Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Είναι επείγον

• Thread starter Thread starter vi2ka
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είναι πανέμορφη και της αξίζει το καλύτερο σπιτάκι.Εύχομαι να το βρει σύντομα:clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ όμορφη η μικρούλα και μοιάζει πολύ στην Ραϊσούλα μου!!!:P:P:D:DΕύχομαι να βρει γρήγορα το δικό της σπιτάκι!!!:P:P:D:D Και θα είναι πολύ τυχερός αυτός που θα την πάρει γιατί τα τιγρόγατα είναι τόσο τρυφερά και καλά γατόνια!!!:D:D:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε για τις ευχές κορίτσια.

Moλις ειδα το θεμα...οχι πως ηταν κ απαραιτητο;)
τελος παντων μπραβο σας που την σωσατε :D
βασικα εγω ειμαι υπερ της στειρωσης στα ζωα αλλα οταν εγκυμωνουν θα ελεγα καλυερα οχι επειδη η εκτρωση....δεν μ πολυαρεσει..
τεσπα το δυσκολο μετα θα ηταν να δωθουν τα γατακια με τετοιο χαμο οποτε καλα κανατε ;) αντε και με ενα καλο σπιτακι τωρααα

Moλις ειδα το θεμα...οχι πως ηταν κ απαραιτητο;)
τελος παντων μπραβο σας που την σωσατε :D
βασικα εγω ειμαι υπερ της στειρωσης στα ζωα αλλα οταν εγκυμωνουν θα ελεγα καλυερα οχι επειδη η εκτρωση....δεν μ πολυαρεσει..
τεσπα το δυσκολο μετα θα ηταν να δωθουν τα γατακια με τετοιο χαμο οποτε καλα κανατε ;) αντε και με ενα καλο σπιτακι τωρααα

Άσε Φενάκι και εμένα δεν μου ήταν ευχάριστο. Αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή για το γατάκι. Δεν μπορούσε ένα τριποδάκι να εγκυμονεί και να είναι στο δρόμο ανυπεράσπιστο. Ποιος θα το φιλοξενούσε ώσπου να γεννήσει και μετά τα μωρά τι ιθα γινόντουσταν. Κι εγώ έφευγα σε 2 μέρες. Ήταν δύσκολη κατάσταση αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς κορίτσι μου:(

Παναγιτσα μου μια θεα!:clapup:
Τι γλυκο γατακι! "Τρωει και γουργουριζει!Γρου!":jumpy:
Ελιωσααααααααααααααααααααα :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Άσε Φενάκι και εμένα δεν μου ήταν ευχάριστο. Αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή για το γατάκι. Δεν μπορούσε ένα τριποδάκι να εγκυμονεί και να είναι στο δρόμο ανυπεράσπιστο. Ποιος θα το φιλοξενούσε ώσπου να γεννήσει και μετά τα μωρά τι ιθα γινόντουσταν. Κι εγώ έφευγα σε 2 μέρες. Ήταν δύσκολη κατάσταση αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς κορίτσι μου:(
Καταλαβαίνω! τωρα ψαχνει σπιτι η μικρη κουκλίτσα? αν ναι! καλή της τυχη :)
δεν ψαχνουν ολοι οι ανθρωποι για μικρα γατακια μπορει καποιος να ψαχνει για κατι μεγαλυτερο και η τιγρουλα να ειναι τυχερη:D
της το ευχομαι

Παναγιτσα μου μια θεα!:clapup:
Τι γλυκο γατακι! "Τρωει και γουργουριζει!Γρου!":jumpy:
Ελιωσααααααααααααααααααααα :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Είδες τι τρελοζούζουνο είναι η άτιμη? Σε κερδίζει. Και έχει περάσει τόσα πολλά η καημένη.

Καταλαβαίνω! τωρα ψαχνει σπιτι η μικρη κουκλίτσα? αν ναι! καλή της τυχη :)
δεν ψαχνουν ολοι οι ανθρωποι για μικρα γατακια μπορει καποιος να ψαχνει για κατι μεγαλυτερο και η τιγρουλα να ειναι τυχερη:D
της το ευχομαι

Ναι ψάχνει σπιτάκι σε άνθρωπο που να την αγαπάει πραγματικά και να μην κολλάει στο ότι θα έχει ένα ποδαράκι λιγότερο:)

παιδια..δεν ξερω τι λενε καποιοι..αλλα εγω αυτα με ενα ματακι,3 ποδαρακια κλπ...τα αγαπαω ακομα περισσοτερο απο τα αλλα...και νομιζω και οι περισσοτεροι απο εδω...ασε που δεν ξερω γιατι..αλλα ολα αυτα ειναι κουκλια!!!:D

Αν ειναι ευκολο, γραψτε ξανα καποιο τηλεφωνο ή μεηλ επικοινωνιας για το προωθήσω και εγώ στο ΦΒ....

Μακάρι να βρεθεί κάποιος να ενδιαφερθεί πραγματικά, να τό υιοθετήσει,καί είμαι σίγουρη ότι δέν θα τό μετανοιώσει!!!!!!Τέτοια γατάκια, με τέτοια προβλήματα, είναι πράγματι ΑΞΙΟΑΓΑΠΗΤΑ !!!!;)

Το γλυκό μου..τι καλό που είναι..του αξίζει το καλύτερο με ότι έχει περάσει Ράνια μου..δεν μπορεί να το εγκαταλείψει η τύχη του τώρα...:)

Keep your fingers crossed;):)
Μπορεί να είναι ανοιχτοί οι ουρανοί ΟΥΡΑΝΙΑ μας:D

Προσυχομαι για την μικρουλα Mickey και Ρανια. Ευχομαι πολυ πολυ γρηγορα να μας γραψετε καποια πολυ χαρουμενα νεα.

Kαι fingers και ότι άλλο θες Μίκη crossed.......:worry:

Προσυχομαι για την μικρουλα Mickey και Ρανια. Ευχομαι πολυ πολυ γρηγορα να μας γραψετε καποια πολυ χαρουμενα νεα.

Eυχαριστούμε πολύ Gelly μου. :)

Είχαμε κανένα νέο από τη μικρή?

τι κανει η κουκλιτσα μας η τριποδουλα;;;;θελω νεα της...:D

τι κανει η κουκλιτσα μας η τριποδουλα;;;;θελω νεα της...:D

H μικρή μαε είναι πολύ καλά Έφη μου. Βρίσκεται ακόμα προστατευμένη στο σπίτι της Χριστιάννας. Αλλά ευτυχώς δεν της δημιουργεί πρόβλημα αφού τα πάει καλά και με τα σκυλάκια που προστατεύει το κορίτσι. Περιμένει το μόνιμο σπιτάκι της ακόμα. Υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον αλλά από το ενδιαφέρον μέχρι την τελική απόφαση είναι πολύ μακριά τα πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει κάποιου την καρδούλα να χτυπήσει:). Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back