Υπογραφές για να σταματήσει η αθλιότητα στα pet shop

Δεν ξέρω...:( Εγώ πάντως έστειλα τις φωτογραφίες στη ρούλα, ελπίζω να τις φανούν χρήσιμες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή η υπόθεση τι γίνεται ρε παιδιά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράγματι, κι εγώ εχθές όπως πήγαινα στη σχολή πέτυχα ενα καινούριο πετ, που ανοίγει, Κύων και γαλή λέγεται,αν και απ'ότι έμαθα το συγκεκριμένο θα πουλάει μόνο αξεσουάρ,αλλά νομίζω ότι αργότερα θα βάλει και ζωάκια!!!:mad:

Εγω πετυχα ενα μεγαλο στην αλεξ σβωλου με ενα κουταβακι σε κακη κατασταση στη βιτρινα που ανοιξε μολις.. θα εχει και φιδια... ειλικρινα δεν ξερω τι να πω.. απο τη μια τους εχουμε αναγκη για τις τροφες απο την αλλη σε αντιμετωπιζουν σαν τρελη αν πεις κατι.. τα βλεπουν σαν εμποριο καθαρα. Το διπλανο μαγαζι ταιζει γατες κι ο ιδιοκτητης πετ σοπας προσφερε κροοκετες και ειπε να εγκαταστησει ενα συστημα για νερακι για τα αδεσποτα.. δεν ξερω τι διαολο τρεχει μεσα στο κεφαλι του. πως αφηνει το σκυλακι ετσι στη βιτρινα ενω αυτα τα λεει?

Nαι αλλά στη φωτογραφία πώς θα αποδειχθεί ότι είναι Σ/Κ?:(
Οι φωτ. μηχανές μπορούν να δίνουν και την ημερομηνία και ώρα επάνω στην εικόνα. Ετσι μπορεί κανείς να κάνει κανονικο ρεπορτάζ. φωτο τάδε ώρα τάδε μέρα, μήνας, έτος τάδε κτλ. Πρέπει και η δική σου φωτ. μηχ. να έχει. Δες την καλύτερα κι αν όχι δανείσου από κανέναν φίλο.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγοράσει κανείς ζωάκι από pet shop, μπορεί να υιοθετήσει, τόσα άδεσποτα υπάρχουν, αν ο κόσμος σταματήσει να αγοράζει θα σταματήσει το "εμπόριο κατοικίδιων".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back