Υπάρχει περίπτωση εξέταση αίματος να βγει λανθασμένη;

Περαστικά της μωρέ:(

Εύχομαι τα αποτελέσματα να μην δείξουν απολύτως τίποτα...
Θα περιμένουμε νεα σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eμεις την καναμε το πρωι την εξεταση αιματος.Ειπαν οτι αυριο βραδυ θα μας πουν τα αποτελεσματα απο το τηλεφωνο και μετα τα στελνουν.Η Μελινα ακομα δεν μπορει να περπατησει,δεν εχει συνελθει απο τη ναρκωση ακομα και εχουν περασει τοσες ωρες...Για την ακριβια 10 ωρες.
Ετσι κανουν ολες οι γατες η η δικη μου επειδι ειναι πολυ αδυνατισμενη και ταλαιπορημενη(ηπιε και χτες πρωι το Panadol-πως τη γλυτωσε και απο αυτο).Ειναι μονο 1700 γραμμαρια και ειναι 5 μηνων...

Πωπω το καημένο είναι πολύ αδύνατο! Γι'αυτό αργεί να συνέλθει από τη νάρκωση. Καμιά βιταμίνη της δίνεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω εαν εχεις δει στο forum τελ.μερες το τι εχει περασει απο την αρχη αυτο το καημενο γατακι,λογο συντομης εξηγησεις χτες βραδυ ηταν το αποκοριφομα οταν εμαθα στο mycat οτι η γατες πεθαινουν με το Panadol το οποιο της εδωσα της Μεληνας το πρωι.Πηρα τηλ.τον Αιλουρο και του τα`πα με λεπτομερια.Λοιπον μου ειπε να τα σταματησουμε ολα τα φαρμακα και να περιμενουμε αιματολογικες...Βλεπουμε μετα..

καλησπέρα...η καλυψώ έφαγε ένα κομμάτι μαρούλι...θα την πειράξει λέτε;

Το μαρούλι? Οχι..τι να την πειράξει...πλυμένο ελπίζω.

Γειά σου καλή μου. Μην ανησυχείς. Δεν θα πάθει τίποτε!!!:):):)

Δεν θα παθει τιποτα:) το πολυ πολυ αν ειναι μεγαλο το κομματι να κανει πρασινα κακακια:blink::redface:

Τι λες τώρα; Εμένα μου κλέβει από το νεροχύτη μαρουλόφυλλα όταν πλένω το μαρούλι για τη σαλάτα... Το θέλει με σταγόνες νερού επάνω, αλλά πρέπει να το βουτήξει και να το φάει, αν της το δώσω εγώ δεν είναι το ίδιο νόστιμο...:rolleyes:
Να της δίνεις καμιά φορά, τη θέλουν και την πρασινάδα τους.

Εχουμε νεα επιτελους.
Βγηκαν οι εξετασεις αιματος.Δεν τις εχω δει αλλα προφορικα μονο ξερουμε οτι εχουμε παγκρεας.Ουτε AIDS oυτε λευχαιμια,μονο λιγη αναιμια(λογο των ιωσεων που περασαμε) και αυτο...
Τωρα???:|:|

Για αυτο εχει διαρροιες και δεν παιρνει τα επανω της θα πρεπει να συμπληρωνεις την τροφη της με παγκεατικα ενζυμα

Περαστικά και απο μας!!!!!!!! :)
Τώρα το είδα... :redface:

ευθανασια?

Και λαθος πληροφορια σας εδωσα...
Εχουμε και λιγο aids(+)και αναιμια...
Μου το ειπε η κτηνιατρος οταν τη πηρα τηλεφονω το βραδυ για να ρωτησω λεπτομεριες για τις τημες του παγκρεας.:(
Και μου προτινε να της κανω ευθανασια:mad::mad::mad:!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι σημερα η Μελινα μας αποφευγει ολους και εκει που καθεται μονη την βλεπω να κανει κατι περιεργες κινησεις σαν να παει να κανει εμετο αλλα χωρις τον καταλληλο ηχω,βασικα σφηγει το σωμα της σαν να ποναει αλλα ουτε νιαουριζει ουτε τιποτα:cry:ουτε τρωει ουτε πινει...

Προτού κάνεις ο,τιδήποτε, συμβουλεύσου ξανά τον Αίλουρο!!! Υπάρχουν γάτες που ζουν κι ας είναι φορείς του AIDS. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά ξαναμίλα με τον Αίλουρο.
Μην απογοητεύεσαι...! Εσύ κάνεις ήδη ο,τι περνά από το χέρι σου.
Λυπάμαι πάντως για τη γατούλα σου. Τι κρίμα ρε γαμώτο... :(

Προτού κάνεις ο,τιδήποτε, συμβουλεύσου ξανά τον Αίλουρο!!! Υπάρχουν γάτες που ζουν κι ας είναι φορείς του AIDS. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά ξαναμίλα με τον Αίλουρο.
Μην απογοητεύεσαι...! Εσύ κάνεις ήδη ο,τι περνά από το χέρι σου.
Λυπάμαι πάντως για τη γατούλα σου. Τι κρίμα ρε γαμώτο... :(
Ευχαριστω,
Τι φατσονια ειναι αυτα στο avatar σου?:lol:
Μου φτιαξανε το κεφι για λιγο...

Είναι η Πίνα μου ως μαμά! Με την κοντεσσούλα μωράκι και στην άλλη photo με τον Λούη μωράκι :redface:
Πάντως για το μικρό σου, μην προχωρήσεις ακόμη στην ευθανασία, εάν δεν το εξαντλήσεις το θέμα.
Ψάξε το και αν δεις ότι η γατουλίτσα υποφέρει, τότε προχώρα το.. Αλλά και πάλι ψαξε το καλά. :/::(

Zorica, αφού το θέμα έφτασε ως εδώ, ο καταλληλότερος για να πάρει μια απόφαση είναι ο Αίλουρος. Η ευθανασία δεν είναι παίξε-γέλασε, πρέπει να την πας και σύντομα... Εύχομαι τα καλύτερα.

Zorica, κατ' αρχήν το ότι είναι φορέας του FIV δεν σημαίνει ότι έχει AIDS, απλώς ότι κάποια στιγμή στη ζωή της μπορεί να πάθει. Κυρίως, σημαίνει ότι δεν πρέπει να ζευγαρώσει ή να δαγκώσει υγιή γατιά, για να μην τους μεταδώσει τον ιό. Επομένως, το ότι είναι φορέας του ιού σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για ευθανασία!! :blink:
Καθώς τον ιό τον κόλλησε προφανώς από την μαμά της, θα ήταν καλό να επικοινωνήσεις και με την οικογένεια που σου την έδωσε, να τους ενημερώσεις σχετικά και να τους πεις να στειρώσουν τη γάτα τους, για να μη γεννήσει κι άλλα γατάκια-φορείς του ιού.
Για όλα τα υπόλοιπα, υπομονή μέχρι να σας δει ο Αίλουρος.
Περιμένουμε τα νέα σας! :)

Και λαθος πληροφορια σας εδωσα...
Εχουμε και λιγο aids(+)και αναιμια...
Μου το ειπε η κτηνιατρος οταν τη πηρα τηλεφονω το βραδυ για να ρωτησω λεπτομεριες για τις τημες του παγκρεας.:(
Και μου προτινε να της κανω ευθανασια:mad::mad::mad:!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι σημερα η Μελινα μας αποφευγει ολους και εκει που καθεται μονη την βλεπω να κανει κατι περιεργες κινησεις σαν να παει να κανει εμετο αλλα χωρις τον καταλληλο ηχω,βασικα σφηγει το σωμα της σαν να ποναει αλλα ουτε νιαουριζει ουτε τιποτα:cry:ουτε τρωει ουτε πινει...

Πάρε καλή μου μια δεύτερη άποψη και επειγόντως γιατι αν έχει σταματήσει να τρώει κι όλας η γατούλα δεν ακούγεται καλό.
Το aids ειναι το ταλευταιο που πρέπει να σε απασχολεί...

Καλά, εννοείται ότι κλείνεις αμέσως ραντεβού με τον Αίλουρο, έτσι; Άκου ευθανασία... Κοιτάξτε το λιγάκι, τα παιδιά που σου λένε όσα σου λενε εδώ, ξέρουν, έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά.
Και μην απογοητεύεσαι, Zorica, ο Πάνος στον Αίλουρο θα σας πει ακριβώς ό,τι χρειάζεται να γίνει για να ζήσετε όλοι καλά με τη γατούλα σας.

περιτονιτιδα

Εμενα ο γατος μου εχει περιτονιτιδα εδω και 5 χρονια και ειναι μια χαρα. Μονο μερικες φορες ( μια φορα το 6μηνο και αν) κανει καποια στομαχικα που με λιγο tagamet ειναι οκ. Τωρα ο γατος ειναι 7 ετων!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back