Φανη
Νεοφερμένο μέλος
Ηξερα οτι θα ηταν δυσκολο να του βρω σπιτι. Τελικα, φυσικα,τον κρατησα!και ευτυχως!!!
ο Λαζαρος ειναι απ τους μεγαλυτερους μαχητες που εχω δει, δεν εχει κανει ποτε ζημια,δεν εχει λερωσει ποτε εξω απ την αμμο του, τρεχει πανω-κατω σαν τρελος,κυνηγαει μπαλιτσες, μυγες κ γενικα ζει μια απολυτα φυσιολογικη ζωη!Τελικα μια τυφλη γατα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο μια φυσιολογικη!Στο -γνωστο πλεον!
- γατοκτηνιατρειο της Κυψελης υπαρχουν πολλα ζωακια με ιδιαιτερες ιστοριες κ αναγκες, σας προτεινω να περασετε εστω μια βολτα να δειτε ποσο απιστευτο μπορει να ειναι να κρατας ενα ζωο με ειδικες αναγκες...δεν θα ψυχοπλακωθειτε, promise!το αντιθετο,θα σας δωσει χαρα γιατι ειστε ανθρωποι που αγαπατε τη Γατα!εγω εχω εκει εναν 2ο γατουλη,τον Freddy, με ενα ματι κ σπασμενο σαγονι (μαλλον απο κλοτσια...) που θα ηθελα μια μερα να τον παρω σπιτι!υιοθετηστε κι εσεις μια γατα με ειδικες αναγκες!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Διάβασες τη σκέψη μου Φανή! Κι εγώ πήγα εχθες εκει και αυτά που λες ισχύουν! Έχουν τοσα γατάκια που χρειάζονται αγάπη.... Αν μπορεί κάποιος που μένει κοντα να υιοθετήσει ένα εκει, να πηγαίνει να το βλέπει και να ασχολείται μαζί του θα ειναι πολύ σημαντικο. Αν έμενα πιο κοντά θα ήμουν καθε μέρα εκει. Οι κοπέλες χρειάζονται την στήριξή μας!

Φανή, νομίζω οτι τον θυμάμαι τον Φρέντυ! Είναι ενας γλύκας!
Και ο Σνίφυ που κυκλοφορεί εκει δεν έχει πολύ πλάκα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φανη
Νεοφερμένο μέλος
χαιρομαι που θυμασαι τον Φρεντυ, ε, το παρουσιαστικο του δεν ειναι κ συνηθισμενο...Αλλα ειναι πολυ καλος.Βρισκεται πολλους μηνες εκει κ σιγα σιγα αρχισε να εξοικειωνεται με τον ανθρωπο,ηταν (για ευνοητους λογους) πολυ φοβισμενος κ μοναχικος. Τωρα καθεται αγκαλια, χουρχουριζει, ειναι γλυκας
Τον εχω εκει με καποια χρηματα (που εμενα μου φαινονται παααααρα πολυ λογικα!!!) κ τον βλεπω συχνα. Να πηγαινεις κι εσυ κ οσοι μπορουν κ εχουν περιεργεια, εγω το λατρευω το μερος!Εξαλλου δεν συμφωνουμε ολοι οτι ολες οι γατες ειναι αξιολατρευτες εχοντας τη δικια τους ξεχωριστη ιστορια, ανεξαρτητα απο ηλικια ή εμφανιση?

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μακαρι να μπορουσα κι εγω, αλλα οταν μεγαλωσω θα δουνε αυτοι! ''δεν θα αλλαξω εγω τον κοσμο'' λενε ολοι...εγω θα το αλλαξω!
drusilia
Διάσημο μέλος
εμένα μου κάνει εντύπωση και το ποσο καλά τα πάνε μεταξύ τους!Σκεφτόμουν κι εγώ να "υιοθετήσω" κάποιο απο αυτα που μένουν εκει αλλά θα αποφασίσω ποιο οταν τα γνωρίσω καλύτερα!

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πριν απο 3,5 χρονια, βρηκα κι εγω (οπως πολλοι απο μας!) ενα νεογεννητο γατακι πεταμενο στο δρομο με πρησμενα ματια κ βουλωμενη μυτη.Το πηγα στον κτηνιατρο με σκοπο να το περιθαλψω κ μετα να του βρω σπιτι (ειχα ηδη γατα βλεπετε)Ο κτηνιατρος ειπε οτι το κρυωμα θα περναγε, αλλα τα ματια του δεν θα βλεπαν ποτε.Ηξερα οτι θα ηταν δυσκολο να του βρω σπιτι. Τελικα, φυσικα,τον κρατησα!και ευτυχως!!!
ο Λαζαρος ειναι απ τους μεγαλυτερους μαχητες που εχω δει, δεν εχει κανει ποτε ζημια,δεν εχει λερωσει ποτε εξω απ την αμμο του, τρεχει πανω-κατω σαν τρελος,κυνηγαει μπαλιτσες, μυγες κ γενικα ζει μια απολυτα φυσιολογικη ζωη!Τελικα μια τυφλη γατα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο μια φυσιολογικη!Στο -γνωστο πλεον!
- γατοκτηνιατρειο της Κυψελης υπαρχουν πολλα ζωακια με ιδιαιτερες ιστοριες κ αναγκες, σας προτεινω να περασετε εστω μια βολτα να δειτε ποσο απιστευτο μπορει να ειναι να κρατας ενα ζωο με ειδικες αναγκες...δεν θα ψυχοπλακωθειτε, promise!το αντιθετο,θα σας δωσει χαρα γιατι ειστε ανθρωποι που αγαπατε τη Γατα!εγω εχω εκει εναν 2ο γατουλη,τον Freddy, με ενα ματι κ σπασμενο σαγονι (μαλλον απο κλοτσια...) που θα ηθελα μια μερα να τον παρω σπιτι!
υιοθετηστε κι εσεις μια γατα με ειδικες αναγκες!!![]()
Δεν κατάλαβα... Μπορείς δηλαδή να "υιοθετήσεις" ένα απ΄τα γατάκια, χωρίς να το πάρεις σπίτι? Και να πηγαίνεις να το βλέπεις, να παίζεις μαζί του και να αναλάβεις τα έξοδά του?
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλά πραγματικά, οποιος μπορει να βοηθήσει αυτά τα γατάκια με οποιονδήποτε τρόπο ας το κάνει. Οι κοπέλες αυτές στο Κέντρο κάνουν μια απίστευτη προσπάθεια με τόσο κέφι και αγάπη που πραγματικά ήταν σοκαριστικο για εμένα...
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Μας έλεγαν για μια ψιψίνα οτι η κυρια που την έχει πάει κάθε βράδυ και ασχολείται μαζί της, την ταιζει κλπ. Αλλά αυτη η άτιμη την γράφει λίγο και θέλει μονο τις κοπέλες του Κέντρου!

Όποιον τον ενδιαφέρει να μιλήσουμε με τις κοπέλες και να αναλάβουμε είτε απο ένα ο καθένας είτε 2 (ή παραπάνω) μαζί μια γατούλα (ανάλογα με την τσέπη μας!
) Εγώ θα ξαναπάω σύντομα προς το εκει, οποτε οποιος θέλει να μου στείλει πμ να οργανωθούμε κάπως.ΥΓ. Πατουσάκι, κούκλα η γατούλα στο άβαταρ!
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ευχαριστούμε !είναι η αμάντα μουΝαι, στην ουσια πληρώνεις την φιλοξενία του ζώου.
Μας έλεγαν για μια ψιψίνα οτι η κυρια που την έχει πάει κάθε βράδυ και ασχολείται μαζί της, την ταιζει κλπ. Αλλά αυτη η άτιμη την γράφει λίγο και θέλει μονο τις κοπέλες του Κέντρου!
Όποιον τον ενδιαφέρει να μιλήσουμε με τις κοπέλες και να αναλάβουμε είτε απο ένα ο καθένας είτε 2 (ή παραπάνω) μαζί μια γατούλα (ανάλογα με την τσέπη μας!) Εγώ θα ξαναπάω σύντομα προς το εκει, οποτε οποιος θέλει να μου στείλει πμ να οργανωθούμε κάπως.
ΥΓ. Πατουσάκι, κούκλα η γατούλα στο άβαταρ!
.προσπάθησα να βάλω και την ψιψινέλ στην υπογραφή μου αλλα δεν τα κατάφερα.θα ξαναπροσπαθήσω όμως.θα σου στείλω πμ το βράδυ που θα μαι σπίτι να συννεννοηθούμε.εγω μένω κυψέλη και πρέπει να ναι κοντά μου.εχω αποφασίσει να πάω εκεί την ψιψινέλ για στείρωση, και να ναι οι γιατρίνες μας μετα απο τα τόσα καλά που χω ακούσει εδω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
ετσι ειναι!μακαρι να μπορουσα κι εγω, αλλα οταν μεγαλωσω θα δουνε αυτοι! ''δεν θα αλλαξω εγω τον κοσμο'' λενε ολοι...εγω θα το αλλαξω!
![]()
Εύχομαι να μην αλλάξεις και μετά από 15 χρόνια να λες τα ίδια και να έχεις καταφέρει να πετύχεις μια αλλαγή

Fotini
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
για ολα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ελπιζω Κυριακή ειναι ανοιχτά??????????
η εστω Σαββατο απογευμα?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Κοπελιες, οσες θέλετε δοκιμάστε να πάρετε τηλέφωνο να τις επισκεφτείτε. Πείτε οτι ειστε απο το mycat και ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε με αυτου του τύπου την υιοθεσία. Οπως έχω πει, μπορούμε 2-2 οι 3-3 να αναλάβουμε απο μια γατούλα. Και γενικά για τις πιο "ευπαρουσίαστες" να προωθήσουμε υιοθεσίες σε σπίτια.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool