ria23
Διάσημο μέλος

αν και με τετοιες επισκεψεις δηλωνουμε ασθενειααααααααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν απάντησες σε μένα καλώς των πραγμάτων ναι,ανάλογα και την περιοχή και την ώρα.Ευχαριστουμε πολυ καλη μου,θα προτιμουσαμε κατι πιο κοντα γιατι εχουμε να παμε και Λιοσσια μετα,και δε νομιζω να ειναι και πολυ συνεργασιμος ο Σειριος μετα απο δεκα ωρες ταξιδι...Θα σε δουμε για καφε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γατανακοινωση
Στις 23 του μηνα,στον λιμενα του τιμημενου Πειραια,θα αποβιβαστουν οι διασημοτητες Σειριος και Μόιρα,μετα της ταπεινης υπηρετριας τους.Η αποβιβαση(ή απόβαση) θα γίνει περίπου στις 7 πρωϊνη ωρα Ελλαδος.Παρακαλουνται οι θαυμασται να συγκεντρωθουν κατα προτιμηση στον λιμενα,ή να κανονισουν γατοσυναντηση.Το προγραμμα μας περιλαμβανει επισκεψη στο σπιτι του γαμβρου της Πριγκηπισσης Μοϊρας,καφε,και επιβιβαση στο λεωφορειο για Βολο το μεσημεροαπογευμα.Καθως ο αρχιμαφιοζος Σειριος θα εχει γατοταξιδεψει ενα δεκαωρο,παρακαλεισθε οπως η συναντηση λαβει χωρα σε φιλικη οικια,ωστε να ξαποστασει ο οδοιπορος.Αν δεν βολευει,παρακαλειστε οπως μας ενημερωσετε εγκαιρως ωστε να κανονισουμε να ταξιδεψουμε γατευθειαν μετα την παραδοση της νυφουλας,για να μην ταλαιπωρηθει πολλες ακομα ωρες ο εκλεκτος μας μπλε γατουλογατουλος.Ευχαριστω,η ταπεινη υπηρετρια και γραμματεας.
Τι κριμα που ειμαστε τοσο μακρια.
Ευχαριστως θα προσφεραμε βασιλικη φιλοξενια στον αργηγο Σειριο,κατα πως του αρμοζει!

23/12 ομως θα ταξιδευουμε για το κτημα, οποτε στα 560 χιλιομετρα ,προσθεστε αλλα 100 χιλ.
Απαιτουμε ομως πληρες και αναλυτικο γατορεπορταζ!

moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Όλοι οι γατοκαλοί χωράνε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γατανακοινωση
Στις 23 του μηνα,στον λιμενα του τιμημενου Πειραια,θα αποβιβαστουν οι διασημοτητες Σειριος και Μόιρα,μετα της ταπεινης υπηρετριας τους.Η αποβιβαση(ή απόβαση) θα γίνει περίπου στις 7 πρωϊνη ωρα Ελλαδος.Παρακαλουνται οι θαυμασται να συγκεντρωθουν κατα προτιμηση στον λιμενα,ή να κανονισουν γατοσυναντηση.Το προγραμμα μας περιλαμβανει επισκεψη στο σπιτι του γαμβρου της Πριγκηπισσης Μοϊρας,καφε,και επιβιβαση στο λεωφορειο για Βολο το μεσημεροαπογευμα.Καθως ο αρχιμαφιοζος Σειριος θα εχει γατοταξιδεψει ενα δεκαωρο,παρακαλεισθε οπως η συναντηση λαβει χωρα σε φιλικη οικια,ωστε να ξαποστασει ο οδοιπορος.Αν δεν βολευει,παρακαλειστε οπως μας ενημερωσετε εγκαιρως ωστε να κανονισουμε να ταξιδεψουμε γατευθειαν μετα την παραδοση της νυφουλας,για να μην ταλαιπωρηθει πολλες ακομα ωρες ο εκλεκτος μας μπλε γατουλογατουλος.Ευχαριστω,η ταπεινη υπηρετρια και γραμματεας.
Αγαπητή κυρία Δώρα ευχαρίστως σας ξανακάνουμε την πρόταση να διανυκτερεύσετε μετά του Σείριου στην οικία μας. Και για να σοβαρευτούμε. Βρε δεν μου είχες πει ότι θα μείνετε μια βραδιά με το Σειριάκι???????? Η νύφη μπορεί να πάει στην κυρία Αναστασία και εσεις να μείνετε ένα βράδι σε εμένα. Άντε τώρα. Θα φέρεις τον Σείριο και θα τον πάρεις άρον άρον? Άσε που νομίζω ότι επειδή μένω Καισαριανή σε βολεύει περισσότερο η οικία μου

