δικά σου πως είναι?

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΧΑ!!!!Τα έχω περάσει και μάλιστα στον μεγιστο βαθμό..Έτσι απέκτησα βέβαια προβλήματα στην υγεία!!Μια χαρά σε βρίσκω!
Εμένα το ωράριό μου από τα μέσα του Οκτώμβρη θα είναι καθημερινά ξύπνημα στις 8 το πρωΐ, βουρ στη σχολή για το δεύτερο πτυχίο που θέλω, στις 2:30 το αργότερο πίσω στο σπίτι. Σαββατοκύριακα όπως είπα θα έχει πάλι πρωινό ξύπνημα και μάλιστα νωρίτερα 7:30 η ακόμα και 7:00 το πρωΐ, για να είμαστε στις 9 στο χώρο που θα δουλεύουμε και ποιός ξέρει τί ώρα θα τελειώνουμε...
Για έξόδους το βράδυ δεν το συζητάω καν... για κανένα καφεδάκι καθημερινή απόγευμα ναι (κι αυτό μια στις τόσες γιατί πραγματικά είμαι σπιτόγατα). Από εκεί και πέρα καμιά ταινιούλα το βράδυ και κανένα κρασάκι η ποτάκι στο σπίτι.
Μπορεί να ακούγεται δύσκολο πρόγραμμα αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας, ιδιαίτερα αν κάνεις κάτι που αγαπάς![]()

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΧΑ!!!!Τα έχω περάσει και μάλιστα στον μεγιστο βαθμό..Έτσι απέκτησα βέβαια προβλήματα στην υγεία!!Άκου ωράριο που είχα..Δουλειά πρωί(Ζάρα παρακαλώ που σημαίνει ξεπάτωμα),μετά σχολή (απόσταση από το Ζάρα 2 ώρες περίπου, τραίνο και λεωφορείο),μετά σπίτι και μετά διάβασμα για την σχολή..Ουφ κουράστηκα και μόνο που το σκέφτηκα..Το Σάββατο δουλειά το πρωί και το απόγευμα 1,5 ώρα απόσταση για το σπίτι του καλού μου...Μετά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έξοδος(την πέμπτη που ήταν και η μέρα που έπαιζε πάντα η μουσική μου στο αγαπημένο μου κλαμπ)βγαίναμε επίσης..Είχα κανονίσει πάντα παρασκευή να είμαι απογευμα και να μην έχω σχολή..Το συμπέρασμα:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ με το πρόγραμμα σου αλλά να προσέχεις τον εαυτό σου...Οκ???
![]()
Περαστικά με την υγεία σου!
Το ξέρω πως το πρόγραμμά μου θα είναι δύσκολο και σίγουρα θα με κουράσει κάποια στιγμή. Αλλά είναι η αρχή για ένα όνειρο ζωής που έχω από πολύ μικρή και επιτέλους μπορώ να κάνω κάτι!
Όσον αφορά την υγεία μου ενοείται πως θα προσέξω! Αλλά είναι η αρχή του ταξιδιού για μένα και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τις όσες δυσκολίες παρουσιαστούν και να τις ξεπεράσω.
Ένα πράγμα που με δίνει τόση δύναμη σε όλο αυτό είναι η υποστίριξη του άντρα μου. Χωρίς αυτόν δεν θα έφτανα ως εδώ.
Πάω σουπερμάρκετ επιστρέφω σε καμια ωρίτσα

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρα ειναι και τα δικα μου...!Καλημερούδια!!!
Καλά είναι το γατούλι! Κοιμάται στη κουζίνα αυτή τη στιγμήΈβαλα και καινούριες του φωτογραφίες
Τα δικά σου πως είναι?![]()
Η Ναλα χθες ξεπερασε τον εαυτο της... ΕΙχαμε κατεβασει το παπαγαλακι για να το αλλαξουμε(το οποιο καθε φορα λιμπιζεται και το κοιταει με γουρλωμενα ματια...
)και εκει που ειχε ανεβει στο τραπεζι και το φλερταρε(κατι σαν το Silvester φαντασου,που εβλεπε τον Tweety σαν ψημενο κοτοπουλο)τσουπ δινει μια και ανεβαινει πανω στο κλουβι... Την εβγαλα μονο μια φωτογραφια για να σας την δειξω, δεν την εχω ανεβασει ακομα... Δεν του εκανε κατι απλα το κοιταζε... Και βεβαια μετα την πηραμε αμεσως για να μην ταραχτει το πουλι...Παω να δω κατευθειαν τις καινουριες φωτογραφιες....!
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Επ σε έψαχνα εσένα..Καλά βρε?Δεν ντρέπεσαι???Ηρθε η μαμά σου στην συνάντηση κι εσύ μας έγραψες???Κάθε φορά της λέω να σε φέρει να σε δούμε και ποτέ δεν έρχεσαι!!!Αμαν!!!
![]()

Εχεις δικιο συγνωμη.... Αλλα χθες δεν τα καταφερα ενω ηθελα πολυ να ερθω... Θα σου στειλω μηνυμα να σου πω... 
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρα ειναι και τα δικα μου...!Η Ναλα χθες ξεπερασε τον εαυτο της... ΕΙχαμε κατεβασει το παπαγαλακι για να το αλλαξουμε(το οποιο καθε φορα λιμπιζεται και το κοιταει με γουρλωμενα ματια...
)και εκει που ειχε ανεβει στο τραπεζι και το φλερταρε(κατι σαν το Silvester φαντασου,που εβλεπε τον Tweety σαν ψημενο κοτοπουλο)τσουπ δινει μια και ανεβαινει πανω στο κλουβι... Την εβγαλα μονο μια φωτογραφια για να σας την δειξω, δεν την εχω ανεβασει ακομα... Δεν του εκανε κατι απλα το κοιταζε... Και βεβαια μετα την πηραμε αμεσως για να μην ταραχτει το πουλι...Παω να δω κατευθειαν τις καινουριες φωτογραφιες....!
![]()

Περιμένουμε φωτογραφίες 
Ο δικός μου είναι όλη μέρα στη κουζίνα γιατί χαζεύει τα περιστέρια στο μπαλκόνι
μόνο για φαί έρχεται στο σαλόνι και για κανα υπνάκο στο καναπέ 
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες
![]()
Καλο μεσημερι και απο Θεσσαλονικη
Επιτελους μετα απο τοση μουχλα βγηκε ο ηλιος!
Καλη βομαδα σας ευχομαι, υπομονη και θα 'ρθει το Σ/Κ

Ουρανια πως πηγε η παρουσιαση? Ευχαριστημενη?

moukelis
Επιφανές μέλος
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λιακάδα σήμερα στη θεσσαλονίκη

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλο μεσημερι και απο ΘεσσαλονικηΕπιτελους μετα απο τοση μουχλα βγηκε ο ηλιος!
Καλη βομαδα σας ευχομαι, υπομονη και θα 'ρθει το Σ/Κ
Ουρανια πως πηγε η παρουσιαση? Ευχαριστημενη?![]()
Καλησπεραααααα!Ράνια πως πηγε η παρουσιαση,ολα καλα;
Καλημέρα κορίτσια ήλιος και στην Ρόδο. Όλα καλά πήγαν σας ευχαριστώ. Τελείωσα. Πλέον θεωρούμαι Μαστερούχα

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σου εύχομαι μια καή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στην καριέρα σου!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Συγχαριτήρια!!!
Σου εύχομαι μια καή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στην καριέρα σου!![]()
Σε ευχαριστώ κορίτσι μου κι εσύ να είσαι πάντα ευτυχισμένη

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συγχαρητήρια Ράνια μου!

Και εις ανώτερα!

efterpi
Νεοφερμένο μέλος
ευτυχως με ξυπνησε ο Αρης γιατι το ξυπνητηρι ...failed....
οποτε δεν θα αργησω στισ δουλειες μου.....χιχιχι
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Άντε μπράβο σου και καλή τύχη από εδω και εμπρός..........

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!!
Συγχαρητήρια Ράνια μου!
Και εις ανώτερα!![]()
Ευχαριστώ πολύ
. Μου δώσατε δύναμη όχι μόνο τώρα σε όλη την διάρκεια που την έγραφα την διπλωματική μου
. Μόλις πέθανε η γατούλα μου τον Δεκέμβρη αρνιόμουν ακόμα και να γράψω. 
aretha
Περιβόητο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαριτήρια Ράνια.Καλημέρα κορίτσια ήλιος και στην Ρόδο. Όλα καλά πήγαν σας ευχαριστώ. Τελείωσα. Πλέον θεωρούμαι Μαστερούχα![]()
Καλή σταδιοδρομία
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
. Φιλιά σε όλες