Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εμενα παντως Ρανια δε με πιανουν,το εχω δοκιμασει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλά εγώ κοιμάμαι που κοιμάμαι σαν να μην πω τη λέξη. Μια δύο φορές πήρα βαλεριάνα γιατί είχα στρες έντονο και κοιμήθηκα σαν ζώοον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε δεν εχω προβλημα με τον υπνο συνηθως αλλα παίρνω κορτιζονη τωρα και με εχει κανει ...... να μην πω

καλα λεει η ρανια, φυτικα:)

"βαλμαν", 2 χαπακια 1 ωρα πριν κοιμηθεις κ κοιμασαι σαν πουλακι :):)

Ναι,σαν καρακαξα.:lol:
Τιποτα για μενα που εχω απο μωρο προβλημα αϋπνιας;

Το τέλειο υπνοτικό...

Ελάτε να πάτε την Λου βόλτα με λουρί, και θα σας πώ εγώ πως θα ξεραθείτε...

2 ώρες την πήγα, και ελεύθερη παραλία και σέρνομαι...κουτουλάω.:|

Μπα,δεν εχει κανενα αποτελεσμα σε μενα...Ο Ιβαν δε βγαινει πλεον βολτα και ο Φιντελ ειναι ευκολος.Λες να αρχισω να βγαζω τη Breena;:lol:Πλακα πλακα,βλεπω φωτο με γατακια που βγαινουν βολτα στο παρκο στο εξωτερικο και ζηλευω...:(

Νυσταζω λεμεεεεεε........:mad::mad::mad:

Μπα,δεν εχει κανενα αποτελεσμα σε μενα...Ο Ιβαν δε βγαινει πλεον βολτα και ο Φιντελ ειναι ευκολος.Λες να αρχισω να βγαζω τη Breena;:lol:Πλακα πλακα,βλεπω φωτο με γατακια που βγαινουν βολτα στο παρκο στο εξωτερικο και ζηλευω...:(

Μπα, οι γάτες δεν τραβάνε το λουρί, ούτε έχουν την δύναμη σκύλου... Σκύλο θέλεις.... και μετά ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖzzzzzzzzz:rolleyes:

Να στην στείλω μια εβδομαδούλα ή ενα ΣΚ έστω???:happy:

Μπορει να μην νυσταξεις αλλα θα κανεις μπρατσα!!

Οχι ευχαριστω,διαθετουμε δυο κυνοειδη και ειναι υπεραρκετα!

Οχι ευχαριστω,διαθετουμε δυο κυνοειδη και ειναι υπεραρκετα!

Καλά σνιφ....:(

φτου.:/:

Αμα θες παντως σου στελνουμε τον Φιντελ!:lol:

Αμα θες παντως σου στελνουμε τον Φιντελ!:lol:

Δεν είναι κακή ιδέα, να τα αμολάω μαζί... να κουράζονται.:hmm:

Τώρα η @@@@@να, έχει ξαπλάρει στο χαλάκι και σαπίζει.. μέχρι που ροχαλίζει!!:mad:

Οι γάτες έτσι και αλλιώς έχουν αποτραβηχτεί και κάνουν την σιέστα τους...:cool:

Σέρνομαι, δεν έχω δύναμη να γράψω.. θα φάω, και θα ξεχάσω να ξυπνήσω...:|

Παιδιά, κι εγώ είχα αϋπνίες για πολύ καιρό, τόσο που το είχα ρίξει και στα χάπια, οπότε έλαβα τα εξής μέτρα: έκοψα τον απογευματινό καφέ και την, περιστασιακή, μεσημεριανή ξάπλα. Κατά τις 9.30 έβαζα ένα ποτηράκι κρασί και δυο σποράκια και το αλκοόλ με χαλάρωνε, στις 10.30 ήμουν έτοιμη για νάνι. Τώρα που οι γάτες με ξυπνάνε κι από τις 5 το πρωί, είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα νυστάξω κατά τις 11.

Πάντως το πιο σημαντικό είναι να μην πίνει κανείς καφέ το απόγευμα και να μην κοιμάται το μεσημέρι... τώρα άμα η αϋπνία οφείλεται σε άγχος κλπ, μισό Stilnox για 2-3 μέρες και όλα καλά :)

Αμε,σε μας δεν εχει με ποιον να παιξει γιατι ο Ιβαν εχει μεγαλωσει πολυ και τον κουραζει.Οποτε θες πες μου να στον κανω πακετο!:lol:

Παιδιά, κι εγώ είχα αϋπνίες για πολύ καιρό, τόσο που το είχα ρίξει και στα χάπια, οπότε έλαβα τα εξής μέτρα: έκοψα τον απογευματινό καφέ και την, περιστασιακή, μεσημεριανή ξάπλα. Κατά τις 9.30 έβαζα ένα ποτηράκι κρασί και δυο σποράκια και το αλκοόλ με χαλάρωνε, στις 10.30 ήμουν έτοιμη για νάνι. Τώρα που οι γάτες με ξυπνάνε κι από τις 5 το πρωί, είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα νυστάξω κατά τις 11.

Πάντως το πιο σημαντικό είναι να μην πίνει κανείς καφέ το απόγευμα και να μην κοιμάται το μεσημέρι... τώρα άμα η αϋπνία οφείλεται σε άγχος κλπ, μισό Stilnox για 2-3 μέρες και όλα καλά :)
Εγω ως γνωστον δεν πινω καθολου καφε,και το μεσημερι δε μπορω να κοιμηθω.Εχω τεσσερις γατες,δεν νομιζω να με αφησουν να παρω αλλες με το επιχειρημα της αϋπνιας!:lol::lol::lol:

Καφε δεν πίνω ετσι κι αλλιώς. Αντε να πιω ενα ελληνικό το πρωι στο γραφειο αλλα και αυτο αν το θυμηθω.
Χθες εν τω μεταξυ, πηγα και γυμναστηριο πόσες ωρες και λέω του φούστη μετα θα είμαι κομματια, θα ξεραθώ. Ναι πως;;; Γυρισα εκανα ενα μπανακι, κοιμηθηκα στις 12 και 2,30 ημουν ξυπνια και εκανα περιπολια....

Καφε δεν πίνω ετσι κι αλλιώς. Αντε να πιω ενα ελληνικό το πρωι στο γραφειο αλλα και αυτο αν το θυμηθω.
Χθες εν τω μεταξυ, πηγα και γυμναστηριο πόσες ωρες και λέω του φούστη μετα θα είμαι κομματια, θα ξεραθώ. Ναι πως;;; Γυρισα εκανα ενα μπανακι, κοιμηθηκα στις 12 και 2,30 ημουν ξυπνια και εκανα περιπολια....

Κάτια, μάλλον είναι παρενέργειες της κορτιζόνης :hmm:και δεν ξέρω αν μπορείς να την ανακατέψεις και με υπνωτικά φάρμακα :/: Μήπως πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή; Για πόσο καιρό πρέπει να την παίρνεις;

Κάτια, μάλλον είναι παρενέργειες της κορτιζόνης :hmm:και δεν ξέρω αν μπορείς να την ανακατέψεις και με υπνωτικά φάρμακα :/: Μήπως πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή; Για πόσο καιρό πρέπει να την παίρνεις;

Ε εχω κανα δυο βδομαδες ακομα. Θα ρωτησω και τον γιατρό μου γιατι 2 βδομαδες με 3 ωρες υπνο την μερα δεν παλευονται

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back