JohnDVM
Διάσημο μέλος
Τα εμβολιασμενα δεν κινδυνευουν, τα μικρα θα πρεπει να ειναι απομονωμενα μεταξυ τους και αυτα που δεν εχουν συμπτωματα να τους γινει το εμβολιο οσο το δυνατον γρηγοροτεραΠοσος φοβος υπαρχει να κολλησουν τα υπολοιπα γατια?Τα δικα μου ειναι εμβολιασμενα,αλλα εχω αλλα δυο φιλοξνουμενα ανεμβολιαστα μικρα.Το αρρωστο ειναι στην απομονωση στο μπανιο και παντα πλενω χερια οποτε το αγγιζω και στην μπλουζα μου δεν το ακουμπαω. Υπαρχει φοβος?Τι αλλο να κανω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Υπαρχει κινδυνος?Κολλαει ευκολα?Κολλαει και απο τον αερα?Αν πλενω πολυ καλα τα χερια δεν αρκει?Τα εμβολιασμενα δεν κινδυνευουν, τα μικρα θα πρεπει να ειναι απομονωμενα μεταξυ τους και αυτα που δεν εχουν συμπτωματα να τους γινει το εμβολιο οσο το δυνατον γρηγοροτερα
Γαμωτο,φοβαμαι μηπως με τις παντοφλες μου μεταφερω τον ιο...
Κατα τα αλλα το αρρωστο ειναι στην απομονωσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Στο ματακι βλεπω μεγαλη βελτιωση και επισης αρχισε και τρωει μονο του,λιγο βεβαια αλλα τρωει συχνα. Βρηκα και ενα ξεχασμενο Nurish που ειχα και το μπουκωσα.

Ενταξει θα ζησει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ωραία!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ο μικρος μας παει πολυ καλυτερα,ζηταει φαγητο και τρωει μονος του.Τριβεται στα ποδια μου και νομιζω πως θελει να με βυζαξει στο ποδι....Μυξες δεν ξαναειδα,αλλα φτερνιζεται συχνα.Το ματακι κι αυτο παει καλυτερα με το κολλυριο και την Τεταρτη θα τον ξαναδει ο γιατρος.Θα τον παρακολουθω και θα σας ενημερωνω.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι τριχρωμακιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειχε μπει μεσα στο πλυντηριο το χαζουλι οταν απλωνα και γυρισα και το βρηκα εκει!

Και να το βρεφος...χριστε μου πως θα το κανω να γινει γατα αυτο??
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ...
Ελενα μου, κουραγιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μηπως ειναι προωρο?
Ειπαν οτι ειδαν τη γατα να το γεννα και να φευγει μετα.Καλα αυτα πως πινουν γαλα απο τη μανα τους?Το εβαλα στην κοιλια της Σελινας και οχι μονο δεν ψαχνει να βρει βυζι αλλα ουτε καν μπορει να κρατησει τον εαυτο του και πεφτει και ειναι σαν να μην αντιδρα.
Επισης κανει και κατι παραξενα...κοιμαται με το στομα ανοιχτο και εβγαλε και λιγο γαλα απο τη μυτη...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βρε συ πάρε γάλα ειδικό για γατάκια και μπιμπερό. Η σύριγγα είναι λίγο επικίνδυνη.
bunny
Περιβόητο μέλος
O γιατρός τι λέει για το μικρούλι;
Voula
Διάσημο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Και δεν ρουφαει φυσικα.Δεν κανει καν την κινηση... Οποτε με τη συριγγα οποτε ανοιγει λιγο το στοματακι του ριχνω σταγονιτσα μεσα.Το περισσοτερο δεν το καταπινει...
Αλλα τουλαχιστον και λιγο που πινει κατι ειναι..
Ειναι υπερβολικα μικρουλι...
bunny
Περιβόητο μέλος
Έλενα μήπως (συγνώμη που γίνομαι κουραστική
) πρέπει να το δει γιατρός να σου πει τι να κάνεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η συριγγα μου χαλασε και επειδη μενω μακρια απο την πολη ξεκινησα να το ταιζω με το μπιμπερο,που βεβαια ειναι μεγαλο για το στοματακι του.Ομως σημερα μαλλον καταλαβε οτι το γαλα σταζει απο εκει και το βυζαξε!!!Για λιγα δεπτερολεπτα βεβαια και μετα κουραστηκε...αλλα προοδευουμε. Κανει συνεχως τσισακια που μαλλον σημαινει οτι δεν ειναι αφυδατωμενο και καταπινει περιοσσοτερες φορες απ'οσο νομιζω.
Και κακακια εκανε και εχτες και σημερα.
Ειναι απελπιστικα μικρο και γι'αυτο πολλες φορες που το ταιζω το παιρνει ο υπνος στο χερι μου και νομιζω οτι...

αλλα το σκουνταω λιγο και κουνιεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ο γιατρος δεν θα κανει κατι για ενα τοσο μικρο γατακι...το μονο που θα μου πει ειναι να το ταιζω καθε 3 ωρες και αν ειναι να πεθανει θα πεθανει.Ουτε φαρμακα δεν μπορει να παρει ενα τοσο νεογεννητο γατακι.Έλενα μήπως (συγνώμη που γίνομαι κουραστική) πρέπει να το δει γιατρός να σου πει τι να κάνεις;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ε4λενακι μου..οσα μπραβο και να σου πω,ειναιλιγα...ακου...εγω,οσες φορες ταισα με μπιμπερο..ανοιξα μεγαλυτερη τρυπουλα απο αυτην που ειχε..γιατι ρουφαγαν,ρουφαγαν..και τελικα δεν επιναν τπτ..ελεγξε το και αυτο...βεβαια μην ανοιξεις καμμια τεραστια τρυπαρα...καλη τυχη στο μικρουλακι...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ε4λενακι μου..οσα μπραβο και να σου πω,ειναιλιγα...ακου...εγω,οσες φορες ταισα με μπιμπερο..ανοιξα μεγαλυτερη τρυπουλα απο αυτην που ειχε..γιατι ρουφαγαν,ρουφαγαν..και τελικα δεν επιναν τπτ..ελεγξε το και αυτο...βεβαια μην ανοιξεις καμμια τεραστια τρυπαρα...καλη τυχη στο μικρουλακι...![]()

Δυστυχως το μπιμπερο ειναι απο τα προηγουμενα μπεμπακια και επειδη ηταν μεγαλα ειχα ανοιξει μεγαλη τρυπα (και να σκεφτεις δεν τα εφτανε κιολας)! Αυτο θελει μικροτερη,γιαυτο και οταν του δινω,μια ποσοτητα τρεχει απέξω...Αλλα τουλαχιστον καταπινει την ποσοτητα που θελει. Οταν το βυζαξε εκανε τοσο μικρες κινησεις ωστε να σταξει αυτο που ηθελε.

Ξερει κανεις αν υπαρχει μπιμπερο με μικρη πιπιλα για τοσο μικρα γατακια??Το στομα του ειναι σαν το κεφαλι της καρφιτσας...
Εγω εχω της royal canin αλλα ειναι στρογγυλο μπροστα και χοντρο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μαρη..και πως να ξερουμε εμεις το μεγεθος του μπιμπερου σου..για να σου πουμε αν υπαρχει μικροτερο;;

..απλα,θα πας σε κτηνιατρεια,και θα βλεπεις αν υπαρχει μικροτερο...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εδω φαινεται στο τελος η πιπιλαμαρη..και πως να ξερουμε εμεις το μεγεθος του μπιμπερου σου..για να σου πουμε αν υπαρχει μικροτερο;;..απλα,θα πας σε κτηνιατρεια,και θα βλεπεις αν υπαρχει μικροτερο...
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=V6YvlOnEuN8
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool