Υπέροχα ορφανά γατάκια ζητούν σπιτάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μακαρι και τα υπολοιπα να βρουν το παντοτινο τους σπιτακι!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.flickr.com/photos/97052205@N07/sets/72157634299816078/

Τα τέσσερα γατάκια που είναι ακόμη προς υιοθεσία! Τα χρωματιστά είναι θηλυκά. Το έντονο μαύρο και πιο μεγαλόσωμο είναι θηλυκό και το μικρό γκριζομαύρο είναι αρσενικό! Η μαυρούλα είναι πολύ παιχνιδιάρα!! Ο μαύρος με τις γκρι πιτσίλες είναι αυτός που τράβηξε τα περισσότερα και χαιρομαι πολυ που τελικά σώθηκε και μεγάλωσε κιόλας! Πρέπει να ήταν από τα τελευταία της γέννας των 9 γατιών! Αυτός είναι πολύ γουργούρης, με το που τον αγγίξεις! Δείτε τις ολοκαίνουριες φωτογραφίες και αγαπήστε τα!!! :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι πολύ όμορφα! Λατρεύω τα μαύρα γατάκια, την καλύτερη τύχη να έχουν :)

Ειναι απιθανα ολα τους, αυτα τα κοιλακια φορα παρτιδα και οι αυτουμπιτσες οι τεραστιες ειναι το κατι αλλο. Εκεινο δε το μαυρο το ανασκελο μου ερχεται να το φαω.
Ευχομαι να βρουν συντομα σπιτακια και τα υπολοιπα μωρακια σου και το μονο που εχω να πω για σενα ειναι οτι εισαι αξιεπαινη.

https://www.facebook.com/kateu8eian...10151607428417310.1073741826.693677309&type=3

^
Καινούριες φωτογραφίες :D

1016166_10151656421032310_1661304113_n.jpg

1016060_10151656421147310_966517193_n.jpg

1016613_10151656421422310_867979807_n.jpg

1016120_10151656421787310_1539830198_n.jpg

1044454_10151656422562310_1728481544_n.jpg

1012317_10151656422152310_118031506_n.jpg

1173_10151656422322310_1587883190_n.jpg

Ενδεικτικές φωτογραφίσκες μας, να πάρετε μια γεύση :spasiklas::popcorn:

'Εχω να πω ότι η μαυρογατούλα η μεγάλη μοιάζει στη Δύο μου όταν ήταν μωράκι! Η μικρή με το πορτοκαλοτιγρέ ποδαράκι πρέπει να είναι απίστευτο τρελόγατο, να μη βαριέσαι ποτέ! Η άλλη η ταρταρουγίτσα είναι ολοκάθαρα ΚΥΡΙΑ..."Είμαι όμορφη και το ξέρω. Προσκυνήστε με!" Και τελειώνω με αυτό που αν θυμάμαι καλά είναι το αγόρι της παρέας. Δεν υπάρχει το γατούμπι! 'Ερωτας :inlove::inlove::inlove:
Είναι από πάνω μαύρο και από κάτω τιγρέ; Πανθηροτιγράκι δηλαδή;; :eek:
Θα ήθελα να μπορώ να διπλασιάσω τις γάτες μου ΤΩΡΑ!!

Κάπου πήρε το μάτι μου ένα γλωσσάκι...... Λιώνω!!!!!

Ναι, είναι πανθηροτιγράκι!!! :D Και απίστευτα γουργουρης, δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί γατάκια να γουργουρίζουν τόσο πολύ όσο αυτό και η ταρταρουγίτσα!! Ρωτήστε φίλους και γνωστούς αν θέλουν κάποιο!! Έχουμε τα καλύτερα μωράκια, έτοιμα για σπίτι!!

Μα είναι υπέροχα όλα τους!! τι όμορφα...πόσο μεγάλωσαν...τα κοιλάκια τους για φάγωμα!!!:D

Απίστευτα όμορφα τα μωράκια. Καλά δε, ο πανθηροτιγρούλης που μάλλον θα ανοίξει και λίγο μεγαλώνοντας θα είναι συγκλονιστικός!!!Και αυτό το κοριτσάκι με το πορτοκαλί πόδι μου θυμίζει την διάσημη Venus, με το μισό μαύρο-μισό πορτοκαλί πρόσωπο. Μακάρι να έχουν όλα την καλύτερη τύχη. Μπράβο, μπράβο!!!

σήμερα τα τέσσερά μας που ακόμη ψάχνουμε σπιτάκι, κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια! Φοβηθήκαμε λίγο, τώρα πλενόμαστε σχολαστικά, δεν μας άρεσε εκεί έξω...Ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί μόνιμη αγκαλίτσα και για μας, όπως βρήκαν τα αδερφάκια μας και ένα σωρό ακόμη αδέσποτα γατάκια!

Και να είναι μεγάλη, ζεστή κι αγαπημένη αυτή η αγκαλιά! Σύντομα γατούδια μου στον δικό σας επίγειο παράδεισο! :)

Με τις υγείες τους τα εμβολιάκια! :)
'Αντε τα μαναράκια, να πάνε σπίτι τους και γρήγορα!!

Σύντομα σε σπίτια ζεστά από αγάπη :)

https://www.youtube.com/watch?v=fEo2xYZ15bM&t=1m15s

Απ' ό,τι βλέπω η Άννα ξέχασε να σας δείξει αυτό το τρομερό βιντεάκι της ταρταρουγίτσας Μόκας :beer:

Θαυμάστε την σε τρομερά άλματα και ευχηθείτε της περαστικά καθώς χθες το πρωί έπαθε θλάση, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία! Εγώ, ξαναβλέποντας αυτό το βιντεάκι, εικάζω ότι το βράδυ που κοιμάται η αδερφή μου, προφανώς η Μόκα κάνει γυμναστική, άλματα και επιθέσεις μέχρι τελικής πτώσεως, εξου και η θλάση :P

Είμαι στα Γιάννενα και κάνω γατο-σίτινγκ για λίγες μέρες 8)

Τα γατάκια είναι τέλεια. Όπως πρέπει να είναι τα γατάκια της ηλικίας τους! Άλλοτε άτακτα και τρεχαλιάρικα και άλλοτε ασύλληπτα ζουζούνια και γουργούρια. Δεν κάνουν ζημιές αλλά είναι πολύ παιχνιδιάρικα. :huglove:

Θα σας κάνω μια μίνι παρουσίαση των πρωταγωνιστών της περιπέτειας που λέγεται

"Γατάκια που σώθηκαν, έζησαν, μεγάλωσαν και εξελίχθηκαν σε κουκλιά: Σας περιμένουν να τα πάρετε μια αγκαλιά και να τα βάλετε στο σπίτι και την καρδιά σας"
.

Έχει μεγάλο τίτλο η ταινία μας! :book: Πάμε να δούμε λοιπόν τους πρωταγωνιστές μας:

1. Σάνσα.
P7170533_zpsd79aa278.jpg

P7150470_zps539a857d.jpg

Είναι η ατακτούλα της παρέας. Αυτή που ξεσηκώνει τα υπόλοιπα, η τσαούσα! Ωστόσο.. είναι τρομερό γουργούρι και πολύ χαδιάρα. Έχει πολλή πλάκα το ότι αν είμαι στην κουζίνα για κάποια ώρα και μετά φύγω, και πάω ας πούμε στο μπάνιο, η Σάνσα θα κάνει ένα μικρό κλαματάκι, σα να ρωτάει πού πήγα. Μόλις με ξαναδεί, κάνει την αδιάφορη και τρέχει μακριά :hehe:

2. Μόκα.

P7160479_zps82a900ca.jpg

Το κουκουβαγάκι μας! Ανήκει στα δύο μικρόσωμα της παρέας (μαζί με τον Γκίζμο, βλέπε παρακάτω) και ταλαιπωρήθηκε πολύ στην αρχή. Είχαμε φοβηθεί ότι ίσως να μην τα καταφέρει, αλλά μας διέψευσε πανηγυρικά :D Είναι κανονική γουργουρομηχανή, της αρέσουν πολύ οι αγκαλιές και κάνει τρομερά άλματα. Είναι κι αυτή μεγάλο πειραχτήρι και τρεχαντήρι, αλλά είναι ακόμα πιο χαδιάρα απ' τη Σάνσα. Είναι η αγαπημένη μου :redface:

3. Γκίζμο.
P7150475_zps87e4e2f3.jpg

^ ο ξαπλωμένος.

P7170545_zps386c8d53.jpg

Το μαύρο αγοράκι μας. Είναι μακράν το πιο γουργούρι και το πιο χαδιάρικο αδερφάκι απ' όλα. Πάρα πάρα πολύ αγαπησιάρικο, με το που το ακουμπάς βάζει μπροστά το γουργούρισμα. :inlove: Όταν παίζει με τα αδερφάκια του είναι πολύ γλυκούλι γιατί ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμο να παρατήσει το παιχνίδι και να κάνει χαδάκια. Αμέσως μετά βέβαια ξαναρχίζει τα τρεχαλητά. Όταν τον χαϊδεύω με κοιτάει με κάτι ματάκια σα να λέει "ευχαριστώ που με σώσατε" και κάθε φορά συγκινούμαι :redface::redface::redface:

4. Μουρίτσα.

P7170554_zpse1ab6354.jpg

P7150450_zps5ddb6084.jpg

^ πάνω στην Σάνσα είναι πολύ μαλακά.

P7170552_zps3d3c24ab.jpg

^ τέρμα δεξιά. Μαζί με την Μόκα, πάνω μου. Λουμπάγκο για να μην ξεβολευτούν.

Το μαύρο κοριτσάκι μας! Έχει τον πιο ήρεμο χαρακτήρα απ' όλα και μου θυμίζει αρκετά την Άρια. Είναι πιο "μοναχική" από τα άλλα, καθώς της αρέσει να κοιμάται μόνη της συνήθως όσο τα υπόλοιπα κάνουν σαματά. Παίζει ορεξάτα και χαρούμενα μαζί τους και όταν βαρεθεί θα πιεί το νεράκι της και θα πάρει τον ύπνο της. Είναι δηλαδή ντίβα! :popcorn: Αν κάτσεις κάπου, θα έρθει σίγουρα να κάτσει πάνω σου. Είναι η μόνη που το κάνει με τόση συχνότητα και συνέπεια :P Είναι στάνταρ, 100%! Ωστόσο, δεν τρελαίνεται για χάιδεμα και δε γουργουρίζει δυνατά όπως τα υπόλοιπα. Κάνει ένα πολύ πολύ διακριτικό γουργουρητό όταν και αν αυτή το θελήσει 8) Όταν θέλει να παίξει, θα παίξει, δε θα δελεαστεί με φαγητά και τέτοια. Και αυτή κοιτάει με ίδια ματάκια με τον Γκίζμο. Σα να λέει "εγώ τρελό γουργούρι δεν είμαι, αλλά σε αγαπάω και σε ευχαριστώ που μου έδωσες μια ευκαιρία". Πάλι συγκινούμαι :redface::redface::redface:

Όλα μαζί!
P7170527_zps48821675.jpg

P7150432_zps4b84071d.jpg

Είναι πάρα πολύ αγαπημένα, κοιμούνται όλα μαζί, παίζουν χαρούμενα.. Είναι φοβερά γατάκια :strong::beer:

Τελευταία επεξεργασία:
Πεντανόστιμα! Μιαμ! :slourp:

Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά, ενημερώνω ότι πλέον μας έχουν απομείνει δύο γατάκια :clapup:

Η Μόκα (ταρταρουγίτσα) και ο Γκίζμο (μαυράκης), λοιπόν, είναι τα γατάκια που έμειναν με την αδερφή μου. Η Μόκα θα παραμείνει σίγουρα μαζί μας και είναι πολύ πιθανό να μείνει και ο Γκίζμο. Υπάρχουν μόνο κάποιοι ενδοιασμοί για το κατά πόσο θα τα καταφέρει η αδερφή μου αν χρειαστεί να τα μετακινήσει σε διακοπές και τέτοια πράματα (πχ αν παίζει πρόβλημα στη μεταφορά δύο γατιών με την αεροπορική, αν τυχόν φέρουν αντίρρηση). Βέβαια, μετά το ντάντεμα και το μεγάλωμα οχτώ γατιών θα έπρεπε να μη μασάει με τίποτα, αλλά τι να πεις :P

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και ας ευχηθούμε όλοι τα γατάκια που χαρίστηκαν να έχουν μια όμορφη ζωή χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα :strong:

μπραβο!! :clapup: καλη ζωη γατουνακια!

Πανέμορφα νέα! Καλή ζωή για τη Μόκα και τον Γκίζμο, που ελπίζουμε να παραμείνουν μαζί σας στο όμορφο ταξίδι τους! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back