Raisa
Περιβόητο μέλος
Μόλις πήγα το παιδί σχολείο και ήρθα να τα πούμε.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
(και τρίποδους, διότι έχουμε κι από αυτούς σε αγγελίες, ε ; )Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι καλα να ημουν σπιτι αγκαλια με τα ζουζουνια να γουργουριζουμε και οι τεσσερις.
αντε ας ηταν και ο σπυρος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και ένα μεγάλο Οοοοοοοοοοοοομ για την επιστροφή της ξενιτεμένης

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η Κλειώ μου σε 3 μέρες γίνεται 1 έτους δεν μπορώ να το πιστέψω πως μεγάλωσε τοσο γρήγορα το κοριτσάκι μου!!!

Αλλά όσο για τα γενέθλειά μας θα τα περάσω στην συγκέντρωση του My Cat Θεσσαλονίκης!!!!!!
Κοίτα σύμπτωση την ημέρα που θα έχει γεννέθλεια το μωρό μου εγώ θα πίνω καφέ με όλες τις γατομαμάδες

Και στην ξενιτεμένμη εύχομε γρήγορα κοντά μας και τον πρώτο καφέ στην πατρίδα θα τον πιούμε μαζί........ (μιας και από Εύοσμο νομίζω ότι το δικαιούμε)

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Αυτός ο τελευταίος μήνας στην δουλειά είναι λες και έχω φάει τον γάιδαρο και μένει η όυρίτσα![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ μου θα σε δούμε την Κυριακή και θα το γιορτάσουμε και μαζί για την επιτυχία σου!!!!!! έτσι ????

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ο καιρος στην Θεσ/νικη σημερα ειναι θαυμασιος.

Ουρανια λιγο κουραγιο ακομη και γυρνας στα πατρια εδαφη, αφου κανεις μια σταση πρωτα εδω σε μας.

Μαγισουλα θα γιορτασουμε την Κυριακη ολες μαζι τα γενεθλια της πριγκιπισας Κλειω, νομιζω οτι αυτος ειναι και ο καλυτερος τροπος!

moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλημέρα και από μένα κορίτσια τι μου κάνετε καλό μήνα σε όλες και καλά να περνάτε ο καιρός έξω είναι καλός και όλα είναι τέλεια .......
Η Κλειώ μου σε 3 μέρες γίνεται 1 έτους δεν μπορώ να το πιστέψω πως μεγάλωσε τοσο γρήγορα το κοριτσάκι μου!!!
Αλλά όσο για τα γενέθλειά μας θα τα περάσω στην συγκέντρωση του My Cat Θεσσαλονίκης!!!!!!
Κοίτα σύμπτωση την ημέρα που θα έχει γεννέθλεια το μωρό μου εγώ θα πίνω καφέ με όλες τις γατομαμάδες
Και στην ξενιτεμένμη εύχομε γρήγορα κοντά μας και τον πρώτο καφέ στην πατρίδα θα τον πιούμε μαζί........ (μιας και από Εύοσμο νομίζω ότι το δικαιούμε)![]()
Καλησπέρα και απο μένα και καλό μας μήνα!
μάγισσα να το χαίρεσαι το Κλειάκι σου. Να σου ζήσει. Και να πιείτε και ένα καφέ απο μένα παρακαλώ στα γενέθλια της μικρής.
Όσο για τον πρώτο καφέ ναι πραγματι.....τον δικαιούται η μάγισσα λόγω ευόσμου.... (ξέρει πολύ καλα τι λέει
)Και ευχαριστώ για όοοοοολα τα οοοοομμμμμμμ. Άντε αντε να ξεκουνιέμαι επιτέλους να γυρνάω!
Τι μου κάνετε σήμερα? Εδω έχει παγωνιά!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Και ναι σε περιμένω για τον πρώτο καφέ και την καλύτερη γατοκουβέντα (και όχι μόνο)
Άντε και θα κάνω και τα μαγικά μου να έρθεις και asap

και να το ξέρεις τα μάγια τα δικά μου πιάνουν πάντα!!!!!!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα ξενιτεμένη ο καιρός εδώ είναι τέλειος σχεδόν καλοκαιρινός και η δική μου η διάθεση πολύ καλή .......
Και ναι σε περιμένω για τον πρώτο καφέ και την καλύτερη γατοκουβέντα (και όχι μόνο)
Άντε και θα κάνω και τα μαγικά μου να έρθεις και asap
και να το ξέρεις τα μάγια τα δικά μου πιάνουν πάντα!!!!!!!!!![]()
Η νεραιδόσκονη σου φτάνει μέχρι τας αγγλίας? Εκπλήσομαι!

Εγώ τώρα γιατί έχω την εντύπωση οτι σ'αυτό τον καφέ η συζήτηση δεν θα είναι γατοσυζήτηση? Ουτε καν συζήτηση....για ανάκριση τρίτου βαθμού την κοβω...

Καλά όχι οτι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα

μάγισσά μου κάνε τα μάγια σου να πιάσουν γρήγορα για να έρθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η νεραιδόσκονη σου φτάνει μέχρι τας αγγλίας? Εκπλήσομαι!
Εγώ τώρα γιατί έχω την εντύπωση οτι σ'αυτό τον καφέ η συζήτηση δεν θα είναι γατοσυζήτηση? Ουτε καν συζήτηση....για ανάκριση τρίτου βαθμού την κοβω...![]()
Καλά όχι οτι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα
μάγισσά μου κάνε τα μάγια σου να πιάσουν γρήγορα για να έρθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
Και φυσικά και θα τα κάνω και μόνο ανάκριση δεν θα έιναι (μία απλή συζήτηση με εμένα να ρωτάω και εσένα να απαντάς)

aalyah
Διάσημο μέλος
Και φυσικά και θα τα κάνω και μόνο ανάκριση δεν θα έιναι (μία απλή συζήτηση με εμένα να ρωτάω και εσένα να απαντάς)![]()
Στην γερμανική κατοχή αυτό το λέγανε ανάκριση μου είπε ο παππούς μου. Την σήμερον ημέραν καθαρά για λόγους μάρκετινγκ το αναφέρουν καμια φορά και ως συνέντευξη...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Στην γερμανική κατοχή αυτό το λέγανε ανάκριση μου είπε ο παππούς μου. Την σήμερον ημέραν καθαρά για λόγους μάρκετινγκ το αναφέρουν καμια φορά και ως συνέντευξη...![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Νικολέτα μην γελάς γιατί μετά τον καφέ με την μάγισσα σειρά έχεις εσύ και σ΄αυτην την περιπτωση την....."συνέντευξη" θα την κάνω εγώ και εσύ θα την υποστείς!! Για τα γλυκά σου αρκουδάκια!

Αλήθεια έδωσες την μπέμπα και τον χουρχούρη σ'αυτον που είχε τον Φιντελ?

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ελα εσύ για συνέντευξη και θα σου έχω έτοιμο και ένα βιογραφικό μου!Νικολέτα μην γελάς γιατί μετά τον καφέ με την μάγισσα σειρά έχεις εσύ και σ΄αυτην την περιπτωση την....."συνέντευξη" θα την κάνω εγώ και εσύ θα την υποστείς!! Για τα γλυκά σου αρκουδάκια!
Αλήθεια έδωσες την μπέμπα και τον χουρχούρη σ'αυτον που είχε τον Φιντελ?![]()

Οχι, δεν του έδωσα ακόμα γατάκι....τα έχω όλα εγώ ακόμα (Χουρχούρη, Μπέμπα και Μπουμπούκο)....μου τα αφήνει γιατί αυτός λείπει όλη μέρα και έτσι θα τα έχω εδώ ώσπου να βρουν νέες οικογένειες

aalyah
Διάσημο μέλος
Ελα εσύ για συνέντευξη και θα σου έχω έτοιμο και ένα βιογραφικό μου!
Οχι, δεν του έδωσα ακόμα γατάκι....τα έχω όλα εγώ ακόμα (Χουρχούρη, Μπέμπα και Μπουμπούκο)....μου τα αφήνει γιατί αυτός λείπει όλη μέρα και έτσι θα τα έχω εδώ ώσπου να βρουν νέες οικογένειες![]()
Α τα μωρά μου....Θα παραπονεθώ όμως. Δεν έχεις βάλει καινούριες φωτό. Κανα δυο στο gallery σου αλλά αυτές δεν πιάνονται. Βάλε καμιά ακόμα στο british maniacs.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool