kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bubbles
Νεοφερμένο μέλος
Τα τέσσερα γατάκια που είναι ακόμη προς υιοθεσία! Τα χρωματιστά είναι θηλυκά. Το έντονο μαύρο και πιο μεγαλόσωμο είναι θηλυκό και το μικρό γκριζομαύρο είναι αρσενικό! Η μαυρούλα είναι πολύ παιχνιδιάρα!! Ο μαύρος με τις γκρι πιτσίλες είναι αυτός που τράβηξε τα περισσότερα και χαιρομαι πολυ που τελικά σώθηκε και μεγάλωσε κιόλας! Πρέπει να ήταν από τα τελευταία της γέννας των 9 γατιών! Αυτός είναι πολύ γουργούρης, με το που τον αγγίξεις! Δείτε τις ολοκαίνουριες φωτογραφίες και αγαπήστε τα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ευχομαι να βρουν συντομα σπιτακια και τα υπολοιπα μωρακια σου και το μονο που εχω να πω για σενα ειναι οτι εισαι αξιεπαινη.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
^
Καινούριες φωτογραφίες

Ενδεικτικές φωτογραφίσκες μας, να πάρετε μια γεύση

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Είναι από πάνω μαύρο και από κάτω τιγρέ; Πανθηροτιγράκι δηλαδή;;

Θα ήθελα να μπορώ να διπλασιάσω τις γάτες μου ΤΩΡΑ!!
Bubbles
Νεοφερμένο μέλος
Και απίστευτα γουργουρης, δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί γατάκια να γουργουρίζουν τόσο πολύ όσο αυτό και η ταρταρουγίτσα!! Ρωτήστε φίλους και γνωστούς αν θέλουν κάποιο!! Έχουμε τα καλύτερα μωράκια, έτοιμα για σπίτι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

A-Ch
Νεοφερμένο μέλος
Bubbles
Νεοφερμένο μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

'Αντε τα μαναράκια, να πάνε σπίτι τους και γρήγορα!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ' ό,τι βλέπω η Άννα ξέχασε να σας δείξει αυτό το τρομερό βιντεάκι της ταρταρουγίτσας Μόκας

Θαυμάστε την σε τρομερά άλματα και ευχηθείτε της περαστικά καθώς χθες το πρωί έπαθε θλάση, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία! Εγώ, ξαναβλέποντας αυτό το βιντεάκι, εικάζω ότι το βράδυ που κοιμάται η αδερφή μου, προφανώς η Μόκα κάνει γυμναστική, άλματα και επιθέσεις μέχρι τελικής πτώσεως, εξου και η θλάση

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα γατάκια είναι τέλεια. Όπως πρέπει να είναι τα γατάκια της ηλικίας τους! Άλλοτε άτακτα και τρεχαλιάρικα και άλλοτε ασύλληπτα ζουζούνια και γουργούρια. Δεν κάνουν ζημιές αλλά είναι πολύ παιχνιδιάρικα.

Θα σας κάνω μια μίνι παρουσίαση των πρωταγωνιστών της περιπέτειας που λέγεται
"Γατάκια που σώθηκαν, έζησαν, μεγάλωσαν και εξελίχθηκαν σε κουκλιά: Σας περιμένουν να τα πάρετε μια αγκαλιά και να τα βάλετε στο σπίτι και την καρδιά σας".
Έχει μεγάλο τίτλο η ταινία μας!
Πάμε να δούμε λοιπόν τους πρωταγωνιστές μας:1. Σάνσα.
Είναι η ατακτούλα της παρέας. Αυτή που ξεσηκώνει τα υπόλοιπα, η τσαούσα! Ωστόσο.. είναι τρομερό γουργούρι και πολύ χαδιάρα. Έχει πολλή πλάκα το ότι αν είμαι στην κουζίνα για κάποια ώρα και μετά φύγω, και πάω ας πούμε στο μπάνιο, η Σάνσα θα κάνει ένα μικρό κλαματάκι, σα να ρωτάει πού πήγα. Μόλις με ξαναδεί, κάνει την αδιάφορη και τρέχει μακριά

2. Μόκα.
Το κουκουβαγάκι μας! Ανήκει στα δύο μικρόσωμα της παρέας (μαζί με τον Γκίζμο, βλέπε παρακάτω) και ταλαιπωρήθηκε πολύ στην αρχή. Είχαμε φοβηθεί ότι ίσως να μην τα καταφέρει, αλλά μας διέψευσε πανηγυρικά
Είναι κανονική γουργουρομηχανή, της αρέσουν πολύ οι αγκαλιές και κάνει τρομερά άλματα. Είναι κι αυτή μεγάλο πειραχτήρι και τρεχαντήρι, αλλά είναι ακόμα πιο χαδιάρα απ' τη Σάνσα. Είναι η αγαπημένη μου 
3. Γκίζμο.
^ ο ξαπλωμένος.
Το μαύρο αγοράκι μας. Είναι μακράν το πιο γουργούρι και το πιο χαδιάρικο αδερφάκι απ' όλα. Πάρα πάρα πολύ αγαπησιάρικο, με το που το ακουμπάς βάζει μπροστά το γουργούρισμα.
Όταν παίζει με τα αδερφάκια του είναι πολύ γλυκούλι γιατί ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμο να παρατήσει το παιχνίδι και να κάνει χαδάκια. Αμέσως μετά βέβαια ξαναρχίζει τα τρεχαλητά. Όταν τον χαϊδεύω με κοιτάει με κάτι ματάκια σα να λέει "ευχαριστώ που με σώσατε" και κάθε φορά συγκινούμαι 

4. Μουρίτσα.
^ πάνω στην Σάνσα είναι πολύ μαλακά.
^ τέρμα δεξιά. Μαζί με την Μόκα, πάνω μου. Λουμπάγκο για να μην ξεβολευτούν.
Το μαύρο κοριτσάκι μας! Έχει τον πιο ήρεμο χαρακτήρα απ' όλα και μου θυμίζει αρκετά την Άρια. Είναι πιο "μοναχική" από τα άλλα, καθώς της αρέσει να κοιμάται μόνη της συνήθως όσο τα υπόλοιπα κάνουν σαματά. Παίζει ορεξάτα και χαρούμενα μαζί τους και όταν βαρεθεί θα πιεί το νεράκι της και θα πάρει τον ύπνο της. Είναι δηλαδή ντίβα!
Αν κάτσεις κάπου, θα έρθει σίγουρα να κάτσει πάνω σου. Είναι η μόνη που το κάνει με τόση συχνότητα και συνέπεια
Είναι στάνταρ, 100%! Ωστόσο, δεν τρελαίνεται για χάιδεμα και δε γουργουρίζει δυνατά όπως τα υπόλοιπα. Κάνει ένα πολύ πολύ διακριτικό γουργουρητό όταν και αν αυτή το θελήσει 8) Όταν θέλει να παίξει, θα παίξει, δε θα δελεαστεί με φαγητά και τέτοια. Και αυτή κοιτάει με ίδια ματάκια με τον Γκίζμο. Σα να λέει "εγώ τρελό γουργούρι δεν είμαι, αλλά σε αγαπάω και σε ευχαριστώ που μου έδωσες μια ευκαιρία". Πάλι συγκινούμαι 

Όλα μαζί!
Είναι πάρα πολύ αγαπημένα, κοιμούνται όλα μαζί, παίζουν χαρούμενα.. Είναι φοβερά γατάκια

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μόκα (ταρταρουγίτσα) και ο Γκίζμο (μαυράκης), λοιπόν, είναι τα γατάκια που έμειναν με την αδερφή μου. Η Μόκα θα παραμείνει σίγουρα μαζί μας και είναι πολύ πιθανό να μείνει και ο Γκίζμο. Υπάρχουν μόνο κάποιοι ενδοιασμοί για το κατά πόσο θα τα καταφέρει η αδερφή μου αν χρειαστεί να τα μετακινήσει σε διακοπές και τέτοια πράματα (πχ αν παίζει πρόβλημα στη μεταφορά δύο γατιών με την αεροπορική, αν τυχόν φέρουν αντίρρηση). Βέβαια, μετά το ντάντεμα και το μεγάλωμα οχτώ γατιών θα έπρεπε να μη μασάει με τίποτα, αλλά τι να πεις

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και ας ευχηθούμε όλοι τα γατάκια που χαρίστηκαν να έχουν μια όμορφη ζωή χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα

anna 21
Δραστήριο μέλος
καλη ζωη γατουνακια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool