Υποκατάστατο γάλακτος για νεογέννητα γατάκια

ρωτησα λοιπον και μου ειπαν οτι το καλυτερο ειναι να το παω εκει που το βρηκα μηπως και γυρισει η μανα του εκει.μακαρι..........
Ακόμα και αν η μάνα του τριγυρνάει εκεί γύρω, τώρα πια δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί του, γιατί αφού το έπιασες το μικρό με τα χέρια σου δεν έχει πια τη μυρωδιά της και δε θα το αναγνωρίζει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι δύσκολη η κατάσταση στο σπίτι για χίλιους-δυο λόγους, όμως το γατάκι είναι μια ζωή, δεν είναι παιχνίδι, "α, τι χαριτωμένο ας το πάρω" και μετά "πω πω μπελάς, ας το παρατήσω". Παίρνοντάς το ανέλαβες την ευθύνη για μια ζωή εντελώς ανυπεράσπιστη και, λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν ανταποκρίθηκες όπως θα έπρεπε. :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισως καλυτερα θα ηταν τοτε να το αφηνα να πεθανει απο την πρωτη φορα που το ακουσα
Όχι, το καλύτερο θα ήταν, έχοντας επίγνωση της δύσκολης θέσης στην οποία βρίσκεσαι και της αδυναμίας σου να το φροντίσεις όπως πρέπει, να ψάξεις να βρεις κάποιον που θα μπορούσε να το αναλάβει υπεύθυνα (φιλοζωική, κάποιο συγγενή ή φίλο, κάποιον κτηνίατρο, κάποιον από το mycat).
Όσο για την απόφασή σου να εκθέσεις σε ένα δημόσιο φόρουμ τα προσωπικά σου προβλήματα, αυτή ήταν καθαρά δική σου και δεν έχει να κάνει με όλα τ'άλλα.
Τέλος, ίσως να ακούγεται σκληρό, αλλά οι τυχόν τύψεις σου δεν σε απαλλάσσουν από τις ευθύνες σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον μικρο τελικα τον πηγα εκει που τον βρηκα το πρωι γιατι μου ηταν αδυνατο και παρα πολυ δυσκολο και γιατι δεν ηξερα πολλα πραγματα αλλα και λογω τησ καταστασης που επικρατει αυτη την εποχη σπιτι μου λογω της υγειας του πατερα μου με την ελπιδα να ξαναγυρισει η μητερα του και να τον φροντισει.θα παω παλι αυριο να δω τι γινεται.παντως το προηγουμενο γατακι που ειχα το ειχα παρει μεγαλυτερο και δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα μαζι του.με αυτο τα πραγματα ηταν παρα πολυ δυσκολα για μενα και δεν ειχα ουτε τον χρονο αλλα μετα απο λιγο ουτε την υπομονη και την αντοχη να ασχοληθω προσεκτικα μαζι του.ρωτησα λοιπον και μου ειπαν οτι το καλυτερο ειναι να το παω εκει που το βρηκα μηπως και γυρισει η μανα του εκει.μακαρι..........

1. Μετά από όλες αυτές τις βλακείες που είπες, για συμφέρον και ευχαρίστηση καθαρά δική σου, το ''μακάρι'' μου φαίνεται οξύμωρο και σαδιστικό. Μετά από το: ''Δεν είχα πρόβλημα με τον προηγούμενο γάτο μου επειδή ήταν μεγαλύτερος'' ή το ''δεν είχα ούτε και την υπομονή και την αντοχή για να ασχοληθώ μαζί του'' είναι αστείο και γελοίο να εύχεσαι κάτι καλό για το γατάκι που εσύ καταδίκασες σε θάνατο λόγω των προτιμήσεών σου (που όπως φαίνεται προτιμάς τα μεγαλύτερα γατιά.;) ).2. Αυτή την περίοδο φροντίζω ένα γατάκι που το έχω από 2 ημερών και τώρα είναι 9 ημερών, και που ούτε καν το βρήκα εγώ αλλά ένα μελος του φόρουμ και με τη θέλησή μου το πήρα για να το φροντίσω εγώ και παρεπιπτόντως είναι το μόνο που ζει από τα άλλα 3 αδέρφια του. Οπότε πιστεύω ότι έχεις μυαλό για να καταλάβεις πως απαρνήθηκα τις πασχαλινές μου διακοπές και τον ελεύθερο χρόνο μου (τον οποίο έχω ανάγκη διότι πηγαίνω και σχολείο) για να τα αφιερώσω σε αυτό και κατάφερα με πολύ κόπο και αγάπη να το κρατήσω σε ζωή, και ερχεσαι εσύ, παίρνεις ένα γατάκι από το δρόμο, μετά από λίγες μέρες το παρατάς για προσωπικές σου προτιμήσεις και ουσιαστικά το σκοτώνεις γιατί δεν είχες την ευγένεια να το βάλεις έστω σε ένα κουτάκι με μια πετσέτα, και προτείνεις παρακάτω ως εναλλακτική να μην το είχες πάρει καθόλου; Σε λυπάμαι ειλικρινά και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου... Φοβάμαι μήπως κολλήσω αηδία και τη μεταφέρω και στο γατάκι μου...:down: Ελπίζω να μην έχεις μούτρα να ξαναεμφανιστείς στο σάιτ και εύχομαι να βγει νόμος για τη δολοφονία που μόλις έκανες... Σε λυπάμαι και σου εύχομαι να πάθεις τα ίδια και χειρότερα...:)

απαντηση στην κυρια νιαου..............
ισως να εχεις δικιο για το μπορει αθελα μου να αφαιρεσα μια ζωουλα.ισως καλυτερα θα ηταν τοτε να το αφηνα να πεθανει απο την πρωτη φορα που το ακουσα.ισως καλυτερα θα ηταν να μην ειχα την αναγκη λογω της απωλειας του προηγουμενου γατιου που ειχα να μπω εδω μεσα και να ακουω κατηγοριες.ισως καλυτερα θα ηταν επισης να μην ηθελα να μιλησω σχετικα με το οικογενειακο προβλημα που εχω τοσο καιρο.ισως ομως τελικα να εχεις και δικιο.να εκανα λαθος απο την αγνοια μου να καταφερω να σωσω τον μικρουλη.θα ηθελα ομως στην τελικη να ησουν εσυ στην θεση μου την συγκεκριμενη εποχη και στιγμη που εμφανιστηκε το γατακι και να εβλεπα πως θα αντιμετωπιζες γενικα την κατασταση.νασαι καλα νιαου και ευχαριστω για την κατηγορια.μονο που δεν εδωσες καποια ετυμηγορια σχετικα με την ποινη που θα πρεπει να δεχτω.ασε εμενα κα ιτις τυψεις μου να το κανονισουμε αυτο.εσενα δεν σου πεφτει κανενας λογος............

Δεν θα μου πέσει λόγος όταν θα ξεκουμπιστείς από εδώ μέσα και θα με αφήσεις να μην αηδιάζω με τη συμπεριφορά και τις πράξεις σου...;) Ώς τότε, άσε με να σε κατηγορώ που αφαίρεσες με το έτσι θέλω μια ζωή;)

καληνυχτα.........

τελικα εχετε δικιο σε ολα.δεν θα αναλυσω παραπερα γιατι το λεω αυτο.θα σας κανω την χαρη να διαγραφω απο το σαιτ και να μην σας ενοχλησω παλι με την παρουσια μου.καληνυχτα σας.

τελικα εχετε δικιο σε ολα.δεν θα αναλυσω παραπερα γιατι το λεω αυτο.θα σας κανω την χαρη να διαγραφω απο το σαιτ και να μην σας ενοχλησω παλι με την παρουσια μου.καληνυχτα σας.

Κάνε ότι νομίζεις ότι θα σε τιμωρίσει για τη δολοφονία που έκανες:down: Δεν ασχολούμαι πλέον με κάποιον που έχει την εντύπωση ότι είναι φιλόζωος....:down:

Όταν κάποιος προσπαθεί και αποτυχαίνει, για οποιοδήποτε λόγο, δεν αξίζει βοήθεια ρε παιδιά; Όλοι έχουμε δυνατότητες αλλά και αδυναμίες. Θέλουμε αλλά δεν μπορούμε όλοι όλα. Οι όποια προσπάθεια μας όμως, νομίζω σημαίνει και ένα παράθυρο προς τη βελτίωση μας.

Η όποια προσπάθεια μας όμως, νομίζω σημαίνει και ένα παράθυρο προς τη βελτίωση μας.
Η προσπάθεια, βεβαίως. Η εγκατάλειψη της προσπάθειας μόλις αρχίσουν τα δύσκολα, λυπάμαι, αλλά όχι.

Υπάρχει όμως και η παρότρυνση κι ενθάρρυνση που μπορούμε να κάνουμε για συνέχιση της προσπάθειας κάποιου.
Ο Νίκος είναι 42 χρόνων ή 14; Νομίζω ότι στο πρώτο του μήνυμα είδα 14 και άλλαξε μετά.

Υπάρχει όμως και η παρότρυνση κι ενθάρρυνση που μπορούμε να κάνουμε για συνέχιση της προσπάθειας κάποιου.
Ο Νίκος είναι 42 χρόνων ή 14; Νομίζω ότι στο πρώτο του μήνυμα είδα 14 και άλλαξε μετά.

42 είναι!!! 14 μηνύματα-42 χρονών! 42 χρονών άνθρωπος να φέρεται έτσι; Δεν είχε την υπομονή λέει. Κι αν παρατήρησες, εγώ τον βοήθησα πάρα πολύ, του έδωσα και το τηλ. του κ.Πάνου και τον ρώτησα και 3 πράγματα κι εκείνος δεν έδω σε σημασία! Φάνηκε από την αρχή πως δεν είχε την καλή διάθεση να βοηθήσει! Αλλά να πάει να το παρατήσει εκεί που το βρήκε; Και να εύχεται και μετά να έρθει η μαμά του; Βρε δεν είμαστε καλά...:down:

Ναι πράγματι είδα τη βοήθεια που είχε από σένα και όχι μόνο. Μα σίγουρα έχετε δίκιο να διαφωνείτε με ότι τελικά έκανε κι εγώ διαφωνώ. Όμως έκανε μια αρχή και προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεχίσει.
Νίκο αν διαβάζεις, προσπάθησε να βρεις το σθένος να συνεχίσεις τη βοήθεια.

Η Ανάσταση είναι πολλά πράγματα και δύσκολη υπόθεση. Για να μπορέσουμε ως είδος να γιορτάσουμε την Ανάσταση θα χρειαστεί να κάνουμε πολύ δρόμο και πολύ κόπο ακόμα. Και ο εορτασμός της πραγματικής Ανάστασης δεν θα περιλαμβάνει ούτε πυροτεχνήματα ούτε ριπές πολυβόλων ούτε σούβλες και νταχντιρντί.

Φοβάμαι ότι δε διαβάζεις προσεκτικά... Δεν του έλειψε ούτε η παρότρυνση ούτε η ενθάρρυνση. Παραθέτω:

Καλημέρα! Μπράβο που το πήρες το καημένο το μωράκι... [...] Καλή τύχη και πες μας τα νέα...
Mπράβο νίκο! Ναι αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι!
Νίκο μπράβο σου που πήρες το γατάκι!!!Έσωσες μία ζωούλα!!!Σου εύχομαι καλή τύχη, να ξέρεις πως οτιδήποτε κι αν χρειαστείς θα σε βοηθήσουμε όλοι μας
Καλή τύχη στα γατάκια σας Νίκο και Βάνα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και για τους δύο.

Η παρότρυνση, η ενθάρρυνση και ο καλός λόγος έχουν την αξία τους και, όταν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, πιάνουν και τόπο. Όταν όμως η ανεύθυνη συμπεριφορά κάποιου έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια μιας αθώας ζωής, ειλικρινά δε βλέπω το όφελος που μπορεί να προκύψει από το καλόπιασμα. Ταρακούνημα χρειάζεται, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλο άνθρωπο από τον οποίο θα περίμενε κανείς να έχει τουλάχιστον επίγνωση των ευθυνών που αναλαμβάνει.

1. Μετά από όλες αυτές τις βλακείες που είπες, για συμφέρον και ευχαρίστηση καθαρά δική σου, το ''μακάρι'' μου φαίνεται οξύμωρο και σαδιστικό. Μετά από το: ''Δεν είχα πρόβλημα με τον προηγούμενο γάτο μου επειδή ήταν μεγαλύτερος'' ή το ''δεν είχα ούτε και την υπομονή και την αντοχή για να ασχοληθώ μαζί του'' είναι αστείο και γελοίο να εύχεσαι κάτι καλό για το γατάκι που εσύ καταδίκασες σε θάνατο λόγω των προτιμήσεών σου (που όπως φαίνεται προτιμάς τα μεγαλύτερα γατιά.;) ).2. Αυτή την περίοδο φροντίζω ένα γατάκι που το έχω από 2 ημερών και τώρα είναι 9 ημερών, και που ούτε καν το βρήκα εγώ αλλά ένα μελος του φόρουμ και με τη θέλησή μου το πήρα για να το φροντίσω εγώ και παρεπιπτόντως είναι το μόνο που ζει από τα άλλα 3 αδέρφια του. Οπότε πιστεύω ότι έχεις μυαλό για να καταλάβεις πως απαρνήθηκα τις πασχαλινές μου διακοπές και τον ελεύθερο χρόνο μου (τον οποίο έχω ανάγκη διότι πηγαίνω και σχολείο) για να τα αφιερώσω σε αυτό και κατάφερα με πολύ κόπο και αγάπη να το κρατήσω σε ζωή, και ερχεσαι εσύ, παίρνεις ένα γατάκι από το δρόμο, μετά από λίγες μέρες το παρατάς για προσωπικές σου προτιμήσεις και ουσιαστικά το σκοτώνεις γιατί δεν είχες την ευγένεια να το βάλεις έστω σε ένα κουτάκι με μια πετσέτα, και προτείνεις παρακάτω ως εναλλακτική να μην το είχες πάρει καθόλου; Σε λυπάμαι ειλικρινά και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου... Φοβάμαι μήπως κολλήσω αηδία και τη μεταφέρω και στο γατάκι μου...:down: Ελπίζω να μην έχεις μούτρα να ξαναεμφανιστείς στο σάιτ και εύχομαι να βγει νόμος για τη δολοφονία που μόλις έκανες... Σε λυπάμαι και σου εύχομαι να πάθεις τα ίδια και χειρότερα...:)

Δεν θα μου πέσει λόγος όταν θα ξεκουμπιστείς από εδώ μέσα και θα με αφήσεις να μην αηδιάζω με τη συμπεριφορά και τις πράξεις σου...;) Ώς τότε, άσε με να σε κατηγορώ που αφαίρεσες με το έτσι θέλω μια ζωή;)

Θελω να πω μερικα πραγματα.
Το παραπανω μηνυμα, με εχει νευριασει πολυ.
Δεν ειναι τροπος αυτος!Πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε, ειναι δυνατον να χρησιμοποιεις τετοιες εκφρασεις για εναν ανθρωπο που δεν γνωριζεις καν???:mad:
Και η Αλικη εξεφρασε την διαφωνια της, αλλα με πιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ τροπο.
Δεν θα μπω στην διαδικασια να διαφωνισω, ουτε καν να κανω διαλογο μαζι σου, γιατι ο τροπος σου ειναι απαισιος.

Και να πω και κατι αλλο:πηρες ενα γατακι νεογεννητο. Καλα εκανες, και μπραβο σου.Εσωσες μια ψυχουλα απο θανατο.
Αλλα μην το δειχνεις ετσι. Πολλα αλλα μελη εχουν κανει οτι εσυ, και ακομα περισσοτερα αλλα δειχνουν περισσοτερο σεβασμο.
Μπορει ο νικος να μην τα καταφερε....Ποια εισαι εσυ που θα τον κατηγορησεις και θα του ζητησεις να "ξεκουμπιστει"?
Επειδη εσωσες ενα γατακι?Επειδη του εδωσες ενα τηλεφωνο και 5-6 συμβουλες?Αν ηθελες να τον βοηθισεις, ας επερνες το γατακι. Οπως εκανες και με το αλλο.

Καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Μπορει να ειναι 42 χρονων, αλλα ακομα και τα χρονια μας, δεν μας κανουν ατρωτους.
Δεν ξερεις τι γινεται στην οικογενεια του, κανενας μας δεν ξερει.
Μονο εκεινος.
Ας σταματησουμε να τον κατηγορουμε λοιπον, γιατι ηδη εχει πολλες τυψεις τις οποιες και εξεφρασε.
Μην γινεσαι εριστικη και ειρωνικη(κατι το οποιο εσυ η ιδια εχει πει οτι σιχαινεσαι, τωρα γιατι το κανεις?)

Εγω λυπαμε παρα πολυ που ειδα ενα τετοιο μηνυμα. Δικαιωμα να κατακρινουμε αν δεν γνωριζουμε, δεν εχουμε.

Δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να σου απαντησω, αλλα νομιζω οτι το εχεις παρακανει. Δεν εισαι κριτης ολων και δεν περιμενει κανενας την τιμωρια σου. Ειπα να μην απανταω πια στα μηνυματα σου, αλλα αυτο με νευριασε παρα πολυ.
Λυπαμε για σενα πολυ περισσοτερο απο οτι εσυ τον νικο.

Και για να μην παρεξηγηθω απο την Αλικη και οποιον αλλο διαφωνισε με τον νικο, ολα τα παραπανω, απευθυνονται στην Νιαου.
Αυτο το μηνυμα ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι για μενα.

Δεν με πειραξαν τοσο αυτα που γραφει, οσο αυτος ο ΑΘΛΙΟΣ τροπος που τα εγραψε.

Μη άλλο λάδι στη φωτιά ρε παιδιά!!!

Θελω να πω μερικα πραγματα.
Το παραπανω μηνυμα, με εχει νευριασει πολυ.
Δεν ειναι τροπος αυτος!Πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε, ειναι δυνατον να χρησιμοποιεις τετοιες εκφρασεις για εναν ανθρωπο που δεν γνωριζεις καν???:mad:
Και η Αλικη εξεφρασε την διαφωνια της, αλλα με πιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ τροπο.
Δεν θα μπω στην διαδικασια να διαφωνισω, ουτε καν να κανω διαλογο μαζι σου, γιατι ο τροπος σου ειναι απαισιος.

Και να πω και κατι αλλο:πηρες ενα γατακι νεογεννητο. Καλα εκανες, και μπραβο σου.Εσωσες μια ψυχουλα απο θανατο.
Αλλα μην το δειχνεις ετσι. Πολλα αλλα μελη εχουν κανει οτι εσυ, και ακομα περισσοτερα αλλα δειχνουν περισσοτερο σεβασμο.
Μπορει ο νικος να μην τα καταφερε....Ποια εισαι εσυ που θα τον κατηγορησεις και θα του ζητησεις να "ξεκουμπιστει"?
Επειδη εσωσες ενα γατακι?Επειδη του εδωσες ενα τηλεφωνο και 5-6 συμβουλες?Αν ηθελες να τον βοηθισεις, ας επερνες το γατακι. Οπως εκανες και με το αλλο.

Καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Μπορει να ειναι 42 χρονων, αλλα ακομα και τα χρονια μας, δεν μας κανουν ατρωτους.
Δεν ξερεις τι γινεται στην οικογενεια του, κανενας μας δεν ξερει.
Μονο εκεινος.
Ας σταματησουμε να τον κατηγορουμε λοιπον, γιατι ηδη εχει πολλες τυψεις τις οποιες και εξεφρασε.
Μην γινεσαι εριστικη και ειρωνικη(κατι το οποιο εσυ η ιδια εχει πει οτι σιχαινεσαι, τωρα γιατι το κανεις?)

Εγω λυπαμε παρα πολυ που ειδα ενα τετοιο μηνυμα. Δικαιωμα να κατακρινουμε αν δεν γνωριζουμε, δεν εχουμε.

Δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να σου απαντησω, αλλα νομιζω οτι το εχεις παρακανει. Δεν εισαι κριτης ολων και δεν περιμενει κανενας την τιμωρια σου. Ειπα να μην απανταω πια στα μηνυματα σου, αλλα αυτο με νευριασε παρα πολυ.
Λυπαμε για σενα πολυ περισσοτερο απο οτι εσυ τον νικο.

Και για να μην παρεξηγηθω απο την Αλικη και οποιον αλλο διαφωνισε με τον νικο, ολα τα παραπανω, απευθυνονται στην Νιαου.
Αυτο το μηνυμα ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι για μενα.

Δεν με πειραξαν τοσο αυτα που γραφει, οσο αυτος ο ΑΘΛΙΟΣ τροπος που τα εγραψε.

Ούτε κι εγώ θα ήθελα να απαντάω στα μηνύματα σου ούτε και να κάνουμε διάλογο, μιας και έχω δει και σε άλλα θέματα την άποψη που έχεις για μενα και τις επιλογές μου και δεν θα ήθελα να σου πω άλλα αφού ξέρω την αιώνια στάση σου. Θα σε παρακαλέσω να με αφήσεις να μιλάω με τους δολοφόνους όπως κρίνω εγώ και θα σου ξαναπώ ότι μπορεί εσένα να μην σε νοιάζει και πολύ ο θάνατος ενός γατιού λόγω ενός αμελή ατόμου και τόσο πολύ, όμως εγώ έκανα τα πάντα για να σώσω το άλλο γατάκι, τον Έλιοτ και παράτεινα έστω και για μια μέρα τη ζωή του, κι εγώ νιώθω τύψεις και γι αυτό. Δεν θα επιτρέψω λοιπόν σε κάποιον να αφαιρεί τη ζωή ''έστω μιας γάτας'' ΄με το έτσι θέλω! Και τώρα θα σε παρακαλέσω να αφήσεις εμένα να κρίνω τον τρόπο που θα φέρομαι σε έναν εγκληματία. Συγγνώμη.

Θαναση, ουτε και εγω θελω να ριχνω λαδι στην φωτια, αλλα δεν μπορω να παριστανω τον βλακα και να κανω πως δεν διαβαζω.
Αυτα που διαβαζω, με βγαζουν εξω απο τα ρουχα μου.

Οσο για σενα Φενια, εχουν περασει πολυ περισσοτερα μωρα αλλα και μεγαλα γατια στα χερια μου, απ'οτι μπορεις να φανταστεις.
Και αν εσυ στεναχωρηθηκες για τον Ελιοτ που ειχες μονο μια μερα, εγω πλανταξα στο κλαμα για τον γατο που γνωρισα για μια ωρα.
Και αν δεν επιτρεπεις σε κανεναν να αφαιρει της ζωης της γατα με το ετσι θελω, δεν ειναι στο χερι σου. Η φωνη σου δεν ακουγεται οσο και αν φωναξεις.

Θαναση, ουτε και εγω θελω να ριχνω λαδι στην φωτια, αλλα δεν μπορω να παριστανω τον βλακα και να κανω πως δεν διαβαζω.
Αυτα που διαβαζω, με βγαζουν εξω απο τα ρουχα μου.

Οσο για σενα Φενια, εχουν περασει πολυ περισσοτερα μωρα αλλα και μεγαλα γατια στα χερια μου, απ'οτι μπορεις να φανταστεις.
Και αν εσυ στεναχωρηθηκες για τον Ελιοτ που ειχες μονο μια μερα, εγω πλανταξα στο κλαμα για τον γατο που γνωρισα για μια ωρα.
Και αν δεν επιτρεπεις σε κανεναν να αφαιρει της ζωης της γατα με το ετσι θελω, δεν ειναι στο χερι σου. Η φωνη σου δεν ακουγεται οσο και αν φωναξεις.

Tι σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου σαρδέλα; Ότι δε γουστάρω να ανέχομαι έναν εγκληματία; Και θα σε παρακαλέσω να προσέξεις λίγο τα λογια σου γιατί εγώ τον Έλιοτ τον είδα να πεθαίνει υποφέροντας και με πλήγωνε όλο και περισσότερο το γεγονός ότι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Και όσο μεγάλη εμπειρία και να χεις σαρδέλα, θα έπρεπε να νοιάζεσαι για αυτό το γατάκι που σκοτώθηκε από το έτσι θέλω. Κι εγώ φωνάζω, ναι, κι ας μην ακούγεται η φωνή μου γιατί δεν συμφωνώ. Και θα φωνάζω μεχρι να πεθάνω για όλες τις αδικίες που γίνονται σε απροστάτευτα ζώα με το ''έτσι θέλω'', κι ας μην ακούγομαι. Εγώ θα φωνάζω.

Είναι απαράδεκτο να γίνεται τέτοια προσωπική επίθεση σε άλλο μέλος, ό,τι κι αν έχει κάνει. Μπορούμε όλοι ήρεμα να εκφράζουμε τις διαφωνίες μας, επιλέγουμε να μην το κάνουμε.
Το παρόν αποτελεί δημόσια σύσταση. Νιάου, αν επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά θα αναγκαστώ να επιβάλλω τις προβλεπόμενες απο τους κανόνες του site κυρώσεις, για πρώτη φορά (αν θυμάμαι καλά) στην ιστορία του site.

ευχαριστώ Μichelle.....
χαίρομαι που σε "βλέπω".

Mε βγαζουν απο τα ρουχα μου αυτες οι εκφρασεις σου, που δειχνουν ανευ τροπων ανθρωπο.
Δεν μπορεις να λες καποιον δολοφονο χωρις να ξερεις τι εχει γινει.
Αυθαιρετεις και δικαζεις.
Οπως κανεις παντα, δεν ακους την γνωμη του αλλου, και λες λες λες.....Λογια του αερα.
Και θα σε παρακαλεσω να μην αποκαλεις κανενα δολοφονο γιατι δεν εχεις δικαιωμα.

Λια ευχαριστω και εγω, γιατι αν εγραφα ακριβως το ιδιο μηνυμα με
εσενα, θα ειχα αλλη αντιμετωπιση.

Και για να τελειωνω με αυτο το θεμα, ευχομαι στον νικο την επομενη φορα που θα τυχει σε τετοια θεση να ζητησει περισσοτερη βοηθεια και να εκμεταλλευτει ευκαιριες.

αποφασισα να γραψω σε αυτο το θεμα για να εκφρασω τη γνωμη μου και οχι να κατηγορησω κανεναν ή να πω ποιος κανει το λαθος και ποιος το σωστο.:happy:
ολοι οι ανθρωποι εχουν το δικαιωμα να λαμβανουν τις αποφασεις που θεωρουν σωστες στη ζωη τους.
το αν ειναι λαθος τελικα ή σωστες δεν μπορει να το κρινει κανενας (δυστιχως ή ευτυχως) παρα μονο ο θεος.:hmm:
επεισης ολοι οι ανθρωποι μπορουν να εκφραζουν την αποψη τους(τωρα η νιαου μπορει να ηταν λιγο αποτομη αλλα η ιδια μπορει απο την οργη που ενιωθε για το γεγονος να μην το καταλαβε ή και να νομιζε πως μιλησε οσο πιο ''καλα'' μπορουσε στον νικο( για τον οποιο καλυτερα να μην μιλαμε πλεον γιατι δεν μπορει να απαντησει, νομιζω πως διαγραφηκε απο το σαιτ) μπορει να ειναι ο χαρακτηρας της νια να μιλαει στα ισα (τωρα αυτο μπορει να μην ειναι και το καταλληλοτερο μερος για να το κανει) απο την αλλη δεν νομιζω να διαβασα πουθενα οτι ο νικος δηλωνει ζωοφιλος ή γατοφιλος.:|
ελπιζω τα ανωτερω να μην εθιξαν κανεναν και προτεινω να αφησουμε τις κατακρισεις και αποχαιρετησουμε με τον καλυτερο για τον καθενα τροπο το γατακι που ειχε την τυχη (ή ατυχια για οσους δεν δεχονται την λεξη τυχη που ειναι γενικη) να πεσει στα χερια καποιου ανημπορου να ψαξει, να ενημερωθει και να ενδιαφερθει περισσοτερο ανθρωπου.
αντιο αγνωστο γατακι...:bye: :bye: :baby: :bye:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back