Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωραια,εγω λεω να την παμε,να δουμε πως θα παει,κι αν ειναι καλα,την αφηνουμε και παμε σπιτι σου,αλλιως την παιρνουμε και την ξαναπαει η Βασιλικα το μεσημερακι που θα φυγω,για να συνηθισει λιγο λιγο.Συγκινηθηκα τωρα,να μου το προσεχετε το μωρο μου Αναστασια...:cry:
Και φυσικά θα στο προσέχουμε. Αφου παιδί μου, θα σπάσω τα ταμπου, κ θα πηγαίνω κι εγώ να την επισκεπτομαι στο σπίτι του γαμβρου βρε!!! Ξέρεις γιατι το λέω εσύ!.....:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:Ε αφου θα σπασεις και τα ταμπου!:lol:
Το ξερω βρε Αναστασια μου,αλλα αν τη δεις ποσο μικρουλα ειναι...Ειναι η μπεμπα του σπιτιου,ολοι την αγκαλιαζουν λες και ειναι μπιμπελο,και θα μας λειψει πολυ που θα ειναι μακρια μας τα Χριστουγεννα.Η γιαγια κι ο παππους μου περιμεναν πως και πως να τη γνωρισουν,κι ο αδερφος μου το ιδιο.Αλλα θα τους καλυψει το κενο ο Σειριος,και με το παραπανω.
Ανυπομονουμε να σας γνωρισουμε απο κοντα,κι εσας και τα ζουζουνια σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:Ε αφου θα σπασεις και τα ταμπου!:lol:
Το ξερω βρε Αναστασια μου,αλλα αν τη δεις ποσο μικρουλα ειναι...Ειναι η μπεμπα του σπιτιου,ολοι την αγκαλιαζουν λες και ειναι μπιμπελο,και θα μας λειψει πολυ που θα ειναι μακρια μας τα Χριστουγεννα.Η γιαγια κι ο παππους μου περιμεναν πως και πως να τη γνωρισουν,κι ο αδερφος μου το ιδιο.Αλλα θα τους καλυψει το κενο ο Σειριος,και με το παραπανω.
Ανυπομονουμε να σας γνωρισουμε απο κοντα,κι εσας και τα ζουζουνια σας!
Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!!! Κι εμάς η Ναλίτα μας ειναι πολύ μινιον. Θα την δεις κ θα καταλάβεις. Νομίζεις πως θα σπάσει..:)

Η Νάλα πρεπει να ειναι των "κυβικων" της Μόιρας.Υποψιαζομαι οτι θα την...τσεπωσω φευγοντας.Για να ξεχασω τον καημο μου καλε η μανα,που θα σας αφησω το κοριτσι μου!:lol:

Ε ναι λοιπον,αγχωνομαι για τη μπεμπα μου η τρελη γατομανα!Ρανια εσυ που την εχεις δει κι απο κοντα,ποσο μαζεμενη κι ευθραυστη ειναι,καταλαβαινεις γιατι με αγχωνει...Αχ μην μου θυμιζεις που θα την αφησω και θα ειναι μακρια μου τοσες μερες,το μονο που με καθησυχαζει ειναι οτι θα τη φροντιζουν καλα...:(

Βρε Δώρα μου να εισαι σίγουρη ότι θα είναι στα καλύτερα χέρια και ότι χρειαστεί όλοι εδώ θα είμαστε και εγώ δεν θα φύγω γιορτές οπότε μην ανησυχείς:).

Σιγουρη ειμαι,απολυτως,δεν τιθεται θεμα.Απλα μου ειναι δυσκολο να την αποχωριστω,ακομα και για λιγες μερες.
Συμπεθερααααααααααα πολλες φωτο και νεα να μου λες απο το μωρο μου,θα σε πρηξω κι απο κοντα!:lol:

Η Νάλα πρεπει να ειναι των "κυβικων" της Μόιρας.Υποψιαζομαι οτι θα την...τσεπωσω φευγοντας.Για να ξεχασω τον καημο μου καλε η μανα,που θα σας αφησω το κοριτσι μου!:lol:
Καλε τι λέτε που θα μας πάρετε την μοναχοκορη μας!!! Για πριτς και προυτς!!!!:P:P:P

Σιγουρη ειμαι,απολυτως,δεν τιθεται θεμα.Απλα μου ειναι δυσκολο να την αποχωριστω,ακομα και για λιγες μερες.
Συμπεθερααααααααααα πολλες φωτο και νεα να μου λες απο το μωρο μου,θα σε πρηξω κι απο κοντα!:lol:
Μεινε ήσυχη μανουλα της Μόιρας. Μείνε ήσυχη. Θα έχεις αναφορά για το μωράκι σου.:rolleyes:

Κοριτσια τελικα αποφασισατε που θα γινει η συναντηση?αν αποφασισετε (και γινεται να μου στειλετε την ωρα,μερα διευθυνση, τηλεφωνο με πμ)
(και αν δε σας πειραζει υπαρχει μια πιθανοτητα να με φερει ο αντρας μου λογω αποστασης θα ξεκινησω απο μενιδι)περιμενω ......

Ναι αποφασιστηκε να βρεθουμε στο σπιτι της Αναστασιας(staman) αν θες στειλε της ΡΜ να σε κατατοπισει.:)

αποφασιστηκε ??????? :up::up::up: θα ζουλιξουμε απο κοντα Μοιρα και Σειριο????????:up::up::up:

Ναι καλε,ειπαμε,στις Αναστασιας,για περαιτερω λεπτομερειες πρηξτε τη συμπεθερα!:lol:

:lol::lol::lol::lol:

αποφασιστηκε ??????? :up::up::up: θα ζουλιξουμε απο κοντα Μοιρα και Σειριο????????:up::up::up:
Ναι αποφασιστηκε να βρεθουμε στο σπιτι της Αναστασιας(staman) αν θες στειλε της ΡΜ να σε κατατοπισει.:)

ΑΑΑΧΧΧΧΧ εμείς οι εργαζόμενες δεν θα ζουλήξουμε το Μοϊράκι και την Αυτού Εξοχότητα Πρίγκηπα Σείριο?

Ε τι να σας καμω εργαζομενες,θα φυγουμε το μεσημερακι,γυρω στις 3 νομιζω εχει ΚΤΕΛ,αν μας προλαβετε...

Ε τι να σας καμω εργαζομενες,θα φυγουμε το μεσημερακι,γυρω στις 3 νομιζω εχει ΚΤΕΛ,αν μας προλαβετε...

Δεν το βλέπω...:(

στις 3?????????? τοσο νωρις ???? :cry::cry::cry::cry::cry:

Βρε κοριτσια,ειπα και πιο πανω,θα εχουμε ξεκινησει απο τις 22 στις δεκα το βραδυ απο Καλυμνο,και ειναι πεντε ωρες μεχρι το Βολο...Ποσο πιο αργα να φυγουμε,ειναι μεγαλη ταλαιπωρια,εικοσι ωρες ταξιδι...

Βρε κοριτσια,ειπα και πιο πανω,θα εχουμε ξεκινησει απο τις 22 στις δεκα το βραδυ απο Καλυμνο,και ειναι πεντε ωρες μεχρι το Βολο...Ποσο πιο αργα να φυγουμε,ειναι μεγαλη ταλαιπωρια,εικοσι ωρες ταξιδι...

ναι Δωρα μου το ξερω ειναι ταλαιπωρια και γαι σενα και για τα μικρα στα αστεια το ειπα :lol::lol::lol::lol:

Εμείς μου φαίνεται θα έρθουμε να σας γνωρίσουμε στον Βολο Σείριε, Μόιρα και Δώρα. Το πατρικό μου είναι στην Νέα Ιωνία και ερχομαστε συχνα για επισκεψη στην οικογένεια. Θα μεινετε Βόλο όλες τις γιορτες;

Ναιιιιιιιι θα ειμαστε Βολο ολες τις γιορτες και μενουμε και Νεα Ιωνια!:up:Αλλα θα γνωρισετε μονο Σειριο,η Μόιρα θα μεινει εις τας Αθηνας.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back