vicki v.
Δραστήριο μέλος
Τώρα με έκανες να νιώσω πολύ καλύτερα.Αρχική Δημοσίευση από Ismini:Μπορεί να οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον χαρακτήρα της γάτας αυτό. Μερικές (όπως κι ο δικός μας) δένονται πολύ με συγγεκριμένα πρόσωπα. Δεν ξέρω τι ενοείς λάθος κατά την κοινωνικοποιηση της - ότι δεν έρχονταν σε επαφή με πολύ κόσμο μήπως? Εμείς αυτό το κάναμε (κι εξακολουθούμε), κι όμως ο Σιβα συμπεριφέρεται σα σκύλος με τα "αφεντικά" του.
Η κτηνίατρος που είχαμε στην Ελλάδα είχε πει πως είναι στο χαρακτήρα της επίσης, αλλά επειδή δεν ερχόταν σε επαφή με πολλά άτομα τα πρώτα χρόνια της ζωής της πίστευα ότι εγώ έφταιγα που μας βγήκε τέτοιος τσαμπουκάς. Πραγματικά συμπεριφέρεται σαν σκύλος -προστατεύει το σπίτι απίστευτα !
Και πρέπει να σε περάσει από γυμνάσια για να σε αφήσει να την χαιδέψεις αν δεν σε ξέρει...Αλλά κατα τα άλλα είναι απίστευτα χαδιάρα. Απλά θέλει να το κάνει με το δικό της ρυθμό..δεν μπορεί τις βιασύνες και σιχαίνεται τις φωνές. Τις περισσότερες φορές που έχει επιτεθεί σε κάποιον είναι γιατί φώναζε χαχαχα Έτσι δεν χρειάζεται να λέω στους φίλους μου να κάνουν ησυχία για τους γείτονες. Έλεγα καθήστε καλά μην αγριέψει το 'τέρας'.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Νομίζω όλες οι γάτες σιχαίνονται τις φωνές και τις φασαρίες. Ο Σίβα έχοντας συνηθίσει σε εμάς (γενικώς είμαστε "χαμηλών τόνων") γίνεται έξαλλος όταν μας επισκέπτεται η θεία μου, η οποία φωνάζει λες και απευθύνεται σε κουφούς! Δεν την πλησιάζει,δε καθόλου, παρόλο που είναι "κοινωνικό γατί". Δηλαδή όταν ακούσει κουδούνι πχ (ξέρει ότι κάποιος έρχεται) πάει και στήνεται στην πόρτα και περιμένει. Τελευταία φορά ήρθε ένας υδραυλικός που φώναζε πολύΑρχική Δημοσίευση από vicki v.:Απλά θέλει να το κάνει με το δικό της ρυθμό..δεν μπορεί τις βιασύνες και σιχαίνεται τις φωνές. Τις περισσότερες φορές που έχει επιτεθεί σε κάποιον είναι γιατί φώναζε χαχαχα Έτσι δεν χρειάζεται να λέω στους φίλους μου να κάνουν ησυχία για τους γείτονες. Έλεγα καθήστε καλά μην αγριέψει το 'τέρας'.![]()
και ο Σίβα άρχισε να τρέχει αγριεμένος γύρω γύρω, καταλήγοντας στην πολυθρόνα όπου και κατούρησε!!!
(κι έπλενα μετά...). Αντιθέτως τους "ήσυχους" τους πλησιάζει αμέσως , κάθεται και πάνω τους και δεν το κουνάει!Οι γάτες είναι κουλ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τρώει η αγωνία κάθε μέρα μέχρι να γυρίσω και πάλι πίσω να δω με τα ίδια μου τα μάτια ότι όλα είναι καλά.
Τα μικρά είναι στο σπίτι μέσα μαζί με τη μητέρα μου και το πατέρα μου, όμως η μητέρα μου έχει το ‘κακό’ συνήθειο όταν είμαστε μακριά να μην μας λέει αν γίνεται κάτι κακό στο σπίτι, έτσι ποτέ δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όταν μου λέει ότι ‘όλα είναι καλά’.
Αυτό ήταν απλός μια σκέψη, αλλά αν είναι έτσι, ας το καλύτερα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
.Το χειρότερο που μου έχει συμβεί ήταν ένας οδηγός λεωφορείου που δεν ήθελε να με αφήσει να μπω με το γατί μέσα στο όχημά του. Ευτυχώς ήμουν ενημερωμένη ότι αν το ζώο είναι μέσα στο ειδικό κουτάκι επιτρέπεται και τελικά με άφησε (αφού είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς) αλλά μου είπε ότι πρέπει να αφήσω το κουτί στο πάτωμα και να μην το ανεβάσω σε κάθισμα
! Τελικά το παν είναι να είσαι σωστά ενημερωμένος σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί δεν ξέρεις απο που θα σου'ρθει με μερικούς ανθρώπους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Τι άλλο θα ακούσουμε!!!
βαγια
Νεοφερμένο μέλος
βαγια
Νεοφερμένο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η μητέρα μου που πήγε Αγγλία με το σκυλάκι της και αναγκαστικά δεν το πήρε μαζί της, είπε πως έκανε κάποιες μέρες να συνέλθει από το σοκ. (ακόμη και στην αγγλία δεν χρειαζεται καραντίνα πάνω από 2 μέρες αν έχεις κάνει οοοοοοοοοοοοοοοοολες τις απαραίτητες εξετάσεις). Από τοτε δεν την ξαναπήρε μαζί. Οποτε παει η μαμα αγγλια μπορεί το ζωακι να στεναχωριεται από την απώλεια αλλά είναι στο χώρο του και δεν ταλαιπωρείται (δεν ειναι και πολύ θαρραλέα)
χριστινα
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Θα το ομολογήσω πάντως πως καμιά φορά εύχομαι να το είχα κάνει. Μου λείπει τραγικά

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mια οτι δεν μπαίνουμε πια στο θέμα της χορτοφαγίας, μια το μπλέξιμο με τα νέα γατάκια (δεν ξέρω αν είδες) είμαι σε λίγο αγχωμένη κατάσταση. Nόμιζα οτι θα έρθει ο Mαρκ, Eλλάδα. Δεν θα ξαναέρθεις Aθήνα; Πως τα περνάς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Θα ξαναέρθω Αθήνα μόλις μαζέψω χρήματα πάλι--- άνεργη βλέπεις. Ο Μαρκ θα έρθει το Γενάρη και θα μείνει για τρεις εβδομάδες και μετά θα πάμε μαζί Άμστερνταμ για σ/κ. Μου έκανε δώρο τα εισητήρια για τα γενεθλιά μου που είναι τον άλλο μήνα.
Το σβουράκι δυστυχώς θα κάνω να το δω πολλούς μήνες...πολύ φοβάμαι πως δεν θα με αναγνωρίζει. Το καλό είναι πως με τον μαρκ τα πηγαίνουν υπέροχα και έχουν δεθεί απίστευτα! Αιντε να δούμε...Θα μείνει σε ξενοδοχείο ζώων όσο θα λείπει ο μπαμπάς της. Ελπίζω να μην τους φάει όλους χεχε
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eννοώ το ταξιδάκι στο Άμστερνταμ!!! Eχω πάει! Πολύ όμορφο
Nα πάρεις οπωσδήποτε τον οδηγό DK. Oι KAΛYTEPOI οδηγοι που υπάρχουν!!!!! Eγώ χωρίς αυτόν δεν πάω ταξίδι. Aν θες να σου πω και πληροφορίες.Oσο για τη Σβουρίτσα μην ανησυχείς και να σε έχει ξεχάσει (ή κάνει οτι σε ξέχασε) θα σε θυμηθεί γρήγορα. Eτσι είναι οι γάτες.
Πότε είναι τα γεννέθλια με το καλό;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Μίλησα με τον αρραβωνιαστικό μου που πρόκειται να με επισκεφθεί τη Δευτέρα (έρχεται από Αμερική) και μου είπε πως η Σβούρα (η γατουλίνα μας που είναι λίγο νευρική) θα μείνει με μία φίλη μας. Την οποία και λατρεύει!!! απίστευτο!
για όσους δεν ξέρετε τη σβούρα, ήταν πολύ νευρική και κακίτσω αλλά μάλλον φαίνεται πως μετά τη στείρωση
έχει ηρεμήσει απίστευτα!!! γιούπι!
φοβόμουν πως με τα νεύρα που έχει δεν θα δεχόταν κανέναν άλλον να τη φροντίζει όσο θα λείπουμε αλλά χαίρομαι που με διέψευσε!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool