Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Είναι επείγον

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χτες η Ράνια (με τη βαλίτσα στο χέρι) κι εγώ
αφου πρώτα την έτρεξα να τσεκάρουμε την Ροδούλα στα Αηδονάκια ;) (δείτε το θέματάκι της εδώ)
πήγαμε στο σπίτι της Χριστιάννας να δούμε την Κουκλίτσα:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Λοιπόν η κοριτσάρα μας είναι μια χαρά κι έτρεξε να μας υποδεχτεί σαν κοινωνικότατη δεσποινίς που είναι.
Φτου και σκόρδα το μικρό μας είναι γερό κι ευδιάθετο και παιχνιδιάρικο
αλλά :worry::( μου είπε να σας πώ
πως ακόμα περιμένει την ολόδικη μαμά του που θα του κάνει όλο αγκαλίτσες και φιλιά
κι όλα αυτά μου τα είπε χουρχουριστά στ'αυτί
δηλαδή στα γατικά ;) "μρρρρρρρ γρρρρρμνιάου μράου μρρρρρρρ"
Καταλάβατε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η γλυκια μου αγαπουλα!!!!!!!!!!!...:D:D:D.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι πάρα πόλύ χαρούμενη, Η μικρή μου συνεργάζεται άψογα και δεν δημιουργεί προβλήματα στην Χριστιάννα αφού κάνει παρέα με την Σωτηρούλα την ταλαίπωρη σκυλίτσα που ζει χάρις στην Χριστιάννα. Μου έφυγε και εμένα ένα βάρος. Επίσης η μιικρή τρέχει βολίδα παρόλο το κομμένο ποδαράκι της που πρέπει κανείς να ξέρει για να το προσέξει. Το γατάκι είναι χαρούμενο και το είδα ακόμα πιο καλά από ότι το άφησα. Και φυσικά τα υπέροχα σμαραγδένια μάτια της είναι πλέον χαρούμενα. Η μικρή μου ειναι γατούλα για σπίτι. Και θέλουμε να βρει το καλύτερο. Άνθρωπο που δεν θα την λυπηθεί αλλά θα θαυμάσει την δύναμη αυτής της υπέροχης γατούλας.:)

βάλτε μας καμιά καινούργια φωτογραφία της

βάλτε μας καμιά καινούργια φωτογραφία της

Ρε συ ξέχασα να πάρω μηχανή. Από το αεροδρόμιο πήγα κατευθείαν με την βαλίτσα. Κι από το στρες μου να τα προλάβω όλα ξέχασα την μηχανή.:(

Το γατάκι είναι χαρούμενο και το είδα ακόμα πιο καλά από ότι το άφησα. Και φυσικά τα υπέροχα σμαραγδένια μάτια της είναι πλέον χαρούμενα. Η μικρή μου ειναι γατούλα για σπίτι. Και θέλουμε να βρει το καλύτερο. Άνθρωπο που δεν θα την λυπηθεί αλλά θα θαυμάσει την δύναμη αυτής της υπέροχης γατούλας.:)

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Όλα τα τιγρογατάκια είναι πολύ τρυφερά γατόνια!!!:P:P:D:DΕύχομαι η μικρούλα να βρει γρήγορα το δικό της σπιτάκι!!!:P:P:P

Ευχαριστούμε Ναταλία μου. Όλα τα γατάκια που παλεύουν για ένα σπιτάκι να βρουν το καλύτερο:)

Σήμερα μίλησα με τη Χριστιάννα που φιλοξενεί την Κουκλίτσα
μου είπε πως η γατούλα εχει στρεσσαριστεί πολύ και κρύβεται πίσω απο την καλαμωτή
διοτι έχει κι άλλο ένα γατάκι που της παράτησαν εκεί.
Αναγκαστικά το μωρό είναι μέσα στο κλουβί κι η Κουκλίτσα έξω
μαζί με την Σωτηρούλα το καλαζαρικό σκυλί που κι αυτό φιλοξενείται στη Χριστιάννα
Η περίπτωση της Κουκλίτσας ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ!!!
Μιλάμε για ανάπηρο γατάκι και παρακαλώ ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας
με συνεχείς αναδημοσιεύσεις στο facebook να προωθηθεί
Η Χριστιάννα βρίσκεται πέραν των ορίων δυνατοτήτων της
η Ράνια δεκάδες χιλιόμετρα μακριά
το καλοκαίρι είναι εδώ ήδη και
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!

Σήμερα μίλησα με τη Χριστιάννα που φιλοξενεί την Κουκλίτσα
μου είπε πως η γατούλα εχει στρεσσαριστεί πολύ και κρύβεται πίσω απο την καλαμωτή
διοτι έχει κι άλλο ένα γατάκι που της παράτησαν εκεί.
Αναγκαστικά το μωρό είναι μέσα στο κλουβί κι η Κουκλίτσα έξω
μαζί με την Σωτηρούλα το καλαζαρικό σκυλί που κι αυτό φιλοξενείται στη Χριστιάννα
Η περίπτωση της Κουκλίτσας ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ!!!
Μιλάμε για ανάπηρο γατάκι και παρακαλώ ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας
με συνεχείς αναδημοσιεύσεις στο facebook να προωθηθεί
Η Χριστιάννα βρίσκεται πέραν των ορίων δυνατοτήτων της
η Ράνια δεκάδες χιλιόμετρα μακριά
το καλοκαίρι είναι εδώ ήδη και
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!

Είναι και εποχή διακοπών γμτ. :( Θα σκάσω είναι κρίμα τέτοια όμορφη γατούλα να είναι στα αζήτητα επειδή της λείπει ένα ποδαράκι. Θα ξαναπάρω την Ασημίνα να δω...

η πρασινομάτα μετά απο ένα σύντομο ταξίδι ελπίδας στο σπίτι ενός υπέροχου ανθρώπου, μεγάλου σαν ιστορία...επέστρεψε στο σπίτι της Χριστιάννας.
όλη μου η καρδιά εύχεται στον σπουδαίο αυτό άνθρωπο να αναρρώσει σύντομα γιατί η Ελλάδα τον χρειάζεται
καθώς κι η Κούκλα μας χρειάζεται έναν άνθρωπο σαν κι εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές,
γι αυτό έλα γρήγορα, σε περιμένει

Θα ήταν η τέλεια κατάληξη αυτού του πλάσματος για να ήταν αληθινή. Η μοίρα δυστυχώς είναι προδιαγεγραμένη και για αυτά τα πλασματάκια.
Εγώ όμως ευχαριστώ αυτόν τον άνθρωπο για τις καλές προθέσεις που έδειξε παρόλο που το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε.
Είναι τόσο μεγάλη προσωπικότητα όσο μεγάλη είναι και η καρδιά του. Για λόγους ευνόητους δεν μπορώ να αναφέρω το όνομά του.
Συνεχίζεται ο γολγοθάς αυτής της μικρούλας που συνεχίζει να ψάχνει σπίτι.:)

Οποτε μπορείτε βάλτε φωτογραφίες της μικρής;)

Οποτε μπορείτε βάλτε φωτογραφίες της μικρής;)

Bιβή μου ΔΕΝ υπάρχει site, έντυπο ή ραδιοφωνικό μέσο που να μην έχει αναφερθεί το θέμα της, μόνο στην τηλεόραση δεν το έχουμε ανακοινώσει κι εκεί επειδή δεν υπάρχει ανάλογη εκπομπή τώρα που σταμάτησε για καλοκαίρι το Παρα Τρίχα.
Στο facebook έχω καταspamάρει όλους τους τοίχους γνωστών και λιγότερο γνωστων, τί άλλο πια....
Η παρολίγον ευτυχής υιοθεσία έγινε απο το Εθνος όπου δεν ξέρω ποιός καλός άγγελος τη δημοσίευσε απ'όλους τους ανθρώπους που την "αγκάλιασαν". Όμως πραγματικά το ΜΟΝΟ τηλεφώνημα που είχαμε ήταν απο την παρολίγο οικογένειά της η οποία συνειδητά την υιοθέτησε λόγω της αναπηρίας της και στην οποία έστω και για μια βδομάδα γνώρισε λατρεία. Όμως η ασθένεια του παρολίγον μπαμπά της ήταν ενα ακόμα πλήγμα για την Κουκλίτσα.
Του εύχομαι με όλη μου την καρδιά να αναρρώσει και να σταθεί πάλι ψηλά και δυνατός για όλους εμάς γιατί αποτελεί μέρος της ιστορίας μας.
Τώρα τη φροντίζει ο άλλος καλός μας άγγελος η Χριστιάννα που πραγματικά νοιώθω σαν παιδί μου.
Ράνια μου μη μασάς όλοι και όλα δοκιμάζονται στα δύσκολα,
και το κοριτσάκι μας μέσα απο τόσες μπόρες τελικά θα έχει την καλύτερη τύχη...

Κανένα νέο απο δω?

Και έφτασε η μέρα να πω δειλά δειλά και χωρίς πολλούς πανηγυρισμούς ότι η κοπελίτσα μας πήγε στο σπιτάκι της. Ελπίζουμε αυτή την φορά να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα και να ζήσει το πλασματάκι μας προστατευμένο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους βοήθησαν, Την Χριστιάννα που την φιλοξένησε, την Φιλοζωϊκή Καισαριανή που παρά τα δύσκολα οικονομικά ανέλαβε στείρωση εγχείριση για να της κοπεί το ποδαράκι της και φιλοξενία στον γιατρό για ένα διάστημα, την Φρατζέσκα που μου σύστησε την Σίσσυ που την έφερε σπίτι μου, την Ασημίνα που μου έδωσε τα τηλέφωνα των κοριτσιών και πως να κινηθώ, ένα πρόσωπο που εκτιμώ αφάνταστα εδώ μέσα αλλά δεν θέλει να πω το όνομά του, ξέρει εκείνη γιατί και τέλος την Μίκη που στάθηκε για αυτό το ζωάκι πραγματικά δίπλα του στην Αθήνα σαν να ήμουν εγώ, με έκανε να είμαι ήσυχη εδώ κάτω και αγωνιούσε μαζί μου σε κάθε ελπίδα που παρουσιαζόταν μπροστά μας. Έυχαριστώ και όλους εσάς που γράψατε μια ευχούλα για αυτό το πλασματάκι. Εύχομαι όλα τα πλασματάκια που βρίσκουμε να έχουν μια καλή τύχη:)

ααααααααααααα..ποσο χαιρομαι..επιτελους!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:...ευχομαι να πανε ολα καλα στο καινουργιο της σπιτακι...:D

ααααααααααααα..ποσο χαιρομαι..επιτελους!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:...ευχομαι να πανε ολα καλα στο καινουργιο της σπιτακι...:D

Ευχαριστώ Πουπού μου φοβάμαι να χαρώ ρε παιδί μετά από την προηγούμενη απογοήτευση που πήρα. Αλλά όλα καλά θα πάνε:)

Ευχαριστώ Πουπού μου φοβάμαι να χαρώ ρε παιδί μετά από την προηγούμενη απογοήτευση που πήρα. Αλλά όλα καλά θα πάνε:)

ναι..το καταλαβαινω απολυτα..και εγω το ιδιο θα ενιωθα...αλλ ολα καλα θα πανε...φανταζομαι οτι θα υπαρχει καποια επικοινωνια με αυτον που την υιοθετησε..

ναι..το καταλαβαινω απολυτα..και εγω το ιδιο θα ενιωθα...αλλ ολα καλα θα πανε...φανταζομαι οτι θα υπαρχει καποια επικοινωνια με αυτον που την υιοθετησε..

Εννοείται την υιοθέτησε η μαμά μιας κοπέλας που ασχολείται ενεργά με αδέσποτα:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back