Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα σου νικη,καλο μηνα,καλε κουφαθηκα με αυτα που διαβασα πριν,και μενα το μεγαλο μου αγχος ειναι οτι αν μπουνε σπιτι μου,να μην πειραξουνε τα γατσουλινια μου,γιατι υπαρχουν και ανωμαλοι,μην το ξεχναμε,και επισεις μην αφησουν ανοιχτη την πορτα και βγουν εξω τα μικρα μου...:/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό χειμώνα :/:

Στο Κρυονέρι βρέχει με το τουλούμι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο καλοκαιρι!
Στην Καλυμνο σημερα στο σπιτι αναγκαστηκα να βαλω τιραντα.:P

Καλό χειμώνα :/:

Στο Κρυονέρι βρέχει με το τουλούμι...:(

Αναλαμβάνεις το δελτίο καιρού εσύ σαν άλλη Πετρούλα! Το δελτίο κίνησης το έχει αναλάβει η Κατερίνα.:P

Αχ, ναι, και μοιάζουμε και με την Πετρούλα (σε όλα μας!!!) σαν δυο σταγόνες νερό:P
Νέα καριέρα, σου'ρχομαι!:lol:

Αλλά θα συνδράμει και η Δώρα που φόρεσε τιράντες, αλλιώς δεν παίζω:mad:

Αχ, ναι, και μοιάζουμε και με την Πετρούλα (σε όλα μας!!!) σαν δυο σταγόνες νερό:P
Νέα καριέρα, σου'ρχομαι!:lol:

Αλλά θα συνδράμει και η Δώρα που φόρεσε τιράντες, αλλιώς δεν παίζω:mad:

Η Δώρα θα κάνει το εξωτερικό ρεπορτάζ από την Καλυμνο. Θα πηγαίνει στις παραλίες και θα μιλάει με τους λουόμενους. Και που ξέρετε, μια καριέρα στο STAR ισως να περιμένει:up:

Εγω τι συνδρομη να κανω;:P

Η Δώρα θα κάνει το εξωτερικό ρεπορτάζ από την Καλυμνο. Θα πηγαίνει στις παραλίες και θα μιλάει με τους λουόμενους. Και που ξέρετε, μια καριέρα στο STAR ισως να περιμένει:up:
Μα αυτη τη δουλεια συνηθως την κανουν αντρες ρεπορτερ,για να δειχνουν και στρινγκακια.:lol:

Τη Δώρα σίιιιγουρα, είναι και ξανθιά:D Εμένα δε μου πάει το κιτρινάκι στα μαλλιά:P οπότε μάλλον για καμιά ΝΕΤ :sick: με κόβω!

:lol::lol:
σταμάτησε η βροχή επιτέλους!

Μα αυτη τη δουλεια συνηθως την κανουν αντρες ρεπορτερ,για να δειχνουν και στρινγκακια.:lol:

Ακόμα καλύτερα. Θα το βλέπεις εσύ από την γυναικεια πλευρά το θέμα. Μην κοιτάτε που δείχνουν όλα τα ξε**λα στις ειδήσεις, αφού πάνε άντρες τι περιμένετε;:mad: Εσυ θα δείχνεις τα καλύτερα κομμάτια από τους άντρες λοιπόν!:up:

Η συνεργασια μας σταματαει εδω.:mad:Στελλα ΞΑΝΘΙΑ εισαι και φαινεσαι!:mad:

Η συνεργασια μας σταματαει εδω.:mad:Στελλα ΞΑΝΘΙΑ εισαι και φαινεσαι!:mad:

Να μην ποστάρω καμιά φωτό Χριστουγεννιάτικη και να ζητήσουμε τη Βοήθεια Του Κοινού;:lol:
Ξανθιά δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι, λίιιιγο πιο ανοιχτή στο δέρμα ίσως αλλά δε βαριέσαι! Θα λέω τον καιρό στο Al Jazeera, το πήρα απόφαση!:P

Να μην ποστάρω καμιά φωτό Χριστουγεννιάτικη και να ζητήσουμε τη Βοήθεια Του Κοινού;:lol:
Ξανθιά δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι, λίιιιγο πιο ανοιχτή στο δέρμα ίσως αλλά δε βαριέσαι! Θα λέω τον καιρό στο Al Jazeera, το πήρα απόφαση!:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!:mad::mad::mad:
Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου:/:) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά.
Άτιμη κοινωνία!!!
Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο....
Γιούπι!!!!
Μετά από 3 μήνες ακριβώς(το 'ξερα-δεν το 'ξερα), μόλις παραλάβαμε τον νέο-φρέσκο-γυαλιστερό κατάλογο:up::up::up:
(Τα σχόλια θα αρχίσουν από αύριο,αυτό να ήταν έτσι, το άλλο αλλιώς κ.τ.λ.:lol::lol:)

Σήμερα που ήρθα στην δουλειά, μέσα σε μια απόσταση 500μ. είδα 2 πατημένα γατούλια:(:(

Σήμερα που ήρθα στην δουλειά, μέσα σε μια απόσταση 500μ. είδα 2 πατημένα γατούλια:(:(

Κάθε μέρα... στην Εθνική:(:mad:

Αν ξεκινάει έτσι η μέρα, ποια θα είναι η συνέχεια;;;
Έχω την τύχη να έχω στον κατω όροφο ένα ζευγαρι που διαθέτει ένα καφενείο ή μπάρ ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Κάθε βράδυ γυρνάνε στις 4πμ!!!!! Έκει την ώρα θα τσακωθούν, έκεινη την ώρα θα μαγειρέψουν, εκείνη την ώρα θα κανουν σεξ, όλα εκείνη την ώρα!!!:mad: Βρίζοντας και φωνάζοντας λοιπον ξυπνάω, αφήνω το ωραίο μου κρεβατάκι και την γλυκιά μου την Χαρούλα και φτιάνχω ενα καφε για να μην κανω φόνο.
3 ώρες αργότερα κάπως πιο ήρεμη φέυγω από το σπίτι.
Βγαινω από το σπίτι και βλεπω μια βλαμμενη με το λάστιχο να καταβρεχει το πεζοδρόμιο γιατι μας πιάσαν και οι ζεστες βλεπετε. Καλά, της λεω, υπάρχει λόγος που το κάνεις αυτό τωρα;;; Ιγώ δην ξέρου, ημένα έτσι μ'ειπανι απου πάνου κι ιγω ρίχνω νιρο. Μι είπανι ρίξει νιρου κι ιγου ρίχνου νιρο.
Πως να διαφωνήσεις με τέτοιο επιχειρημα; Αλλοδαπή η λαστιχοκρατούσα, συνεννόηση γιοκ!
Να πεις σε αυτους που το είπαν ότι δεν μπορείς έτσι απλά να χαλάς τόσο νερο.
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! γι να σι πωωωω, ιγω έτσι μι ιπανιι έτσι κανου, αντε φυγε τωρα προυχωρι γιτι δεν ιμπουρω, ιχω δουλεια..... αϊντι, αϊντι.....

Και ερωτώ τώρα εγω, δεν υπάρχει κάτι που να απαγορευει την αλόγιστη χρήση του νερού;;;

Και βέβαια επειδή δεν θα τελείωνε εκεί η αρχή μιας τόσο ωραιας μερας, μεσα στο τρένο είδα και ένα πρώην μου. Ε αϊ σιχτιρ πρωινιάτικα:mad::mad::mad:

θα σου πω αυτό που κατάλαβα από την χθεσινή μου εμπειρία.Εχω πάει σ'ένα μαγαζί που ψωνίζω συχνά ρούχα.Δοκιμάζω ένα και δε μου αρέσει.Τον ρωτάω αν υπάρχει σε άλλο χρώμα και αρχίζει και τα παίρνει ο τύπος.Μπουκάρει στο δοκιμαστήριο,αρπάζει τα ρούχα και αρχίζει να τα πετάει από τα νεύρα του.Τον ρωτάω κάτι,μου ρίχνει ένα βλέμμα και με αγνοεί.Αρχίζω να φουντώνω και λέω θα γίνει της π*****ας.Και γυρίζω και του λέω μεσα στην ευγένεια και το χαμόγελο.'Αχ να 'στε κάλα.Είστε πολύ εξυπηρετικός.Καλή σας μέρα και φεύγω.Πρέπει να κατέβασε όλο το μαγαζί απ'τα νεύρα του αλλά εγώ ακόμη γελάω με τη φάτσα του.δε τον άφησα να μου χαλάσει τη μέρα.:lol:

Σωστήηηη:up::up::up:
Την ίδια αντιμετώπιση προσπαθώ να έχω σε κάτι "γρήγορους" που μου κολλάνε πίσω απ'το αμάξι. Φρενάρω και πάω με 20χλμ. Κι άστους να φουντώνουν........:lol::lol:

Σωστήηηη:up::up::up:
Την ίδια αντιμετώπιση προσπαθώ να έχω σε κάτι "γρήγορους" που μου κολλάνε πίσω απ'το αμάξι. Φρενάρω και πάω με 20χλμ. Κι άστους να φουντώνουν........:lol::lol:

:up::up::up:
αυτο το κανω και εγω για να τους τη σπασω... χε χε χε :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back