Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα.
27-08-07
15:17
Δεν ξέρω...
Εγώ πάντως έστειλα τις φωτογραφίες στη ρούλα, ελπίζω να τις φανούν χρήσιμες.
Εγώ πάντως έστειλα τις φωτογραφίες στη ρούλα, ελπίζω να τις φανούν χρήσιμες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
24-11-07
13:02
Αυτή η υπόθεση τι γίνεται ρε παιδιά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
24-11-07
13:08
Πράγματι, κι εγώ εχθές όπως πήγαινα στη σχολή πέτυχα ενα καινούριο πετ, που ανοίγει, Κύων και γαλή λέγεται,αν και απ'ότι έμαθα το συγκεκριμένο θα πουλάει μόνο αξεσουάρ,αλλά νομίζω ότι αργότερα θα βάλει και ζωάκια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
25-11-07
02:27
Εγω πετυχα ενα μεγαλο στην αλεξ σβωλου με ενα κουταβακι σε κακη κατασταση στη βιτρινα που ανοιξε μολις.. θα εχει και φιδια... ειλικρινα δεν ξερω τι να πω.. απο τη μια τους εχουμε αναγκη για τις τροφες απο την αλλη σε αντιμετωπιζουν σαν τρελη αν πεις κατι.. τα βλεπουν σαν εμποριο καθαρα. Το διπλανο μαγαζι ταιζει γατες κι ο ιδιοκτητης πετ σοπας προσφερε κροοκετες και ειπε να εγκαταστησει ενα συστημα για νερακι για τα αδεσποτα.. δεν ξερω τι διαολο τρεχει μεσα στο κεφαλι του. πως αφηνει το σκυλακι ετσι στη βιτρινα ενω αυτα τα λεει?
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
25-11-07
09:06
Οι φωτ. μηχανές μπορούν να δίνουν και την ημερομηνία και ώρα επάνω στην εικόνα. Ετσι μπορεί κανείς να κάνει κανονικο ρεπορτάζ. φωτο τάδε ώρα τάδε μέρα, μήνας, έτος τάδε κτλ. Πρέπει και η δική σου φωτ. μηχ. να έχει. Δες την καλύτερα κι αν όχι δανείσου από κανέναν φίλο.Nαι αλλά στη φωτογραφία πώς θα αποδειχθεί ότι είναι Σ/Κ?![]()
akis_akis
Νεοφερμένο μέλος
Ο akis_akis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
27-09-13
13:34
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγοράσει κανείς ζωάκι από pet shop, μπορεί να υιοθετήσει, τόσα άδεσποτα υπάρχουν, αν ο κόσμος σταματήσει να αγοράζει θα σταματήσει το "εμπόριο κατοικίδιων".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum