moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #15.061 23-11-08 10:45 Καλημερα! Ταλαιπωρημενη,συγχισμενη,με ενα καρο δουλειες,κακοκεφη,αλλα παρουσα! Χρονια πολλα Ρουλαααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #15.062 23-11-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Ταλαιπωρημενη,συγχισμενη,με ενα καρο δουλειες,κακοκεφη,αλλα παρουσα! Χρονια πολλα Ρουλαααααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Δωρακι, καλα το καταλαβα, τωρα τελευταια, οτι κατι συμβαινει και δεν μπαινεις με τον ρυθμο που εμαινες παλαιοτερα.Ελπιζω ολα τα προβληματα να μην ειναι σοβαρα και η κατασταση να στρωσει γρηγορα. Ερχονται και τα Χριστουγεννα, πραπει σιγα, σιγα να αρχισει να φτιαχνει και η διαθεση μας. Οταν λες Ρουλα εννοεις την ruko? Ρουλα Χρονια πολλα και απο μενα.:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.063 23-11-08 11:05 Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Μυρτω4038: #15.064 23-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν? Click για ανάπτυξη... Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.065 23-11-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Χτες μου το είπαν τα κορίτσια στην συγκέντρωση του αδεσποτολογίου. Δώρααα πες μας καλέ όντως σε ταλαιπωρούν έτσι.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η moukelis έγραψε: #15.066 23-11-08 11:23 Αφηστε κοριτσια,εχουν κενο στη Λερο και θελουν να με στειλουν εκει...Καταλαβαινω οτι δε γινεται να μεινει το ησι χωρις Αγγλικων,αλλα ειναι απαραδεκτο να με μετακομιζουν Δεκεμβρη μηνα.Θα κανω οτι μπορω για να το αποφυγω,ας στειλουν καποιον αναπληρωτη,ουρες περιμενουν τα παιδια και δεν τους διοριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η aalyah έγραψε: #15.067 23-11-08 11:37 Καλημέρα και απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Η dafni.ps έγραψε: #15.068 23-11-08 19:11 Μάλλον θα πω Καλησπέρα σε όλους.Μετακόμιση μες στο χειμώνα?είναι τρελοί οι άνθρωποι? Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα (είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ruko έγραψε: #15.069 24-11-08 10:32 Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες; Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #15.070 24-11-08 10:35 Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Ταλαιπωρημενη,συγχισμενη,με ενα καρο δουλειες,κακοκεφη,αλλα παρουσα! Χρονια πολλα Ρουλαααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #15.062 23-11-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Ταλαιπωρημενη,συγχισμενη,με ενα καρο δουλειες,κακοκεφη,αλλα παρουσα! Χρονια πολλα Ρουλαααααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Δωρακι, καλα το καταλαβα, τωρα τελευταια, οτι κατι συμβαινει και δεν μπαινεις με τον ρυθμο που εμαινες παλαιοτερα.Ελπιζω ολα τα προβληματα να μην ειναι σοβαρα και η κατασταση να στρωσει γρηγορα. Ερχονται και τα Χριστουγεννα, πραπει σιγα, σιγα να αρχισει να φτιαχνει και η διαθεση μας. Οταν λες Ρουλα εννοεις την ruko? Ρουλα Χρονια πολλα και απο μενα.:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.063 23-11-08 11:05 Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Μυρτω4038: #15.064 23-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν? Click για ανάπτυξη... Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.065 23-11-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Χτες μου το είπαν τα κορίτσια στην συγκέντρωση του αδεσποτολογίου. Δώρααα πες μας καλέ όντως σε ταλαιπωρούν έτσι.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η moukelis έγραψε: #15.066 23-11-08 11:23 Αφηστε κοριτσια,εχουν κενο στη Λερο και θελουν να με στειλουν εκει...Καταλαβαινω οτι δε γινεται να μεινει το ησι χωρις Αγγλικων,αλλα ειναι απαραδεκτο να με μετακομιζουν Δεκεμβρη μηνα.Θα κανω οτι μπορω για να το αποφυγω,ας στειλουν καποιον αναπληρωτη,ουρες περιμενουν τα παιδια και δεν τους διοριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η aalyah έγραψε: #15.067 23-11-08 11:37 Καλημέρα και απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Η dafni.ps έγραψε: #15.068 23-11-08 19:11 Μάλλον θα πω Καλησπέρα σε όλους.Μετακόμιση μες στο χειμώνα?είναι τρελοί οι άνθρωποι? Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα (είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ruko έγραψε: #15.069 24-11-08 10:32 Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες; Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #15.070 24-11-08 10:35 Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Ταλαιπωρημενη,συγχισμενη,με ενα καρο δουλειες,κακοκεφη,αλλα παρουσα! Χρονια πολλα Ρουλαααααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Δωρακι, καλα το καταλαβα, τωρα τελευταια, οτι κατι συμβαινει και δεν μπαινεις με τον ρυθμο που εμαινες παλαιοτερα.Ελπιζω ολα τα προβληματα να μην ειναι σοβαρα και η κατασταση να στρωσει γρηγορα. Ερχονται και τα Χριστουγεννα, πραπει σιγα, σιγα να αρχισει να φτιαχνει και η διαθεση μας. Οταν λες Ρουλα εννοεις την ruko? Ρουλα Χρονια πολλα και απο μενα.:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.063 23-11-08 11:05 Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Μυρτω4038: #15.064 23-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν? Click για ανάπτυξη... Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.065 23-11-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Χτες μου το είπαν τα κορίτσια στην συγκέντρωση του αδεσποτολογίου. Δώρααα πες μας καλέ όντως σε ταλαιπωρούν έτσι.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η moukelis έγραψε: #15.066 23-11-08 11:23 Αφηστε κοριτσια,εχουν κενο στη Λερο και θελουν να με στειλουν εκει...Καταλαβαινω οτι δε γινεται να μεινει το ησι χωρις Αγγλικων,αλλα ειναι απαραδεκτο να με μετακομιζουν Δεκεμβρη μηνα.Θα κανω οτι μπορω για να το αποφυγω,ας στειλουν καποιον αναπληρωτη,ουρες περιμενουν τα παιδια και δεν τους διοριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η aalyah έγραψε: #15.067 23-11-08 11:37 Καλημέρα και απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Η dafni.ps έγραψε: #15.068 23-11-08 19:11 Μάλλον θα πω Καλησπέρα σε όλους.Μετακόμιση μες στο χειμώνα?είναι τρελοί οι άνθρωποι? Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα (είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ruko έγραψε: #15.069 24-11-08 10:32 Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες; Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #15.070 24-11-08 10:35 Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Μυρτω4038: #15.064 23-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν? Click για ανάπτυξη... Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.065 23-11-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Χτες μου το είπαν τα κορίτσια στην συγκέντρωση του αδεσποτολογίου. Δώρααα πες μας καλέ όντως σε ταλαιπωρούν έτσι.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η moukelis έγραψε: #15.066 23-11-08 11:23 Αφηστε κοριτσια,εχουν κενο στη Λερο και θελουν να με στειλουν εκει...Καταλαβαινω οτι δε γινεται να μεινει το ησι χωρις Αγγλικων,αλλα ειναι απαραδεκτο να με μετακομιζουν Δεκεμβρη μηνα.Θα κανω οτι μπορω για να το αποφυγω,ας στειλουν καποιον αναπληρωτη,ουρες περιμενουν τα παιδια και δεν τους διοριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η aalyah έγραψε: #15.067 23-11-08 11:37 Καλημέρα και απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Η dafni.ps έγραψε: #15.068 23-11-08 19:11 Μάλλον θα πω Καλησπέρα σε όλους.Μετακόμιση μες στο χειμώνα?είναι τρελοί οι άνθρωποι? Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα (είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ruko έγραψε: #15.069 24-11-08 10:32 Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες; Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #15.070 24-11-08 10:35 Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν? Click για ανάπτυξη... Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.065 23-11-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Χτες μου το είπαν τα κορίτσια στην συγκέντρωση του αδεσποτολογίου. Δώρααα πες μας καλέ όντως σε ταλαιπωρούν έτσι.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η moukelis έγραψε: #15.066 23-11-08 11:23 Αφηστε κοριτσια,εχουν κενο στη Λερο και θελουν να με στειλουν εκει...Καταλαβαινω οτι δε γινεται να μεινει το ησι χωρις Αγγλικων,αλλα ειναι απαραδεκτο να με μετακομιζουν Δεκεμβρη μηνα.Θα κανω οτι μπορω για να το αποφυγω,ας στειλουν καποιον αναπληρωτη,ουρες περιμενουν τα παιδια και δεν τους διοριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η aalyah έγραψε: #15.067 23-11-08 11:37 Καλημέρα και απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Η dafni.ps έγραψε: #15.068 23-11-08 19:11 Μάλλον θα πω Καλησπέρα σε όλους.Μετακόμιση μες στο χειμώνα?είναι τρελοί οι άνθρωποι? Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα (είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ruko έγραψε: #15.069 24-11-08 10:32 Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες; Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #15.070 24-11-08 10:35 Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Χτες μου το είπαν τα κορίτσια στην συγκέντρωση του αδεσποτολογίου. Δώρααα πες μας καλέ όντως σε ταλαιπωρούν έτσι.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η moukelis έγραψε: #15.066 23-11-08 11:23 Αφηστε κοριτσια,εχουν κενο στη Λερο και θελουν να με στειλουν εκει...Καταλαβαινω οτι δε γινεται να μεινει το ησι χωρις Αγγλικων,αλλα ειναι απαραδεκτο να με μετακομιζουν Δεκεμβρη μηνα.Θα κανω οτι μπορω για να το αποφυγω,ας στειλουν καποιον αναπληρωτη,ουρες περιμενουν τα παιδια και δεν τους διοριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η aalyah έγραψε: #15.067 23-11-08 11:37 Καλημέρα και απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Η dafni.ps έγραψε: #15.068 23-11-08 19:11 Μάλλον θα πω Καλησπέρα σε όλους.Μετακόμιση μες στο χειμώνα?είναι τρελοί οι άνθρωποι? Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα (είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ruko έγραψε: #15.069 24-11-08 10:32 Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες; Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #15.070 24-11-08 10:35 Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφηστε κοριτσια,εχουν κενο στη Λερο και θελουν να με στειλουν εκει...Καταλαβαινω οτι δε γινεται να μεινει το ησι χωρις Αγγλικων,αλλα ειναι απαραδεκτο να με μετακομιζουν Δεκεμβρη μηνα.Θα κανω οτι μπορω για να το αποφυγω,ας στειλουν καποιον αναπληρωτη,ουρες περιμενουν τα παιδια και δεν τους διοριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η aalyah έγραψε: #15.067 23-11-08 11:37 Καλημέρα και απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Η dafni.ps έγραψε: #15.068 23-11-08 19:11 Μάλλον θα πω Καλησπέρα σε όλους.Μετακόμιση μες στο χειμώνα?είναι τρελοί οι άνθρωποι? Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα (είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ruko έγραψε: #15.069 24-11-08 10:32 Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες; Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #15.070 24-11-08 10:35 Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Η dafni.ps έγραψε: #15.068 23-11-08 19:11 Μάλλον θα πω Καλησπέρα σε όλους.Μετακόμιση μες στο χειμώνα?είναι τρελοί οι άνθρωποι? Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα (είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ruko έγραψε: #15.069 24-11-08 10:32 Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες; Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #15.070 24-11-08 10:35 Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον θα πω Καλησπέρα σε όλους.Μετακόμιση μες στο χειμώνα?είναι τρελοί οι άνθρωποι? Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα (είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ruko έγραψε: #15.069 24-11-08 10:32 Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες; Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #15.070 24-11-08 10:35 Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες; Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #15.070 24-11-08 10:35 Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #15.071 24-11-08 10:40 Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή εβδομάδα σε όλους. Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η julia έγραψε: #15.072 24-11-08 12:45 Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος. Και τρέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η aalyah έγραψε: #15.073 24-11-08 12:51 Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η julia έγραψε: #15.074 24-11-08 13:15 Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν. Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #15.075 24-11-08 15:20 Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η julia έγραψε: #15.076 24-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η aalyah έγραψε: #15.077 24-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!! Click για ανάπτυξη... Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Η julia έγραψε: #15.078 24-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:06 Η aalyah έγραψε: #15.079 24-11-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 752 753 754 755 756 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 754 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαρίστως! Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!! Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!! (εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα... δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....) Click για ανάπτυξη... Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η dafni.ps έγραψε: #15.080 24-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα και απο μένα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.