moukelis
Επιφανές μέλος
Ταλαιπωρημενη,συγχισμενη,με ενα καρο δουλειες,κακοκεφη,αλλα παρουσα!
Χρονια πολλα Ρουλαααααααααααααα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερα!
Ταλαιπωρημενη,συγχισμενη,με ενα καρο δουλειες,κακοκεφη,αλλα παρουσα!
Χρονια πολλα Ρουλαααααααααααααα!
Καλημερα Δωρακι, καλα το καταλαβα, τωρα τελευταια, οτι κατι συμβαινει και δεν μπαινεις με τον ρυθμο που εμαινες παλαιοτερα.
Ελπιζω ολα τα προβληματα να μην ειναι σοβαρα και η κατασταση να στρωσει γρηγορα.Ερχονται και τα Χριστουγεννα, πραπει σιγα, σιγα να αρχισει να φτιαχνει και η διαθεση μας.

Οταν λες Ρουλα εννοεις την ruko?
Ρουλα Χρονια πολλα και απο μενα.:kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Kαλημέρα κορίτσια και αγόρια. Δώρα τι έμαθα χτες βρε μετακομίζεις πάλι καλέ? Σε μεταθέουν?
Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ωχ Δωρακι, λυπαμαι πολυ καλη μου, που ταλαιπωρεισαι τοσο.![]()
Χτες μου το είπαν τα κορίτσια στην συγκέντρωση του αδεσποτολογίου. Δώρααα πες μας καλέ όντως σε ταλαιπωρούν έτσι.?

moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασχετο όποιος πήγε στη συγκέντρωσει του αδεσποτολογίου εκανε πολύ
καλά,είχε αρκετούτσικο κόσμο,ελπίζω να πέτυχαν και κάποιες υιοθεσίες
αλλά να πω την αλήθεια απο το τσατ αυτό περίμενα περισσότερους.Βέβαια ήταν και η απόσταση μεγάλη(εγώ πήγα απο το Μενίδι)αφήστε δεινοπάθησα
(είχα και την γκρίνια του συζήγου)Τάλλα σε άλλο μήνυμα.
ruko
Διάσημο μέλος
Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα έχω πολλά γενέθλια φέτος.

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:kiss::kiss::kiss:
moukelis
Επιφανές μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Δώρα καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και τρέχω...
aalyah
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και μια τρελή μάνα να τρέχει, να τα προβλάβει όλα.!

aalyah
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τζούλια έλα να με κάνεις και μένα καλά γιατί ειμαι μονη μου χωρίς κανέναν να με φροντίζει και έχω πυρετο απο την πέμπτη...![]()
Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Κουράγιο μωρέ... όσο για τη θεραπεία... δεν ξέρω απο ανθρώπους!!!![]()
Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω!

Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ε δεν πειράζει. Που ξέρεις αν μου κάνεις καμιά θεραπεία γάτας μπορεί να γιάνω!
Να δώσεις μουσουδόφιλα σε όλα τα αρρωστούλια σου και σε όλα που δεν είναι αρρωστούλια και στην Λου!![]()
Ευχαρίστως!

Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!!

Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!!

(εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα...
δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ευχαρίστως!
Όσο για την θεραπεία όχι μόνο θα γιάνεις, αλλά θα στειρωθείς κιόλας μπαμ-μπαμ!!!!![]()
Να έρθεις έτοιμη, στην Ελλάδα να ζήσεις τους Greek lovers!!!!
(εχω οίστρο... δεν είναι τίποτα...δεν μπορώ να στειρωθώ μόνη μου....
)
Αν είναι να μπλέξω με Greek Lovers πάω και απο μόνη μου για στείρωμα

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σεΚαλημέρα και απο μένα
βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool