Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ελπιζουμε να μην δουλευουμεεεεε!!!!!! θα σας ενημερώσουμε λίαν συντόμως:blink::hmm: αν και με τετοιες επισκεψεις δηλωνουμε ασθενειαααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε πολυ καλη μου,θα προτιμουσαμε κατι πιο κοντα γιατι εχουμε να παμε και Λιοσσια μετα,και δε νομιζω να ειναι και πολυ συνεργασιμος ο Σειριος μετα απο δεκα ωρες ταξιδι...Θα σε δουμε για καφε;
Αν απάντησες σε μένα καλώς των πραγμάτων ναι,ανάλογα και την περιοχή και την ώρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι καλε σε σενα απαντησα!Ωραια,να το δουν το θεμα και οι υπολοιπες και κανονιζουμε εδω.Και παλι ευχαριστουμε!:)

Γατανακοινωση

Στις 23 του μηνα,στον λιμενα του τιμημενου Πειραια,θα αποβιβαστουν οι διασημοτητες Σειριος και Μόιρα,μετα της ταπεινης υπηρετριας τους.Η αποβιβαση(ή απόβαση) θα γίνει περίπου στις 7 πρωϊνη ωρα Ελλαδος.Παρακαλουνται οι θαυμασται να συγκεντρωθουν κατα προτιμηση στον λιμενα,ή να κανονισουν γατοσυναντηση.Το προγραμμα μας περιλαμβανει επισκεψη στο σπιτι του γαμβρου της Πριγκηπισσης Μοϊρας,καφε,και επιβιβαση στο λεωφορειο για Βολο το μεσημεροαπογευμα.Καθως ο αρχιμαφιοζος Σειριος θα εχει γατοταξιδεψει ενα δεκαωρο,παρακαλεισθε οπως η συναντηση λαβει χωρα σε φιλικη οικια,ωστε να ξαποστασει ο οδοιπορος.Αν δεν βολευει,παρακαλειστε οπως μας ενημερωσετε εγκαιρως ωστε να κανονισουμε να ταξιδεψουμε γατευθειαν μετα την παραδοση της νυφουλας,για να μην ταλαιπωρηθει πολλες ακομα ωρες ο εκλεκτος μας μπλε γατουλογατουλος.Ευχαριστω,η ταπεινη υπηρετρια και γραμματεας.

Τι κριμα που ειμαστε τοσο μακρια.:(Ευχαριστως θα προσφεραμε βασιλικη φιλοξενια στον αργηγο Σειριο,κατα πως του αρμοζει!:up:;)
23/12 ομως θα ταξιδευουμε για το κτημα, οποτε στα 560 χιλιομετρα ,προσθεστε αλλα 100 χιλ. :(Απαιτουμε ομως πληρες και αναλυτικο γατορεπορταζ!:blink:;):P:lol:

Μια προσπαθεια θα την κανουμε,αν και θα ειμεθα ζαλισμενοι και πολυταξιδεμενοι.Η προθεση μετραει αγαπητη!Θα τα πουμε το καλοκαιρακι με σας τις βορειες!

Ευχαρίστως παραθέτω το σπίτι μου για καφέ, κουλουράκια, ξεκούραση των παιδιών και ότι άλλο θέλετε.
Όλοι οι γατοκαλοί χωράνε.

Γατευχαριστουμε!Κανονιστε εσεις οι Αθηναιες γιατι εγω δεν ξερω καθολου απο Αθηνα και τι βολευει ποια...

Γατανακοινωση

Στις 23 του μηνα,στον λιμενα του τιμημενου Πειραια,θα αποβιβαστουν οι διασημοτητες Σειριος και Μόιρα,μετα της ταπεινης υπηρετριας τους.Η αποβιβαση(ή απόβαση) θα γίνει περίπου στις 7 πρωϊνη ωρα Ελλαδος.Παρακαλουνται οι θαυμασται να συγκεντρωθουν κατα προτιμηση στον λιμενα,ή να κανονισουν γατοσυναντηση.Το προγραμμα μας περιλαμβανει επισκεψη στο σπιτι του γαμβρου της Πριγκηπισσης Μοϊρας,καφε,και επιβιβαση στο λεωφορειο για Βολο το μεσημεροαπογευμα.Καθως ο αρχιμαφιοζος Σειριος θα εχει γατοταξιδεψει ενα δεκαωρο,παρακαλεισθε οπως η συναντηση λαβει χωρα σε φιλικη οικια,ωστε να ξαποστασει ο οδοιπορος.Αν δεν βολευει,παρακαλειστε οπως μας ενημερωσετε εγκαιρως ωστε να κανονισουμε να ταξιδεψουμε γατευθειαν μετα την παραδοση της νυφουλας,για να μην ταλαιπωρηθει πολλες ακομα ωρες ο εκλεκτος μας μπλε γατουλογατουλος.Ευχαριστω,η ταπεινη υπηρετρια και γραμματεας.

Αγαπητή κυρία Δώρα ευχαρίστως σας ξανακάνουμε την πρόταση να διανυκτερεύσετε μετά του Σείριου στην οικία μας. Και για να σοβαρευτούμε. Βρε δεν μου είχες πει ότι θα μείνετε μια βραδιά με το Σειριάκι???????? Η νύφη μπορεί να πάει στην κυρία Αναστασία και εσεις να μείνετε ένα βράδι σε εμένα. Άντε τώρα. Θα φέρεις τον Σείριο και θα τον πάρεις άρον άρον? Άσε που νομίζω ότι επειδή μένω Καισαριανή σε βολεύει περισσότερο η οικία μου:D

Α, αν μείνει η Δώρα 23/12, θα πεταχτώ κι εγώ σπίτι σου, Ράνια, το απόγευμα μετά τη δουλειά, να δω μαμά και γιο (και Λίλο φυσικά:P) Αλλιώς, δεν θα προλάβω να τους συναντήσω, διότι δεν τελειώνω πριν τις 5 από το γραφείο:(

Α, αν μείνει η Δώρα 23/12, θα πεταχτώ κι εγώ σπίτι σου, Ράνια, το απόγευμα μετά τη δουλειά, να δω μαμά και γιο (και Λίλο φυσικά:P) Αλλιώς, δεν θα προλάβω να τους συναντήσω, διότι δεν τελειώνω πριν τις 5 από το γραφείο:(

Εννοείται Στελλάκι:). Περιμένουμε την αυτού εξοχότης Σείριο να αποφασίσει. Και όποιος άλλος θέλει φυσικά:).
Κορίτσια δεν σας γράφω πολύ συχνά γιατί βρίσκομαι Ιταλία αλλά σε λίγες ώρες επιστρέφω. Το δε pc της φίλης μου με πετάει συνέχεια:)

Μπλιάααααξξξξ:sick::mpliaks:
Καλή επιστροφή!

Ευχαριστώ καλέ αλλά τι στριφνίλα είναι αυτή?:lol:

Έλα, αφού σου έχω πει ότι αντιπαθώ κάθε τι ιταλικό εκτός από τις μακαρονάδες:lol:

Έλα, αφού σου έχω πει ότι αντιπαθώ κάθε τι ιταλικό εκτός από τις μακαρονάδες:lol:

Οκ θα σου στείλω τότε εναν Ιταλό να σου μαγειρεύει μακαρονάδες:lol:

Αγαπητή κυρία Δώρα ευχαρίστως σας ξανακάνουμε την πρόταση να διανυκτερεύσετε μετά του Σείριου στην οικία μας. Και για να σοβαρευτούμε. Βρε δεν μου είχες πει ότι θα μείνετε μια βραδιά με το Σειριάκι???????? Η νύφη μπορεί να πάει στην κυρία Αναστασία και εσεις να μείνετε ένα βράδι σε εμένα. Άντε τώρα. Θα φέρεις τον Σείριο και θα τον πάρεις άρον άρον? Άσε που νομίζω ότι επειδή μένω Καισαριανή σε βολεύει περισσότερο η οικία μου:D
Ναι Ρανια μου σκοπευαμε να μεινουμε ενα βραδυ,απλα δεν πηρα αδεια και θα ταξιδεψουμε στις 22 το βραδυ απο Καλυμνο.Αν μεινω κι ενα βραδυ Αθηνα,θα πρεπει να ταξιδεψω παραμονη Χριστουγεννων και δεν θελω...Πολλη κινηση,πολλη ταλαιπωρια,κι αγου θα ειμαι πρωι στις 23 Αθηνα προλαβαινω μια χαρα να σας δω ολες και να φυγω το απογευματακι.:happy:

προλαβαινω μια χαρα να σας δω ολες και να φυγω το απογευματακι.:happy:

Εμείς τότε δεν θα ειδωθούμε... κι εγώ ταξιδεύω για Πήλιο στις 24/12 το απόγευμα.:/:

Οκ Δωράκι οργάνωσέ το όπως εσύ νομίζεις. Θα έχουμε όπως και να έχει την χαρά να δούμε τον τιμημένο Σείριο. Αυτό δεν το χάνουμε με τίποτα:)

Για Πηλιο;Γιατι δε μας βλεπεις στο Βολο τοτε καλε;Καντε μια σταση για καφε.

Εμείς τότε δεν θα ειδωθούμε... κι εγώ ταξιδεύω για Πήλιο στις 24/12 το απόγευμα.:/:
Εγω λέω να οργανώσουμε κομβόι στις 24 που ανεβαίνουμε και μεις,να κάνετε μια στάση στο Βόλο για καφέ και μετά φεύγετε εσείς για Πήλιο και γω με το Σείριο παραμάσχαλα:rolleyes:

Ναι ναι ετσι να το κανετε να σας δουμε κι εσας!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back