Υπερ-άρρωστο γατάκι, θολό μάτι, μύξες, δεν τρώει, δεν πίνει....θα ζήσει;

Απάντηση: Υπερ-άρρωστο γατάκι, θολό μάτι, μύξες, δεν τρώει, δεν πίνει....θα ζήσε

Μπράβο το μωράκι. Όλα καλά θα πάνε και μετά θα νιώθεις τόσο όμορφα που έσωσες την ψυχούλα. Θυμήσου την Ράγια που είχε βρει η Στέλλα μιας ημέρας και τώρα είναι ολόκληρη κοπελάρα στο σπίτι της Μαριτάσιας και της πουλάει και τσαμπουκά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο το μωράκι. Όλα καλά θα πάνε και μετά θα νιώθεις τόσο όμορφα που έσωσες την ψυχούλα. Θυμήσου την Ράγια που είχε βρει η Στέλλα μιας ημέρας και τώρα είναι ολόκληρη κοπελάρα στο σπίτι της Μαριτάσιας και της πουλάει και τσαμπουκά
Μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι να εχουμε τετοια τυχη! Γιατι αν παθει κατι θα σκασω,ηδη εχω αρχισει και το αγαπαω το σαυρακι μου,ισως επειδη ειναι τοσο ανημπορο στο να κανει το οτιδηποτε και υπαρχει ο κινδυνος να μην ζησει...Γιατι δεν το ειχα νιωσει αυτο με αλλα μικρα που εχω αναθρεψει,ισως γιατι ποτε δεν εχω πιασει τοσο νεογεννητο γατακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω φαινεται στο τελος η πιπιλα
https://www.youtube.com/watch?v=V6YvlOnEuN8

μαρ συ..αυτο ειναι κουμουτζα μπιμπερο...:hehe::hehe::hehe::hehe:...αν καταλαβαινω καλα απο τη φωτο..σιγουρα υπαρχουνε μικροτερα...

Αυτο νομιζω κι εγω!:hehe::hehe::hehe::hehe:

Δεν σας ειπα για τον αρρωστουλη...σημερα θα τον δει ο γιατρος και θα σας πω νεα του!
Τον ονομασαμε Χουάν,εις τιμην του ιδιοκτητη του ρακαδικου που τον ταιζε και τον αφηνε να μπαινει στο μαγαζι.

Απάντηση: Υπερ-άρρωστο γατάκι, θολό μάτι, μύξες, δεν τρώει, δεν πίνει....θα ζήσε

ωραια....αντε να πανε ολα καλα!!!:D

Ξερει κανεις αν υπαρχει μπιμπερο με μικρη πιπιλα για τοσο μικρα γατακια??
Ναι, υπάρχει! Το είχα πάρει πρόπερσι το καλοκαίρι που είχα μωρά, ήταν μέσα στη συσκευασία ενός γάλακτος για γατάκια (99% ήταν το Ormilak) και είχε 2-3 θηλές σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Ναι, υπάρχει! Το είχα πάρει πρόπερσι το καλοκαίρι που είχα μωρά, ήταν μέσα στη συσκευασία ενός γάλακτος για γατάκια (99% ήταν το Ormilak) και είχε 2-3 θηλές σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.
Ωωωωωωω εισαι θεα!!! Και ποσο κοστιζε?(γιατι της royal εχει 20 ευρω...ξεφραγγιασμα)

Δεν θυμάμαι μωρέ, πάνε και δυό χρόνια πια... :redface: Δε χάνεις τίποτα όμως να πας σ' ένα πετ σοπ να ρωτήσεις.

πολυ πιο φτηνα καλε...της ρουαγιαλ ειναι μαρκας,για αυτο ηταν τοσο ακριβο..

16-19 ? έχει το Ormilac.(ανάλογα το μαγαζί).
Το είχα πάρει και εγώ για τον ταλιμπάν μου. Πράγματι έχει 2 πιπίλες μέσα μικρή-μυτερή, μεγάλη-στρογγυλή.
Καλό κουράγιο.

Το σαυρακι μου το βραδυ με αφησε..... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι...:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
Καλο ταξιδι σαυρακι....:bye::bye::bye:

Ελενάκι μη στεναχωριέσαι. Έκανες ότι μπόρεσες. Δυστυχώς είναι δύσκολο να επιβιώσουν χωρίς την μανούλα τους.

Ελενάκι μη στεναχωριέσαι. Έκανες ότι μπόρεσες. Δυστυχώς είναι δύσκολο να επιβιώσουν χωρίς την μανούλα τους.
Γιατι???? Αφου ετρωγε,επινε,κατουρουσε,εκανε κακα.... Μου εδινε ελπιδες το χαζο...
Το βρηκα εχοντας κανει κακακια,με ανοιχτο το στοματακι και κοκκαλωμενο. Δεν ξερω...μηπως το μπουκαλι με το ζεστο νερο ηταν πολυ ζεστο??Μηπως επαθε αναρροφηση?Γιατι οπως ειχα πει εβγαζε ελαχιστο γαλατακι απο τη μυτουλα του και καποιες φορες εκανε σαν να εχει λοξυγγα..μπορει να ηταν και λοξυγγας..

Μωρέ είναι δύσκολο και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να φύγουν έστω κι αν όλα πάνε καλά φαινομενικά. Μην στεναχωριέσαι Έλενα εσύ το πάλεψες και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία

ποιο;; αυτο που ψαχναμε πιπιλα;;;:(:(:(...αχ μωρε το καημενουλι...ελενακι μου,ειναι οντως πολυ δυσκολο να ζησουν τοσο μικρα χωρις τη μαμα τους...συμβαινει βεβαια,αλλα το πιο συχνο ειναι να μην τα καταφερνουν..

ποιο;; αυτο που ψαχναμε πιπιλα;;;:(:(:(...αχ μωρε το καημενουλι...ελενακι μου,ειναι οντως πολυ δυσκολο να ζησουν τοσο μικρα χωρις τη μαμα τους...συμβαινει βεβαια,αλλα το πιο συχνο ειναι να μην τα καταφερνουν..
Ναι αυτο...το σαυρακι..

κουνελα μην στενοχωριεσαι..ξερεις και μονη σου οτι ηταν πολυ δυσκολο να ζησει εφοσων δεν ειχε θηλασει..επισης ξερεις οτι εισαι αρκετα εμπειρη μετα απο τοσα μωρα που εχεις ταισει οποτε δεν νομιζω να εκανες και τοσο λαθος εσυ..απλα κανεις δεν μπορουσε τοσο μωρο που ηταν να το φροντισει καλυτερα απο την μαμα του ουτε ειχε θηλασει εστω και λιγο απο την μαμα του οπως τα αλλα που εχεις μεγαλωσει..τουλαχιστον να σκεφτεσαι οτι πεθανε μεσα στην ζεστασια και ευτυχισμενο και οχι μονο του και φοβισμενο..

πεθανε μεσα στην ζεστασια και ευτυχισμενο και οχι μονο του και φοβισμενο..
Ναι το σαυρακι μου....Μολις το επαιρνα στη χουφτα μου επεφτε σε αδρανεια και κοιμοταν...Το ταιζα και σχεδον το επαιρνε ο υπνος με την πιπιλα στο στομα...και μολις το ξαναεβαζα στη φωλιτσα του αρχιζε τις γρινιτσες για να το ξαναπαρω στη χουφτα μου....:( Μολις το πρωτοειδα ειπα ιου πως ειναι ετσι σαν σαυρακι με τον ομφαλιο λωρο,αλλα 3 μερες που το ειχα τωρα αρχισα να το αγαπαω και να βλεπω οτι δεν ηταν τοσο σιχαμενουλι!:D Η κοιλιτσα του δεν ειχε καν τριχουλες ηταν δερματακι απααααλοοοο και ζαρωμενο....Του εριχνα σταγονιτσα στο στομα και εκανα παρτυ οποτε εβλεπα τη γλωσσιτσα του και εβλεπα το λαιμουδακι του να καταπινει!Του χαιδευα και το λαιμουδακι να καταπιει...Οταν το ειδα το πρωι νομιζα οτι κοιμαται,του ετοιμασα το γαλα του και το σκουντιξα και τοτε καταλαβα....:'(Κριμα που εφυγε το ψυχακι,δεν το περιμενα γιατι ολα πηγαιναν καλα...:(
Το κρατησα μεχρι το απογευμα και το εθαψα.Δεν ηθελα να πεταξω το κορμακι του στα σκουπιδια....:/:

Εμαθα νεα και απο τον Χουαν τον αρρωστουλι μας!Ειναι παρα πολυ καλα,ουτε μυξες ουτε τσιμπλες και το ματακι εχει ξεθολωσει κατα πολυ! Η κοπελα λογω εξεταστικης δεν μπορουσε να τον παει στο γιατρο,γιαυτο θα τον παει το Σαββατο.Σκεφτομαι να τον παρω πισω,αλλα μολις δωσω εστω ενα απο τα αλλα,εχω κουραστει λιγακι..:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back