Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Σημερα επιτελους ΡΕΠΟ!!! Τι ωραία λέξη....είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις ρεπο...τώρα το μόνο που λείπει είναι μια γατούλα να την αράξουμε όοοοοολη μέρα στον καναπέ να κάνουμε χαδάκια και χουρχουρητά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η μάνα τους χάθηκε?
Δεν ξέρω δεν την έχω δει καθόλου από την ώρα που άρχισαν να νιαουρίζουν και να τα ταίζουμε εμείς δεν την έχουμε δει καθόλου!!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Κι εγώ θέλω αγκαλίτσες, αλλά προτιμάει να λιαστεί στο μπαλκόνι το ζουζούνι μου
Είδες τα τέρατα? Έτσι κάνουν. Όταν έχεις χρόνο αυτά σε γράφουν. ταν δεν προλαβαίνεις ούτε να φας σου έρχονται και σου τρίβονται για ζουζουνιες! Αχ!!! Ατιμά!!! Είναι παρόλα αυτά τρελά ζουζούνια!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Κι εγώ θέλω αγκαλίτσες, αλλά προτιμάει να λιαστεί στο μπαλκόνι το ζουζούνι μου
Πήγα να την χαϊδέψω και ζεματάει η γούνα της, έχει πολύ πλάκα![]()
Μη λες τέτοια!!! Ζηλέυω!!!

Θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

(μη με παρεξηγήται, μ' αρέσει η δουλειά μου και ανυπομωνώ να πάω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

:cry::cry::cry::cry:τι θα κανω??θα γυρισω πεμπτη απο πατρα..μακαρι να καταφερω να μπω λιγο απο τις σχολης το pc
δεν θα αντεξω ..σας συνηθισα....

aalyah
Διάσημο μέλος
εγω δεν θα σας καληνυχτίσω ακομη..αλλα θελω να σας πω οτι θα ειμαι 3 μερες χωρις ιντερνετ.........:cry::cry::cry::cry:τι θα κανω??θα γυρισω πεμπτη απο πατρα..μακαρι να καταφερω να μπω λιγο απο τις σχολης το pc
δεν θα αντεξω ..σας συνηθισα....
![]()
Ria σε καταλαβαίνω!! Αφου να φανταστείς εγώ ήδη το σκέφτομαι τι θα κανω όταν έρθω ελλάδα. Δεν θα βάλω αμέσως ιντερνετ γιατί θα περιμένω να μπω στο δικό μου σπίτι και να βάλω. Αχ....τότε να δω τι θα κάνω!!!!
ria23
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
πικρεες..αχ!τι θα κανω?καληνυχτα προς το παρον θα σας πω την καλημερα μου και αυριο το πρωι και μετα..πέμπτη...![]()
Καληνύχτα Ria

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
απο μας εδω στην Θεσσαλονικη.Εχει βγει ενας υπεροχος ηλιος, μακαρει να πανε ολα καλα και την υπολοιπη μερα.
Και μια που εχουμε τσαγκαροδευτερα σημερα, Καλη βδομαδα!

ria23
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
καλημεραααααααααααααα!!!!!!και καλο μου ταξιδι κλαψ..........![]()
Γιατί καλέ μου που θα πας!!!????
aalyah
Διάσημο μέλος
Λοιπόν φεύγω για δουλειά.
Αντε και καλή ημέρα να έχουμε όλοι μας!
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η μέρα δεν μου ξεκίνησε καλά σήμερα, αλλά περιμένω το μεσημέρι να φτάσει ο αδερφός μου, οπότε ελπίζω να φτιάξει στην πορεία

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Απ' την τρομάρα της πήρε φόρα και πήδηξε πάνω μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Που πας καλε και μας αφηνεις...??
Όπου και να πας παντως σου ευχομαι να περασεις καλα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool