Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον με χαρα σας ανακοινώνω οτι εχουν βγει προς πώληση τα μπαλωματάκια μου! λίγο τσουχτερη η τιμή, συμφωνω, αλλα το χειροποίητο ειναι αλλιως... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
Αυτά βγήκαν για πώληση για κάποιο λόγο; δηλαδή με τα χρήματα θα βοηθήσουμε κάποια ζώα ή απλα τα πουλάς;
δεν εχει καμια σχεση με ζωα, βγηκαν για πωληση γιατι εγω αποφασισα να βοηθησω στα διδακτρα της σχολης ,και γι'αυτο τον λογο μπήκε στα "εκτος θεματος - γενικη συζητηση"
διακρινω εναν επιθετικο τονο ή μου φανηκε;

elvenstar
Επιφανές μέλος
το επιθετικό από που το κατάλαβες απλά ζητούσα πληροφορίες να δω αν πρόκειται για βοήθεια προς τα ζώαδεν εχει καμια σχεση με ζωα, βγηκαν για πωληση γιατι εγω αποφασισα να βοηθησω στα διδακτρα της σχολης ,και γι'αυτο τον λογο μπήκε στα "εκτος θεματος - γενικη συζητηση"
διακρινω εναν επιθετικο τονο ή μου φανηκε;![]()
Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
οποιος αγορασει, εμενα θα βοηθησει, και το μαγαζι που τα πουλαει! λολΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
--------------------------
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Λυπάμαι! δεν μου άρεσαν! Θέμα αισθητικής!
--------------------------
και όχι μόνο...
Με κάθε σεβασμό στη φίλη μας, νομίζω ότι με προσβάλλει λίγο το συγκεκριμένο "θέμα".

Για όποιον διαφωνεί ζητώ συγνώμη και θα αιτιολογηθώ σε PM..
Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
και όχι μόνο...
Με κάθε σεβασμό στη φίλη μας, νομίζω ότι με προσβάλλει λίγο το συγκεκριμένο post.
Για όποιον διαφωνεί ζητώ συγνώμη και θα αιτιολογηθώ σε PM..
γιατι καλε, τι πειραζει αν δεν της αρεσει? ειναι οντως θεμα αισθητηκης, και σεβαστο παντα!

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Στο λέω ως συμβουλή για να έχει περισσότερο αποτέλεσμα αυτό που θέλεις.
Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
Ίσως αν κατέβαζες λίγο την τιμή, να προσέλκυες πιο εύκολα άτομα που θέλουν να αγοράσουν...
Στο λέω ως συμβουλή για να έχει περισσότερο αποτέλεσμα αυτό που θέλεις.
συμφωνω απολυτως, αλλα δυστυχως απο τη στιγμη που δεν τα πουλαω μονη μου, το μαγαζι ανεβαζει την τιμη οσο θελει... εγω τα δινω 12 ευρω πιο φτηνα..
οταν με το καλο βαλω τεβε θα τα εχω στην δικη μου σελιδα, με φυσιολογικες τιμες! 
aretha
Περιβόητο μέλος
Ως εκ τούτου, το link στο πρώτο σου post διαγράφεται, και το θέμα θα κλειδωθεί.Aπαγορεύεται η διαφήμιση χωρίς την άδεια της Ομάδας Διαχείρισης, είτε αυτή αφορά κάποιο site (κερδοσκοπικό ή μη), είτε οποιοδήποτε προϊόν, είτε αυτή γίνεται σε κάποιο post/thread είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων σε άλλους χρήστες του φόρουμ (η διαφήμιση μέσω προσωπικών μηνυμάτων συνιστά βαρύτερη παραβίαση απ'ότι αυτή μέσω δημόσιων μηνυμάτων). Εξαιρείται η περίπτωση ο χρήστης να έχει στην υπογραφή του link προς κάποιο μη πολιτικό και μη πορνογραφικό site.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool