Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εύχομαι, πραγματικά να γίνει κάτι με αυτό το θέμα.
Μ Α Κ Α Ρ Ι, είχα περάσει χτες το πρωί από το petshop πηγαίνοντας προς το ΜΠΑΧΑΡ και το βρήκα άθλιο... Τι μπόχα ήταν αυτή;;;
Τα καημένα κουνελάκια! Δεν άντεξα να δω τι άλλο είχε εκεί μέσα...
και έφυγα τρέχοντας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλη σας διασκέδαση !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κανενας αλλος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασία; Αν πας στη συνάντηση κινδυνεύεις από αυτοκίνητα από μάρμαρα που πέφτουν, γλάστρες κλπ, αν πας στο beach party κινδυνεύεις από καρχαρίες, πού προτιμάς να πας;Δεν θέλω να σας την σπάσω, αλλά δεν γίνεται πιο νωρίς το Σάββατο? Αν όχι Ο.Κ. αλλά θα κάτσω λίγο γιατί το βράδυ έχουμε beach party στο Καβούρι που το οργανώνουν κάτι φίλοι και είπαν μετά τις 21:00. Αν έρθω στις 7 στο Μοναστηράκι θα κάτσω 1-1,5 ώρα το πολύ-πολύ.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασία; Αν πας στη συνάντηση κινδυνεύεις από αυτοκίνητα από μάρμαρα που πέφτουν, γλάστρες κλπ, αν πας στο beach party κινδυνεύεις από καρχαρίες, πού προτιμάς να πας;
Μόλις σου έβγαλα τη γλώσσα για να μάθεις να κοροϊδεύεις!!!
Εγώ φταίω που μοιράστηκα μαζί σας τις φοβίες μου κι εσείς μου κάνετε πλάκα...

Καταρχάς στο καβούρι είναι πολύ ρηχά τα νερά και δεν πρόκειται να έρθει καρχαρίας. Από την άλλη ποιος είπε ότι θα μπω στη θάλασσα? Όπως έχω ξαναδηλώσει ποτέ δεν μπαίνω για μπάνιο σε παραλίες της Αττικής...
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά, σου ζητώ συγνώμη…Εγώ φταίω που μοιράστηκα μαζί σας τις φοβίες μου κι εσείς μου κάνετε πλάκα...![]()
Πάντως δεν είπες ποτέ ότι είναι φοβίες
aretha
Περιβόητο μέλος
Μέχρι στιγμής είμαστε η Ρούλα (ruko), η Λίλυ (puma), η Ασπασία (aspasiapef), η Ελένη (sardela) κι εγώ.
Θα βρεθούμε στις 6 στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι.
Ελπίζω μέχρι τότε να μαζευτούμε κι άλλες!

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αν τα καταφερετε και τοτε θα ειμαι πολύ χαρουμενη.....

puma
Νεοφερμένο μέλος
Αν αλλάξει οτιδήποτε και δεν το δω (μην κατεβαίνω τσάμπα) πάρτε ένα τηλέφωνο!
Το τηλ. μου το έχει η Ρούλα.
Τα λέμε αύριο!!

anabou
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Το τηλέφωνο της Ρούλας το έχω κι εγώ όπως κι η Ρούλα το δικό μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ραντεβού είναι 6 στο σταθμό πάντως
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
η μαλλον θα αναγνωριστουμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool