Γατούλα!
Νεοφερμένο μέλος
αφίνει να έχω μια μικρή γατούλα
λέω να κάνω υοθέτιση αδέσποτης
(είναι μια ξανθιά ωρέα που
κάθε μέρα περνάει απο το σπίτι μας
και τις δίνουμαι φαεί.)

τι μου προτίνετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sia
Νεοφερμένο μέλος
Γατούλα!
Νεοφερμένο μέλος
δε πιράζει γίνονται λάθοι
ποσο είσε?
ιβανα
Επιφανές μέλος
Να διαβάζετε λίγο περισσότερο την ελληνική γλώσσα !

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πολύ σωστά! Την επόμενη φορά μάλιστα, λέω να της διορθώσω τα λάθη. Καλό θα της κάνει, κακό δεν θα της κάνει.επειδή είσαι της ίδιας ηλικίας με την κόρη μου θα σου πω ακριβώς ότι θα έλεγα και σε εκείνη. Να διαβάζετε λίγο περισσότερο την ελληνική γλώσσα !
KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
Άσε τη γατούλα στο δρόμο! Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα εκεί!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Πολύ σωστά! Την επόμενη φορά μάλιστα, λέω να της διορθώσω τα λάθη. Καλό θα της κάνει, κακό δεν θα της κάνει.
Συμφωνώ.Εγώ είμαι πιο μικρή σε ηλικία,αλλά τέτοια λάθη δεν κάνω.Μήπως τα λάθη γίνονται επίτηδες;
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μήπως τα λάθη γίνονται επίτηδες;
Εγώ πιστεύω οτι κάτι τέτοιο, συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εγώ πιστεύω οτι κάτι τέτοιο, συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα.![]()
Mα δεν είναι δυνατόν να είναι 16 χρωνών και να γράφει τη λέξη ωραία έτσι:ωρέα.Εγώ είμαι 11 χρωνών και γράφω πολύ καλύτερα από τη Γατούλα!

marzep
Δραστήριο μέλος
Στο προφιλ σου δεν εχεις λαθη οποτε...

sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος

TaniaV
Νεοφερμένο μέλος
Διαβαζοντας τα παραπανω, δε μπορω να μην πω το εξης. Μηπως το παιδι ( εαν ειναι - που μπορει και να μην ειναι, αλλα μας απασχολει? ), δεν ειναι απο ελλαδα? Ετσι θα μπορουσε να γραφει καποιος που δεν ξερει την γραφη, αλλα μονο εξ ακοης, και το λεω γιατι εχω ιδιας γραφης παραδειγματα απο ξενους. Δεν υπερασπιζομαι την ανορθογραφια ουτε και την υποκρησια, αλλα οπως και να εχει, κανεις δεν ειναι τελειος και δεν χρειαζεται να του την λεμε η να τον κανουμε επ ουδενι να νοιωθει ασχημα για αυτο..Και επιτηδες να ειναι τα λαθη, καμια επιθεση ουτε η ειρωνια δεν εσωσε ποτε κανεναν, και με οσα λεω δεν προσπαθω να θηξω καποιον συγκεκριμενα, γενικη απαντιση δινω με βαση τα γενικα που διαβασα.. Τωρα αν υπαρχουν προηγουμενα με το εν λογω ατομο, παω πασο, γιατι δε τα γνωριζω..Παντως ολα , με τη σωστη βοηθεια, λυνονται..
Σας Ευχαριστω Πολυ..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερα γατο-γονειςΔιαβαζοντας τα παραπανω, δε μπορω να μην πω το εξης. Μηπως το παιδι ( εαν ειναι - που μπορει και να μην ειναι, αλλα μας απασχολει? ), δεν ειναι απο ελλαδα? Ετσι θα μπορουσε να γραφει καποιος που δεν ξερει την γραφη, αλλα μονο εξ ακοης, και το λεω γιατι εχω ιδιας γραφης παραδειγματα απο ξενους. Δεν υπερασπιζομαι την ανορθογραφια ουτε και την υποκρησια, αλλα οπως και να εχει, κανεις δεν ειναι τελειος και δεν χρειαζεται να του την λεμε η να τον κανουμε επ ουδενι να νοιωθει ασχημα για αυτο..Και επιτηδες να ειναι τα λαθη, καμια επιθεση ουτε η ειρωνια δεν εσωσε ποτε κανεναν, και με οσα λεω δεν προσπαθω να θηξω καποιον συγκεκριμενα, γενικη απαντιση δινω με βαση τα γενικα που διαβασα.. Τωρα αν υπαρχουν προηγουμενα με το εν λογω ατομο, παω πασο, γιατι δε τα γνωριζω..Παντως ολα , με τη σωστη βοηθεια, λυνονται..
Σας Ευχαριστω Πολυ..
Υπάρχουν και προηγούμενα και 15username... και πολύ ψωμί....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool