gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ βρε Δώρα εγώ δουλεύω μέχρι τις 5,30 μάλλον δε σας προλάβωΓατανακοινωση
Στις 23 του μηνα,στον λιμενα του τιμημενου Πειραια,θα αποβιβαστουν οι διασημοτητες Σειριος και Μόιρα,μετα της ταπεινης υπηρετριας τους.Η αποβιβαση(ή απόβαση) θα γίνει περίπου στις 7 πρωϊνη ωρα Ελλαδος.Παρακαλουνται οι θαυμασται να συγκεντρωθουν κατα προτιμηση στον λιμενα,ή να κανονισουν γατοσυναντηση.Το προγραμμα μας περιλαμβανει επισκεψη στο σπιτι του γαμβρου της Πριγκηπισσης Μοϊρας,καφε,και επιβιβαση στο λεωφορειο για Βολο το μεσημεροαπογευμα.Καθως ο αρχιμαφιοζος Σειριος θα εχει γατοταξιδεψει ενα δεκαωρο,παρακαλεισθε οπως η συναντηση λαβει χωρα σε φιλικη οικια,ωστε να ξαποστασει ο οδοιπορος.Αν δεν βολευει,παρακαλειστε οπως μας ενημερωσετε εγκαιρως ωστε να κανονισουμε να ταξιδεψουμε γατευθειαν μετα την παραδοση της νυφουλας,για να μην ταλαιπωρηθει πολλες ακομα ωρες ο εκλεκτος μας μπλε γατουλογατουλος.Ευχαριστω,η ταπεινη υπηρετρια και γραμματεας.
. Εκτός να είσαι ακόμα κάπου στη Ν. Σμύρνη εκείνη την ώρα. Αν ναι θα είναι εύκολο πιστεύω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Έλα, αφού σου έχω πει ότι αντιπαθώ κάθε τι ιταλικό εκτός από τις μακαρονάδες![]()
Και εσυ παθούσα Στέλλα? Και εγώ!
Οκ θα σου στείλω τότε εναν Ιταλό να σου μαγειρεύει μακαρονάδες![]()
Σε μένα μπορείς να στείλεις μόνο τις μακαρονάδες? Ιταλό ευχαριστώ δεν θα πάρω ξεπουλήσαμε

Δώρα ένα έχω να πω! Αδικία μεγάλη αδικία!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Και εσυ παθούσα Στέλλα? Και εγώ!
Εγώ, Θένια μου, με Ιταλικά ...προϊόντα
ποτέ, καμία περίπτωση παθήματος. Απλώς δεν μου κάνει ούτε η χώρα ούτε ο λαός (no offence, Ρανια
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ, Θένια μου, με Ιταλικά ...προϊόνταποτέ, καμία περίπτωση παθήματος. Απλώς δεν μου κάνει ούτε η χώρα ούτε ο λαός (no offence, Ρανια
)
Αααα και καλά έκανες να σου πω. Μια περίπτωση παθήματος είχα και θα πω οτι όχι ευχαριστώ δεν θα ξαναπάρω. Και επίσης καθώτι γνώρισα πολλούς Ιταλούς Ιταλίδες και τα λειπά....δεν ξέρω αν φταίει το κλίμα της αγγλίας και κάνει κάποια περίεργη χημική ένωση με το μυαλό τους αλλά πράγματι κολλάει το "Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι"
Παιδί μου δεν βγάζουν νόημα αυτοί οι άνθρωποι! Μέχρι και ο πρώην (ο ιταλός) το παραδέχτηκε και γελούσε. 

aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εμείς οι σκληρά εργαζόμενοι πότε θα σας δούμε;;;ως τις πεντεμισι θα εχουμε φυγει...

Κρίμα...
Μήπως θα ξαναπεράσετε από Αθήνα στην επιστροφή σας για Κάλυμνο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ βρε Νεκταρινι,ως τις πεντεμισι θα εχουμε φυγει...Ειναι και πεντε ωρες ταξιδι και θα εχουμε ηδη ξενυχτισει απο το καραβι.![]()

πλακα κανεις...εμεις δηλαδη τιποτα????ουτε ενα χαιδεματάκι???????????

κι εγώ 5 τελειωνω από εδώ αλλά φευγω πιο αργα συνήθως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Αχ βρε Δώρα, μ' αυτά και μ' αυτά θα μας κάνεις μου φαίνεται να "αρρωστήσουμε" ομαδικά στις 23...![]()
Ε τι να κάνετε? Δεν φταίτε εσείς. Ο ιός που κυκλοφορεί και χτυπάει αβέρτα φταίει και σας έχει ταβλάρει στο κρεβάτι με πυρετό

moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Να 'μουν από μια μεριά να δω τα μούτρα του προϊστάμενού μου, όταν του τηλεφωνήσω για να του πω "Δεν θα μπορέσω να έρθω σήμερα, έχω πάθει Σείριο"![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλλον θα σου πει οτι ειναι επικύνδινο και να κάτσεις σπίτι και να γίνεις καλά γρήγορα. Πολύ αμφιβάλλω οτι θα παραδεχτεί οτι δεν ξέρει τι είναι αυτό. Δεν θα θέλει να φανεί αμαθής

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Κρίμα, πολύ το ήθελα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Να 'μουν από μια μεριά να δω τα μούτρα του προϊστάμενού μου, όταν του τηλεφωνήσω για να του πω "Δεν θα μπορέσω να έρθω σήμερα, έχω πάθει Σείριο"![]()
![]()
![]()
![]()

Παιδια να πω κάτι..23 δουλεύουμε ΕΝΤΕΛΩΣ κανονικά?????
Επίσης συνήως δίνουνε αδειες στους μισούς την πρωτοχρονιά και στους μισους χριστούγενννα...στα μπερσκα και στα ζαρα δηλαδη αυτό καναμε πάντα...
οποτε υπάρχει ελπιςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως δουλεύω κανονικόταταΠαιδια να πω κάτι..23 δουλεύουμε ΕΝΤΕΛΩΣ κανονικά?????![]()
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Άρα δεν θα σας δούμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool