Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τζουλια ακου τι θα κανουμε. θα ερχεσαι στην αθηνα κ θα κανεις τη δουλεια μου κ θα φροντιζεις τις γατες μου για 6 μηνες κ εγω θα παω στο σπιτι σου να φροντιζω τα δικα σου:lol::lol: κ μετα αλλαγη παλι
εμενα μου αρεσει πολυ:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχραιμία Τζούλια ψυχραιμία. Βαθιές αναπνοές. Και με μία γάτα να είσαι δεν λύνεται το πρόβλημα σου. Ο δικός μου σήμερα ξύνει τις πόρτες για να βγει από τα ξημερώματα. Κι αφού βγει κρυώνει και έρχεται τρέχοντας:lol:

.......:/:... , ναι, τα ξέρω...
τουλάχιστον ΚΑΙΩ ότι τρώω...:redface::happy:.

Θα πάρω ρεπό απο τις βραδινές εξόδους μέχρι την Τρίτη που ξαναρχίζει το πανηγύρι:hmm:... και η πλάκα είναι όταν πλεον κουτουλάω κατα τις 5 τα ξημερώματα.. με ρωτάνε ΤΙ ΚΟΙΜΑΣΕ εσύ???
- νυστάζω ξύπνησα στις 7.. και θα ξαναξυπνήσω στις 7....

Με κοιτάνε με μάτια "αυγουλιά"!!:blink::(:(

Γιατί, μου λένε ΣΚΑΒΕΙΣ???:blink:
....- χειρότερα λέω...:redface::lol::lol::lol:

ΥΓ1. Να μην ξεχάσω να πω του Αλογοσκούφη να μας εντάξει στα βαραία και να βγάλει και έξτρα βοήθημα!!!

ΥΓ2 Πάω να φάω τα Λαζάνια μου...:rolleyes::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Θέλω να γκρινιάξω!!!!:mad:

Δεν μπορώ άλλο φαί!! Άλλα γλυκά!!! και ξενύχτι.. θέλω να κοιμηθώ μπορώ???
και ΟΧΙ να ξυπνάω στις 7 άντε 7.30 κάθε μέρα απο χαστούκια και νυχάκια στον λαιμό μου... και μετά με τις πυτζάμες βόλτα τον σκύλο...:/:

Και η βροχή??? 3 μέρες δεν έχει σταματήσει!!! Τα ζωντανά έχουν φρικάρει!!! θέλουν να βγούν, αλλά δεν μπορούν!!! Κάθε πρωί ξαναστολίζω το δέντρο...:blink::down:

Οι τουαλέτες?? Κόλαση....
Έχουν μάθει και πηδάνε στά πόμολα και ανοίγουν τις πόρτες!
Κάθομαι να δουλέψω στο laptop.. και μου ρχονται 5... δεν μπορώ!!:(

Ο σκυλός εξαφανίζει τις παντόφλες και τα παπούτσια.. μείναμε με 1 ομπρέλα 3 άτομα...:blink:

Και μετά έχω και την οικογένεια, φέρε ξύλα, κάνε αυτό, το άλλο, πετάξου, έφαγες? ντύθηκες καλά??? θα κρυώσεις φόρα 2 μπουφάν, κασκόλ, γάντια σκούφο!!! μην κάθεσε στο laptop πολύ,, χαλάς τα μάτια σου.. :mad::mad:

θέλω ΑΘΗΝΑ 12ώρη δουλειά 1 ΓΑΤΑ... και την ηρεμία μου!!!:blink::/:

αναπνοές!!!! 1,2,3,4,5 Πού θα πάει θα μετακομίσω πάλι!!:rolleyes:

Καλημέρα!

Καλημέρα και απο μένα!!!! Ξέρω ξέρω χάθηκα αλλά ανωτέρα βία βλέπετε!

Τζουλάκο καταρχήν να πω ψυχραιμία. Κατα δέυτερον αυτό με το πρωινο ξύπνημα τα ξενύχτια και το πολύ φαί και τις κρεπάλες το περνάω και εγώ (καθώς φαντάζομαι όλοι μας) και όπως και εσύ έτσι και εγώ έχω φρικάρει! Περιμένω να περάσουν λίγο οι μέρες να μπω σε δουλειά και κυρίως ν'αρχίσουν οι φίλοι μου πάλι δουλειά για να σταματήσουν να με τραβολογάνε (ναι ναι τραβάτε με και ας κλαίω :P) και να σταματήσουν όλα αυτά. Υπομονή υπομονή. Στο θέμα με τις γάτες δεν μπορώ να βοηθήσω. Καθώτι ακόμα άγατη νιώθω οτι θα ήθελα 5 γάτες να μου την πέφτουν με το που κάθομαι. :lol::lol::lol:

Επίσης να πω οτι είμαι πλέον επισήμως στην αθήνα για την πρωτοχρονιά άρα....όσοι πιστοί προσέλθετε που λένε. Άν θέλετε να κανονίσουμε κάτι μου λέτε! :D

τζουλια ακου τι θα κανουμε. θα ερχεσαι στην αθηνα κ θα κανεις τη δουλεια μου κ θα φροντιζεις τις γατες μου για 6 μηνες κ εγω θα παω στο σπιτι σου να φροντιζω τα δικα σου:lol::lol: κ μετα αλλαγη παλι
εμενα μου αρεσει πολυ:lol::lol:

Καταγράφηκε!!!!:rolleyes::rolleyes:

Χε-χε....:rolleyes::rolleyes:

Είσαι καλεσμένη το Πάσχα!!! έχουμε και απο τα καλύτερα Πάσχα στην Ελλάδα!!!:)

έχουμε και απο τα καλύτερα Πάσχα στην Ελλάδα!!!:)

Τζουλιακι μου, δεν εχουμε μονο το καλυτερο Πασχα στην Ελλαδα, αλλα και τα καλυτερα Χριστουγεννα!!!;)
Δειτε τι εικονα προταντικρυσα απο το παραθυρο χθες(Σαββατο 27/12)
μολις 105 χιλ. βορειοτερα της Θεσσ/νικης.Ναι αληθεια χιονισε, και πολυ μαλιστα.:up:
Εξι μερες ειχα να μπω και μου λειψατε(τετοιος εθισμος πια!:blink:);):D
Χρονια Πολλα σε ολους!:D:D:D

Συνημμένα

• Χριστουγεννα-08 019 α.jpg
    Χριστουγεννα-08 019 α.jpg
    183,8 KB · Εμφανίσεις: 7
  • Χριστουγεννα-08 017 α.jpg
    Χριστουγεννα-08 017 α.jpg
    158,7 KB · Εμφανίσεις: 3
  • Χριστουγεννα-08 028 α.jpg
    Χριστουγεννα-08 028 α.jpg
    238,5 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Χριστουγεννα-08 026 α.jpg
    Χριστουγεννα-08 026 α.jpg
    150,8 KB · Εμφανίσεις: 8
  • Χριστουγεννα-08 024 α.jpg
    Χριστουγεννα-08 024 α.jpg
    152,9 KB · Εμφανίσεις: 5
Καλή χρονιά σε όλους σας:)
Στην κάθοδό μας από το Πήλιο όπου περάσαμε τις διακοπές των Χριστουγέννων συναντηθήκαμε με την αγαπητή μας Moukelis, την Catia και τη Vi2ka, τις Βολιώτισσες του site μας. Δώρα, Σοφία και Βιβή (και Μούκο - Δημήτρη, βεβαίως...), ευχαριστώ και πάλι!
Φωτογραφικό υλικό άξιο προβολής δυστυχώς δεν υπάρχει:/: (Δωράκι, συγνώμηηηηη) παρόλο που βγάλαμε μια δυο φωτό, οι οποίες όμως δεν ήταν και τόσο ... παρουσιάσιμες. Την επόμενη φορά! Ωστόσο, μια φωτό θα σας πείσει για ποιό λόγο οφείλει κανείς να επισκεφτεί τη Δώρα στο Βόλο:P Παραθέτω :

Συνημμένα

• PC280215.jpg
    PC280215.jpg
    241,4 KB · Εμφανίσεις: 15
Άντε, ας βάλω και μια δυο φωτό της χιονισμένης Τσαγκαράδας, του Κισσού :) και δυο αγαπημένες που απεικονίζουν κατοίκους της Βυζίτσας;)

Συνημμένα

• PC260199.jpg
    PC260199.jpg
    230,7 KB · Εμφανίσεις: 7
  • PC260202.jpg
    PC260202.jpg
    265,3 KB · Εμφανίσεις: 5
  • PC270206.jpg
    PC270206.jpg
    419,5 KB · Εμφανίσεις: 5
  • PC250185.jpg
    PC250185.jpg
    208,1 KB · Εμφανίσεις: 7
  • PC250186.jpg
    PC250186.jpg
    325,7 KB · Εμφανίσεις: 11
Α μπραβο μαρη,ο μονος λογος για να ερθει στο Βολο ο κοσμος και να με γνωρισει ειναι για να τους κανω ντιρλα στα τσιπουρα;:mad::lol:

Α μπραβο μαρη,ο μονος λογος για να ερθει στο Βολο ο κοσμος και να με γνωρισει ειναι για να τους κανω ντιρλα στα τσιπουρα;:mad::lol:

:lol::lol: Όχι ο μόνος, μωρέ, έχει κι άλλους λόγους, όπως πχ να διαπιστώσει κανείς από κοντά πόσο γλυκό παιδί είσαι (και πόσο γλυκύτερο από μακριά:P μην τα ξαναλέμε:P:P)

Το επόμενο ντιρλοραντεβού όμως θα είναι στην Αθήνα:kiss:

Στέλλα, τι ωραίες φωτογραφίες!!

(Κάτι για ντιρλοραντεβού διαβάζω, έχετέ μας υπόψη, ε; :rolleyes:)

Στέλλα, τι ωραίες φωτογραφίες!!

(Κάτι για ντιρλοραντεβού διαβάζω, έχετέ μας υπόψη, ε; :rolleyes:)

Αλίμονο, καλή μου... εσάς θα αφήναμε απ'έξω;:rolleyes: Σας αγάπησε και η Δώρα, πως θα μπορούσαμε να σας ξεχάσουμε:P Μπάι δε γουέι, κάποιοι σε ψάχνουν για μια επανάληψη βασιλόπιττας, για πήγαινε μια βόλτα από το "Πότε θα πάμε για καφέ"!:)

Καλημέρα και απο μένα!! :)

Εγώ την έβγαλα εχτές με σαλάτα....:down: Φωτογραφίες.. μπορώ να ζητήσω να μου δώσουν, αλλά ΔΕΝ θα βάλω γιατί θα αυτομπαναριστώ μετά!:mad:

Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος....:hmm: Όλα ωραία και καλά... μέχρι που άνοιξε ο φούρνος στο σπίτι που ήμασταν εχτές .. και βγήκε μια αγριογουρουνοκεφαλή...

Έχω φάει και άλλες φορές, αγριογούρουνο... είναι πολύ νόστιμο, δεν λέω.. αλλά όταν εχτές με κοίταγε το κακόμοιρο, μόλις το ξετύλιξαν απο την λαδόκολα.. κάτι μου ρθε....:(

Τέσπα... ήθελα να το πώ κάπου....

Καλημέρα σε όλους!:)

Στην κάθοδό μας από το Πήλιο όπου περάσαμε τις διακοπές των Χριστουγέννων συναντηθήκαμε με την αγαπητή μας Moukelis, την Catia και τη Vi2ka, τις Βολιώτισσες του site μας. Δώρα, Σοφία και Βιβή (και Μούκο - Δημήτρη, βεβαίως...), ευχαριστώ και πάλι!
Φωτογραφικό υλικό άξιο προβολής δυστυχώς δεν υπάρχει:/: (Δωράκι, συγνώμηηηηη) παρόλο που βγάλαμε μια δυο φωτό, οι οποίες όμως δεν ήταν και τόσο ... παρουσιάσιμες. Την επόμενη φορά! Ωστόσο, μια φωτό θα σας πείσει για ποιό λόγο οφείλει κανείς να επισκεφτεί τη Δώρα στο Βόλο:P Παραθέτω :
Α καλά, κατάλαβα:lol:. Μούρχεται να σκάσω! Τέτοια ντιρλοραντεβού μόνο στα τσιπουράδικα του Βόλου μπορούν να γίνουν. Ένα ολόκληρο χρόνο έχουμε μπροστά μας, 365 ολόκληρες μέρες, δε θα μας ξανακάτσει ένα τέτοιο;

Άντε, ας βάλω και μια δυο φωτό της χιονισμένης Τσαγκαράδας, του Κισσού :) και δυο αγαπημένες που απεικονίζουν κατοίκους της Βυζίτσας;)
Φουντωτά και καλοταϊσμένα γατουλάκια Πηλίου. Τα ομορφότερα του κόσμου. Μπράβο Στέλλα, είσαι πολύ παρατηρητική:rolleyes::lol:.

Ένα ολόκληρο χρόνο έχουμε μπροστά μας, 365 ολόκληρες μέρες, δε θα μας ξανακάτσει ένα τέτοιο;

Μωρέ, θα μας κάτσει, αλλά για να μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη*, αν ξανανέβεις σε περίοδο διακοπών στείλε κανένα πμ στη Δώρα, που ζει κι εργάζεται στην Κάλυμνο, γιατί μπορεί και να μην είναι στο Βόλο. Εγώ όταν ξαναπάω, θα σου στείλω σίγουρα πμ, απλώς δεν προβλέπεται πολύ σύντομα, μιας και κανονίζω μια Γερμανία για την άνοιξη:rolleyes: (μη βαράτεεεε)

*επειδή όλο τέτοια "κουλά" μου συμβαίνουν: έχω ταξιδέψει δυο φορές ταυτόχρονα με γνωστή-φίλη, (ξέρεις, την περίπτωση που αν βρεθείς θα κάνεις καλή παρέα αλλά δεν τηλεφωνιέσαι και πολύ συχνά), τις ίδιες ακριβώς μέρες, μια φορά για Νέα Υόρκη και μια για Γιάννενα - Ζαγοροχώρια και δεν βρεθήκαμε σε κανένα από τα δυο μέρη! Το καλύτερο ήταν ότι είχαμε μιλήσει σχετικά κοντά και στα 2 ταξίδια, αλλά δεν είχαμε μιλήσει για τα επικείμενα ταξίδια, μας είχε... διαφύγει:lol:

Στελλα σε μισω.Απλα ηθελα να το πω μετα το παραπανω μηνυμα περι Γερμανιας.

Καλημέρα και απο μένα!! :)

Εγώ την έβγαλα εχτές με σαλάτα....:down: Φωτογραφίες.. μπορώ να ζητήσω να μου δώσουν, αλλά ΔΕΝ θα βάλω γιατί θα αυτομπαναριστώ μετά!:mad:

Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος....:hmm: Όλα ωραία και καλά... μέχρι που άνοιξε ο φούρνος στο σπίτι που ήμασταν εχτές .. και βγήκε μια αγριογουρουνοκεφαλή...

Έχω φάει και άλλες φορές, αγριογούρουνο... είναι πολύ νόστιμο, δεν λέω.. αλλά όταν εχτές με κοίταγε το κακόμοιρο, μόλις το ξετύλιξαν απο την λαδόκολα.. κάτι μου ρθε....:(

Τέσπα... ήθελα να το πώ κάπου....

Καλημέρα σε όλους!:)

Άσε Τζούλια την έχω πάθει και εγώ έτσι. Αν βλέπω ολόκληρο ζώο ούτε στο στόμα μου δεν μπορώ να το βάλω. :hmm:

Ουιιιιιιιιιιι το κάψατε καλέ. Για πείτε για πείτε σε ποιο πήγατε στην ψάθα?????:D

Στελλα σε μισω.Απλα ηθελα να το πω μετα το παραπανω μηνυμα περι Γερμανιας.

:lol::lol: Η καλή μας Moukelis, η γλυκομίλητη!:lol: Άντε, βρε! Καλή Χρονιά:P

:lol::lol: Η καλή μας Moukelis, η γλυκομίλητη!:lol: Άντε, βρε! Καλή Χρονιά:P
Καλη Χρονια επισης!
Ε δεν κανει ωραια αντιπαραθεση στην ιδια παραγραφο η λεξη "Καλυμνος" και η λεξη "Γερμανια".Ως φιλολογος μιλαω...:down:

Ουιιιιιιιιιιι το κάψατε καλέ. Για πείτε για πείτε σε ποιο πήγατε στην ψάθα?????:D

Βλέπω η Ψάθα είναι must και παγκοσμίως γνωστή:lol: Βρε, μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική εκδρομή;:P Εκεί να δω πόσα μπουκαλάκια θα μαζευτούν!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back