jollie
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*christy*
Νεοφερμένο μέλος
Η σκέψη σου είναι σωστή, αλλά, αν πρόκειται του χρόνου να του μάθεις το πατρικό σου, θα μπορούσες κι από φέτος! Απλά, καλό θα είναι να είναι πάνω από 3 μηνών για να κάνει τόσο μεγάλο ταξίδι και να το έχεις ήδη για 2-3 εβδομάδες, δηλ. να είσαι ήδη μαμά του και όχι ξένη! Ελπίζω να μην ταξιδεύεις με ΚΤΕΛ! Μην το βάλεις σε χώρο αποσκευών με καμία κυβέρνηση!
Κατά λάθος είχα γράψει 20! 10 είναι! Όχι ότι αυτό είναι λίγο βέβαια! Δυστυχώς ναι, με ΚΤΕΛ ταξιδεύω, αλλά και στον ΟΣΕ δεν επιτρέπουν να έχεις ζώα μέσα και τα βάζουν μαζί με τις αποσκευές! Πόσο βάρβαρος πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα πλασματάκι??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*christy*
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα και απο μενα...και εγω πριν παρω γατακι ειχα πολλους προβλιματισμους,το σκεφτομουνα 2 χρονια και οταν το πηρα ειδα οτι η αγαπη που του εχω διεγραψε καθε προβλιματισμο.σχετικα με την λεκανη μην αχωνεσε θα την μαθει πολυ γρηγορα γιατι ειναι στην φυση της γατας να σκαβει φτανει οποτε την βλεπεις τις πρωτες μερες οτι θελει να κανει την 'αναγκη'της να την πηγαινεις στην λεκανη της για να καταλαβει οτι εκει ειναι η αμμος της,προσπαθησε εκει που θα την βαλεις να μην την μετακινισεις και θα δεις οτι καπια στιγμη εκει που θα καθεσε θα την ακουσεις να σκαβει απο μονη τηςαν θα παρεις ρατσας η οχι ειναι καθαρα δικη σου υποθεση και αποτι ειδα σε ενημερωσαν για τα αρθρα που υπαρχουν.σιγουρα αν παρεις ρατσα διαβασε τα χαρακτιριστικα της καθε ρατσας και μην κοιταξεις μονο ομορφια αλλα και την φροντιδα που θελει η καθε ρατσα και τον χρονο που διαθετεις,π.χ οι μακριτριχες θελουν καθημερινο βουρτσισμα.και εγω ηθελα μακριτριχη αλλα και η σιαμ γατουλα που εχω εχει υπεροχο τριχωμα για χαιδεματα.η δικια μου δεν βγαζει τριχα και την χτενιζω μια φορα την εβδομαδα,αν δεν κανω λαθος τετοια εποχη οι γατες βγαζουν τριχα λογικα για να προετιμαστουν για την ζεστη του καλοκαιριου ετσι εχω ακουσει και αποτι βλεπω ισχυει.
γενικα οι γατουλες δενονται με το σπιτι πολυ και ειναι και λιγο ανεξαρτητες.εγω που δουλεβω απτις 8 το πρωι μεχρι τις 4 μενει μονη της και ειναι μια χαρα.οσο για τις μετακινισεις νομιζω αν τις συνηθησει απο μικρη δεν θα υπαρχει προβλημα φτανει το ταχιδι να μην ειναι κουραστικο για το γατακι.περιμενω φωτος απο το γατακι αν τελικα παρεις
κοιιιιιι
Το ότι θα φέρω γατάκι στο σπίτι είναι δεδομένο πλέον! Το σκέφτομαι εδώ και καιρό αλλά τώρα δεν κρατιέμαι! Το πότε μόνο δεν ξέρω, τώρα ή τον Σεπτέμβρη!
Μάλλον δεν θα πάρω ράτσας γιατί μπορώ να πάρω κάποιο από κάποια φιλοζωική ή από κάποιο γέννα και να του δώσω έτσι σπιτάκι αλλά και γιατί κάποια εκτροφεία που μίλησα μαζί τους μου τα μασούσαν λίγο!
Βέβαια αν το φέρω το Σεπτέμβρη θα έχω προετοιμάσει το σπίτι καλύτερα, θα έχω μάθει περισσότερα πράγματα κι εγώ και δεν θα το ταλαιπωρήσω με τα πηγαινέλα! Οπότε τείνω προς τα εκεί!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κατά λάθος είχα γράψει 20! 10 είναι! Όχι ότι αυτό είναι λίγο βέβαια! Δυστυχώς ναι, με ΚΤΕΛ ταξιδεύω, αλλά και στον ΟΣΕ δεν επιτρέπουν να έχεις ζώα μέσα και τα βάζουν μαζί με τις αποσκευές! Πόσο βάρβαρος πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα πλασματάκι??
Στα τραινα,απο οσο ξερω..μπορεις να εχεις τα κατοικιδια μαζι σου,παντα μεσα στο κλοουβακι τους βεβαια.Εξαλλου....για ποιον χωρο αποσκευων λες;Απο οσο θυμαμαι...οι αποσκευες μας μαζι μας ειναι στο τραινο..

*christy*
Νεοφερμένο μέλος
Στα τραινα,απο οσο ξερω..μπορεις να εχεις τα κατοικιδια μαζι σου,παντα μεσα στο κλοουβακι τους βεβαια.Εξαλλου....για ποιον χωρο αποσκευων λες;Απο οσο θυμαμαι...οι αποσκευες μας μαζι μας ειναι στο τραινο..![]()
Την τελευταία φορά που ταξίδεψα, είχε μια κοπέλα ένα σκυλάκι μέσα σε κλουβί και τις είπαν ότι δεν μπορεί να το έχει μέσα και το πήγαν κάπου πίσω. Όσο για τις αποσκευές, στο intercity που ξέρω τις βάζουν συνήθως στο τελευταίο ή στο πρώτο βαγόνι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

*christy*
Νεοφερμένο μέλος
Παντως αν ειναι σε βαγονι,οπως λες,δηλαδη οχι καπου κλειστα σε μπαγκαζιερα..σαφεστατα και ειναι προτιμοτερο απο τα ΚΤΕΛ..εκει,επουδενι να μην δεχτεις να μπει σε μπαγκαζιερα.Εχουν σημειωθει θανατοι δυστυχως...Παντως,για γατα στο κλουβακι της..δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στον ΟΣΕ..![]()
Σε μπαγκαζιέρα το γατάκι μόνο και μόνο από τον φόβο του θα πεθάνει..

Ελπίζω ότι μέσα στο κλουβί θα μπορώ να το έχω μαζί μου! Θα νιώθω κι εγώ καλύτερα που θα ξέρω πως είναι και πιστεύω κι αυτό δεν θα φοβάται τόσο αφού θα είμαι κοντά του!
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
*christy*
Νεοφερμένο μέλος
Στο τρένο το γατάκι μέσα στο καλαθάκι επιτρέπεται να το έχεις μαζί σου!
Από Σεπτέμβρη θα φέρω γατάκι στο σπίτι τελικά! Θα μπορεί να κάνει και παρεούλα με τον γάτο μιας φίλης μου!
*christy*
Νεοφερμένο μέλος
Σε λίγο θα φιλοξενώ ένα γατάκι στο σπίτι για μια βδομάδα! Βέβαια ο λόγος που θα τον φιλοξενήσω δεν είναι καλός, αλλά θα είναι μια καλή ευκαιρία να δω πως είναι να έχεις γατάκι σπίτι!
moukelis
Επιφανές μέλος
*christy*
Νεοφερμένο μέλος
Καλη ιδεα,αν και λογω αλλαγης περιβαλλοντος μαλλον θα προσπαθει να προσαρμοστει και δεν θα παρεις μια γευση πραγματικης συμβιωσης...
Ναι το σκέφτηκα κι αυτό αλλά ο συγκεκριμένος προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε νέους χώρους! Αρκεί να έχει κάποιο σκοτεινό μέρος!
Alni
Νεοφερμένο μέλος
1. Το ονυχοδρομιο που διαλεξες Είναι πολύ μικρό. Οι γάτες όταν μεγαλώσουν λιγάκι θέλουν πολυ πιο ψηλό απο αυτό που έχουν ταπερισσοτερα μαγαζιά.
2. Η κάθε γάτα έχει άλλο χαρακτήρα. Δεν Είναι αρέσουν σε όλες τα χάδια, μερικές Είναι πιο κοινωνικές κτλ. Ρώτησε -αν εμπιστευεσαι αυτούς που θα στο δώσουν- να σου απαντήσουν σε αυτά. Όχι ότι δεν Είναι όλες αξιαγαπητες αλλα καλύτερα να ταιριαζετε περισσότερο.
3. Αυτό Είναι προσωπική άποψη. Δεν μου αρέσει η κλειστή αμμολεκανη. Έχει λιγότερο χώρο, δεν έχει καλο εξαερισμο, αναπνέει η γατουλα μου όλη την άμμο που σκαλιζει και ... Επειδή είμαι τεμπελα την καθαριζα λιγότερο συχνά όταν ήταν κλειστή.
4. Δεν θα έλεγα να πάρεις εξαρχής δυο γατακια αφού Είναι η πρώτη φορά αλλα αν πάρεις δεύτερο την περνάνε μια χαρά με μια αμμολεκανη και ένα κρεβατακι. Οι δικές μου τουλάχιστον προτιμανε να κοιμούνται μαζί.

Καλή τύχη

*christy*
Νεοφερμένο μέλος

Εντωμεταξύ με το που ακούω θόρυβο τρέχω να δω αν είναι καλά!
Τρελαίνομαι!!! Τρίβεται στα πόδια μου!! Και τώρα ήρθε και κάθισε δίπλα μου!!

*christy*
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα, δεν ξέρω αν μου ξέφυγε και έχουν αναφερθεί τα παρακάτω αλλα ...
1. Το ονυχοδρομιο που διαλεξες Είναι πολύ μικρό. Οι γάτες όταν μεγαλώσουν λιγάκι θέλουν πολυ πιο ψηλό απο αυτό που έχουν ταπερισσοτερα μαγαζιά.
2. Η κάθε γάτα έχει άλλο χαρακτήρα. Δεν Είναι αρέσουν σε όλες τα χάδια, μερικές Είναι πιο κοινωνικές κτλ. Ρώτησε -αν εμπιστευεσαι αυτούς που θα στο δώσουν- να σου απαντήσουν σε αυτά. Όχι ότι δεν Είναι όλες αξιαγαπητες αλλα καλύτερα να ταιριαζετε περισσότερο.
3. Αυτό Είναι προσωπική άποψη. Δεν μου αρέσει η κλειστή αμμολεκανη. Έχει λιγότερο χώρο, δεν έχει καλο εξαερισμο, αναπνέει η γατουλα μου όλη την άμμο που σκαλιζει και ... Επειδή είμαι τεμπελα την καθαριζα λιγότερο συχνά όταν ήταν κλειστή.
4. Δεν θα έλεγα να πάρεις εξαρχής δυο γατακια αφού Είναι η πρώτη φορά αλλα αν πάρεις δεύτερο την περνάνε μια χαρά με μια αμμολεκανη και ένα κρεβατακι. Οι δικές μου τουλάχιστον προτιμανε να κοιμούνται μαζί.
Καλή τύχη![]()
1)
Λες να δω κανένα μεγαλύτερο ονυχοδρόμιο σε pet shop?? Πόσο πρέπει να είναι περίπου??2) Ναι, αυτό το γατόνι (γάταρος 5kg) που μου έφεραν δεν έχει πρόβλημα με τα χάδια, αλλά δεν μπορεί τις αγκαλιές! Μετά από λίγο κουνάει χέρια πόδια για να φύγει!
3) Κι εγώ τεμπέλα είμαι! Αλλά πάω πιο πολύ προς κλειστή γιατί μου είπαν ότι δεν μυρίζει τόσο!
4) Τώρα κάνω ένα τεστ με το γατόνι αλλά αυτός είναι σούπερ ήσυχος γάτος. Δεν κάνει τίποτε άλλο από το να κοιμάται να τρώει και να πηγαίνει στην τουαλέτα!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
*christy*
Νεοφερμένο μέλος
το ονυχοδρομιο πρεπει να ναι σταθερο, για να μην κουνιεται..δηλ. μην το παρεις μονο απο την εμφανιση, δες το απο κοντα για να καταλαβεις ποσο σταθερο ειναι.. το πρωτο ονυχοδρομιο που πηρα στην γατα μου ειναι αυτο https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=2132&cat=26 και η γατα μου το ειχε καταχαρει! δλδ κ τωρα που πηρα γατοδεντρο παλι αυτο προτιμαει ασχετα οτι το εχει διαλυσει. ειναι ομως παρα πολυ βαρυ και σταθερο.
Σκεφτόμουν κάτι από online κατάστημα αλλά αν είναι έτσι θα κοιτάξω να βρω κάτι από κάποιο εδώ για να μπορώ να τα δω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
γενικα οι γατουλες δενονται με το σπιτι πολυ και ειναι και λιγο ανεξαρτητες.εγω που δουλεβω απτις 8 το πρωι μεχρι τις 4 μενει μονη της και ειναι μια χαρα.οσο για τις μετακινισεις νομιζω αν τις συνηθησει απο μικρη δεν θα υπαρχει προβλημα φτανει το ταχιδι να μην ειναι κουραστικο για το γατακι.περιμενω φωτος απο το γατακι αν τελικα παρεις