Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα...
Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μουΑλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή.
Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας...![]()
Με το καλό λοιπόν, να΄ρθει το κοριτσάκι σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας...![]()
Με το καλό λοιπόν, να΄ρθει το κοριτσάκι σας!![]()
Να είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνία
Ε, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή
Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Με το καλό να υποδεχτείς το οντζελοανηψάκι σου, Frau θεία!!!! χιχιχιχιχιΝα είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνίαΕ, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή
Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία![]()
stellak
Διάσημο μέλος

Φράου
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τώρα όμως προέχει να βγει η μπέμπα!Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι....
Φράου

Άντε, με το καλό και πάλι, Όντζελε!
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

Έχω και μια περιέργεια για το πως θα την υποδεχτεί ο Έκτορας, ο σκύλος τους (Δαλματίας και παίδαρος!)

Ρααααους, δουλειά!

RedCat
Διάσημο μέλος

Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μας έλειψες!
Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού!

ria23
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
)Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή

ria23
Διάσημο μέλος

για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Πάω κατ'ευθείαν για να δω
νινίιιιιιιιιιιΑλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ
drf
Δραστήριο μέλος
Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!!![]()
η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα!

julia
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!!
Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!
(Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!
)Περαστικά και γρήγορα!!

konstans
Περιβόητο μέλος

Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου
) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά.Άτιμη κοινωνία!!!
Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο....
stellak
Διάσημο μέλος
Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο....
Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool