Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε μια καινουργια γατομαμα:hello::D
Τωρα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξετε λογαριασμο, δεν καταλαβα.:hmm:

Εγώ να δεις 2 ώρες το πάλευα όλο το πρωί και τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!:hmm::(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε μια καινουργια γατομαμα:hello::D
Τωρα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξετε λογαριασμο, δεν καταλαβα.:hmm:

Εγώ να δεις 2 ώρες το πάλευα όλο το πρωί και τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!:hmm::(:(

Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υτό είναι...... όνομα χρήστη ....... Ανυσία
κωδικός .......Ynascats2008
mail......Anysia.Muratidu@gmx.net
αυτά είναι τα στοιχεία αλλά άν κάτι δεν βολέυει κάνε όποια αλλαγή θέλεις εκτός απο το όνομα χρήστη για να ξέρω τί έγινε

Ευχαριστώ πάρα πολύ:up::up::up::up:

Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ :)

:D:D:D Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη:) Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται.:up:
Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.:down:Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα.;)
καλημερα!

Καλημέρα από τη υγρή και έτοιμη να βρέξει αθήνα :)

Επιτέλους παρασκευή :)

:D:D:D Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη:) Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται.:up:
Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.:down:Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα.;)
καλημερα!

Καλημέρα κι από μένα. Δεν πειράζει Νίκη μου δεν πτοούμαστε. Θα φέρω το δερματινάκι μου και την ομπρελίτσα μου και όλα καλά:)

Καλημέρα κι από μας!!
Δεν μας ενοχλεί καθόλου ο καιρός! :up:

Καλημέρα κορίτσια ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός με ήλιο αλλά με πτώση θερμοκρασίας αλλά μας τρομάζει εμάς ο Βαρδάρης?????

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια:up::up::up:

Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο???:redface::cool:

Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο???:redface::cool:

Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ:mad: γκρρρρρ.

Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου:/: Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg

Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά...
Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου:/: Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg
Ψυχήηη μουουου :inlove::inlove::inlove:

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη :up:
Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω :lol::lol:

Καλημέρα!
Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..."

ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..."

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ

καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινος:mad::blink:εμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικα:mad:ενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!:confused::Dμε σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος

Συνημμένα

• DSC00061.jpg
    DSC00061.jpg
    140,4 KB · Εμφανίσεις: 3
  • DSC00057.jpg
    DSC00057.jpg
    145,8 KB · Εμφανίσεις: 3
ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινος:mad::blink:εμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!

Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων:up:

ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικα:mad:ενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!:confused::Dμε σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος

Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα :blink: μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ

ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι..
(ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα:redface:)

Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!!:up::up::up:

Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!!:up::up::up:

Καλημέρα και καλη υπομονή :up::up:

Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο...:inlove::inlove::inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back