Αν ξεκινάει έτσι η μέρα, ποια θα είναι η συνέχεια;;;
Έχω την τύχη να έχω στον κατω όροφο ένα ζευγαρι που διαθέτει ένα καφενείο ή μπάρ ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Κάθε βράδυ γυρνάνε στις 4πμ!!!!! Έκει την ώρα θα τσακωθούν, έκεινη την ώρα θα μαγειρέψουν, εκείνη την ώρα θα κανουν σεξ, όλα εκείνη την ώρα!!!

Βρίζοντας και φωνάζοντας λοιπον ξυπνάω, αφήνω το ωραίο μου κρεβατάκι και την γλυκιά μου την Χαρούλα και φτιάνχω ενα καφε για να μην κανω φόνο.
3 ώρες αργότερα κάπως πιο ήρεμη φέυγω από το σπίτι.
Βγαινω από το σπίτι και βλεπω μια βλαμμενη με το λάστιχο να καταβρεχει το πεζοδρόμιο γιατι μας πιάσαν και οι ζεστες βλεπετε. Καλά, της λεω, υπάρχει λόγος που το κάνεις αυτό τωρα;;; Ιγώ δην ξέρου, ημένα έτσι μ'ειπανι απου πάνου κι ιγω ρίχνω νιρο. Μι είπανι ρίξει νιρου κι ιγου ρίχνου νιρο.
Πως να διαφωνήσεις με τέτοιο επιχειρημα; Αλλοδαπή η λαστιχοκρατούσα, συνεννόηση γιοκ!
Να πεις σε αυτους που το είπαν ότι δεν μπορείς έτσι απλά να χαλάς τόσο νερο.
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! γι να σι πωωωω, ιγω έτσι μι ιπανιι έτσι κανου, αντε φυγε τωρα προυχωρι γιτι δεν ιμπουρω, ιχω δουλεια..... αϊντι, αϊντι.....
Και ερωτώ τώρα εγω, δεν υπάρχει κάτι που να απαγορευει την αλόγιστη χρήση του νερού;;;
Και βέβαια επειδή δεν θα τελείωνε εκεί η αρχή μιας τόσο ωραιας μερας, μεσα στο τρένο είδα και ένα πρώην μου. Ε αϊ σιχτιρ πρωινιάτικα