Υπάρχει περίπτωση εξέταση αίματος να βγει λανθασμένη;

Thea

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Thea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα.
Καλησπέρα... προχθές πήρα τις εξετάσεις αίματος της μικρής μου και βγήκε αρνητική στο τοξόπλασμα,στο aids και στην λευχαιμία...Όμως βγήκε θετική 1/200 στη λοιμώδη περιτονίτιδα...υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος διάγνωση? γιατί η μικρή δεν φένεται να έχει κανενά συμπτωμα και στεναχωριέμαι πολύ...το ξέρω πως η συγκεκριμένη ασθένεια είναι ανίατη... αλλα λέω μήπως έχει γίνει κανα λάθος?
icon9.gif
heart.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ακριβώς σημαίνει 1/200, τι σου είπε ο γιατρός?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η γιατρός μου είπε πως αυτό σημαίνει οτι ο οργανισμός της έχει παράγει αντισώματα κ τώρα το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε μήπως παραμείνει απλός φορέας η τελικά νοσίσει...το θέμα είναι πως οι περισσότεροι φίλοι μου με πιέζουν να παω και σε άλλο κτηνίατρο για να το επαληθεύσουμε...τι να κάνω δε ξέρω...:(:cry:

1/200 ειναι σαν την απαρχη , η το στιγμα, ξανακανε εξεταση , μπορεις να τη στειλεις και στο παστερ για πιο εγκυρο αποτελεσμα...μια δευτερη γνωμη ειναι πανατα ευκπροσδεκτη σε τετοια θεματα...:/:

Καλό θα ήταν αν η γατούλα σου καθόταν εύκολα να εξεταστεί να έπαιρνες και άλλη μια γνώμη. Τουλάχιστον αν συμβεί κάτι δεν θα κατηγορείς τον εαυτό σου:/:

Καλό θα είναι να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη! Αφού μένεις Αθήνα γιατί δεν πας στον Αίλουρο. Εχω διαβάσει τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν εδώ μέσα.;)

σε ποιά περιοχή είναι? απλά φίλοι μου οι οποίοι ψάξαν για την αρρώστεια με τρομοκράτησαν...αλλά και τα ποσοστά μου φάνηκαν πολύ χαμιλά...

Συμφωνώ να πάρεις μια δεύτερη γνώμη, αξίζει τον κόπο. Ο Αίλουρος είναι στο Π.Φάληρο.

ελα πεδιον αρεως που μενεις μπορεις να πασ αιμα στο παστερ ανετα που ειναι β.σοφιας και επισης εχεις και μια καλη κτηνιατρο εκει κοντα την αγγελακη (πουλιου και αμαλιαδος πισω απο τα goodys τα πανω), ο αιλουροε ειναι στο φαληρο.

το θέμα είναι πως δεν μου έχει τύχει να περάσει απο τη ζωή μου ένα τόσο
ήρεμο και υπάκουο γατί...και δεν πεδεύτηκα για να την εκπαιδεύσω...απο μόνη της...και στεναχωριέμαι πολύ...:cry:

Πήγαινε στον Αίλουρο και θα μάθεις. Σίγουρα πράγματα.
Διεύθυνση και τηλέφωνο θα βρεις στο www.ailouros.gr

στα goodys πάνω στην αλεξάνδρας λες? βασικά πως θα της πάρω αίμα για να το πάω στο παστέρ?:redface:

εν τω μεταξύ η κτηνίατρος μου ξεκαθάρισε πως δεν μπορώ να την στειρώσω λόγω της ασθένειας.....

καταρχήν ψυχραιμία:). Πάρε μια δεύτερη μέρα από άλλον γιατρό, συνιστώ και εγώ τον Αιλουρο και αν τελικά ισχύει, συζήτησε τις πιθανότητες που έχει να νοσήσει ή όχι και φυσικά τη στείρωση..

Να τη στειρώσεις γιατί δε μπορείς? Απαγορεύονται οι επεμβάσεις οταν έχει αυτή την ασθένεια?

μάλλον...έτσι μου είπε...ότι δεν μπορώ να την στειρώσω...θα προσπαθήσω απο βδομάδα να κλείσω ένα ραντεβού στον αίλουρο γιατί απ'ότι διάβασα τον συστήνουν πολύ...

εν τω μεταξύ η κτηνίατρος μου ξεκαθάρισε πως δεν μπορώ να την στειρώσω λόγω της ασθένειας.....
ειναι καποιες ασθενειες οπως πχ το καλαζαρ στα σκυλια που αν ειναι σε προχωρημενο σταδιο δεν την αντεχουν την επεμβαση, εσενα >(αν εχει) ειναι στην απαρχη , δεν θα της πασει βαρια η επεμβαση στα σιγουρα θα σου πει γιατρος αφου δει τις εξετασεις (αναστασια αγγελακη πουλιου και αμαλιαδος γωνια. εννοω τα πανω goodys αλεξανδρας και κηφισιας) πηγαινα 12 χρονια σαυτην οσο εμενα αμπελοκηπους .. αιμα αν δεν μπορεις να παρεις εσυ με ενεση καλο ειναι να στο κάνει γιατρος , να διαχωρησει τον ορο του και να στο δωσει σε συσκεβασια να το πας εσυ στο παστερ , δεχονται δειγματα αιμολιψιας μεχρι τις 1.00 κοστιζει 40 ευρω και τα αποτελεσματα ειναι 100/100 εγκυρα..καλη τυχη ευχομαι...περιμενουμε νεα απο το ψιψι σου

θα πρεπει να κανετε και γενικες αιματο εκτος απο την εξεταση για την περιτονιτιδα, τα τεστ που κυκλοφορουν δεν ξεχωριζουν τον ιο της περιτονιτιδας απο αλλους ιους της ιδιας οικογενειας που υπαρχουν στο εντερο της γατας θα πρεπει να γινουν γενικη αιματος και βιοχημικες με ιδιαιτερη εμφαση στις πρωτεινες του αιματος και να συνεκτιμηθουν με τα αποτελεσματα των ορολογικων εξετασεων για την περιτονιτιδα:):)

Ευτυχώς έχουμε και τον γιατρό της παρέας να μας τα λέει πιο λιανά και επιστημονικά!:up::up::up::happy::happy::happy:

θα ανεβασω και ενα θεματακι με ποια συμπτωματα ειναι σοβαρα και πρεπει να ανησυχουμε και ποια οχι τοσο :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back