mimikaki
Διάσημο μέλος
Υπογράψτε για να πάψουμε να βλέπουμε εικόνες σαν και αυτή.....
https://www.thepetitionsite.com/takeaction/458691259?z00m=9457469
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Καημενο σκυλακι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
επεισης εδωσα λευτα στην εκθεση σε ενα περιπτερο υπερ τον αδεσποτων ζωων.και συνεβει και κατι πολυ ασχημο οσο ημασταν στη λαρισσα..............
:cry::cry::cry:πατησαμε μια γατα.... τρεχαμε σε ενα δρομο απο αυτους που ειναι ολο ισιαδι οταν ταξιδευεις και καθοταν η θεια μου (αυτη που ειναι εγγυος) μπροστα. στιγμιαια βλεπει ο μπαμπας μου τη γατα ουτε που προλαβε να αντιδρασει!! οταν την ειδε ηταν ενα μετρο απο το αυτοκινητο

αρχισαν να βριζουν να κλαινε....... χαμος εγινε (εγω αυτυχως δεν ημουν στο αμαξι) ας αναπαυθει εν ειρηνη η ψιχουλα της

χριστινα
Διάσημο μέλος

Καμια φορά πετάγονται και δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

και να φρεναρε ο μπαμπας δεν θα καταφερνε τιποτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Α οκ,το είδα,σωστά το έκανα
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και προώθησα το link σε όλη την mailing list Μου....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool