julia
Διακεκριμένο μέλος

@anima, έλεγα να ανοίξω θέμα για το τι θεωρεί ο καθένας φιλοζωία, διαβάζοντας και εγώ το άρθρο... αλλά μετά σκέφτηκα οτι τα έχουμε πει 100 φορές.

Πάντως είναι καλό το άρθρο και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

δεν εχω scanner...γμτ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου
το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά.
Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών![]()
(μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε
Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ
Ωχ...εγώ ήμουν πρόσκοπος....Για καμιά 11ετία τουλάχιστον....απο λυκόπουλο, προσκοπος κτλ κτλ μέχρι αρχηγός αγέλης (βοηθός μάλλον)...
Λέτε να μου κάνουν και μένα καμιά πλάκα όταν γυρίσω ελλάδα?

Αλλά παιδια....συγνώμη μόνο σε μένα φαίνεται ύποπτο το γεγονός οτι στα καλα του καθουμένου εκπαιδέυουν άμαχο πληθυσμό σε "περίπτωση" πολέμου? Ναι μην ξεχνάμε και πλημμυρων και σεισμών κτλ κτλ
Δεν θέλω να είμαι υπερβολική αλλά κάτι μου βρωμάει εμένα εδω πέρα....

Μπας και ξέρουν κάτι και δεν μας το λένε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
δεν θέλω να αγχωθώ παρά το γεγονός ότι μένω κάτω από την πάρνηθα μερικά στενά πιο δώ από το ρήγμα του 99. οτι κουνάει πάντως κουνάει συχνά πυκνά μικρούλιδες σεισμούς όμως. δεν ξέρω...
λέτε να περιμένουν πόλεμο;
julia
Διακεκριμένο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Οχι μωρέ.. απλά μπορεί να έχουν πάρει καμιά επιδότηση, ή να τους έχουν δώσει εξοπλισμό... και κάπως πρέπει να τα δικαιολογήσουν.![]()
Το ελπίζω. Θα εκπαιδέυσουν και σε όπλα??? Τι άλλο θα δούμε....ν'αρχίσουμε λέει και εμείς να κυκλοφορούμε με καλαζνικοφ. Η μαλλον να τα έχουμε κρυμένα στο πατάρι

(μην κοροιδέψετε για τα "καλαζνικοφ". Δεν είμαι γνώστης του σπορ και δεν ξέρω άλλες ονομασίες όπλων
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα πας και θα μας πείς!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Λέγοντας "εξοπλισμό" εννοούσα κάνα φτυάρι, καμιά αξίνα, καμία σκηνή κλπ κλπ!!!
Θα πας και θα μας πείς!!!![]()
Ααααα

Εγώ δεν πάω πουθενά πάντως. Πάνε οι εποχές που την έβγαζα με σκηνές πάνω στα βουνά. Αν δεν ξυπνήσω πρωι πρωι να κάνω τον καθαρισμό προσώπου μου το ντουζάκι μου να βάλω τις αντιριτιδικές μου....Οχι με φαντάζεστε στην σκηνή μέσα με το παγούρι να πλένομαι και να βάζω κρέμα προσώπου??

prince
Διάσημο μέλος
τώρα για φτυάρια και αξίνες δεν κάθομαι. έχω πάθει σοβαρό ατύχημα στη σπονδυλική μου στήλη :Ρ δυσκολεύομαι να σηκώσω τον πρίνς...Πάντως μεταξύ μας.. σε περίπτωση πολέμου σεισμού λιμού καταποντισμού φωτιάς κλπ μην περιμένετε να σας σώσω.. θά χω πάρει τις γάτες μου και θα τρέχω να βρώ φίλο μακρυά από την εστία του κακού να με φιλοξενήσει
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ααααα
Εγώ δεν πάω πουθενά πάντως. Πάνε οι εποχές που την έβγαζα με σκηνές πάνω στα βουνά. Αν δεν ξυπνήσω πρωι πρωι να κάνω τον καθαρισμό προσώπου μου το ντουζάκι μου να βάλω τις αντιριτιδικές μου....Οχι με φαντάζεστε στην σκηνή μέσα με το παγούρι να πλένομαι και να βάζω κρέμα προσώπου??![]()
ΕΤΣΙ!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
λέτε να με μάθουν να στήνω σκηνές; από αυτό ξέρω... λατρης του κάμπιν είμαιτώρα για φτυάρια και αξίνες δεν κάθομαι. έχω πάθει σοβαρό ατύχημα στη σπονδυλική μου στήλη :Ρ δυσκολεύομαι να σηκώσω τον πρίνς...
Πάντως μεταξύ μας.. σε περίπτωση πολέμου σεισμού λιμού καταποντισμού φωτιάς κλπ μην περιμένετε να σας σώσω.. θά χω πάρει τις γάτες μου και θα τρέχω να βρώ φίλο μακρυά από την εστία του κακού να με φιλοξενήσει
Ελαααα. εμένα θα με σώσεις κουμπαρούλα έεεε??? Δεν θα μ΄αφήσεις έτσι.!!!!Καλή εκπαίδευση. Και με τη σειρά σου να εκπαιδεύσεις κ τη Ρέινα κ τον Πρινς για να την κοπανίσουν σε περίπτωση σεισμού....

prince
Διάσημο μέλος
(την ώρα του σεισμού ροχάλιζε σε μια μεγάλη γλάστρα με γιούκα.... ούτε καν που σηκώθηκε....)
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Είσαι τρομερή. Κι εγώ με μερικά έργα συγκινούμαι κάθε φορά που τα βλέπω ξανά...Βλεπω Πολιτικη κουζινα,μαζι με τα γατοπαιδα.Ρε παιδια,δεν μπορω μια φορα να τη δω αυτη την ταινια και να μην κλαψω...Ευτυχως εχω τη Μοιρα που δεν αφηνει δακρυ για δακρυ.
Καλά κάνεις με τη Μόιρα. Να τη μυήσεις παρακαλώ κ στα εικαστικά. Να της εξηγείς γιατί κλαις... χε χε 
moukelis
Επιφανές μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

έχει μια ωραία λιακάδα έξω! Κι εγώ είμαι μάλλον συνναχωμένη... ξυπνησα με πονοκέφαλο και ο λαιμός μου είναι κάπως...
stellak
Διάσημο μέλος
) σε ένα πολύ συγκεκριμένο μέρος κι αντί να ετοιμάζεις το ταξίδι αυτό για σένα, να το ετοιμάζεις (μονίμως) για τον Πρόεδρο της εταιρείας;;; Όχι, πείτε μου δηλαδή...
Έχει, όντως, μια πολύ ωραία λιακάδα σήμερα, και τα γατάκια της αυλής στη δουλειά, με περιμένουν κάθε μέρα πρωί - απόγευμα στη θέση του πάρκινγκ μου για να πάρουν το μεζεδάκι τους

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλά να περάσετε όλες σας και θα τα πούμε ξανά το μεσημέρι!!!!!

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα τι κάνετε είστε καλά γιατί εγώ είμαι τέλεια με την λιακάδα που έχει έξω και με την βόλτα που ετοιμάζομε να κάνω τώρα στα μαγαζιά!!!!!
Καλά να περάσετε όλες σας και θα τα πούμε ξανά το μεσημέρι!!!!!![]()
καλό shopping therapy 

μαγισσα
Διάσημο μέλος
καλό shopping therapy
![]()
Ευχαριστώ και εσύ περαστικούλια σου!!!

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ και εσύ περαστικούλια σου!!!![]()
Ευχαριστώ ευχαριστώ! Αν κι εγώ θα πάω κέντρο με τον άντρα να πάρουμε τις μεταφράσεις (δεν μου κάνει η καρδιά να τον στείλω μόνο του). Μετά πυζαμούλες καναπέ ντεπόν θερμοφόρα (Αζραέλ)

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool