Υπογραφές για τα αδέσποτα παγκοσμίως

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Υπογραφές προς στα ηνωμένα έθνη για την παγκόσμια ευημερία των ζώων!
Υπογράψτε για να πάψουμε να βλέπουμε εικόνες σαν και αυτή.....

https://www.thepetitionsite.com/takeaction/458691259?z00m=9457469

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CatDump_cropped.jpg
    CatDump_cropped.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 35
Αντε,επιτέλους να γίνει κάτι! Τι τρομερή εικόνα αυτό το κακόμοιρο το αποστεωμένο σκυλάκι και το ψιψίνι στα σκουπίδια...:down::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπέγραψα κι εγώ....

Κι εγω υπεγραψα :(:( Καημενο σκυλακι...

ΟΚ, το υπέγραψα κι εγώ.

υπεγραψα κι εγω!:up: επεισης εδωσα λευτα στην εκθεση σε ενα περιπτερο υπερ τον αδεσποτων ζωων.
και συνεβει και κατι πολυ ασχημο οσο ημασταν στη λαρισσα..............:(:cry::cry::cry:
πατησαμε μια γατα.... τρεχαμε σε ενα δρομο απο αυτους που ειναι ολο ισιαδι οταν ταξιδευεις και καθοταν η θεια μου (αυτη που ειναι εγγυος) μπροστα. στιγμιαια βλεπει ο μπαμπας μου τη γατα ουτε που προλαβε να αντιδρασει!! οταν την ειδε ηταν ενα μετρο απο το αυτοκινητο:blink:
αρχισαν να βριζουν να κλαινε....... χαμος εγινε (εγω αυτυχως δεν ημουν στο αμαξι) ας αναπαυθει εν ειρηνη η ψιχουλα της:bye::bye:

Κρίμα το μικρούλι..... :(:(
Καμια φορά πετάγονται και δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά :(:(

δυστυχως ετσι ειναι...:(:( και να φρεναρε ο μπαμπας δεν θα καταφερνε τιποτα...

Νομίζω,άμα το κανα σωστά υπέγραψα κι εγώ

Α οκ,το είδα,σωστά το έκανα

Αλλη μια υπογραφή και από μένα....:up: Και προώθησα το link σε όλη την mailing list Μου....

νομιζω οτι εχω ξαναυπογεαψει αλλα δεν θυμαμαι... μια υπογραφη παραπανω καλο κανει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back