drusilia
Διάσημο μέλος
Καθόμουν μαζί με φίλη κτηνίατρο στην αυλή εστιατορίου σε πολύ κεντρικό σημείο και τρώγαμε περιμένοντας να μας πάρουν να πάμε για κάτι θεραπείες σε αδέσποτες γατούλες. Στα τραπέζια τριγυρνούσε μια γατούλα η οποία φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα στο στόμα. Η φίλη της έριξε μια ματιά στο στόμα και είδε ότι ήταν πολύ άσχημα λόγω ουλίτιδας, δεν μπορούσε καν να φάει. Δεν είχαμε μαζί γατοφόρο, οπότε δεν μπορούσαμε να την μεταφέρουμε στο ιατρειο.
Μου είπε λοιπον να της κάνουμε μια ενέσιμη αντιβίωση 10ημερη που πιθανότατα θα την βοηθούσε να συνέλθει. Πιάσαμε τη γάτα και της κάναμε τις ενέσεις. Ολα αυτα δίπλα στο τραπέζι μας.
Και ΚΑΝΕΝΑΣ, ουτε πελάτης, ουτε εργαζόμενος, ουτε περαστικός δεν μας ρώτησε τι κάνουμε. Και δεν φαινομαστε ακριβώς σαν άνθρωποι με κύρος, αλλα μάλλον σαν δυο τρελές ξεμαλλιασμένες... Δηλαδη κάλλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε πιάσει την γάτα να της κάνουμε ευθανασία μπροστά σε όλο τον κόσμο.
Ρε παιδια, ειλικρινα, εσεις αν βλέπατε κάτι τέτοιο δεν θα είχατε καν την περιέργεια να ρωτήσετε τι κάνουν στο ζώο;
Δεν μιλάμε εδώ για ενδιαφέρον για το ζώο, αλλά ούτε καν περιέργεια;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
(το ξέρω γιατί μου είχε τύχει περιστατικό που πλάκωναν αλλοδαπό στο ξύλο μεςς στο τραίνο και τον έκλεβαν και το ήξερα και φώναζαν για να καλύψουν την φωνή του και τον χτύπαγαν δυνατά,χαστουκια, γροθιες λέγοντας του ότι είναι πακιστανος και ότι δεν ανήκει στην χώρα μας)
Υ.Γ.Συγνώμη για το σεντόνι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι εμείς φαινόμαστε επιύνδυνες... Ημίτρελες μπορεί, αλλά όχι απειλητικές με κάποιο τρόπο.
Με τρομάζει η ιδέα οτι μπορεί ο καθένας να βουτάει ένα ζώο μπροστά σε κοινό, να του κάνει ό,τι θέλει και να μην ανακατεύεται κανεις...

ruko
Διάσημο μέλος
(το ξέρω γιατί μου είχε τύχει περιστατικό που πλάκωναν αλλοδαπό στο ξύλο μεςς στο τραίνο και τον έκλεβαν και το ήξερα και φώναζαν για να καλύψουν την φωνή του και τον χτύπαγαν δυνατά,χαστουκια, γροθιες λέγοντας του ότι είναι πακιστανος και ότι δεν ανήκει στην χώρα μας)
Χριστέ μου...:cry::cry: Δεν σε κατηγορώ, και γω θα φοβόμουν να εμπλακώ σε τέτοιο περιστατικό, αλλά έλεος βρε παιδιά.

drusilia
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Με ποιές γάτες θέλεις να ασχοληθεί και ποιός; Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι ΝΑΙ, είμαστε πια φακελωμένες ως γραφικές, ως ημίτρελλες ίσως και ως γεροντοκόρες χωρίς ζωή; Δεν έχω τι άλλο να πω, εκτός από το ότι καθημερινά διαπιστώνω πως ζούμε πια στη ζούγκλα και δεν υπάρχει επιστροφή.
Voula
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι είναι τελείως διαφορετικές οι περιπτώσεις .Εγώ προσωπικά σίγουρα και θα ρώταγα τι κάνετε στο ζώο, αλλά εγώ αγαπάω τα ζώα και πονάω για αυτά.
Οι υπόλοιποι γύρω μας τι κάνουν ? Αυτό που περιέγραψες Βιβή, δείχνει τελικά ότι όλοι εμείς είμαστε η μειοψηφία. Και εγώ στην θέση σου το ίδιο θα σκεφτόμουνα, πως είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι γύρω να μην αναρωτηθούν τι κάνετε στο ζώο. Κι όμως συμβαίνει..
Αλλά έχουμε γίνει (η μάλλον μας έχουν κάνει) να είμαστε τόσο πολύ αδιάφοροι σε όλα και να μην νοιαζόμαστε για το τι γίνεται γύρω μας,
είτε ζώο είναι είτε άνθρωπος.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και εάν προλάβαινες να ψιθυρίσεις ότι είμαστε Κτηνίατροι κλπ κλπ......

Δυστυχώς ΕΤΣΙ είναι... γιαυτό και για τους ανθρώπους - και ειδικά γαι τις κοπέλες όταν κινδυνεύουμε.. μου έχουν πει να μην φωνάζουμε ΒΟΗΘΕΙΑ αλλά ΦΩΤΙΑ!!!! Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να τρέξουν να βοηθήσουν.....

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν τύχει να δείτε κάτι τέτοιο, ή κανένα περιστατικό όπως αυτό με την κοπέλα που την χτύπησαν, σε καμία περίπτωση μην επεμβείτε. Σήμερα όλοι λίγο-πολύ έχουν κινητό. Προσπαθήστε, αν μπορείτε, να πάτε κάπου παράμερα ώστε να μην σας βλέπουν οι τρελαμένοι, καλέστε το 100 και πείτε τους πού διαδραματίζονται τα γεγονότα. Δώστε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες (τοποθεσία, περιγραφές τρελαμένων).(το ξέρω γιατί μου είχε τύχει περιστατικό που πλάκωναν αλλοδαπό στο ξύλο μεςς στο τραίνο και τον έκλεβαν και το ήξερα και φώναζαν για να καλύψουν την φωνή του και τον χτύπαγαν δυνατά,χαστουκια, γροθιες λέγοντας του ότι είναι πακιστανος και ότι δεν ανήκει στην χώρα μας)
Και μην διστάσετε να πάτε αν σας ζητήσουν να δώσετε κατάθεση.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σε τέτοια περίπτωση, εκτός αν έχεις να κάνεις με εμφανώς διαταραγμένο άτομο, αρκεί απλώς να πας και να ρωτήσεις: "Συγγνώμη, τι ακριβώς κάνετε εδώ;"Πιάσαμε τη γάτα και της κάναμε τις ενέσεις. Ολα αυτα δίπλα στο τραπέζι μας.
Και ΚΑΝΕΝΑΣ, ουτε πελάτης, ουτε εργαζόμενος, ουτε περαστικός δεν μας ρώτησε τι κάνουμε. Και δεν φαινομαστε ακριβώς σαν άνθρωποι με κύρος, αλλα μάλλον σαν δυο τρελές ξεμαλλιασμένες... Δηλαδη κάλλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε πιάσει την γάτα να της κάνουμε ευθανασία μπροστά σε όλο τον κόσμο.
Ποντάρω στο ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο άνθρωπος που κάνει ένεση σε ένα ζώο θέλει το καλό του. Αν ήθελε το κακό του, θα το φόλιαζε στη λούφα.
Havana
Διάσημο μέλος
Κατερινα το περιστατικό που λες μπορώ σε ένα βαθμό να το καταλάβω, γιατι αν πας να επέμβεις άμεσα υπάρχει κίνδυνος και για εσένα.
Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι εμείς φαινόμαστε επιύνδυνες... Ημίτρελες μπορεί, αλλά όχι απειλητικές με κάποιο τρόπο.
Με τρομάζει η ιδέα οτι μπορεί ο καθένας να βουτάει ένα ζώο μπροστά σε κοινό, να του κάνει ό,τι θέλει και να μην ανακατεύεται κανεις...![]()
την δευτερα η τριτη νομιζω...στην αγια παρασκευη στη πλατεια ..παρκαρισμενα 3 αμαξια με αλαρμ...
η 2 αγγελικες κι εγω με γαντια στα ορθια ουτε καθομασταν ουτε τιποτα ...εμβολιαζαμε τα 2 κουταβια...
ενας κυριος ερχετε με βλεπει με τη συριγγα καρφωμενη στο ζωο και μου λεει"θα μετακινησετε λιγο το αμαξι σας θελω να βγω!"
??????????????????????????/

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς ΕΤΣΙ είναι... γιαυτό και για τους ανθρώπους - και ειδικά γαι τις κοπέλες όταν κινδυνεύουμε.. μου έχουν πει να μην φωνάζουμε ΒΟΗΘΕΙΑ αλλά ΦΩΤΙΑ!!!! Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να τρέξουν να βοηθήσουν.....![]()
Και να πω επίσης ότι μπορείτε να χτυπάτε και αυτοκίνητα ιδιοκτητων για να χτυπουν οι συναγερμοί!!!Μόνο τότε θα νοιαστουν!!!
Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο!
Όσο για το 100 Ζμμπιζ αν περιμενουμε να κάνουν ΄κάτι αυτοί....ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα10, να σου θυμίσω ότι οι περισσότεροι (αν όχι και όλοι) συναγερμοί κλείνουν με τηλεχειριστήριο, οπότε υπάρχει περίπτωση ο ιδιοκτήτης να μην κοιτάξει καν έξω απ' το παράθυρό του.Και να πω επίσης ότι μπορείτε να χτυπάτε και αυτοκίνητα ιδιοκτητων για να χτυπουν οι συναγερμοί!!!Μόνο τότε θα νοιαστουν!!!Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο!
Όσο για το 100 Ζμμπιζ αν περιμενουμε να κάνουν ΄κάτι αυτοί....ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!![]()
Επίσης, το 100 είναι η πιο σωστή και λιγότερο επικίνδυνη λύση που έχεις, εκτός αν έχεις τη διάθεση και την ικανότητα να το παίξεις... Μπρους Λη ή Τζον Γουέιν!!! Φτου, φτου, μακριά από μας!
Οι περισσότεροι δεν κάνουν καν τον κόπο να το καλέσουν γιατί ή βαριούνται ή φοβούνται τη διαδικασία (τμήμα, κατάθεση) που ακολουθεί μετά. Όμως κι αυτό, το ότι βαριούνται ή φοβούνται δηλαδή, εντάσσεται στο πλαίσιο της αδιαφορίας...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα10, να σου θυμίσω ότι οι περισσότεροι (αν όχι και όλοι) συναγερμοί κλείνουν με τηλεχειριστήριο, οπότε υπάρχει περίπτωση ο ιδιοκτήτης να μην κοιτάξει καν έξω απ' το παράθυρό του.
Επίσης, το 100 είναι η πιο σωστή και λιγότερο επικίνδυνη λύση που έχεις, εκτός αν έχεις τη διάθεση και την ικανότητα να το παίξεις... Μπρους Λη ή Τζον Γουέιν!!! Φτου, φτου, μακριά από μας!
Οι περισσότεροι δεν κάνουν καν τον κόπο να το καλέσουν γιατί ή βαριούνται ή φοβούνται τη διαδικασία (τμήμα, κατάθεση) που ακολουθεί μετά. Όμως κι αυτό, το ότι βαριούνται ή φοβούνται δηλαδή, εντάσσεται στο πλαίσιο της αδιαφορίας...

Θες να μου πεις ότι δεν θα κατέβουν να δουν για ποιο λόγο χτυπάει ο συναγερμός και θα τον κλείσουν έτσι απλά????????

Το 100 είναι μια λύση που μόνο άμεση δεν θα είναι..Θα έρθουν μετά από ένα 20λεπτο βρε Ζμπιζ!!!Ο άλλος θα σε έχει προλάβει ως τότε...
Όσο για το τελευταίο, ναι οκ ισχύει ..Η αδιαφορία είναι κάτι που πλήγει τον κόσμο σήμερα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool