Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μάγισσα καλό shopping!! Αντε και σήμερα θα μπορέσω και εγώ να σας μιλήσω.

Nehalennia περαστικά σου και υπομονη! Σκέψου την θερμοφόρα που σε περιμένει σπίτι!

Καλημέρα σε όλες και όλους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικα Nehalennia!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ :)
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως εμ είμασταν κέντρο το πρωΐ... εμ ήθελε και παστίτσιο ο άντρας :lol: αλλά χαλάλι χατήρι δεν μπορώ να του χαλάσω :lol:
Μόλις κάναμε και μπάνιο τον Αζραέλ γιατί είχε γίνει μπίχλας, Και το απόγευμα βούρ και στην κτηνίατρο και αύριο θα έχω γενικό ρεπό :lol:

Καλο απογευμα και απο εμας εδω.Η μερα εξω ειναι θαυμασια οτι πρεπει για μια βολτουλα στην λιακαδα.:DΜαγισσουλα πηγε καλα το shoping?:D
Εγω για Σαββατο πρωι το βλεπω για βολτουλα στα μαγαζια.:up:
Nehalennia περαστικουλια γρηγορα καλα:D.Σκεφτομαι την Παρασκευη να κανω και το αντιγριπικο εμβολιο.:hmm:

Ευχαριστώ Νίκη μου!:up: Να το κάνεις το εμβόλιο αλλά δεν ξέρω αν εδώ στην Θεσσαλονίκη έχουν λίστα αναμονής η αν μπορείς να αγοράσεις από οποιοδήποτε φαρμακείο που έχει στοκ.

Καλο απογευμα και απο εμας εδω.Η μερα εξω ειναι θαυμασια οτι πρεπει για μια βολτουλα στην λιακαδα.:DΜαγισσουλα πηγε καλα το shoping?:D
Εγω για Σαββατο πρωι το βλεπω για βολτουλα στα μαγαζια.:up:
Nehalennia περαστικουλια γρηγορα καλα:D.Σκεφτομαι την Παρασκευη να κανω και το αντιγριπικο εμβολιο.:hmm:

Μπα είχε τόση κίνηση στην πλατεία που δεν βρήκα μερος να παρκάρω οπότε δεν κατέβηκα τώρα με την πρώτη ευκαιρία μόλις βρω πάλι χρονο γιατί δεν έχω και 2η κοπέλα στο μαγαζί θα το ξανακάνω:up::up::up:

Καλημέρα, ο καιρός μας εμπαίζει. Χτες ήταν να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα... Σήμερα που θέλω να βάλω πλυντήριο που στο καλό τις βρίκε τις ριμάδες τις υγρασίες; ε; χμχμμ Φθηνόπωρο κανονικό. ¨Οχι μία έτσι μία γιουβέτσι όπως άλλες χρονιές που κάποιος γύρναγε το διακόπτη από το καλοκαίρι καρφωτό στο χειμώνα.

Παρόλα αυτά πείτε του να φτιάξει. Πέμπτη παρασκευή σαββάτο βάζω 3 πλυντήρια. μπορεί να χαλάσει την κυριακή που θα χω σίδερο. πού θα τα απλώσω; χμχμμχ πείτε του

Ενα γρήγορο καλημέρα και απο μένα γιατί άργησα στην δουλειά! Prince καλό κουράγιο με τα πλυντήρια. Και εγώ κάτι τέτοιο παρόμοιο έχω να κάνω το σ/κ και δεν ξέρω καν πως θα προλάβω αφου δουλέυω. Στο καλο. Πότε θα βγουν αυτοκαθαριζόμενα ρούχα?

καλημερα και απο μενα.γραφειο και παλι ρε γμτ και το ατιμο το δοντι δεν λεει να ξεπρηστει.καλο κουραγιο κοριτσακια με τις μπουγαδες.επιτηδες τα κανει ο καιρος και εγω οταν θελω να πλυνω ολο βρεχει.:):rolleyes:

Σταυρούλα, έχω κι εγώ μπουγάδες και σίδερα για ΣΚ. Έλα να απλώσουμε στη βεράντα, τώρα που την έκλεισα γύρω-γύρω με τέντες και ζελατίνες κάθετες, δεν πάει να ρίχνει καντάρια, καθόμαστε έξω στεγνές, πίνουμε καφέ και τα ρούχα στεγνώνουν κι αυτά:P:D

Καλημέρα σε όλους... πως ήθελα να είναι σήμερα Παρασκευή:/:

οχι ρε παιδια και σεις..εχω ενα σωρο δουλειες..prince σαβ/κο θα χαλασει ο καιρος βιασου..εχω και γω πλυντηρια ...αχ!!!!!!!!και σιδερωμα........:cry::cry:

Καλημέρεεεεεεεεεες!! :happy::happy::happy::happy:

Καλημέρεεεεεεεεεες!! :happy::happy::happy::happy:

Να'τος ο χαρούμενος άνθρωπος που φαίνεται από μακριά:D

Καλημέρα κι από μένα!!
Υπομονή prince και μάγισσα!
Κι εγώ σήμερα ψιλοαγχωμένη για κάτι χαρτιά δικά μου...
Υπομονή έρχεται το σαββατοκύριακο!

Καλημέρα κι από μένα!!
Υπομονή prince και μάγισσα!
Κι εγώ σήμερα ψιλοαγχωμένη για κάτι χαρτιά δικά μου...
Υπομονή έρχεται το σαββατοκύριακο!

Καλημερούδια ευχαριστώ αν και τώρα θα τρέξω αν βάλω κανένα πλυντήριο γιατί ακουσα ότι ο καιρός θα χαλάσει και θέλω να τα στεγνώσω :P:P:P

Και κούκλα μου υπομονή όλα θα πάνε καλα και με τα χαρτιά και με όλα!!!!!:up::up::up::up::up:

Καλημερούδια ευχαριστώ αν και τώρα θα τρέξω αν βάλω κανένα πλυντήριο γιατί ακουσα ότι ο καιρός θα χαλάσει και θέλω να τα στεγνώσω :P:P:P

Και κούκλα μου υπομονή όλα θα πάνε καλα και με τα χαρτιά και με όλα!!!!!:up::up::up::up::up:

Ευχαριστώ!!! Να σαι καλά!!
Ναι υπομονή θέλει όπως όλα. Αλλά τα πολύ δύσκολα πέρασαν (ελπίζω):D

Καλημέρα και εχτές και σήμερα... εχτές είχαμε διακοπή ρεύματος απο τις 9 μέχρι τις 2 το μεσημέρι.... και τί έκανα???

Πήγα για καφέ παραλία, με φίλη, 2 ξαπλώστρες, 1 τραπεζάκι, μια ομπρέλα, και το πόδια στη θάλασσα....

Σήμερα παλι σαγιονάρες... αλλά έχουμε ρεύμα και είπα να πω μια καλημέρα!!!:)

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:up:

Julia γιατι μας υποβαλεις στο μαρτυριο της ΖΗΛΕΙΑΣ:mad: Δεν αντεχουμε αλλο, σε λιγο θα γινουμε πιο πρασινες(απο ζηλεια) και απο την ΝΟΤΑ
:blink::lol::lol::lol: Ακους εκει....σαγοναρες και βρεξαν και τα ποδια στην θαλασσα.Νιαρ και Στελλακ να 'ρθω και εγω μαζι σας?:happy::rolleyes:

Nehalennia υπομονη καλη, ολα θα φτιαξουν:D
Μαγισουλα μηπως μπορεις να κανεις τα μαγικα σου φιλτρα, και να εχουμε τοσο καλο καιρο και το Σ/Κ. Σκεφτομαι μια εξορμηση στα μαγαζια και εχω και πολεεεεες δουλειες στο σπιτι να κανω (και πλυντηρια;))

Καλο μεσημερι!:D

Νιαρ και Στελλακ να 'ρθω και εγω μαζι σας?:happy::rolleyes:

Δεν πάω εγώ, κορίτσι μου, ασ'τη Νιαρ να λέει, εγώ "κλείνω" ΤΩΡΑ για Αριζόνα, ΕΙΠΑ. Μπορείς κάλλιστα και με όλη μου την καρδιά να πάρεις τη θέση που - εντελώς καταπιεστικά - θέλησε η φίλη Νάνσυ να μου επιβάλλει και με τόσο καλή διάθεση μου έχει κρατήσει η φίλη Τζούλια!:)

Πως μου αρέσει που στο ένα θρεντ είμαστε εχθρές και στο άλλο φιλεναδίτσες, δεν περιγράφεται!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back