Υιοθεσία αδέσποτου ζώου

Γατούλα!

Νεοφερμένο μέλος

Η Γατούλα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Αφού λιπον ο μπάμπας μου δε με
αφίνει να έχω μια μικρή γατούλα
λέω να κάνω υοθέτιση αδέσποτης
(είναι μια ξανθιά ωρέα που
κάθε μέρα περνάει απο το σπίτι μας
και τις δίνουμαι φαεί.):)

τι μου προτίνετε?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή γατούλα α) για την ξανθιά ωραία γατούλα που περνάει έξω από το σπίτι σας προτείνω να συνεχίσεις να της δίνεις φαγητό και αν είναι εφικτό να την στειρώσεις β) επειδή είσαι της ίδιας ηλικίας με την κόρη μου θα σου πω ακριβώς ότι θα έλεγα και σε εκείνη. Να διαβάζετε λίγο περισσότερο την ελληνική γλώσσα !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λαγουδιτσα εσυ?

οχι εμένα με λένε χριστιάννα:down:
δε πιράζει γίνονται λάθοι
ποσο είσε?

επειδή είσαι της ίδιας ηλικίας με την κόρη μου θα σου πω ακριβώς ότι θα έλεγα και σε εκείνη. Να διαβάζετε λίγο περισσότερο την ελληνική γλώσσα !
Πολύ σωστά! Την επόμενη φορά μάλιστα, λέω να της διορθώσω τα λάθη. Καλό θα της κάνει, κακό δεν θα της κάνει.

Βρέ καλώστην Ελιάνα-Χριστιάνα-lagoyditsa-koynelitsa-koynelina-Λίλα-Λίλα Άννα-satzi-satzi_2-guinea_pig-gp hamster-...και η λίστα είναι ατελείωτη...!
Άσε τη γατούλα στο δρόμο! Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα εκεί!

ΑΣΕ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ ΗΣΥΧΗ λαγουδιτσα, χλοη, κουνελιτσα, λακης ο γλυκουλης κτλ. Πες στον μπαμπα σου να σε παει σε κανεναν ψυχιατρο γιατι εχεις προβλημα.

Πολύ σωστά! Την επόμενη φορά μάλιστα, λέω να της διορθώσω τα λάθη. Καλό θα της κάνει, κακό δεν θα της κάνει.

Συμφωνώ.Εγώ είμαι πιο μικρή σε ηλικία,αλλά τέτοια λάθη δεν κάνω.Μήπως τα λάθη γίνονται επίτηδες;

Εγώ πιστεύω οτι κάτι τέτοιο, συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα.:hmm:

Mα δεν είναι δυνατόν να είναι 16 χρωνών και να γράφει τη λέξη ωραία έτσι:ωρέα.Εγώ είμαι 11 χρωνών και γράφω πολύ καλύτερα από τη Γατούλα!:hmm:

Για να πω την αληθεια ελπιζω με την ορθγραφια ,απλα να μας δουλευεις.....
Στο προφιλ σου δεν εχεις λαθη οποτε...:hmm:

παληοκορητσα μιν τιν κωρωυδαιβαιται!!!!ωπιως κωρωηδαιβη κωρωιδαιβη τα μουτρα του!!!:P

Καλημερα γατο-γονεις :) Διαβαζοντας τα παραπανω, δε μπορω να μην πω το εξης. Μηπως το παιδι ( εαν ειναι - που μπορει και να μην ειναι, αλλα μας απασχολει? ), δεν ειναι απο ελλαδα? Ετσι θα μπορουσε να γραφει καποιος που δεν ξερει την γραφη, αλλα μονο εξ ακοης, και το λεω γιατι εχω ιδιας γραφης παραδειγματα απο ξενους. Δεν υπερασπιζομαι την ανορθογραφια ουτε και την υποκρησια, αλλα οπως και να εχει, κανεις δεν ειναι τελειος και δεν χρειαζεται να του την λεμε η να τον κανουμε επ ουδενι να νοιωθει ασχημα για αυτο..Και επιτηδες να ειναι τα λαθη, καμια επιθεση ουτε η ειρωνια δεν εσωσε ποτε κανεναν, και με οσα λεω δεν προσπαθω να θηξω καποιον συγκεκριμενα, γενικη απαντιση δινω με βαση τα γενικα που διαβασα.. Τωρα αν υπαρχουν προηγουμενα με το εν λογω ατομο, παω πασο, γιατι δε τα γνωριζω..Παντως ολα , με τη σωστη βοηθεια, λυνονται..:)Σας Ευχαριστω Πολυ..

Καλημερα γατο-γονεις :) Διαβαζοντας τα παραπανω, δε μπορω να μην πω το εξης. Μηπως το παιδι ( εαν ειναι - που μπορει και να μην ειναι, αλλα μας απασχολει? ), δεν ειναι απο ελλαδα? Ετσι θα μπορουσε να γραφει καποιος που δεν ξερει την γραφη, αλλα μονο εξ ακοης, και το λεω γιατι εχω ιδιας γραφης παραδειγματα απο ξενους. Δεν υπερασπιζομαι την ανορθογραφια ουτε και την υποκρησια, αλλα οπως και να εχει, κανεις δεν ειναι τελειος και δεν χρειαζεται να του την λεμε η να τον κανουμε επ ουδενι να νοιωθει ασχημα για αυτο..Και επιτηδες να ειναι τα λαθη, καμια επιθεση ουτε η ειρωνια δεν εσωσε ποτε κανεναν, και με οσα λεω δεν προσπαθω να θηξω καποιον συγκεκριμενα, γενικη απαντιση δινω με βαση τα γενικα που διαβασα.. Τωρα αν υπαρχουν προηγουμενα με το εν λογω ατομο, παω πασο, γιατι δε τα γνωριζω..Παντως ολα , με τη σωστη βοηθεια, λυνονται..:)Σας Ευχαριστω Πολυ..

Υπάρχουν και προηγούμενα και 15username... και πολύ ψωμί....;):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back