Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα!
Ταλαιπωρημενη,συγχισμενη,με ενα καρο δουλειες,κακοκεφη,αλλα παρουσα!
Χρονια πολλα Ρουλαααααααααααααα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Ταλαιπωρημενη,συγχισμενη,με ενα καρο δουλειες,κακοκεφη,αλλα παρουσα!
Χρονια πολλα Ρουλαααααααααααααα!

Καλημερα Δωρακι, καλα το καταλαβα, τωρα τελευταια, οτι κατι συμβαινει και δεν μπαινεις με τον ρυθμο που εμαινες παλαιοτερα.:hmm:Ελπιζω ολα τα προβληματα να μην ειναι σοβαρα και η κατασταση να στρωσει γρηγορα.
Ερχονται και τα Χριστουγεννα, πραπει σιγα, σιγα να αρχισει να φτιαχνει και η διαθεση μας.;):D:D
Οταν λες Ρουλα εννοεις την ruko?
Ρουλα Χρονια πολλα και απο μενα.:kiss::D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν:blink:?

Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν:blink:?

Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο.:(:hmm:

Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο.:(:hmm:

Χτες μου το είπαν τα κορίτσια στην συγκέντρωση του αδεσποτολογίου. Δώρααα πες μας καλέ όντως σε ταλαιπωρούν έτσι.?:hmm:

Αφηστε κοριτσια,εχουν κενο στη Λερο και θελουν να με στειλουν εκει...Καταλαβαινω οτι δε γινεται να μεινει το ησι χωρις Αγγλικων,αλλα ειναι απαραδεκτο να με μετακομιζουν Δεκεμβρη μηνα.Θα κανω οτι μπορω για να το αποφυγω,ας στειλουν καποιον αναπληρωτη,ουρες περιμενουν τα παιδια και δεν τους διοριζουν.

Καλημέρα και απο μένα

Μάλλον θα πω Καλησπέρα σε όλους.Μετακόμιση μες στο χειμώνα?είναι τρελοί οι άνθρωποι?
Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ
καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες
αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα
(είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα.

Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα γενέθλια, είχα βάλει κάτι ειδοποιήσεις στο ημερολόγιο για να θυμάμαι γιορτές γνωστών μου. Υποτίθεται ότι θα μου έστελνε ειδοποίηση. Δηλαδή, με έβαλε στους εορτάζοντες;:blink: Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος.:lol::lol::lol:
Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss:

Καλε κυρια μοδερατορισσα,μας δουλευετε;Μια γραφετε οτι η Μυρτουλα πρεπει να χ*σει κιλα,μια μας βαζετε πολλαπλα γενεθλια...Εσεις ήσασταν η συγκροτημενη της εξουσιας,άμα παραστρατησετε κι εσεις καταρρευσαμε!:P:lol:

Καλή εβδομάδα σε όλους:).
Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα.

Καλημέρα και απο μένα... γύρισα και βρήκα το χάος.:(
Και τρέχω...

Τι έγινε τζούλια έγινε κάτι?

Η Λου καλά.. κάποια γατάκια κρύωσαν.:(

Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.!:redface:

Αχου μωρέ....υπομονή βρε τζούλια. Εχουμε τίποτα σοβαρό η λίγο κρυωματάκι? Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... :redface:

Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη... :redface:

Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!!:rolleyes::lol::lol:

Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!!:rolleyes::lol::lol:

Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! :lol::lol:

Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! :D

Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω! :lol::lol:

Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου! :D

Ευχαρίστως!:)
Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!!:lol::lol::lol:
Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!!:cool::cool:

(εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα...:redface: δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....:lol::lol::lol:)

Ευχαρίστως!:)
Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!!:lol::lol::lol:
Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!!:cool::cool:

(εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα...:redface: δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....:lol::lol::lol:)

Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα :down::down: Άσε....ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες με το άθλημα :P:lol::lol:

Καλημέρα και απο μένα
Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε
βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back