Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τί νέα έχουμε σήμερα από τό μαναράκι μας ;;;;![]()
Τα ίδια Όλγα μου όπως τα ξέρεις. Βρε μπας και την ερωτεύτηκε ο γιατρός και αργεί να την εγχειρίσει>????

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με εμψυχώνετε. Με κάνετε και νιώθω πολύ καλύτερα όταν σκέφτομαι πεσιμιστικά. Νόνικα την μικρούλα δεν την έχουμε βάλει ακόμα για προώθηση γιατί είναι προσωρινά στον γιατρό που θα την εγχειρίση και πρέπει να πάει σε σπιτάκι φιλοξενίας και να δωθεί και το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού για να μπορούν αν έρχονται σε επαφή τυχόν υποψήφιοι γονείς. Εκείνο που με παρηγορεί είναι ότι και η κοπέλα που προσφέρθηκε να βοηθήσει και η Ασημίνα είναι έμπειρες στην προώθηση ανάπηρων ζώων. Αλλά αυτό ειλικρινά είναι τόσο ζωηρούλι που μόνο ανάπηρο δεν δείχνει το μαναράκι.![]()
Μακαρι να πανε ολα καλα για την ζουζου...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Εδώ εμείς καί τήν ερωτευθήκαμε !!!!!Αντε όμως, να ρθεί η μέρα που θα βρεί τό σπιτικό της ,καί να πάν ΟΛΑ καλά !!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ασημίνα θα σε πάρω τηλέφωνο. Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να την προωθούμε? Έχω ψιλοαγχωθεί λίγο επειδή καθυστερεί ο γιατρός.
Lykaki
Νεοφερμένο μέλος
Περαστικά της.... Άμα χρειαστεί κάποια βοήθεια σε κάτι Καισαριανή πλευρά μην διστάσετε!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ax βρε Ουρανία μου συνειδητοποιώ ότι ξέρω ποια γάτα είναι. Είχε έρθει μια δυο φορές στο ταβερνάκι "Προλεταριακόν" που αράζω συχνά, κοντά στην Πλατεία Καισαριανής είναι, και την χαϊδέψαμε, και μόλις είδα ότι έχει πρόβλημα στο πόδι προσπάθησα να την πιάσω, αλλά τότε πετάχτηκε ο σκύλος της ιδιοκτήτριας του μαγαζίου και η γατούλα τρόμαξε και έφυγε...
Περαστικά της.... Άμα χρειαστεί κάποια βοήθεια σε κάτι Καισαριανή πλευρά μην διστάσετε!
Σε υπέρ ευχαριστούμε. Την γατούλα την βρήκαμε στο Στέκι του Λάμπρου. Το Προλεταριακόν μαζεύει γατούλες γιατί οι κυρίες είναι πολύ φιλόζωες και τις ταϊζουν
. Για να δούμε τι θα γίνει. Το γατάκι είναι αδύνατον να ξαναβγεί πάλι στο δρόμο. Δεν μπορεί να αμυνθεί και να επιβιώσει.Αν θες στείλε μου με πμ το τηλέφωνό σου
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλά, γιατί τό καθυστερεί τόσο ο γιατρός ;;;Τί δικαιολογία έχει ;;;Δέν είναι κρίμα να καθυστερεί έτσι η υιοθεσία της;; Πού ζεί τώρα τό μαναράκι αυτό ;;;Τό έχει ο γιατρός ;Τί πρόβλημα έχει καί δέν τό χειρουργεί ;;![]()
Στο ιατρείο του την έχει απλά δεν βιάζεται να το κάνει. Μας εξήγησε ότι δεν μας χρεώνει για την παραμονή της απλά όλο του τυχαίνει κάτι άλλο
τι να πω έχω μεγάλη αγωνία αν όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω σε καμμιά περίπτωση να βρεθεί ξανά στον δρόμο
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Δέν μπορείτε λίγο ...να τόν σπρώξετε να τό κάνει;;;Σπίτι ,μάλλον , δέν βρέθηκε τότε ακόμη, ε;;;;
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πρός Θεού τό μαναράκι, καί με τέτοιο πρόβλημαΔέν μπορείτε λίγο ...να τόν σπρώξετε να τό κάνει;;;Σπίτι ,μάλλον , δέν βρέθηκε τότε ακόμη, ε;;;;
![]()
Την έκανε και όλα πήγαν καλά. Η μικρή παίζει και χουρχουρίζει και ΄συνεχίζει τα ζυμαράκια με τα ποδαράκια που της έμειναν. Πολλές φορές νιώθω απαισιόδοξη γιατί χειρίζομαι αυτή την δύσκολη κατάσταση από την άλλη άκρη 10 ώρες μακριά από την γατούλα. Αλλά η μικρή σίγουρα δεν βγαίνει ξανά στον δρόμο. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά

mickey mouse
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ότι χρειαστεί είμαστε κι εμεις εδώ Ράνια,οκ?
Ευχαριστώ Μικουλίνι μου

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μικάκι ευχαριστώ που με βοήθησες με την μεταφορά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool