Υιοθετώντας μια γάτα με ειδικές ανάγκες

Τετάρτη απόγευμα παιδιά ετοιμάζομαι να ξαναπάω κι εγώ με μια άλλη κοπέλα που της μίλησα. Ανυπομονώ να δω τον Τσίτσο. Είναι κοινωνικότατος ο άτιμος. Όταν είχα πάει δεν με άφηνε να χαϊδέψω άλλο γατάκι. Μόνο που θα πρέπει να βάλω κάτι στον ώμο μου γιατί δεν τον ξεκολάς εύκολα:D

:(:( Δυστυχώς Ουρανία... δεν θα τον δεις.
Συνήθιζε να ανεβαίνει ψηλά στο ονυχοδρόμιο... Κάτι πήγε στραβά πριν 3-4 ημέρες το βράδυ, ποιος ξέρει, έπεσε και χτύπησε άσχημα....
Και προφανώς δεν πόναγε για να φωνάξει και να τον ακούσουν και τον βρήκαν το πρωί σε άσχημη κατάσταση.
Εφυγε εχθές...:cry::cry:
Είναι απλά πολύ άδικο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι πάλι ρε παιδιά... Τι θανατικό είναι αυτό...:(:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα, εγώ έχω αρχίσει οντως να προβληματίζομαι φέτος. ΤΡΟΜΕΡΗ ατυχία.
Το γατάκι αυτο ζούσε χρόνια στον χώρο αυτο. Πιο προστατευμένο δεν θα μπορούσε να είναι.

:( :( :( :(

:cry::cry::cry:

Κριμα το καημενο:(

Δεν το πιστεύω όχι κι ο Τσίτσο ρε γ.......ο. Αυτό το γατάκι είναι το πρώτο που με έκανε να γελάσω μετά το θάνατο της Νίνας μου. Οχι ρε παιδιά τον γλυκούλι. Τι είναι αυτό φέτος. Γιατί τόσες ψυχούλες. Με τσάκισε πάλι αυτό Βιβή. Πήγαινα με τόση χαρά αύριο να τον δώ.:cry:
Τι ατυχία είναι αυτή. Όντως το μέρος ήταν πολύ καλά προστατευμένο. Υπάρχει περίπτωση να του επιτέθηκε κάποιο από τα άλλα γατάκια?
Καλό ταξίδι στον μικρούλη και εύχομαι όλα τα γατάκια μας που φεύγουν να πηγαίνουν σε ένα κόσμο καλύτερο και να μας βλέπουν από εκεί ψηλά. :bye::(

Οχι, απο οσο ξέρω απλά επεσε και χτύπησε!
Και ειναι εκει τοσο καιρο και δεν εχει παθει τίποτα... Αστα Ουρανια, εχω σκάσει κι εγώ! :(

Τουλάχιστον έφυγε γεμάτος αγάπη από όλους μας:(

:bye: κριμα γμτ

:(οχι ρε γαμώτο !αχ!βρε βιβή γιατί?νόμιζα οτι θα τα καταφέρει κρίμα:cry:.

Και εγώ παιδία θέλω να πώ ότι πραγματικά λυπάμαι για αυτόν τον γάτο. Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φόρα που τον είδα ένοιωσα κάπως άβολα και δίσταζα να τον χαιδέψω. Σιγά σιγά όμως τον πλησίασα και είδα τον πόσο δυνατό χαρακτήρα είχε. Πραγματικά είναι κρίμα μιας και εγώ τον είδα ότι περπατούσε, πηδούσε και γενικά συμπεριφερόταν μια χαρά. Νομίζω πάντως ότι σε όλους μας έδωσε ένα καλό μάθημα για το πως πρέπει να παλεύουμε και να ζούμε.
Ειλικρινά το λέω, μπορεί να τον είδα μόνο 2 φορές αλλά εγω θα τον θυμάμαι. Το ξέρω ότι και σεις δεν θα τον ξεχάσετε:(

Συγνώμη δεν το ήξερα το ζώο, όμως πώς είναι δυνατόν να ΠΕΘΑΝΕ επειδή έπεσε από το ονυχοδρόμιο?????? :(

Δεν ξέρω λεπτομέρειες... και έχω στεναχωρηθεί και εγώ πάρα πολυ....:(

Οταν λέμε Ονυχορδόμιο, είναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ που πιάνει μέχρι ψηλά.. σωστός γατότοπος!!!!
και ανεβαίνουνε τα γατόνια και παίζουνε... και μας κοιτάνε απο ψηλά....

Πώς τα κατάφερε και ανέβηκε με μόνο τα μπροστινά του πόδια, δείχνει άλλη μια φορά πόση δύναμη είχε... και σωματική και κυριότερα ψυχική....

Μετά προφανώς όταν θέλησε να κατέβει δεν είχε την σωστή ισορροπεία και νύχια να πιαστεί για αντίσταση... και έγινε ότι έγινε....

Και πάλι αυτά είναι δικιές μου σκέψεις γιατί πραγματικά τόσα χρόνια δεν είχε πάθει τίποτα.... και δεν έγιναν αλλαγές ή αναδιακοσμήσεις..... :cry::cry::cry:

Στο καλό Τσίτσο.......
τουλάχιστον έζησες παραπάνω απο ότι θα ζούσες αλλού....
γεμάτος αγάπη, και αμείωτη φροντίδα.....:(

Πόσα γατούνια φιλοξενούνται στο Κέντρο Γάτας συνολικά;

Πόσα γατούνια φιλοξενούνται στο Κέντρο Γάτας συνολικά;

Μάλλον δεν έχεις περάσει απο εκει.....:)
Ειναι ενας Γατοπαράδεισος!!!!! :up::up:

Αν θέλεις καμία φορά, πες μου να παμε μαζι!!!! Με έχει ρωτήσει και μια φίλη μου και οταν μπορέσει θα ξαναπαμε....:)

Στο καλό Τσίτσο....:bye:

αγαπητη chouzouris, αν εχεις αποριες για το Κεντρο Γατας, ποσες γατες φιλοξενει, πως ειναι οι συνθηκες και πως πεθανε το γατι (που κακως αναφερθηκε εδω, διοτι δεν ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ απ το site) καλυτερα να παρεις ενα τηλ να ρωτησεις ή να περασεις μια βολτα απο εκει, διοτι εδω δεν υπαρχει κανενας αρμοδιος απο το κτηνιατρειο.

Παιδια ναι, κι εγώ δεν ειπα οτι ξέρω ακριβώς τι έγινε...
Δεν έχω μιλήσει με κάποιον εκει ακόμα, κι εμένα τρίτος άνθρωπος μου το είπε, οπότε κακώς ίσως βιάστικα να μιλήσω.

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου Φανή. Δουλειά μου δεν είναι να κάνω τον ανακριτή και να διερευνώ τις συνθήκες υπό τις οποίες κρατούνται τα ζώα. Απλώς ρώτησα διότι, όπως προκύπτει, πολλές κοπέλες από εδώ έχουν επισκεφθεί και "μιλούν με καλά λόγια" για το συγκεκριμένο Κέντρο.
Το να θέλω να μαζέψω πληροφορίες για δική μου χρήση, ώστε να έχω δική μου άποψη δεν είναι νομίζω μεμπτό, ειδικά όταν μερικά πράγματα μου ακούγονται περίεργα.... Σε κάθε περίπτωση, εφόσον δεν εκπροσωπείς το Κέντρο, γιατί μου απαντάς με τέτοιο τρόπο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back