stellak
Διάσημο μέλος
) Αλλιώς, δεν θα προλάβω να τους συναντήσω, διότι δεν τελειώνω πριν τις 5 από το γραφείο
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Α, αν μείνει η Δώρα 23/12, θα πεταχτώ κι εγώ σπίτι σου, Ράνια, το απόγευμα μετά τη δουλειά, να δω μαμά και γιο (και Λίλο φυσικά) Αλλιώς, δεν θα προλάβω να τους συναντήσω, διότι δεν τελειώνω πριν τις 5 από το γραφείο
![]()
Εννοείται Στελλάκι
. Περιμένουμε την αυτού εξοχότης Σείριο να αποφασίσει. Και όποιος άλλος θέλει φυσικά
. Κορίτσια δεν σας γράφω πολύ συχνά γιατί βρίσκομαι Ιταλία αλλά σε λίγες ώρες επιστρέφω. Το δε pc της φίλης μου με πετάει συνέχεια

stellak
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μπλιάααααξξξξ
Καλή επιστροφή!
Ευχαριστώ καλέ αλλά τι στριφνίλα είναι αυτή?

stellak
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Έλα, αφού σου έχω πει ότι αντιπαθώ κάθε τι ιταλικό εκτός από τις μακαρονάδες![]()
Οκ θα σου στείλω τότε εναν Ιταλό να σου μαγειρεύει μακαρονάδες

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι Ρανια μου σκοπευαμε να μεινουμε ενα βραδυ,απλα δεν πηρα αδεια και θα ταξιδεψουμε στις 22 το βραδυ απο Καλυμνο.Αν μεινω κι ενα βραδυ Αθηνα,θα πρεπει να ταξιδεψω παραμονη Χριστουγεννων και δεν θελω...Πολλη κινηση,πολλη ταλαιπωρια,κι αγου θα ειμαι πρωι στις 23 Αθηνα προλαβαινω μια χαρα να σας δω ολες και να φυγω το απογευματακι.Αγαπητή κυρία Δώρα ευχαρίστως σας ξανακάνουμε την πρόταση να διανυκτερεύσετε μετά του Σείριου στην οικία μας. Και για να σοβαρευτούμε. Βρε δεν μου είχες πει ότι θα μείνετε μια βραδιά με το Σειριάκι???????? Η νύφη μπορεί να πάει στην κυρία Αναστασία και εσεις να μείνετε ένα βράδι σε εμένα. Άντε τώρα. Θα φέρεις τον Σείριο και θα τον πάρεις άρον άρον? Άσε που νομίζω ότι επειδή μένω Καισαριανή σε βολεύει περισσότερο η οικία μου![]()

stellak
Διάσημο μέλος
προλαβαινω μια χαρα να σας δω ολες και να φυγω το απογευματακι.![]()
Εμείς τότε δεν θα ειδωθούμε... κι εγώ ταξιδεύω για Πήλιο στις 24/12 το απόγευμα.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω λέω να οργανώσουμε κομβόι στις 24 που ανεβαίνουμε και μεις,να κάνετε μια στάση στο Βόλο για καφέ και μετά φεύγετε εσείς για Πήλιο και γω με το Σείριο παραμάσχαλαΕμείς τότε δεν θα ειδωθούμε... κι εγώ ταξιδεύω για Πήλιο στις 24/12 το απόγευμα.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool