Υπάρχει περίπτωση εξέταση αίματος να βγει λανθασμένη;

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η Ελληνικη σχολη τωρα ειναι κανουμε στειρωση οποτε το θυμηθουμε και συνηθως ειναι συνενοημενοι και ερχονται ολοι την ιδια μερα στον κτηνιατρο :blink:.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Απ' όσο ξέρω πάντως, στο εξωτερικό η στείρωση σε μικρές ηλικίες γίνεται και από σωματεία που δίνουν αδέσποτα για υιοθεσία, επειδή έχει διαπιστωθεί ότι παρόλο που η στείρωση είναι όρος σε όλα τα συμφωνητικά, μόνο το 50% των νέων γονέων στειρώνουν το ζώο τους.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμα τα προοριζουν για εκτροφεια,τοτε γιατι μετα τα πουλανε με αλλη τιμη?:confused:

αυτά που πάνε σε ιδιώτη τα στειρώνουν και τα πουλάνε από 600 - 800 ευρώ, αυτά για εκτροφείο από 1200 ευρώ γιατί θα τα ζευγαρώσει ο εκτροφέας και θα πουλήσει τα μικρά..εκτός αυτό, αυτά που πάνε σε εκτροφείο είναι μορφολογικά "καλύτερα" εκπληρούν τα στάνταρ της ράτσας δηλαδή καλύτερα

(νομίζω πως ξεφύγαμε όμως από το θέμα:redface:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή μου οι γάτες δεν ειναι σαν τα σκυλιά δεν εχουν περίοδο με αιμα... εχουν απλά οιστρο και αρχίζει ανάμεσα στους 5 -9 μήνες ανάλογα με τη γατα.. τοτε ειναι η καταλληλη περίοδος να την στειρώσεις μιας και το ζευγάρωμα ειναι καλο να αποφευγεται γιατι εχει επιπτώσεις στα αδέσποτακια
Καλα,καλα:)

αυτοι που παιρνουν τα "φτηνα" γατακια παιρνουν υποδεεστερα μορφολογικα και με πιθανοτητα να εχουν κληρονομικες ασθενειας γι αυτο και τα στειρωνει για να μην αναπαραχθουν:blink:

Πράγματι, οι κληρονομικές ασθένειες είναι μεγάλο ζήτημα και οι εκτροφείς έχουν καταφέρει να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό κάποιες απ' αυτές με την επιλεκτική αναπαραγωγή. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που στειρώνουν τα γατάκια (εκτός από τον καθαρά εμπορικό).:P

Πράγματι, οι κληρονομικές ασθένειες είναι μεγάλο ζήτημα και οι εκτροφείς έχουν καταφέρει να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό κάποιες απ' αυτές με την επιλεκτική αναπαραγωγή. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που στειρώνουν τα γατάκια (εκτός από τον καθαρά εμπορικό).:P
Τωρα ηρθες στα λογια μου.Αυτο εννωουσα και εγω οταν μου ειπατε οτι εχουμε ξεφυγει απο το θεμα:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back