Τώρα που πουλάω...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Mplimpliki

Νεοφερμένο μέλος

Η Mplimpliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
:D Λοιπον με χαρα σας ανακοινώνω οτι εχουν βγει προς πώληση τα μπαλωματάκια μου! λίγο τσουχτερη η τιμή, συμφωνω, αλλα το χειροποίητο ειναι αλλιως... :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι όντως τσιμπημένα...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτά βγήκαν για πώληση για κάποιο λόγο; δηλαδή με τα χρήματα θα βοηθήσουμε κάποια ζώα ή απλα τα πουλάς;

Αυτά βγήκαν για πώληση για κάποιο λόγο; δηλαδή με τα χρήματα θα βοηθήσουμε κάποια ζώα ή απλα τα πουλάς;

δεν εχει καμια σχεση με ζωα, βγηκαν για πωληση γιατι εγω αποφασισα να βοηθησω στα διδακτρα της σχολης ,και γι'αυτο τον λογο μπήκε στα "εκτος θεματος - γενικη συζητηση"

διακρινω εναν επιθετικο τονο ή μου φανηκε;:hmm:

δεν εχει καμια σχεση με ζωα, βγηκαν για πωληση γιατι εγω αποφασισα να βοηθησω στα διδακτρα της σχολης ,και γι'αυτο τον λογο μπήκε στα "εκτος θεματος - γενικη συζητηση"

διακρινω εναν επιθετικο τονο ή μου φανηκε;:hmm:
το επιθετικό από που το κατάλαβες απλά ζητούσα πληροφορίες να δω αν πρόκειται για βοήθεια προς τα ζώα

οκ γι'αυτο ρωτησα και γω, για να καταλαβω! ;) οποιος αγορασει, εμενα θα βοηθησει, και το μαγαζι που τα πουλαει! λολ

:lol::lol::lol:

Λυπάμαι! δεν μου άρεσαν! Θέμα αισθητικής!
--------------------------

Λυπάμαι! δεν μου άρεσαν! Θέμα αισθητικής!
--------------------------

και όχι μόνο...
Με κάθε σεβασμό στη φίλη μας, νομίζω ότι με προσβάλλει λίγο το συγκεκριμένο "θέμα". :/:

Για όποιον διαφωνεί ζητώ συγνώμη και θα αιτιολογηθώ σε PM..

και όχι μόνο...
Με κάθε σεβασμό στη φίλη μας, νομίζω ότι με προσβάλλει λίγο το συγκεκριμένο post. :/:

Για όποιον διαφωνεί ζητώ συγνώμη και θα αιτιολογηθώ σε PM..

γιατι καλε, τι πειραζει αν δεν της αρεσει? ειναι οντως θεμα αισθητηκης, και σεβαστο παντα! :rolleyes:

Ίσως αν κατέβαζες λίγο την τιμή, να προσέλκυες πιο εύκολα άτομα που θέλουν να αγοράσουν...
Στο λέω ως συμβουλή για να έχει περισσότερο αποτέλεσμα αυτό που θέλεις.

Ίσως αν κατέβαζες λίγο την τιμή, να προσέλκυες πιο εύκολα άτομα που θέλουν να αγοράσουν...
Στο λέω ως συμβουλή για να έχει περισσότερο αποτέλεσμα αυτό που θέλεις.

συμφωνω απολυτως, αλλα δυστυχως απο τη στιγμη που δεν τα πουλαω μονη μου, το μαγαζι ανεβαζει την τιμη οσο θελει... εγω τα δινω 12 ευρω πιο φτηνα.. :confused: οταν με το καλο βαλω τεβε θα τα εχω στην δικη μου σελιδα, με φυσιολογικες τιμες! :up:

Mplimpliki, το θέμα που άνοιξες αντιβαίνει τον κανόνα #2 του φόρουμ:
Aπαγορεύεται η διαφήμιση χωρίς την άδεια της Ομάδας Διαχείρισης, είτε αυτή αφορά κάποιο site (κερδοσκοπικό ή μη), είτε οποιοδήποτε προϊόν, είτε αυτή γίνεται σε κάποιο post/thread είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων σε άλλους χρήστες του φόρουμ (η διαφήμιση μέσω προσωπικών μηνυμάτων συνιστά βαρύτερη παραβίαση απ'ότι αυτή μέσω δημόσιων μηνυμάτων). Εξαιρείται η περίπτωση ο χρήστης να έχει στην υπογραφή του link προς κάποιο μη πολιτικό και μη πορνογραφικό site.
Ως εκ τούτου, το link στο πρώτο σου post διαγράφεται, και το θέμα θα κλειδωθεί.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back