drusilia
Διάσημο μέλος
Τετάρτη απόγευμα παιδιά ετοιμάζομαι να ξαναπάω κι εγώ με μια άλλη κοπέλα που της μίλησα. Ανυπομονώ να δω τον Τσίτσο. Είναι κοινωνικότατος ο άτιμος. Όταν είχα πάει δεν με άφηνε να χαϊδέψω άλλο γατάκι. Μόνο που θα πρέπει να βάλω κάτι στον ώμο μου γιατί δεν τον ξεκολάς εύκολα![]()

Δυστυχώς Ουρανία... δεν θα τον δεις.Συνήθιζε να ανεβαίνει ψηλά στο ονυχοδρόμιο... Κάτι πήγε στραβά πριν 3-4 ημέρες το βράδυ, ποιος ξέρει, έπεσε και χτύπησε άσχημα....
Και προφανώς δεν πόναγε για να φωνάξει και να τον ακούσουν και τον βρήκαν το πρωί σε άσχημη κατάσταση.
Εφυγε εχθές...:cry::cry:
Είναι απλά πολύ άδικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Το γατάκι αυτο ζούσε χρόνια στον χώρο αυτο. Πιο προστατευμένο δεν θα μπορούσε να είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τι ατυχία είναι αυτή. Όντως το μέρος ήταν πολύ καλά προστατευμένο. Υπάρχει περίπτωση να του επιτέθηκε κάποιο από τα άλλα γατάκια?
Καλό ταξίδι στον μικρούλη και εύχομαι όλα τα γατάκια μας που φεύγουν να πηγαίνουν σε ένα κόσμο καλύτερο και να μας βλέπουν από εκεί ψηλά.

drusilia
Διάσημο μέλος
Και ειναι εκει τοσο καιρο και δεν εχει παθει τίποτα... Αστα Ουρανια, εχω σκάσει κι εγώ!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
κριμα γμτΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι ρε γαμώτο !αχ!βρε βιβή γιατί?νόμιζα οτι θα τα καταφέρει κρίμα:cry:.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειλικρινά το λέω, μπορεί να τον είδα μόνο 2 φορές αλλά εγω θα τον θυμάμαι. Το ξέρω ότι και σεις δεν θα τον ξεχάσετε

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Οταν λέμε Ονυχορδόμιο, είναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ που πιάνει μέχρι ψηλά.. σωστός γατότοπος!!!!
και ανεβαίνουνε τα γατόνια και παίζουνε... και μας κοιτάνε απο ψηλά....
Πώς τα κατάφερε και ανέβηκε με μόνο τα μπροστινά του πόδια, δείχνει άλλη μια φορά πόση δύναμη είχε... και σωματική και κυριότερα ψυχική....
Μετά προφανώς όταν θέλησε να κατέβει δεν είχε την σωστή ισορροπεία και νύχια να πιαστεί για αντίσταση... και έγινε ότι έγινε....
Και πάλι αυτά είναι δικιές μου σκέψεις γιατί πραγματικά τόσα χρόνια δεν είχε πάθει τίποτα.... και δεν έγιναν αλλαγές ή αναδιακοσμήσεις..... :cry::cry::cry:
Στο καλό Τσίτσο.......
τουλάχιστον έζησες παραπάνω απο ότι θα ζούσες αλλού....
γεμάτος αγάπη, και αμείωτη φροντίδα.....

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πόσα γατούνια φιλοξενούνται στο Κέντρο Γάτας συνολικά;
Μάλλον δεν έχεις περάσει απο εκει.....

Ειναι ενας Γατοπαράδεισος!!!!!

Αν θέλεις καμία φορά, πες μου να παμε μαζι!!!! Με έχει ρωτήσει και μια φίλη μου και οταν μπορέσει θα ξαναπαμε....

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φανη
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν έχω μιλήσει με κάποιον εκει ακόμα, κι εμένα τρίτος άνθρωπος μου το είπε, οπότε κακώς ίσως βιάστικα να μιλήσω.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Το να θέλω να μαζέψω πληροφορίες για δική μου χρήση, ώστε να έχω δική μου άποψη δεν είναι νομίζω μεμπτό, ειδικά όταν μερικά πράγματα μου ακούγονται περίεργα.... Σε κάθε περίπτωση, εφόσον δεν εκπροσωπείς το Κέντρο, γιατί μου απαντάς με τέτοιο τρόπο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool