Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έτσι είναι πάει εκεί θα μείνει:lol:.
Είδες δώσε θάρρος στο χωριάτη...ξέρεις. Είναι πολύ όμορφος πάντως.

Ναι το μανάρι μου το μαύρο δεν είναι????:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( Πρέπει κάποια στιγμή να διαβάσω λιγάκι για την πιστοποίηση:cry::cry::cry:
βαριέμαιαιαιαιαιαι να διαβάσω

:( Πρέπει κάποια στιγμή να διαβάσω λιγάκι για την πιστοποίηση:cry::cry::cry:
βαριέμαιαιαιαιαιαι να διαβάσω

Τι πιστοποιηση? Τι σπουδασες στα ΙΕΚ? Ελα μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα τραγικο η πιστοποιηση. Και εγω την περασα. Και θεωρια και πρακτικη. Δεν ειναι τοσο τρομακτικη οσο ακουγεται :)

Τι πιστοποιηση? Τι σπουδασες στα ΙΕΚ? Ελα μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα τραγικο η πιστοποιηση. Και εγω την περασα. Και θεωρια και πρακτικη. Δεν ειναι τοσο τρομακτικη οσο ακουγεται :)
Ναι σε ΙΕΚ είμουν, τεχνικός οχημάτων. Μου λένε ότι είναι παρόμοια φάση με ασεπ, πρέπει να έχεις θείο προθυπουργό και τέτοια, μπούρδες να φανταστώ ε?
Κάπως ησύχασα μπορώ να πω

Παιδια μην τα ακουτε γενικα αυτα και σας πανικοβαλλουν,ετσι μου ελεγαν κι εμενα για τον ΑΣΕΠ και περασα με την πρωτη.Διαβασε εσυ κι αστους να λενε οτι δεν περνας χωρις μεσον και οτι πρεπει να εχεις τον Πάπα ξαδερφο...

Ουφ, με καθησυχάσατε κάπως! Όχι τίποτα άλλο, έχω μέλλον μπροστά μου, 13 Δεκεμβρίου δίνω την γραπτή εξέταση:D

Κουραγιο τοτε και καλο διαβασμα!

Να σκεφτεις Mia_m οτι ποτε κατι πολυ δυσκολο δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται, και ουτε κατι φαινομενικα ευκολο δεν ειναι παντα τοσο απλο!
Καλο διαβασμα!:D

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Άντε να έρθει εκείνη η στιγμή να ησυχάσω για τα καλά, μπας και συνέλθω επιτέλους

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Άντε να έρθει εκείνη η στιγμή να ησυχάσω για τα καλά, μπας και συνέλθω επιτέλους

Καλε τι λες? Τι χαζα ειναι αυτα? Ποιο μεσο?? Εγω τιποτα δεν ειχα και πηρα την πιστοποιηση με την πρωτη. Καλε μην σκας. Διαβασε και ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις. :D

Καλημέρα!:)
Σήμερα ήρθα στο γραφείο μαζί με τον Πορδίτσο (για την ακρίβεια, με μεγάλο μέρος του Πορδίτσου). Φόρεσα μια μαύρη ζακέτα και ξέχασα να την περάσω με το ρολό πριν φύγω απ'το σπίτι...:lol::rolleyes:

Πάλι το ζουλούσες το παιδί πρωί πρωί?

Αλίμονο, άνευ πρωινού ζουλήγματος δεν ξεκινάει η μέρα...:rolleyes:

Καλημέρα και από μένα... :mad:
(aretha.... την έχω πατήσει και εγώ... πλέον λανσάρω νέα μόδα!!!:P)

Εχω ξυπνήσει με νεύρα απο τις 545.. με ξύπνησαν δηλαδή...αποφάσισαν τα παιδιά να μου ανασυντάξουν την βιβλιοθήκη...

Μετά να μαζέψουν το καλώδιο του πσ...
Μετά βρήκαν τα μισά το hands free και τα άλλα μισά τον φορτιστή..
Μετά μου άδειασαν την τσάντα....

Κατα τις 7, και αφού έχω σηκωθεί 10 φορές, για να σώσω τα αντικείμενά μου... άρχισαν το πάρτι, στην κουζίνα...

Ωραία λέω ... ας κοιμηθώ...:redface:
Ξαφνικά αισθάνθηκα, ΠΟΛΥ κόσμο...( ενας ΜΠΙΠ απο γατα έμαθε να ανοίγει την πόστα της καμάρας... ανέβηκε στο πόμολο ολόκληρος, και άνοιξε.... :mad:)
και βρεθήκαμε στις 7 το πρωί με 20 γάτες μέσα στο σπίτι... ήρεμες, άγριες, όλες μαζί!!!!!

ααααααααααααααααααααααα.....
Εσηκόνομαι που λέτε....... ανοίγω πορτες και παράθυρα.. και φέυγανε πετώντας!!!!!:down:...

Απο σήμερα.. έχουμε ΧΟΥΝΤΑ!!!!!:mad:
Έχει και μια χαρά Θεού έξω.. ζέστη.. δηλαδή όταν χιονίσει ΤΙ θα γίνει???? :hmm:
Θα πάμε εμείς στα σπιτάκια τους.. ???:|

Ξέσπασα... αυτά.. καλημέρα!!:)

Νέα πρωτοποριακή ζακέτα.Είναι ιδανική για γάτες με τρίχωμα.Προσφέρει την απαλότητα μιας κουβέρτας,την ευχαρίστηση μιας χτένας.Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και για ρολό καθαρίσματος.Κάνει μαλάξεις και μασάζ.Ιδανική και για θερμοφόρα.Διατίθεται μόνο σε μαύρο.Πληροφορίες στη boutique Αλίκη:P:lol::lol:

Νέα πρωτοποριακή ζακέτα.Είναι ιδανική για γάτες με τρίχωμα.Προσφέρει την απαλότητα μιας κουβέρτας,την ευχαρίστηση μιας χτένας.Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και για ρολό καθαρίσματος.Κάνει μαλάξεις και μασάζ.Ιδανική και για θερμοφόρα.Διατίθεται μόνο σε μαύρο.Πληροφορίες στη boutique Αλίκη:P:lol::lol:
:P :P :P :lol:

Καλημέρα!!
Μετά από ένα κρυφτό το οποίο έληξε με ένα βλέμμα απορίας του στύλ "ώχου, τι φωνάζετε τόση ώρα, ωραία κοιμόμουνα..." έφτασα στη δουλειά!
Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!:)

Καλημέρα και από μένα... :mad:
(aretha.... την έχω πατήσει και εγώ... πλέον λανσάρω νέα μόδα!!!:P)

Εχω ξυπνήσει με νεύρα απο τις 545.. με ξύπνησαν δηλαδή...αποφάσισαν τα παιδιά να μου ανασυντάξουν την βιβλιοθήκη...

Μετά να μαζέψουν το καλώδιο του πσ...
Μετά βρήκαν τα μισά το hands free και τα άλλα μισά τον φορτιστή..
Μετά μου άδειασαν την τσάντα....

Κατα τις 7, και αφού έχω σηκωθεί 10 φορές, για να σώσω τα αντικείμενά μου... άρχισαν το πάρτι, στην κουζίνα...

Ωραία λέω ... ας κοιμηθώ...:redface:
Ξαφνικά αισθάνθηκα, ΠΟΛΥ κόσμο...( ενας ΜΠΙΠ απο γατα έμαθε να ανοίγει την πόστα της καμάρας... ανέβηκε στο πόμολο ολόκληρος, και άνοιξε.... :mad:)
και βρεθήκαμε στις 7 το πρωί με 20 γάτες μέσα στο σπίτι... ήρεμες, άγριες, όλες μαζί!!!!!

ααααααααααααααααααααααα.....
Εσηκόνομαι που λέτε....... ανοίγω πορτες και παράθυρα.. και φέυγανε πετώντας!!!!!:down:...

Απο σήμερα.. έχουμε ΧΟΥΝΤΑ!!!!!:mad:
Έχει και μια χαρά Θεού έξω.. ζέστη.. δηλαδή όταν χιονίσει ΤΙ θα γίνει????
Θα πάμε εμείς στα σπιτάκια τους.. ???

Ξέσπασα... αυτά.. καλημέρα!!:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε....συγνωμη....:redface: :P

Julia υπομονη καλη μου, ολοι οι καλοι(γατοι) χωρανε σε ενα σπιτι με τοσο αγαπη.:DΜε τοσες γατες να μπουκαρουν μες το σπιτι, ο Κικης τι εκανε?:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back