Φανη
Νεοφερμένο μέλος
Η Φανη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
15-01-08
16:53
νομιζω οτι δεν απαντησα με ασχημο τροπο κι ουτε ειχα υφος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
15-01-08
17:09
Φανή, δεν χρειάζεται κάποιος να είναι αρμόδιος για να μεταφέρει μία τέτοια πληροφορία. Άλλωστε η κοπέλα που είπε ότι ο Τσίτσος πέθανε, είπε και η ίδια ότι δεν κατάλαβε ακριβώς υπό ποιες συνθήκες συνέβη. Δεν κατηγορήσαμε κανένα. Άλλωστε ο σκοπός του forum αυτού είναι να ανταλλάζουμε απόψεις σχετικά με εμπειρίες, πληροφορίες που έχουμε και γενικώς να συζητάμε.
Επίτρεψέ μου μαζί με την chouzouris, να παρατηρήσω κι εγώ ένα περίεργο ύφος στα λεγόμενά σου.
Στενοχωρηθήκαμε για το γεγονός και δεν νομίζω ότι για να στενοχωρηθούμε για κάποιο γατάκι που πέθανε, πρέπει να μας ανήκει κιόλας. Απλώς οι περισσότεροι από εδώ τον καημένο τον γατούλη τον είχαν δει. Γιατί να μην εκφράσουν λοιπόν τη λύπη τους και την απορία τους για το τι έγινε;
Αντίο μικρέ γατούλη...
Επίτρεψέ μου μαζί με την chouzouris, να παρατηρήσω κι εγώ ένα περίεργο ύφος στα λεγόμενά σου.
Στενοχωρηθήκαμε για το γεγονός και δεν νομίζω ότι για να στενοχωρηθούμε για κάποιο γατάκι που πέθανε, πρέπει να μας ανήκει κιόλας. Απλώς οι περισσότεροι από εδώ τον καημένο τον γατούλη τον είχαν δει. Γιατί να μην εκφράσουν λοιπόν τη λύπη τους και την απορία τους για το τι έγινε;
Αντίο μικρέ γατούλη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
15-01-08
18:38
Φανή, δεν χρειάζεται κάποιος να είναι αρμόδιος για να μεταφέρει μία τέτοια πληροφορία. Άλλωστε η κοπέλα που είπε ότι ο Τσίτσος πέθανε, είπε και η ίδια ότι δεν κατάλαβε ακριβώς υπό ποιες συνθήκες συνέβη. Δεν κατηγορήσαμε κανένα. Άλλωστε ο σκοπός του forum αυτού είναι να ανταλλάζουμε απόψεις σχετικά με εμπειρίες, πληροφορίες που έχουμε και γενικώς να συζητάμε.
Αντίο μικρέ γατούλη...![]()
Συμφωνώ κι εγώ δεν μίλησε κανένας κακοπροαίρετα. Στεναχωρεθήκαμε όλοι με ένα δυνατό ζωάκι που γνωρίσαμε και έφυγε. Κανείς δεν διεκδίκησε τον Τσίτσο. Απλά επισκεπτόμενοι το κέντρο μας έκανε εντύπωση η καλοσύνη και η δύναμή του. Τι πρέπει δηλαδή να πούμε ότι δεν μας νοιάζει? Δεν μπήκαμε στο σπίτι κανενός να τον δούμε. Ίσως όμως θα πρέπει να καταλάβουμε την Φανή γιατί νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρη ότι ήταν η μαμά του και απλά στεναχωρέθηκε. Άλλωστε όλες εδώ μέσα μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τα ζωάκια και την πίκρα που νιώθουμε όταν τα χάνουμε. Τι να πει η Julia που έχουμε ανακυρήξει τον Κίκη εθνικό ήρωα. Για αυτό λοιπόν ψυχραιμία από όλες μας. Όλες την ίδια αγάπη μοιραζόμαστε.
kiseki
Νεοφερμένο μέλος
Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.
16-01-08
01:11
Αντίο κι από μένα Τσίτσο μου!
Σε γνώρισα πριν λίγο καιρό,λίγες μέρες αφότου έφυγε η γλυκειά μου Αστάρτη!Είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα μετά από ένα πολύ άσχημο ατύχημα κ' έφυγε το ίδιο ξαφνικά όπως κι εσύ.

Όταν σε κρατούσα αγκαλιά κι εσύ γατζωνόσουν όσο πιο δυνατά μπορούσες κι έδινες φιλάκια το κενό από την απουσία της γινόταν πιο μικρό.Μετά τις 26 Νοεμβρίου κάθε βράδυ κοιτάζω ένα αστεράκι κ' της λέω καληνύχτα.Από σήμερα θα λέω κ' σε σένα!
Καλό σου ταξίδι πρίγκηπα μας!Να κρατάς παρέα στην Αστάρτη μου!
Σε γνώρισα πριν λίγο καιρό,λίγες μέρες αφότου έφυγε η γλυκειά μου Αστάρτη!Είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα μετά από ένα πολύ άσχημο ατύχημα κ' έφυγε το ίδιο ξαφνικά όπως κι εσύ.

Όταν σε κρατούσα αγκαλιά κι εσύ γατζωνόσουν όσο πιο δυνατά μπορούσες κι έδινες φιλάκια το κενό από την απουσία της γινόταν πιο μικρό.Μετά τις 26 Νοεμβρίου κάθε βράδυ κοιτάζω ένα αστεράκι κ' της λέω καληνύχτα.Από σήμερα θα λέω κ' σε σένα!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
16-01-08
10:28
Αντίο κι από μένα Τσίτσο μου!
Τελικά αυτό το γατάκι κατάφερε να απαλύνει λίγο τις πληγές σε εμάς που χάσαμε τις γατούλες μας πρόσφατα.
Τι δυνατή ψυχούλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum